Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.214.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
dekstroza kaže...
rebelsy kaže...

haha .. pa kuzim pet (5) do 7 (sedam) radnih dana ... al zanima me jel igra preko vikenda putuje ? ili stoji negdje ?

Prvo oni odfuraju sa skladišta u svoj lokalni poštanski ured, onda prolazi sortiranje pošiljaka tamo, onda valjda ide u london, onda prolazi sortiranje tamo, onda ide sa jednim ili više prijevoznih sredstava do zagreba, gdje opet prolazi sortiranje( i eventualno carnjenje) zatim dolazi do tvog lokalnog poštanskog ureda gdje opet prolazi sortiranje. Taj postupak ne traje jedan dan, tako da možda još nije ni odletila iz engleske.

Strpi se.

Postupak je:

- GAME skladište šalje u centralnu poštu

- centralna pošta šalje na odlazni terminal

- odlazni terminal avionom šalje u Frankfurtski terminal poštanskog prometa

- pošiljka se tovari za Zagreb i šalje na ZG carinu

- s carine se šalje u poštu

- iz pošte u tvoj lokalni poštanski ured

- iz pošte u tebe

Tako ide za Split, gdje je Split centralna pošta. Računaj da to nikako ne može stići u manje od 3 dana, a zbog gubitka čekanja na carini i pošti, pretovara i sl. ne ginu ti 4 dana. Najčešće se radi o 5 do čak 7 dana, ovisno jel' pogodiš vikend tijekom kojeg paket ne prometuje.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Fuj.. zar ne može pričati bez prenemaganja s glasom i 'doskočica'? :S

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
naxeem kaže...

Kakvog prenemaganja?

Kolko sam ja primijetio neke rijeci malo vise naglasi od drugih zbog nekog efekta i to je to.

Za doskocice se slazem,prava su katastrofa.

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:28 (luckyluke).
16 godina
moderator

Evo upravo otključao i m95,sad imam sve otključanoOsmijeh

I malo sam rokao sa m95,kad su me vidjeli dogodilo se

SmijehSmijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Frajer je debilana žešća. 

Umjesto da se potrudi odraditi dobre i kvalitetne recenzije on ih radi na razini 7-godišnjeg djeteta bez imalo profesionalizma pa čak ni smisla za humor.

Žalosno.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan

jel ima neka igra sp ko bc2? al samo kao prva misija, onako lagano se ide noću i onda kreće napeto...najbolji dio sp koji sam vidio.

al mora bit dovoljno "slaba" za moj komp.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jel ima neka igra sp ko bc2? al samo kao prva misija, onako lagano se ide noću i onda kreće napeto...najbolji dio sp koji sam vidio.

Evo ja sam danas počeo igrati.

Igrica je zakon, sasd sam na misiji u Boliviji. Koliko traje SP mi može netko reć?

15 godina

meni nece ucitat servere kad odem u browse servers, a ni play now nece. jel zna u cem je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
djdomi kaže...

Evo ja sam danas počeo igrati.

Igrica je zakon, sasd sam na misiji u Boliviji. Koliko traje SP mi može netko reć?

Oko 7-8 sati(ako voliš "istraživati" kao ja, skupljati oružja i tako..).

IMHO, ja bi prije opet išao igrati BC2 SP nego MW2 SP.

Ajd' biž' kućć'! :D
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:46 (AlienWare1).
16 godina

Mjenjam MW2 za BC2.

Vjerujem da rijetko tko bi se zelio mjenjati ali nada umire posljednja.Belji se

Mozda je nekome bolje sjeo MW2 od BC2 i obrnuto.

Tko se zeli mjenjati---PP

Keep this topic alive!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 17:48 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

jack sparrow, jesi li ti "kuky" u bf2?

Da ja sam, skopiraj si link s mojeg potpisa i vidjet ćeš moj status i ime u igri.

Baš mi je divan tvoj dogtag onako ljepo piše 666 xD

D3ViL kaže...

Ja sam dobio za 4 dana od narudzbe na game.co.uk

Sad sam malo prasio s Piratom, Sparrow, Forumasem nije lose nismo izgubili niti jednu od 4-5 partija. Smijeh

To je zato jer si mene imao u momćadi, ipak ja izazivam strahopoštovanje na serveru Belji seBelji se

Opa a ćiji je to dogtag Opa a ćiji je to dogtag
Ovako se ratuje Ovako se ratuje
http://bfbc2.elxx.net/sig/cleanc/pc/Kuky90/db60e.png
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

99 % fora koje imaju su bezveze

čovjeku dođe da ne gleda recenziju uopće samo kako ne bi morao vidjeti one njihove gluposti xD

15 godina
neaktivan

Odlučio sam da danas dovršim SP do kraja.. Žao mi je što sam ipak otkazao preorder sa game-a, no trebala mi je lova tada za nešto drugo... Sad kad vidim kakve pozitivne komentare pišete i vidim da se dosta zabavljate, a ja ionako nisam zaigrao nikakvu MP igru već dugo vremena odlučio nabaviti pa se i vama pridružiti koji puta :D

16 godina
neaktivan

ja na kraju promjenio i uzeo igru u digitalnom obliku jos 5h i evo mene na bugovom serveru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Preko Steama ili?

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Umjesto da se potrudi odraditi dobre i kvalitetne recenzije on ih radi na razini 7-godišnjeg djeteta bez imalo profesionalizma pa čak ni smisla za humor.

Žalosno.

Slobodno ga zamjeni da vidimo kako to tebi ide.

Ti si primjer da su gejmeri  smrtno ozbiljni ljudi pa daj malo ljudima treba smijeh.

Ko se više smije  duže živi :) .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
TopForumaš kaže...

hehe i mislio sam da si to ti sa mnom na quad bikeu

da bilo je dobro ma kvragu odlicno

nego zasto sve strojnice koje imaju onaj stit na sebi zaklanjaju ti pogled i nemozes pucat iz njih jer nebres nisanit

jel to bug ili to tako treba biti?

"Vozi Misko" Smijeh hahaha

Koliko sam ja primjetio imas na montiranim strojnicama neko zatamnjeno staklo kroz koje je dosta mutno i tesko ali moguce gledat.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

Poslušajte što kaže između 4:30 i 4:40Smijeh

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Poslušajte što kaže između 4:30 i 4:40Smijeh

lol

meni su te njihove recenzije antipatične

17 godina
neaktivan
WItcher kaže...
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Žalosno.

Slobodno ga zamjeni da vidimo kako to tebi ide.

Ti si primjer da su gejmeri  smrtno ozbiljni ljudi pa daj malo ljudima treba smijeh.

Ko se više smije  duže živi :) .

ma imao je on prije i normalne i dosta dobre recenzije, dok je još pisao za Hacker, meni sada i nije zanimljiv nešto, zapravo bi rekao da je izrazito iritantan

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 19:09 (Sir Vidara the XVII).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
TopForumaš kaže...

hehe i mislio sam da si to ti sa mnom na quad bikeu

da bilo je dobro ma kvragu odlicno

nego zasto sve strojnice koje imaju onaj stit na sebi zaklanjaju ti pogled i nemozes pucat iz njih jer nebres nisanit

jel to bug ili to tako treba biti?

"Vozi Misko" Smijeh hahaha

Koliko sam ja primjetio imas na montiranim strojnicama neko zatamnjeno staklo kroz koje je dosta mutno i tesko ali moguce gledat.

Koliko sam igrao u SP, likove na montiranim strojnicama(oklopljenim štitom, jel) NE MOŽEŠ ubiti već kada pucaš u onaj prorez u obliku slova T ostaju teksture bullet impacta i to ti "zamagljuje" vid.. Kao recimo kad se voziš u Vodniku i netko ti raspali 2-3 metka u šoferšajbu;vidjet ćeš, ali jako slabo..

Ajd' biž' kućć'! :D
17 godina
AlienWare1 kaže...
D3ViL kaže...

Koliko sam igrao u SP, likove na montiranim strojnicama(oklopljenim štitom, jel) NE MOŽEŠ ubiti već kada pucaš u onaj prorez u obliku slova T ostaju teksture bullet impacta i to ti "zamagljuje" vid.. Kao recimo kad se voziš u Vodniku i netko ti raspali 2-3 metka u šoferšajbu;vidjet ćeš, ali jako slabo..

Mala ispravka i zanima me dali je kod svih ovako. Kada ste za strojnicom treba biti komad neprobojnog stakla kroz koji ciljate i pcuate ali meni je to staklo totalno tamno tako da nemogu nista da vidim.

16 godina
protjeran

Mala ispravka i zanima me dali je kod svih ovako. Kada ste za strojnicom treba biti komad neprobojnog stakla kroz koji ciljate i pcuate ali meni je to staklo totalno tamno tako da nemogu nista da vidim.

gle stvarno staklo neznam zasto toga nije bilo na ps3Neodlučan

http://companyofheroesonline.tumblr.com/
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

i ja imam "can't see sh*t captain" staklo, potpuno su mi neupotrebljive te  strojnice zbog toga

danas kupio igru btw

15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
AlienWare1 kaže...
D3ViL kaže...

da i meni je tamno to se i ja pitam pa pobogu zasto

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
AlienWare1 kaže...
D3ViL kaže...

Neki lik je reko na EA forumu da je zbog dx9, ja sam također stavio na dx9 da imam vise fps-a i meni također tamno.Idem stavit na dx10 pa da potvrdim to.

EDIT:Na DX10 nije tamno na tim masinicama.Jedino sad graficka otkazuje,pa se moram oprostit od masinica xD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 20:16 (Timon).
17 godina
Na Visti fino prozirno možeš pucat po ljudima do mile volje,
17 godina
NEW_MAN kaže...
Na Visti fino prozirno možeš pucat po ljudima do mile volje,

Nisam formatirao disk par mjeseci, drug me mjesecima gnjavi da predjem na Win 7 a cini mi se da cu formatirat sutra zbog stakla Smijeh

15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo upravo otključao i m95,sad imam sve otključanoOsmijeh

I malo sam rokao sa m95,kad su me vidjeli dogodilo se

SmijehSmijeh

Ja se još privikavam na m95 nekako mi ne leži najbolje nzm zakaj..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice