Moguće je da si bio hackiran. Promijeni pwd za svaki slučaj.
Welcome back! 
Moguće je da si bio hackiran. Promijeni pwd za svaki slučaj.
Welcome back! 
Dice treba u patch notes staviti "we tried to fix".
Slam?oni su ispod teksture ili?poludim kad naletim na to smeče,stavim thermal pa opet nekako naletim...
Skoro uninstall jučer od ragea,koje njuberske fore,i onaj mbt law?sve neke remote control fičurs fore za dobiti kill.
Infantry mi se niti ne igra zbog netcodea,vozila su meh.China mi nije sjela...300 sati a ne vidim nikakav poriv da se specijaliziram u nekom vozilu.ne znam...jecam i dalje igjam...
www.eslpro.com/bušinjubove
Citam po forumu ja msn da hakiraju battelog
Dice treba u patch notes staviti "we tried to fix".
Slam?oni su ispod teksture ili?poludim kad naletim na to smeče,stavim thermal pa opet nekako naletim...
Skoro uninstall jučer od ragea,koje njuberske fore,i onaj mbt law?sve neke remote control fičurs fore za dobiti kill.
Infantry mi se niti ne igra zbog netcodea,vozila su meh.China mi nije sjela...300 sati a ne vidim nikakav poriv da se specijaliziram u nekom vozilu.ne znam...jecam i dalje igjam...
Zar nisu mine teže uočljivije od slama?
Bič pliz, pa šta misliš kad sam rođen 
Jezuš, 1981. , hm skoro da ju pamtim 
Happy respawn date !!!
Nego, da si omašio jedan dan bio bi Valentin 
Bok ekipo. i ja poceo igrat B4 ali na PS4 igro sam singleplayer na PC-u (jogur verziju) a na ps4 sam poceo igrat MP bas zbog bugova kojih ima na PCu a i htio sam da sve bude fluidno jer mi na ps4 rad puno brze,bolje i ljepse nego na i7 cetvrte generacije, 12gb rama i 2gb ddr5 grafickoj neznam zasto ali igra nije radila bas tak gltko kak sam mislio imam windows 8.
nisam battlefield igrao od bad company2. sad sam tek 4 rank zsanimame na kojem cu ranku odklucat vecinu oruzja jer s ovim mx4 mi je muka igrati?
nego jesu sredili taj B4 za pc napokon il je jos uvjek sve za drek?
Ima li netko sa 7870 ili slično da je isprobao radi li Mantel kako spada sad?
Bok ekipo. i ja poceo igrat B4 ali na PS4 igro sam singleplayer na PC-u (jogur verziju) a na ps4 sam poceo igrat MP bas zbog bugova kojih ima na PCu a i htio sam da sve bude fluidno jer mi na ps4 rad puno brze,bolje i ljepse nego na i7 cetvrte generacije, 12gb rama i 2gb ddr5 grafickoj neznam zasto ali igra nije radila bas tak gltko kak sam mislio imam windows 8.
nisam battlefield igrao od bad company2. sad sam tek 4 rank zsanimame na kojem cu ranku odklucat vecinu oruzja jer s ovim mx4 mi je muka igrati?
nego jesu sredili taj B4 za pc napokon il je jos uvjek sve za drek?
Napravili su za pc ali jos im je malo ostalo
Aj probaj pa javi 
I javi koje drivere si/ces stavit.
Aj probaj pa javi 
I javi koje drivere si/ces stavit.
Pa može samo 14.1 beta ako će koristiti mantle, ne?
Mene isto zanima al ne kanim ponovo stavljat 14.1 drivere dok ne vidim po forumima da radi ljudima.
Ja više ne kanim bit pokusni kunić 
Evo upravo kolega iz klana Tetrijeb probao sa svojom 7850 3gb mantle sa novim updato-m i odmah mu se skresala igra ,meni na 7950 niti jednom - a mem leak potpuno nestao (sad vec punih 2 sata rush conq)
Mene isto zanima al ne kanim ponovo stavljat 14.1 drivere dok ne vidim po forumima da radi ljudima.
Ja više ne kanim bit pokusni kunić 
Evo ja imam 14.1 drivere i probat ću kad dođem doma.
DX na 14.1 radi odlično (barem meni).
Evo ako nekog zanima sa sličnom konfiguracijom (moj pc), isprobao mantle nakon updatea i nema pomaka, igra i dalje štuca svakih par sekundi i neigrivo je, dok na dx11 radi sve ok, nadam se da će amd ubrzo to rješit novim driverima.
i btw. sretan rođendan kolegi Fridayu 
Evo upravo kolega iz klana Tetrijeb probao sa svojom 7850 3gb mantle sa novim updato-m i odmah mu se skresala igra ,meni na 7950 niti jednom - a mem leak potpuno nestao (sad vec punih 2 sata rush conq)
Kolega tetrijeb sigurno nema 3gb verziju te kartice jer ne postoji... A i dužan mi je ćevape pa sam ljut na njega 
Hvala deckima koji ce isprobat kombinaciju Mantle-a i 7870 kartice. 
Petko,duzan si bar cugu,ako ne i cevape!
Jezuš, 1981. , hm skoro da ju pamtim 
Happy respawn date !!!
Nego, da si omašio jedan dan bio bi Valentin 
ebate da nisi ovo napisao ja bi zaboravio da je sutra valentinovo ...pa zena bi me najfala.....imas pivu
ebate da nisi ovo napisao ja bi zaboravio da je sutra valentinovo ...pa zena bi me najfala.....imas pivu
Moja si je prebacila cijelu moju plaću na svoj račun. Smatrat ću to kao odrađeno valentinovo... 
Oh dakle druge godine imaš rođendan na petak 13.
Sad znamo i porijeklo tvog nicka 
Jbg, koristim ga već skoro 20 godina 
Vise mi se svidao kad nisam znao.. 
poruka mora sadržavati tekst.
btw znači opet se mi sa 7850 nebumo namantlali 
Pa što te briga. Ti ionako ne igraš. 
I smell something is burning... Oh,it's Zenge. 
Moja si je prebacila cijelu moju plaću na svoj račun. Smatrat ću to kao odrađeno valentinovo... 
moja si je slozila trajni nalog da cim mi sjedne placa ide na njen racun,, meni ostane samo kaj uzmem na crno ...psssst da me necuje nas najdrazi ministar

od prvog dana izlaska igre do dana današnjeg imam 90 sati gameplaya-tak da nije da ne igram ali u zadnje vrijeme fuul slabo.
ali reko ak je već došao taj mantle a imam grafičku koja ga vrti pa rekoh da isprobam-jer ono kaj sam isprobao je bilo svega 10 minuta i ubijalo je sa padom fps-a-neigrivo je bilo.
a i da vam uletim na taj bug server porejpam kaj se da porejpat i za kraj bacim njukicu-taman sam dobio 3 month free wh kao dugogodišnji premium korisnik istog. 
Vise mi se svidao kad nisam znao.. 
Pa nije ni Astra baš nešto suptilan nick... Šta će biti kad kupiš škodu?