U Battlefieldu 4 ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

jel sam ja to dobro skuzio ili je to netko srusio zgradurinu na kojoj je bila tocka ? ili je pala sama kao toranj na caspianu ?
Ovaj je vikao da crveni ruse zgradu, nek ih Comander bombardira, i onda je rekao skocite, zgrada se rusi...
Zvuci kao da se moze srusiti.... :)
a sto ce bit fino minirat zgradu na cijem krovu je hrpa kampera
vec vidim kamikaze kako se zabijaju avionima u zgradu..
moglo bi bit veri intrsting..
Ovaj commander će bit predobra stvar u mečevima sa 8v8 i 12v12. Nadam se da će se moć unranked imati i commandera da mogu vikati na ove svoje.
Uf! Bit će moćno.
Btw.
Battlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers.
Bome xbox ove godine napravio yebenu stvar, uzeo si i call of duty i bf4.
commander će imat svoju svrhu u mečevima (igrat će se timski)
mislim da DICE nije pravilno prezentirao taj commander, velika većina misli da commanderi češu jaja i ispaljuju tomahawk
cjela runda ti ovisi o commanderu (npr. šalje UAV na zastave oko kojih se vodi bitka)
ako taj commander ne bude igrao timski od njega nikakva korist
Slažem se s L(j)udinom - sve je to slatko i lijepo, ali netcode će vrlo vjerojatno ostati isti pa ćemo samim time biti suočeni s istim ili sličnim problemima.
Na velikim mapama se to ne primjeti jako, ali na onome što L(j)udina igra itekako.
Čak i na mojim omiljenim Kanalima - to me živcira jako - ponekad budem lud poput L(j)udine zbog toga.
Jedino što ja imam alternativu za razliku od njega - heli, tenk, avion, odnosno velike conquest mape pa ubrzo zaboravim na sranja koja su mi se dogodila na Kanalima ;)
Jedino što ja imam alternativu za razliku od njega - izbrišem sve prijetelje s battleloga
Jedino što ja imam alternativu za razliku od njega - izbrišem sve prijetelje s battleloga
Vidiš, luđi budem čak i od L(j)udine ;P
Rekao je, ali to po meni nije sigurno - s obzirom da je sve bilo skriptirano, tipa u lift zhinto uđe ko recon, iz lifta izađe ko support, s drugim odijelom, ali je i broj ticketa totalno drugačiji nego prije. Npr. broj tiketa je drugačiji i kada se Magnus spoji na Commandera - a i ona cura kad igra Commandera gađa s Tomahawkima tenkove na točno istom mjestu - lijepo namješteno, nema se šta reć.
Ovo što smo mi vidjeli je možda snimljeno bilo već i pred para dana - iako sam siguran da je ekipa tamo stvarno igrala.
pomješao si video koji su izbacili nakon live-a
i live
ono što su oni prikazali na E3 nije snimljeno (04:56:40) i barem tamo ja nisam primjetio takve nelogičnosti
komentiraju dečki sa ign-a
(izlika za još jednom pogledati :))
Btw. pad zgrade one na kojoj je c se dešava dok je još puno tiketa (300-700) dakle nije spika ko caspian antena na kraju.
Jeste li znali ovo?
http://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/second-assault
Sry ako je bilo.
Znamo za već 2 dlc-a i da će jedna od mapa u 2nd assaultu biti metro. :-|
Edit:
BTW:
Kineski modeli vojnika izgledaju motherfukking opako!
w00t!
Jedva cekam nove Kanale :)
Idem napravit preorder, izaberem placanje VISA karticom i nece mi proci neka autentifikacija. Jel moze bit zato sto nemam para na kartici, vise se ne sjecam kako je bilo kad sam preordao BF3.
Probao s obje VISA-e i nece niti s jednom.
Idem napravit preorder, izaberem placanje VISA karticom i nece mi proci neka autentifikacija. Jel moze bit zato sto nemam para na kartici, vise se ne sjecam kako je bilo kad sam preordao BF3.
daj nebudi lud sada kupovat za 70 eura kad već na g2play imaš cijenu koja je skoro pa duplo jeftinija ,a i poslije će još biti jeftinije tako da ti je moj savjet da ne žuriš.
http://www.g2play.net/store/Battlefield-4-EA-Origin-Key.html
Jeste li znali ovo?
http://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/second-assault
Sry ako je bilo.
Znamo za već 2 dlc-a i da će jedna od mapa u 2nd assaultu biti metro. :-|
Edit:
BTW:
Kineski modeli vojnika izgledaju motherfukking opako!
w00t!
Jedva cekam nove Kanale :)
Zayebavao se ti ili ne, to je realna mogućnost ako će staviti najigranije mape. Ako bude tako, onda bi unutra trebale biti 4 od ovih 5: metro, seine, bazzar, canals, caspian.
Zayebavao se ti ili ne, to je realna mogućnost ako će staviti najigranije mape. Ako bude tako, onda bi unutra trebale biti 4 od ovih 5: metro, seine, bazzar, canals, caspian.
Ne zayebajem se.
Sta nisu Kanali najigraniji?
ovdje imate kao neki official vote, 4 najpopularnije mape ce ubaciti u bf4 u tom dlc-u
http://poll.pollcode.com/x5t37_result?v
metro i bazzar
Naravno da je zato što nemaš love.
Preorder na digitalnim servisima odmah moraš platiti, a ne po isporuci kao kod fizičkih izdanja.
Aha, a budem onda jos malo pricekao.
Al kao do mi je u glavi da sam kod BF3 napravio preorder a platio kad je izasao, tj da su oni automatski skinuli pare s racuna. Zato sam i isao bez novaca probat opet.
Jesu bili ovi screenovi ovdje?
Oprostite ako vec jesu :D
BTW jos nesto sa dinosaurima
I kazu se da se igralo na PC-u sa konfom jacinom novog Xbox-a...
Impresioniram sam, dobro su postelali engine.
Mirror Edge me isto napalio :P
Toliko odlicnih igrica, samo me jebu sto ih je pola dobrih ekskluziva za XB One,
a pola za PS4.No dobro ovo je offtopic.( PS4 za mene :P )
Meni grafika izgleda super, i bolje... ali igrači su mi čudni nekak na prvu, ko "crtić" (možda zbog boja i nema blura i filtera i tog) i to u onom traileru za MP di su u pothodniku nekom ... i neznam zake, al grafika i nekak dojam bržeg gameplaya me podsjetilo na Fear... :P
my 2 cents
Naravno da je zato što nemaš love.
Preorder na digitalnim servisima odmah moraš platiti, a ne po isporuci kao kod fizičkih izdanja.
Hm jesi siguran Danny?
Ja sam BF4 uzeo sa amexom i još mi nije naplaćen.
U origin servisu mi je prikazan u storu.
Kad si kupio? Sigurno ti odmah uzima, al PBZ Cardu treba neko vrijeme da to prikaže online.
Uzeo sam 2 puta BF4 s dvije različite kartice i oba puta je uzelo lovu odmah.
ovdje imate kao neki official vote, 4 najpopularnije mape ce ubaciti u bf4 u tom dlc-u
http://poll.pollcode.com/x5t37_result?v
metro i bazzar
Ma pušiona živa. Sumnjam da će se o tome glasati jer DICE ima gomilu podataka šta i kolko ljudi igraju, tako da je to već odlučeno. Nadam se da će u DICE-u shvatiti da se Metro igra radi farmanja, a ne radi gameplaya. Na toj mapi je naglavačke postavljeno sve ono zbog čega je Battlefield jedinstven serijal.
Na pollu nema Damavanda (i bolje), a za kanale piše Nose Hair Canals. Jedino mi je drago da je na pollu 4 moja omiljena mapa, Krkland!
Koliko sam vidio Commander mode će biti sa Conq. ili Conq. Large bar po meni.
Ovo dolje govorim o Commander opciji
Svaka točka A, B, C, D će imati neke vrste mogućnosti
Ako zauzmemo točku A Commander će imati opciju Vehicle Scan
Ako zauzmemo točku B Commander će imati opciju Tomahawk missle
Ako zauzmemo točku C Commander će imati opciju Infantry Scan
Ako zauzmemo točku D Commander će imati opciju Deploy Gunship
Slika govori sve
Koliko sam vidio Commander mode će biti sa Conq. ili Conq. Large bar po meni.
Ovo dolje govorim o Commander opciji
Svaka točka A, B, C, D će imati neke vrste mogućnosti
Ako zauzmemo točku A Commander će imati opciju Vehicle Scan
Ako zauzmemo točku B Commander će imati opciju Tomahawk missle
Ako zauzmemo točku C Commander će imati opciju Infantry Scan
Ako zauzmemo točku D Commander će imati opciju Deploy Gunship
Slika govori sve
https://lh3.googleusercontent.com/-nectnPH2T8o/UbafFRDiPkI/AAAAAAAAd4E/XZKbhCs6pGo/w960-h720-no/8675_10151486248042672_503619110_n.jpg
To je super, daje svakoj točki taktičku vrijednost. SVi se bore za ono što commanderu treba kako bi zajedno pobijeidli.
Nadajmo se da će to funkcionirat na bojištu tako.
Nego, daj pogađajte koja će Nexusu biti najdraža klasa
Nemogu pogodit ali sam siguran da ce zato Spelac malo manje klat okolo
Jel se to meni čini ili sad kad reloadaš gubiš uvijek 30 metaka? Prije si dumpao i stavljao kao koliko ti još fali do punog klipa, ali sada?
Ajde pogledajte snimku i vidite ili sam ja samo zabirjao nešto.