- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jos ne radi login nevjerojatno
Trebali su dmg pojačat na svom oružju a ne da nekad na lika ispraznim okvir da bi jedva jedvice umrl?
a jedan zamah nožem odmah ubija. malo su to nerealno napravili. ispada da je s nožem najbolje igrat, najbrže ubiješ protivnika
ako mu se dovoljno priblizis....
Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e
BTW, sinoć je bila super ekipa na Bug Online serveru, pozdrav svima i vidimo se ponovo na bojištu! ;)
Za one koji još nisu kupili original igru, OnlineKeyStore.com i G2Play.net su snizili cijene! I to dosta! :)
Ako nemate PayPal ili karticu za kupovinu preko interneta, možete igru naručiti preko enabave već za 209 kn: http://bit.ly/cWvE9e
BTW, sinoć je bila super ekipa na Bug Online serveru, pozdrav svima i vidimo se ponovo na bojištu! ;)
JE80TE, a ja budala se veselim kad dobijem score 900, sam sebi govorim (lazem) kako sam dobar, jos malo pa 1000!!! a vidi njega...
moram jos puno polente jest....
Ljudi mogu li dobiti IP adresu servera naa kojim igrate
Ima li ikakvih klanova, warova sad na BC2?
Trazim razlog vise da kupim igru, a warovi i clanovi su Call of Duty 2 drzali 5 godina i još drže.
nista od igre danas cini mi se .. nije jos dosla :( nadam se da ce do utroka ...
evo ja sam jucer navecer uzeo cd key na onlinekeystore.com preko google checkouta, nekih 160kn ispada sto mi se cini ok.. jos nisam instalirao,al sam key upisao u ea downloader i naslo je igru znaci da valjda radi.. ocito su to azijski kljucevi jer ne vidim drugi razlog zasto je toliko jeftinije od recimo steama,al ako radi zasto ne :)
izgleda da su serveri u pogonu
idem skupljat bodove za m95
jack sparrow, jesi li ti "kuky" u bf2?
Ima li ikakvih klanova, warova sad na BC2?
Itko?
evo ja sam jucer navecer uzeo cd key na onlinekeystore.com preko google checkouta, nekih 160kn ispada sto mi se cini ok.. jos nisam instalirao,al sam key upisao u ea downloader i naslo je igru znaci da valjda radi.. ocito su to azijski kljucevi jer ne vidim drugi razlog zasto je toliko jeftinije od recimo steama,al ako radi zasto ne :)
Opaaa koja cjena, i limited edition za 200 kn, ako je tako netreba mi dodatnih razloga.
I u enabavi isto vrlo povoljno.
EDIT:
Koliko dugo će trajati ta akcija???
jack sparrow, jesi li ti "kuky" u bf2?
Da, on je kuky.
koje su prednosti ili mane (ako ih ima) ako udes u squad? ocu reci, vidio sam ono squad assist kill pa dobijes 10+ bodova itd ali me zanima jeli kill vrijedi isto bodova ako si u squadu ili ako picis sam.....
EDIT : onda sam i kuky-u duzan koju olovnu tableticu ;) hehehe
koje su prednosti ili mane (ako ih ima) ako udes u squad? ocu reci, vidio sam ono squad assist kill pa dobijes 10+ bodova itd ali me zanima jeli kill vrijedi isto bodova ako si u squadu ili ako picis sam.....
mislim da ti isto vrijedi kill al se mozes squad respawnat znaci pokraj nekog iz tvog squada ako sam dobro shvatio
ma prije nisam ulazio u squad pa sam se mogao respawnat gdje god, cak i u tenku...
mislim da ti isto vrijedi kill al se mozes squad respawnat znaci pokraj nekog iz tvog squada ako sam dobro shvatio
Igrao sam samo betu, koliko sam vidio, ima nesto onih challenge za koje dobivas dodatne bodove, pa kad zajedno si sa squadom(nisam siguran) dobijes vise bodova kad ubijete nesto i sl.
A cuo sam da u full verziji(znaci ne beta) ima puno vise tih bonusa bas za to iz squada
ja sad ne kuzim di je moja igra ... oni su je meni jucer poslali ... znaci danas je vec morala biti u hrv. ... a gdje bude preko vikenda? xD na carini ? ako je tako .. onda cu sigurno morati platiti carinu jer je kao kod njih paket lezao ta 3 dana i sigurno ce iz inata lupit carinu :(
ja sad ne kuzim di je moja igra ... oni su je meni jucer poslali ... znaci danas je vec morala biti u hrv. ... a gdje bude preko vikenda? xD na carini ? ako je tako .. onda cu sigurno morati platiti carinu jer je kao kod njih paket lezao ta 3 dana i sigurno ce iz inata lupit carinu :(
strpi se, ne moze postar tako brzo s APN stic do HR
Smiri se stari. Jučer su ti je poslali. 3-5 radnih dana prosjek, računaj u utorak je kod tebe najranije.
Ni unutar Hrvatske kad šalješ ne bude odma drugi dan tamo.
Ja sam dobio za 4 dana od narudzbe na game.co.uk
Sad sam malo prasio s Piratom, Sparrow, Forumasem nije lose nismo izgubili niti jednu od 4-5 partija.
Ja sad ne kužim što ti ne kužiš u "pet (5) do sedam (7) radnih dana"?
haha .. pa kuzim pet (5) do 7 (sedam) radnih dana ... al zanima me jel igra preko vikenda putuje ? ili stoji negdje ?
haha .. pa kuzim pet (5) do 7 (sedam) radnih dana ... al zanima me jel igra preko vikenda putuje ? ili stoji negdje ?
Prvo oni odfuraju sa skladišta u svoj lokalni poštanski ured, onda prolazi sortiranje pošiljaka tamo, onda valjda ide u london, onda prolazi sortiranje tamo, onda ide sa jednim ili više prijevoznih sredstava do zagreba, gdje opet prolazi sortiranje( i eventualno carnjenje) zatim dolazi do tvog lokalnog poštanskog ureda gdje opet prolazi sortiranje. Taj postupak ne traje jedan dan, tako da možda još nije ni odletila iz engleske.
Strpi se.
Ja sam dobio za 4 dana od narudzbe na game.co.uk
Sad sam malo prasio s Piratom, Sparrow, Forumasem nije lose nismo izgubili niti jednu od 4-5 partija.
hehe i mislio sam da si to ti sa mnom na quad bikeu
da bilo je dobro ma kvragu odlicno
nego zasto sve strojnice koje imaju onaj stit na sebi zaklanjaju ti pogled i nemozes pucat iz njih jer nebres nisanit
jel to bug ili to tako treba biti?
ak se ti neda cekati zasto nisi uzeo download verziju kao ja?
50kn skuplije a igrao sam ju nakon kupnje 3 sata poslije tj. dok sam ju skinuo i key dobio
nema draže nego kad vidiš kutiju :)