Svidja mi se igra, jedva cekam da izadje, pogledao sam multiplayer gameplay, pre odlicna je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci sve zgrade se mogu rusiti, bas kao sto Pirat kaze. Jucer sam samo to probao, ali treba dosta truda da se to uradi. uglavnom treba onesposobiti nosive stubove, kad oni puknu pada cjela zgrada.
Znaci sve zgrade se mogu rusiti, bas kao sto Pirat kaze. Jucer sam samo to probao, ali treba dosta truda da se to uradi. uglavnom treba onesposobiti nosive stubove, kad oni puknu pada cjela zgrada.
Baš sve?
Lol ludnica, ekipa će rušit zgrade, dok ruše zgrade dođeš iza leđa i rokaš :)
hehe
Ma zabrijali ste.
Neće biti moguće sve uništiti.
Aleksander Grondal:
That buildings will once again feature the kind of destruction we saw in Bad Company 2. However, not all buildings will be completely destroyable. For example, the facades on the buildings in Siege of Shaghai map could not be destroyed, unlike in BF3.
Bigger buildings and skyscrapers will remain intact in Battlefield 4, while smaller houses and 2 story buildings can be made to collapse. It all depends on the map and the environment.
We’ve already seen a different type of destruction in Battlefield 4. Selected spots on the Siege of Shanghai map can be destroyed, such as a street that sinks in, or the famous tower collapseo
Ljepo je vidjeti kako ljudi rade u frostbitu. A one scene na 3:40 izgledaju vrlo dobro.
A netcode, umiranje iza zaklona, rubber-banding, hitmark...??
A netcode, umiranje iza zaklona, rubber-banding, hitmark...??
MA pusti to ko da je to vazno, to ide u drugi plan, najbitnije da cu ja moci pola toga porusiti i divite sa kako neboderi padaju.
Evo par gif slika:
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/175/4/1/bf411_by_xbulletz-d6agal2.gif
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2013/175/4/7/bf12_by_xbulletz-d6agcqc.gif
Nego legendo jesi li nasao koji glic
WTF stablo se savija O.o
Prilično zanimljivo za pogleadti, ali meni je samo bitan finalni proizvod da taj engine radi kako treba, da ljudi ne propadaju, da bude optimiziran, da igra radi fluidno koliko se može, da hitreg bude zadovoljavajući...nadajmo se da su iz bf3 puno naučili i da će bf4 od prvog dana biti sjajan proizvod koji će raditi većini bez problema.
WTF stablo se savija O.o
To dere Senjska bura...
I naravno, trebat će NLO a ne komp da pokrene igru kak mi se čini xd
Onaj koji je vrtio bf3 bez problema, neće problem imati niti ovdje.
evntualno neki refresh grafičke ili proca, ali ništa prestrašno :)
i5 3570k i hd7850 je vrtio alfu na 50-60 na ultra, tako je bar bruno rekao, ovaj koji je alfu probao.
i5 3570k i hd7850 je vrtio alfu na 50-60 na ultra, tako je bar bruno rekao, ovaj koji je alfu probao.
Ja ću valjda sa svojim kompom moć vrtjet, vidjet ću kak će mi radit beta, a ak ne budem, onda u šoping po još jednu grafu, rame i odma moram i jače napajanje.
Izgleda ok, racunajuci da igra jos nije optimizirana
Ma yebeš sve ak se ribice ne miču. Di su im ribice ha? Di su? Amateri.
Stranu na šalu, ali sve se bojim kak bude hitreg izgledao sa svim tim čudesima unutra.
po ovome bencmarku se nebi reklo da amd ima prednost u grafici?
gtx 650ti jaca od 6950 a 660ti jaca od 7950. bome sam ja naebao sam sa svojom 6950. a jos upamtite da u alphi uopce nema textura oduzmi jos 5-10 fps-a kada dodaju texture. Rip AMD izgleda da cu kupovati nvidi-u
Ljudina mislim da ce se to izmjenjat do izlaska igre,podrska drivera i to,ne kazem da ce nesto bit jace od ovog ili onog nego samo da ce se promjenit
po ovome bencmarku se nebi reklo da amd ima prednost u grafici?
gtx 650ti jaca od 6950 a 660ti jaca od 7950. bome sam ja naebao sam sa svojom 6950. a jos upamtite da u alphi uopce nema textura oduzmi jos 5-10 fps-a kada dodaju texture. Rip AMD izgleda da cu kupovati nvidi-u
Ali pazi ovo je sigurno sve na ultra sa MSAA 4x. Ja kad kupim igru niti ne očekujem da če moja 6950 igrat BF4 na ultra a kamoli imati 4x MSAA. Nekakav High-Medium kompromis bez AA če se sigruno vrtjeti solidno pa dok dobijemo i optimizirane drivere, bit če još bolje.
Primjer: U Crysis 3 imam uz 4x MSAA 40fps manje nego kad koristim FXAA.
I ja mislim. Eno Ceco je fino napisao da radi super.
vidjeti cewmo mi tu famoznu amd optimizaciju, dabe njima optimizaccije ako amd nema sirove snage da prestignu nvidiu. mislim da se ja vise necu zaebati da ce moja sljedeca grafa biti nvidia. nikada vise amd u moju kucu dok ne prestigne intel.
Za pocetak slozio bi se sa tobom da treba kupit nvidia karticu ako se radi o igranju battlefielda iskljucivo, ali nista ispod gtx660ti ali po "sirovoj snazi" amd-ove graficke kartice u istom rangu su jace od nvidijinih zato nepricaj bezveze, po bandwithu sabirnicama kolicini memorije itd amd ima jace modele unutar iste domene (7970>gtx 680 7950>gtx 670... modele gtx 780 770 se nemoze stavit u usporedbu jer jos nisu izasli radeoni 8970 i 8950) no nvidia prednjaci u obradi tekstura sto je ocito u battlefieldu kljuc a izgleda i u dosta drugih igara i tu ostvaruju prednost u broju fps, tako da nemoj generalizirati ako neznas o cemu je rijec, uz to ove optimizacije sto spiminjes - definiraj to ...¿
Ja mislim da nece biti razlike izmedu nvidia/amd, bice isto kao i u bf3, ali intel ce i dalje biti bolji od amd-a, 100%
BTW ovaj bench nema smisla, ispada da HD6950 ima 19fps avg