Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanja

poruka: 38
|
čitano: 7.545
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

offtopic: igra je iritantna do bola. u 90% slučajeva bivaš ubijen a da i ne vidiš neprijatelja.

single player je dobar al MP je stvarno koma, čak je i mw2 bolji!

al o ukusima se ne raspravlja...

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanj

imam problem.imam igru originalnu,ali ne mogu se logirati za online .kad sam stvarao svoj profil..znas ono zemlja mail i pasvord.sve napravih i kada sam se zelio ulogirati pise mi pogresan mail ili pasvord...lud sam

16 godina
neaktivan

mozes li meni molim te pomoci.kupio sam bad company2 ali nikako ne mogu igrati multilplayer.single mogu ,ali multi nikako,ono kada te pita iz koje si zemlje,mail adresu i sl.i sve napravih ali mi stalno pise invalid pasvord...sta da radim...lud sam.igra je oriinalna

16 godina
neaktivan

molim te mozes li mi pomoci oko moga pitanja u vezi bf bc2?IGRU sam kupio na dvd originalnu i ne mog igrati nikako online.single player mogu ali multi nikako.stalno mi kaze invalid passvord.imam steam,dvd igre originalni,windowsi xp,ne znam u cemu je problem.pokusao sam i preko ea stranice pa tamo si napraviti profil li opet mi ne dozvoljava....upomoc sjor danny

15 godina
neaktivan

pozdrav svima ,

Ja imam drugaciji problem, tj problem instalacije EA downloadera, instalira se i ode pod taskbar i to je to, nemogu ga pokrenut, desni klik pokaze restore koji je posivljen i exit, probao i unistall i opet isto ...

Imao sam i ovaj error  prilikom dizanja aplikacije 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.2.2011 18:53 (n!Cola).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav evo i ja sam odlucio da kupim digitalnu verziju igre,naravno orginal i sada me zanima sta sve moram skinuti i gdje registrovati account da bi to sve radilo moram li skidati ovaj downloader,mogu li skinuti piratsku verziju sa torrenta i onda unijeti orginal kljuc i tako je aktivirati ili to mora biti neka njihova verzija,sa patch-om ?

koji su serveri aktuelni,aktivni,itd,prvenstveno sam je uzeo zbog online igranja,jer mi komp bas i nije dovoljno jak za BF3,pa da makar ovaj igram :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanj
zippoo kaže...

pozdrav evo i ja sam odlucio da kupim digitalnu verziju igre,naravno orginal i sada me zanima sta sve moram skinuti i gdje registrovati account da bi to sve radilo moram li skidati ovaj downloader,mogu li skinuti piratsku verziju sa torrenta i onda unijeti orginal kljuc i tako je aktivirati ili to mora biti neka njihova verzija,sa patch-om ?

koji su serveri aktuelni,aktivni,itd,prvenstveno sam je uzeo zbog online igranja,jer mi komp bas i nije dovoljno jak za BF3,pa da makar ovaj igram :)

Ne, moraš skinuti Origin(kao EA-ov Steam), registrirati se, kupiti igru i downloadati. Ili možeš negdje drugdje kupiti ključ i redeemati ga u Originu i tako aktivirati igru koju možeš skinuti.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
Re: Battlefield Bad Company 2 EA downloader pitanj
zippoo kaže...

Najsigurnije ti je skinuti origin,redemat kod i pokrenuti download.

A možeš i pirat aktivirat,ali sve jedno će igra povuć update.

Servera ima ne brini već češ se snaći po tom pitanju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice