Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanja

poruka: 38
|
čitano: 7.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ja sam kupio preko E-baya key za igru.Ali nazalost jos je ne mogu igrat (tek u ponedjeljak) jer mi tad stize nova pila.

Sad imam par pitanja u vezi EA downloadera:

1. Da li se skida inastalacijska datoteka ili odmah nesto kao direct play?

2. Kako da provjerim da li key radi a da ne moram skidat igru?

3. Da li key ima kao neki rok do kojeg treba biti aktiviran?

5. Koliko bi mi se to otprilike skidalo (2 mbit/s(hebeni t-scum prepolovio brzinu zbog pucanja veze)).

Hvala na odgovorima!!

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Sta nitko ne bi znao pomoci?

Don't drink and drive just smoke and fly !!!!! // http://www.e-castig.com/index.php?r=4y5Y
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanj
Perkan777 kaže...

1. Da li se skida inastalacijska datoteka ili odmah nesto kao direct play?

Skida ti se installer.

Perkan777 kaže...

2. Kako da provjerim da li key radi a da ne moram skidat igru?

https://profile.ea.com/acctcreate.do

Odi tu, poveži key sa svojim accountom i to je to. Key je tvoj i nitko ga drugi ne može iskoristiti.

Perkan777 kaže...

3. Da li key ima kao neki rok do kojeg treba biti aktiviran?

Nema, aktiviraš ga kada god hoćeš.

Perkan777 kaže...

5. Koliko bi mi se to otprilike skidalo (2 mbit/s(hebeni t-scum prepolovio brzinu zbog pucanja veze)).

Hvala na odgovorima!!

http://www.hellkom.co.za/pages/download-time-calculator.php

Izračunaj si tu.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina

Bok

1. Skida se instalacijska datoteka

2.Mozes ga dat nekom frendu nek ti napravi novi ea profil pa nek on ako ima igru ukuca cd key(mozes ga dat i meni ali neznam mogo bi doc u iskusenje da ti ga nikad ne vratim Nevinašce)

3.Mislim da ne

4. da neznam kak si tu tocku preskocio ali .....

5.igra ima 5,41gb , pa sad 2mb, kak ide formula 1mb u sec otprilike 110 kb u sec....ma brate googlaj to malo Cool

Danny me sisnuo...

www.bfwarzone.net
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 0:04 (Andi_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

OK, imam problem. Skinuo sam ea download manager i upisao svoj serial koji sam dobio na enabavi i kaze this product code has been disabled.

Šta da radim. Tip nije online.

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

OK, imam problem. Skinuo sam ea download manager i upisao svoj serial koji sam dobio na enabavi i kaze this product code has been disabled.

Zar je bilo teško kupiti igru na ne-sumnjiv način? Ne kupuješ ih deset mjesečno, nego jednu u tko-zna-koliko-mjeseci.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran

Kako to misliš nesumnjiv način. Svi koje sam pitao ovdje na forumu rekli su samo najbolje o enabavi. Uostalom, zašto da platim u našim preskupim dučanima kda je ovako jeftinije i to ne malo. To šta ne kupujem deset mjesečno ne znači da ću dati više novaca za isti proizvod kada kupujem.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
APazinjan kaže...

Zar je bilo teško kupiti igru na ne-sumnjiv način? Ne kupuješ ih deset mjesečno, nego jednu u tko-zna-koliko-mjeseci.

Da, bilo bi bolje da je kupovao normalno, mogao je izabrati prvi način kupovine na eNabavi, kupovanje s Game.co.uka s posredništvom eNabave, ova download rješenja mi se nikad nisu sviđala, no što je tu je, vjerojatno će mu ubrzo poslati novi kod.

No one gets left behind.
15 godina
APazinjan kaže...

A gdje si upisao sn ,kako sam ja upoznat i kak je kod mene bilo prvo skinuo eadm pa ulogirao sa svojim ea profilom ,skinuo igru pa instalirao i kad pokrenem igru tek onda upisao sn

www.bfwarzone.net
16 godina
protjeran

Ulogirao sam se i išao na activation tab. Tamo sam upisao kod.

17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Kako to misliš nesumnjiv način.

Pa ključ koji si dobio ne radi, ne može biti sumnjivije od toga.

Vjerojatno ćeš dobiti zamjenski ključ, samo prvo moraš kontaktirati lika iz enabave, onda on mora kontaktirati key store gdje je uzeo ključ, pa dobit zamjenski, pa poslat tebi, pa možda ni taj neće raditi, pa ponoviti proces, ali mislim da ćeš kad tad dobiti ključ koji radi(opet je možda i pitanje kolko dugo?)

Al zar nije kojih 30 kuna više koliko bi platio da si sam naručivao sa gamea vrijedno mira da ćeš i dobiti ono što si platio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 1:33 (dekstroza).
17 godina
neaktivan

No dobro, ja kupim i original iz razloga što kada nešto uistinu želim igrati, onda želim da to jednostavno radi i ne interesira me apsolutno nikakvo kompliciranje. BC2 sam kupio na Steamu za 100kn skuplje isključivo zato što je to najbrži, najjednostavniji i najelegantniji način.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
www.bfwarzone.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ma nije ni 30 kn puno ali nisam očekivao ovako nešto. Ne vjerujem da je tip iz enabave kriv pa se nadam da ču brzo dobiti ključ jer mi se sutra igra :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
APazinjan kaže...

Ma nije ni 30 kn puno ali nisam očekivao ovako nešto.

Mislim da bi ti bilo pametno da za ubuduće otpišeš key storeove.

Prije kojih godinu dana kad je bilo samo par takvih izdavači su još su mogli i ignorirati tih par prodaja, ali danas kad ima sto key storeova mislim da je samo pitanje vremena kada će kao Activison sa MW2 i ostali početi banati te čudne ključeve.

15 godina
thuglife kaže...

Da, bilo bi bolje da je kupovao normalno, mogao je izabrati prvi način kupovine na eNabavi, kupovanje s Game.co.uka s posredništvom eNabave, ova download rješenja mi se nikad nisu sviđala, no što je tu je, vjerojatno će mu ubrzo poslati novi kod.

Nikakve ama baš nikakve sumnje nema u enabavi. Kupujem preko njih već ohohoho i sve pet.Vjerojatno će mu lik pomoć tako da nema brige. To što neki trkanjaju da je tu sumnjivo nemaju pojma jerbo nisu nikad koristili.

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nikakve ama baš nikakve sumnje nema u enabavi.

Enabava je lik koji za proviziju kupuje keyeve sa stranih key dućana i nitko ne tvrdi da je on sumnjiv.

Ono što jest sumnjivo su ti key dućani sami po sebi.

16 godina
protjeran

Sve sam uspio.Aktivirao sam ga.Samo mi malo cudno kako sam mogao birati izmedju limited i obicne verzije.Ja sam uzeo limited.

Jos samo da komp dodje u ponedjeljak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dok instaliram igru al se može igrat normalno ili ima zaštitu kao ac2 ili treba kakav key?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moraš imati key, naravno, da bi igrao online.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

a ako neću igrat online al mi i onda treba key

15 godina
neaktivan
niksa2 kaže...
Danny_HR kaže...

misli, al mi treba kej za igranje singlplayera ili mogu normalno igrat 

17 godina
neaktivan
niksa2 kaže...
Danny_HR kaže...

Da.

16 godina
protjeran

Dobio novi komp.Samo da ga sastavim i ima da vam se priikljucim na bojistima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

NE netreba ti za single player samo kopiraš exe tamo od kud si igru skinuo nako automatskog updat-a same igre i oper radi

17 godina
neaktivan

Ja imam jedan problem. Kupio sam igru Bad Company 2 na g2play. CD key za ea download manager. Instalirao sam download manager i skinuo igru, ali sad je ne mogu instalirati. Kad pritisnem install u download manageru ništa se ne događa. Pokušao sam pokrenuti instalaciju direktno iz foldera u kojem je skinuta igra i opet ništa. Pritisnem autorun, otvori mi se instalacija, na prvom prozoru odaberem english i kliknem next, na drugom prozoru kliknem install i prozor nestane i dalje se ništa ne događa. Pomagajte molim vas!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

Ja imam jedan problem. Kupio sam igru Bad Company 2 na g2play. CD key za ea download manager. Instalirao sam download manager i skinuo igru, ali sad je ne mogu instalirati. Kad pritisnem install u download manageru ništa se ne događa. Pokušao sam pokrenuti instalaciju direktno iz foldera u kojem je skinuta igra i opet ništa. Pritisnem autorun, otvori mi se instalacija, na prvom prozoru odaberem english i kliknem next, na drugom prozoru kliknem install i prozor nestane i dalje se ništa ne događa. Pomagajte molim vas!

Sređeno!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 13:59 (Igor).
17 godina
Igor kaže...
Igor kaže...

Sređeno!

Hvala ti puno sto si sa ostalima podjelio svoje iskustvo i rijesenje kako si rijesio taj problem. Stvarno si pomogao netkome tko ce mozda nekad imati isti problem.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
17 godina
neaktivan
goodye kaže...
Igor kaže...
Igor kaže...

Sređeno!

Hvala ti puno sto si sa ostalima podjelio svoje iskustvo i rijesenje kako si rijesio taj problem. Stvarno si pomogao netkome tko ce mozda nekad imati isti problem.

Nitko mi nije odgovorio na pitanje niti komentirao bilo što u vezi toga. Znači da nitko nema taj problem ili nikoga to ne zanima.

17 godina
Igor kaže...
goodye kaže...

Nitko mi nije odgovorio na pitanje niti komentirao bilo što u vezi toga. Znači da nitko nema taj problem ili nikoga to ne zanima.

Pa mozda nitko nije do sada imao taj problem, u ostalom, ja sam tek danas vidio temu. A znaci tebi nitko nije pomogao i sada ti neces nekome uciniti uslugu? Kako je to krasno. Ljep pozdrav.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice