Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Hvala DICE na ovako lijepom easter eggu, ali i dalje želim da fixate gejm {#}

FOra je megalodon nema šta! {#}

To se meni cini ili je ovo tek sad (na brzinu?) ubaceno da razveseli ljude i da se bar na kratko zaboravi na probleme s igrom?

Ako ne, zasto se nije pojavio prije kad je bio spominjan na vise mjesta u igri?

Ako je stvarno tek sad dodano, zasto su postojali oni ostali easter eggovi koji nisu upucivali na nista? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
14 godina
Battlefield 4

Sta je đukac,napokon su te razotkrili pa je frka,a? {#}

Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Hvala DICE na ovako lijepom easter eggu, ali i dalje želim da fixate gejm {#}

FOra je megalodon nema šta! {#}

To se meni cini ili je ovo tek sad (na brzinu?) ubaceno da razveseli ljude i da se bar na kratko zaboravi na probleme s igrom?

Ako je stvarno tek sad dodano, zasto su postojali oni ostali easter eggovi koji nisu upucivali na nista? {#}

Meni to izgleda koda je nabrzinu sad napravljeno. On samo kaj se ne zaleti u onaj otok. To su trebali malo bolje napravit xd

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Naišao sam na novi bug. Mogu se pomicati, pucati, ali pomičem miš i glava mi ostaje na mjestu.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Simke, nazalost ne moj se cuditi nista. Meni jako zao na sto su spali. Cak ovaj turnir trebao biti for fun uspjeli su unakaziti. Ja sam izasao iz klana jos kad su na HC serveru poceli abjuzati druge igrace. Wook je imao odlicnu zamisao sa ovim turnirom kao prosli End Game kojeg je Maco osvojio, ali nazalost ovaj "turnir nije ni sjena onoga od prije godinu dana. Pogotovo kad su poceli forsirati domination tako da mogu boostati bodove, jer u CQ i obiltraciji nisu mogli pratiti ostale igrace. Na kraju je doslo do toga da pola igraca vise i ne igra na serveru, jer kad se posloze tako da vecinom rejpaju drugu stranu. Iako ih 90% znam uzivo i ok su ekipa te sam za popit koju pivu zajedno uvijek , ovaj virtualni dio mi je se zgadio da ne zelim imati nista vise sa 53 klanom. Isto tako sam se ugodno iznenadio u neke ljude koje znam iz virtualnog svijeta, a to su Maco i Maxon koji su prosle godine svoje nagrade dali u donaciju servera samo da mozemo prasinjati jos 3 mjeseca.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Naišao sam na novi bug. Mogu se pomicati, pucati, ali pomičem miš i glava mi ostaje na mjestu.

Zato ima tolko HS - ova {#}

14 godina
Battlefield 4

Evo jedan moj video o Megalodonu :D

http://www.youtube.com/user/MsDome007

16 0 hvala 8
11 godina
Komunist Izet kaže...

Evo jedan moj video o Megalodonu :D

Nice :D{#}

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Konačno sam prestigao Špelca. {#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

2 0 hvala 0
12 godina
ceco22 kaže...

Simke, nazalost ne moj se cuditi nista. Meni jako zao na sto su spali. Cak ovaj turnir trebao biti for fun uspjeli su unakaziti. Ja sam izasao iz klana jos kad su na HC serveru poceli abjuzati druge igrace. Wook je imao odlicnu zamisao sa ovim turnirom kao prosli End Game kojeg je Maco osvojio, ali nazalost ovaj "turnir nije ni sjena onoga od prije godinu dana. Pogotovo kad su poceli forsirati domination tako da mogu boostati bodove, jer u CQ i obiltraciji nisu mogli pratiti ostale igrace. Na kraju je doslo do toga da pola igraca vise i ne igra na serveru, jer kad se posloze tako da vecinom rejpaju drugu stranu. Iako ih 90% znam uzivo i ok su ekipa te sam za popit koju pivu zajedno uvijek , ovaj virtualni dio mi je se zgadio da ne zelim imati nista vise sa 53 klanom. Isto tako sam se ugodno iznenadio u neke ljude koje znam iz virtualnog svijeta, a to su Maco i Maxon koji su prosle godine svoje nagrade dali u donaciju servera samo da mozemo prasinjati jos 3 mjeseca.

ma nije problem, al u pocetku je bilo ok , igrali skupa ,  ak smo bili na suprotnim stranama onda pozitivna zajebancija... a onda odjednom se sve promjenilo, kick-ovi s frend liste, kick-ovi iz squada ,al srecom na ovom serveru sam virtualno upoznao  jos puno ljudi koji su super bezobzira tko je ispred koga na tablici

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 22:08 (SiNkE.Zgb).
15 godina
neaktivan
I moj video featuring fila.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
13 godina
Battlefield 4

Bilo mi je dosta ovoga:

Pa sam isao malo igrati ko gunner u tenku. I onda je slijedilo ovo:

Kak sam si sad super {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
13 0 hvala 2
12 godina
Battlefield 4

kako da osvojim dodatke za pusku, pise mi accessories in battlepacks...ostale accessories sam sve osvojio al ove dole nekuzim sta trebam napraviti

EDIT:skuzio, trebam ih sve otvoriti da bi mi se pokazali.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 0:44 (dennocro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Koliko je los netcode najvise se vidi kad krenes igrat sa drm puskama, hebeno los.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Pa ovaj G36C fakat rastura (samo potato grip je na njemu {#}):

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
TomoR kaže...

Pa ovaj G36C fakat rastura (samo potato grip je na njemu {#}):

Al ga reloadaš svaku sekundu, kao i ja. Najgore mi je kad ispucam 2 metka sa MG4 pa idem reloadati. Kolko sam samo puta radi toga krepao.

17 godina
neaktivan
jameshook kaže...
I moj video featuring fila.

Dobro ajmo se skupit da ulovimo tu ribu i bacimo je na gradele. Evo ja cu nalozit vatru i ohladit cisternu vina i sleper pive. Jedino mi treba par dobrovoljaca za ispilit i iscjepat 10 kubika drva.
17 godina
Battlefield 4

Evo jedna partijica s M16 ima i statista kontra(Ljudina povratnik...){#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 11:39 (CroMystiq).
Moj PC  
6 0 hvala 6
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vel,i mi buraz, megalodon>netcode.

Svako malogleda dok igra i zajedno se samnom isčuđava netcodeu, ali veli,eto, šta sad plačeš, naprave ti megalodona u bf i ti se i dalje žališ na netcode{#}

ceco22 kaže...

Hrvatistan, prisutan svuda pa i u yebenim videoigrama. Ja odavno imam problema sa uvredama koje dobijam od onog mutavca krkija pa nikad nitko iz 53 nije napravio ništa kad sam se žalio na to.
Otad izbjegavam 53 koliko mogu iako znam par likova tamo i samo najbolje mogu o njima reći, ali pojedinac može narušiti sliku klana.
ŠTa je onda sa competitionom, ići će do kraja jel?
CroMystiq kaže...

Kapa dolje za m16 njuba, u bf4 di je 3 burst i dalje otkidaš snjime matori, nema tu priče, samo kapica dolje.
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
13 godina
CroMystiq kaže...

Je vidio sam ga da igra, a jbg prva mu nije išla ali se već na drugoj vidjelo da ide gore.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Soldier977 kaže...
CroMystiq kaže...

Je vidio sam ga da igra, a jbg prva mu nije išla ali se već na drugoj vidjelo da ide gore.

Za jedno tjedan dva eto njega u formi i u igri i tu na forumu{#}

http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
13 godina
protjeran
CroMystiq kaže...
Soldier977 kaže...
CroMystiq kaže...

Jadni mi.

13 godina
Battlefield 4

Ovo sa ovom ribetinom mi je opet razočarenje od strane DICE-a. Ja sam očekivao da će pokretanje ovog i sličnog "easter egga na mapi izazvati bar neki utjecaj na partiju ili gameplay...ne znam da npr.  kad uzmeš neki point i aktiviraš "to nešto" da ribetina pojede svako malo ili bar jedan  manji protivnički  čamac ili skuter....ili neku drugu glupost. Ovako šta si dobio. Riba iskoči i ubije one koji su je prizvali. Šta će tek biti na onom dinosauru na Rouge transmision...protrčat će pored mape? Baš COOL super duper fora. Dva puta pogledat na yubito, jednom možda probat i to je to. Isto kao i ona eksplozija na H. resortu. Koliko su truda u ove animacije utrošili mogli su bar za to vrijeme popraviti da se ne može izaći van mape na metrou. Bar je to lako riješiti pomicanjem onog "frižidera" za pola metra u stranu 

Moj PC  
3 7 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Konačno!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 15:19 (NiramX).

2 2 hvala 0
15 godina
MRSKI kaže...

Ovo sa ovom ribetinom mi je opet razočarenje od strane DICE-a. Ja sam očekivao da će pokretanje ovog i sličnog "easter egga na mapi izazvati bar neki utjecaj na partiju ili gameplay...ne znam da npr.  kad uzmeš neki point i aktiviraš "to nešto" da ribetina pojede svako malo ili bar jedan  manji protivnički  čamac ili skuter....ili neku drugu glupost. Ovako šta si dobio. Riba iskoči i ubije one koji su je prizvali. Šta će tek biti na onom dinosauru na Rouge transmision...protrčat će pored mape? Baš COOL super duper fora. Dva puta pogledat na yubito, jednom možda probat i to je to. Isto kao i ona eksplozija na H. resortu. Koliko su truda u ove animacije utrošili mogli su bar za to vrijeme popraviti da se ne može izaći van mape na metrou. Bar je to lako riješiti pomicanjem onog "frižidera" za pola metra u stranu 

{#}.

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

jes ti lud?

to nije levolution nikakav,vec prokleti easter egg cisto for fun

kul vidjeti i to je to,taman posla da mi riba utice na cijelu igru cc

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.4.2014 13:47 (mersimh).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

fale mi ti dani 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Competition ide i dalje, wook je se momacki potrudio oko svega. I ne mogu vjerovati da je izvukao cak sponzore za to. Ali nazalost izgleda da bilo sta sto se tice bilo kakvog natjecanja u nas ne moze proci da je bas zabava u prvom redu. Zato jos jednom svaka cast momcima/curama od prosle godine koji su onih mjesec dana ucinili super zabavnim, cak i kad je pao database od statsa nije se dizala velika panika. Steta jer je server mogao posluziti i kao okupljanje HR igraca na jednom mjestu.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

Da jucer imao 11-13 cini mi se protiv nas ali jasno ko dan da je brzo nazad,cim ne igras dugo trcis ko kokos po mapi i izgubis to nesto.Bas ta runda ide na jubito,igrali bezveze pub protiv nekih onako -ok i skine me neko i odmah sam osjetio da zna igrat,bas sam pao onako muski(kao protiv vas) kad ono dolje pise Ljudina haha.Bas Perki isto jucer poceo malo opet i isto izgubljen,to je jednostavno tako

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
moderator
ceco22 kaže...

Competition ide i dalje, wook je se momacki potrudio oko svega. I ne mogu vjerovati da je izvukao cak sponzore za to. Ali nazalost izgleda da bilo sta sto se tice bilo kakvog natjecanja u nas ne moze proci da je bas zabava u prvom redu. Zato jos jednom svaka cast momcima/curama od prosle godine koji su onih mjesec dana ucinili super zabavnim, cak i kad je pao database od statsa nije se dizala velika panika. Steta jer je server mogao posluziti i kao okupljanje HR igraca na jednom mjestu.

Zašto su maknuli NS mape iz rotacije?

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice