Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.622.104
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Skužio sam da su mi nestali svi sejvovi kampanje (izgleda otkako sam reinstalirao Windowse), na koji način da ih vratim?

Imam backup igrinog foldera od prije reinstalacije i imam backup Battlefield 4 foldera iz My documents od prije reinstalacije.

Htio bih nastaviti gdje sam stao...

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 4
vanzemljac kaže...

moja majka je vrlo stara i nije u redu da se poigravaš sa njenim osječajima :( {#}

Sljedeci put kad dodjes na server kazes bok ili pozdrav ili hallo a ti meni odma "sinke jedi govna"

nekuzim s cim sam to zasluzio i onda se ljutis sta sam ti majku spomenuo

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
191x7 kaže...

Skužio sam da su mi nestali svi sejvovi kampanje (izgleda otkako sam reinstalirao Windowse), na koji način da ih vratim?

Imam backup igrinog foldera od prije reinstalacije i imam backup Battlefield 4 foldera iz My documents od prije reinstalacije.

Htio bih nastaviti gdje sam stao...

ovaj battlefild 4 folder iz my documents vrati nazad u my documents

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4
Je jucer i drugima bilo dobro na 53 serveru ko i meni? :)
CHC, PiS, 53, G....
Lijepa ekipa, al mi ipak imamo Nexa i Ivanca :)
Jos nam Veki fali za totalni rape.

P.S. Mudo, Mudo, da te vise nismo vidjeli s druge strane :)
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
CHC, PiS, 53, G....

Ne.

Na jednu normalnu i napetu rundu, išlo je 5 rundi debalansa gdje je s jedne strane bio squad-dva hr ekipe, ostalo random low leveli, s druge strane od 32 igrača 30 hr ekipe -.-

Zabavne su bile 2 ili 3 runde gdje je ticket difference bio ispod 100, ostale runde su bile sa -500 ticketa i tu zabave nema nikakve kad se squad-dva lome napravit nešto, ostali krovare i razgledavaju mapu.

Ne kužim i neću shvatit admine servera koje očito boli kifla ladno za te stvari, jer im se to ne treba pisati u chat, valjda su toliko sposobni vidjet da ako je njihov balancer preswitchao squad ili dva nakon runde koja je završila sa 40ak ticketa razlike samo, i idućih 4-5 rundi završava 500 ticketa razlike, onda u k krasni i admnistriranje i sve.

Nije problem gubit runde, problem je u totalnoj nezanimljivosti takvog igranja di je jasno da balansa nema i da jedna strana siluje drugu, bez obzira na kojoj strani igrao.

Vekija je pet puta jučer u istoj rundi šamarao balancer us-cn, bez obzira što se nakon njega spojilo još min 5-6 ljudi, ono, 'super' je kad ti iz squada od trojice jednog non stop prebacuje....

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
CHC, PiS, 53, G....

Da, da nam je Dreki, bili bi stvarno pre pre dobri.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
CHC, PiS, 53, G....

{#} 

Stari, bolje vam je da nisam bio sa vama. Samo bih vam pokravio prosjek. {#}

Evo kako rade prstići nakon pijanstva:

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/450287191534476800/232530920/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/450277314468650496/232530920/

EDIT: Cyber, imaš ti veze sa ovim? {#}

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 9:33 (amater_2).
16 godina
amater_2 kaže...

{#} 

Evo kako rade prstići nakon pijanstva:

Ti si bio svijetla točka jučer i preksinoć{#} (prvo preksinoć šou kad te cyber zvao u squad a ti napišeš - 'ne trebate pijanca u squadu'{#}), onda jučer priča o jedna, dvije, tri, nekoliko{#}

13 godina
jopis kaže...
Ne.

Na jednu normalnu i napetu rundu, išlo je 5 rundi debalansa gdje je s jedne strane bio squad-dva hr ekipe, ostalo random low leveli, s druge strane od 32 igrača 30 hr ekipe -.-

Zabavne su bile 2 ili 3 runde gdje je ticket difference bio ispod 100, ostale runde su bile sa -500 ticketa i tu zabave nema nikakve kad se squad-dva lome napravit nešto, ostali krovare i razgledavaju mapu.

Ma to sam pitao samo zato jer sam pomocu nekakvih magicnih trikova svaku rundu koju sam odigrao bio MVP {#}

Da, balanser nije bas nesto, to bi se trebalo rucno odradjivati.

Samo mi se cini da admini nisu stalno online

I znam da je tesko stalno biti online. Al nek se bar sad zrtvuju kad je ovaj competition {#}

ivanec kaže...

Da, da nam je Dreki, bili bi stvarno pre pre dobri.

Ma, to je bilo ironicno. To sam rekao jer onda vise ne bi bili OP. Malo zbog balansa.

amater_2 kaže...
{#} 

EDIT: Cyber, imaš ti veze sa ovim? {#}

Takvi nam i fale! Tu sve neki koji ne piju, ne puse, ne drogiraju se... stvarno ne znam!

OK, Ivanec i Crv se malo drogiraju.

A sto se tice cure, to mi je jedna frendica. Hoces broj?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

meni je server od 53 "mali makijato"... od 5 rundi jedna bude napeta. balans je sranje, ne smiješ psovati(balknaski server!!?) ali ekipa je gore pa je donekle zabavno..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

wook je pokusavao balansirati par dana. Ali kad balansira rundu iducu rundu opet battlelog spoji platoon zajedno. Tako da balsiranje sa novim sistemom u bf 4 nema smisla.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

ne smiješ psovati(balknaski server!!?)

Ja sam psovao i nije mi nitko ništa rekao...

("normalne" psovke, jel)

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

("normalne" psovke, jel)

Hm bit će da koristiš neobične psovke ili je to bilo pred tjedan dana... stavlili su plugin - mislim da na prvu psovku dobiješ kill, na drugu kick. To je aktivirano pred možda 5-6 dana, do tada je bilo puno psovanja.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
skank666 kaže...

ne smiješ psovati(balknaski server!!?)

("normalne" psovke, jel)

Probaj idući put napisat retard. Odma instakill i prijetnja kickom/banom.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

("normalne" psovke, jel)

Hm bit će da koristiš neobične psovke ili je to bilo pred tjedan dana... stavlili su plugin - mislim da na prvu psovku dobiješ kill, na drugu kick. To je aktivirano pred možda 5-6 dana, do tada je bilo puno psovanja.

Da, bilo je prije tjedan+ dana. Znači, ako nekoga nabiješ na kuratz odmah kill??? Kako ti izdržavaš?

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen

teško je to... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima tko detalje o novom patchu? Battlelog takoder updejtaju pa ne mogu nac, je li to onaj dugo ocekivani netcode patch ili onaj za naval strike?

http://www.youtube.com/watch?v=jRbK-NN3Xq0
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
seGii kaže...

Ima tko detalje o novom patchu? Battlelog takoder updejtaju pa ne mogu nac, je li to onaj dugo ocekivani netcode patch ili onaj za naval strike?

{#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
odjavljen
skank666 kaže...

teško je to... 

Da, nije baš jednostavno. Pogotovo kad te ivanec počne bušiti i ne smiješ mu rodbinu spominjati... {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:40 (Friday).
17 godina
odjavljen
seGii kaže...

Kaže dama da je netcode ispravljen sa prošlim patchem.

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...
seGii kaže...

Blago njemu.
Ja i dalje vidim packet loss ikonicu u desnom kutu.
Vrlo često, vrlo učestalo. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
Friday kaže...
seGii kaže...

Što Dama kaže to je tako, a svi ostali koji misle drugačije imaju prevelika očekivanja {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Da, bilo je prije tjedan+ dana. Znači, ako nekoga nabiješ na kuratz odmah kill??? Kako ti izdržavaš?

Ja nemam problema s time. Volim pisat piz..rije u chat, ali ne psujem baš u pisanom obliku.

16 godina
Friday kaže...
seGii kaže...

Meni je u subotu navečer netcode bio katastrofa. Vidim dvi glave i uvik ciljam u krivu. {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
sudy_freak kaže...
Friday kaže...
seGii kaže...

Blago njemu.

Vidio je dva puta u životu battlefielda 4

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
Soldier977 kaže...
sudy_freak kaže...

Blago njemu.

Opet ponavljam, blago tebi.

11 godina
neaktivan

Meni Origin upravo skida patch od 534MB.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

Ja nemam problema s time. Volim pisat piz..rije u chat, ali ne psujem baš u pisanom obliku.

Ti si više direktan tip, voliš u lice reći, jel?

Soldier977 kaže...
sudy_freak kaže...

Blago njemu.

Ja ju nisam nikada vidio. Ali doživio sam nešto neobično na zavodu prije koji dan. Lik stoji okrenut bočno. Ja se obradovao i idem skinuti tagove. Lik počne pucati u smjeru u kojem gleda i ubije me (meni je izgledalo kao da puca u zid). Znam da je on zapravo gledao u mene ali kod mene je to izgledalo puno drugačije. Bezveze...

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

("normalne" psovke, jel)

Kuratz smijes ali kura c nesmijes

a ti @vanzemaljac  ti si neces se izjasnit

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 11:52 (SiNkE.Zgb).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo zicam za nagradnu igru ako moze like na video. Mozete slobodno psovati :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice