Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.746.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

U, ovo je nesto novo!

ovo je bolje nego "something went wrong"

www.eslpro.com/bušinjubove
16 godina
Battlefield 4

DirectX vs Mantle usporedba kvalitete.

Malo duže se učitava slika ali isplati se. Ispod slike šaltate sa low na ultra.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 0:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 2 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

LINK

Jel se ovo meni cini ili je na DXu puno bolja slika?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan

Da i meni tako izgleda.

12 godina
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

LINK

pa koliko se ja sjećam, nije ni bila priča za mantle da će biti kvalitetnija slika, nego bolje performanse

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
13 godina
Hurki kaže...
Soldier977 kaže...
Jack Sparrow kaže...

LINK

pa koliko se ja sjećam, nije ni bila priča za mantle da će biti kvalitetnija slika, nego bolje performanse

Koji je onda smisao dizanja na ultra settings sa mantleom, ako se igralo na low na DX?

14 godina
neaktivan
Hurki kaže...

Mislim da su ljudi smatrali da ce bit barem ista kao na DXu.Ma Mantle je jos nov i vjerujem da ce sve to jos speglat

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
Battlefield 4

Bolje izgleda DX. Pogotovo se vidi kako fali trave tamo lijevo, na istoj strani se tamo u daljini vidi kako directx ima već draw distance jer se u pozadini vidi brdo i šuma.

Dok ovo što je slika i nebo blijedo je jer je prejaki bloom što su i priznali da je trenutno bug. Nebi me čudilo i da je sve ovo ostalo sa manjim draw distanceom i manje raslinja neki bug.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 1 hvala 1
14 godina
Jack Sparrow kaže...

EDIT: Kasnim. Fala Kuky.

Mantle nema one zelene cupave vegetacije, nema neba i oblaka, kraca je vidljjivost (ne vide se planine), noz nema sjencanje, i cini mi se da lisce na drvu ima manje detalja.

Ja sam se divio kako su dobro napravili, da postoji potpuno ista vegetacija na LOW i na ULTRA (tu se bas dobro vidi!) , a kad tamo, uvedu Mantle i pola zbunja nestane! Hej!! {#}

Ali, mozda je ovo fake {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 1:14 (CyberDemonVZ).
16 godina
neaktivan
Hurki kaže...
Jack Sparrow kaže...

DirectX vs Mantle usporedba kvalitete...

LINK

...

Po ovome ispada da su tih 40% boljih performansi uspjeli postići tako da ne prikazuju 40% elemenata u okolini :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
Soldier977 kaže...

Koji je onda smisao dizanja na ultra settings sa mantleom, ako se igralo na low na DX?

U postu iznad sam bio preoptimističan....... Low na DXu izgleda bolje neg Ultra na Matleu.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

LINK

amd&dice{#}{#}

{#}{#}

Battlelog: just_mau5
16 godina
Battlefield 4

Evo i druge slike. Na ovoj je sve isto osim tog buga sa bloom-om za kojeg znaju. Valjda neka greška kod onih slika prije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 9:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Evo i druge slike. Na ovoj je sve isto osim tog buga sa draw distance-om za kojeg znaju. Valjda neka greška kod onih slika prije.

A šta im znači "Job threads"? Na konkretnom procesoru se znači koriste samo 4 jezgre, iako ih ima 8, ili?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

A šta im znači "Job threads"? Na konkretnom procesoru se znači koriste samo 4 jezgre, iako ih ima 8, ili?

Kaže jedan od DICE-ovaca na forumu da je sve u redu s tim da piše samo 4, ali nije ništa pojasnio što točno znaći. LINK

15 godina
neaktivan
Hurki kaže...
ceco22 kaže...
Hurki kaže...
Y2K2 kaže...

Kako mislis neupravljivi?? pa ovo je dosad najlaksi model upravljanja u bf-u, jedino atack heli treba malo vise brzine, malo je trom.

Pa to mislim, treba mu vječnost da se okrene ili pobjegne... 

Zato koristis njegovu tezinu za brzinu...

Možeš li mi molim te objasniti kako to :/ snimi gameplay ili nešto da naučimo kako se to radi -.-

Viditi cu da stavim stream, ali ne znam kakva bude kvaliteta. Dice je sad trenutno zamislio da postoji opravdana razlika izmedju scout helija i attack. Attack jednostavno nije tako okretan u manjem prostoru, pa naglim povecavanjem brzine sa mjesta prema gore neces napraviti previse, ali zato kretane u vecim lukovima ti daju dodatni boost. Meni to nije lose zamisljeno jer tako jako pilot zavisi o gunneru, ali ipak treba jedan mali patch u kojem ce mu povecati brzinu za nekih 10-15 %. Dok po informacijama koje imam nikad nece biti okretan kao scout heli.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Kaže jedan od DICE-ovaca na forumu da je sve u redu s tim da piše samo 4, ali nije ništa pojasnio što točno znaći. LINK

Njima se sve u redu, jebo ih Mamić...

Freak Show Inc.
16 godina

Osobno, kod Mantlea me najviše smeta da na par mapa imam maglu iznad mape tj. da u heliju je nemoguće letjeti i vidjeti nešto.

Najviše na Flood Zone-u...Snimio bih ali program koji koristim za snimanje inače radi samo na Mantleu ;)

I jasno, super mi je fičr izbacivanja nakon 2-3 partije ili kad se sruši aplikacija. Tako često nije ni u Beti.

A čini mi se da smo dobili verziju blizu bete sa par stvari izmjenjeno i kao da ove bugove koje su ispravili nakon izlaska a koji su za DIrectX verziju, nisu prenjeli na Mantle.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
Battlefield 4

Mantle je za skillandere, manje trave, manje djelova koji ti smetaju a i imaš gazzilion fps-ova.

Na metrou će ići do 500fps,moći ćeš dotrčati na A prije nego rusi, yebenti šta je mantle super.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
5 4 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ova igra je tako zanimljiva. Držim lock na 120 fps i nikad mi ne padne ispod 80-90, ali naravno, pojavi se tearing. Ako lockam na 76 pada i do 55. U BF3 sam držao na 76 i kada bi palo uvijek bi blo iznad 60. 

Nego, na koliko držite pre-rendered frames? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Ova igra je tako zanimljiva. Držim lock na 120 fps i nikad mi ne padne ispod 80-90, ali naravno, pojavi se tearing. Ako lockam na 76 pada i do 55. U BF3 sam držao na 76 i kada bi palo uvijek bi blo iznad 60. 

Nego, na koliko držite pre-rendered frames? 

Šta je to? I kako utječe na performanse? {#}

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Veće vrijednosti povećavaju performanse i input lag, a manje rade suprotno. No, varira od sistema do sistema. 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
ceco22 kaže...
Hurki kaže...
ceco22 kaže...
Hurki kaže...
Y2K2 kaže...

Kako mislis neupravljivi?? pa ovo je dosad najlaksi model upravljanja u bf-u, jedino atack heli treba malo vise brzine, malo je trom.

Pa to mislim, treba mu vječnost da se okrene ili pobjegne... 

Zato koristis njegovu tezinu za brzinu...

Možeš li mi molim te objasniti kako to :/ snimi gameplay ili nešto da naučimo kako se to radi -.-

Viditi cu da stavim stream, ali ne znam kakva bude kvaliteta. Dice je sad trenutno zamislio da postoji opravdana razlika izmedju scout helija i attack. Attack jednostavno nije tako okretan u manjem prostoru, pa naglim povecavanjem brzine sa mjesta prema gore neces napraviti previse, ali zato kretane u vecim lukovima ti daju dodatni boost. Meni to nije lose zamisljeno jer tako jako pilot zavisi o gunneru, ali ipak treba jedan mali patch u kojem ce mu povecati brzinu za nekih 10-15 %. Dok po informacijama koje imam nikad nece biti okretan kao scout heli.

Ma nije bitna kvaliteta, nego čisto da vidim kako i šta treba raditi... ili me dodaj, pa ti budem gunner ^^

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
15 godina
NiramX kaže...
Friday kaže...

Veće vrijednosti povećavaju performanse i input lag, a manje rade suprotno. No, varira od sistema do sistema. 

Ovisi o snazi samog sistema. Jači sustavi mogu popiti 2 framea unaprijed ako se ne varam. Za slabije je 0 ili eventualno 1.

Broj frameova koje će sustav unaprijed ''pripremiti'' koliko sam ubra, zar ne?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ovisi o snazi samog sistema. Jači sustavi mogu popiti 2 framea unaprijed ako se ne varam. Za slabije je 0 ili eventualno 1.

Broj frameova koje će sustav unaprijed ''pripremiti'' koliko sam ubra, zar ne?

Dobro si shvatio. Ali i kod jačih računala je moguće smanjenje input laga. 

15 godina
neaktivan
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
12 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Jao pismenosti DICEovih ljudi "This setting this not work in the current BF update, locking this thread" ...

sad mi je jasno zašto se bugovi sporo rješavaju...pa ljudi slabo pričaju engleski, trebamo slat bug reporte na švedskom{#}

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
15 godina
Za sve one koji imaju memory leak rješenje je da se prioritet procesa (bf4.exe) postavi na high.
Isto tako memory leak nema veze s 14.1 driverima i Mantleu. Probao sam s 14.1 i na DX ima memory leak. 13.12 isto memory leak. Tako da je problem novi patch.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
12 godina
Battlefield 4

jel se moze igrat bf4 multi bez da se kupi igra?

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
nsunjicr123 kaže...

jel se moze igrat bf4 multi bez da se kupi igra?

ne može se multi ni kad se kupi igra

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice