Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Mene je jako 'strah' commander moda,da nebude neki debil koji nema pojma sta radi.

A valjda će biti neki najtečaj {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Vjerojatno bas nista, al ak druga strana ima ljude koji slusaju, onda sigurno tvoji gube.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Gledam ponovno taj Commander mode i Tomahawke, je'l će već biti nerfaj Commandera, ne može one shot kill na tenka...

Evo i analiza anderz el-a, nije baš najpozornije pratio {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

neznam za vas ali meni bolesno izgleda battlefront {#}

a vidim da će commander biti samo na apple uređajima,valjda će stavit i za android....

a i dalje sam nekako skeptičan prema commanderu....

sve u svemu multi je fenomenalan.

Na reklami za Commandera nije iPad, neki Androiud je(poznat mi je, ali ne mogu se sjetiti točno koji je, ima ono zadebljanje od iza)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Battlefield 4

Zna li netko kad pocinje otprilike live stream ,na poslu sam {#}  http://www.battlefield.com/battlefield-4/e3-live-stream

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ok, onda uskoro vadim screen shotove i iz Commander videa pa da vidimo detalje!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Andi_zg kaže...

Zna li netko kad pocinje otprilike live stream ,na poslu sam {#}  http://www.battlefield.com/battlefield-4/e3-live-stream

Ja očekujem najranije 9 ujutro po njihovom vremenu, znači nekih 18h kod nas. Moguće i kasnije sat-dva.

Što se tiče Commander mode-a, on se "samo" stream-a, sa PC-a/konzole na tablet (naravno da će ga se moći igrati direktno na računalu). S obzirom da je stream, smatram da bi bilo glupo ograničiti na Apple proizvod.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 9:19 (TomoR).
15 godina
Battlefield 4

ne mogu se nikako oteti dojmu da je bf4 samo jedan nabrijan bf3 dlc, valjda se to bude promijenilo s vremenom ali za sada osim commander moda nema nekih vecih novina :(

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

A ček, od Bettlefronta je prikazan samo onaj sniježni teaser?

da samo onaj kratki  teaser ali fakat izgleda prebolesno.

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

ne mogu se nikako oteti dojmu da je bf4 samo jedan nabrijan bf3 dlc, valjda se to bude promijenilo s vremenom ali za sada osim commander moda nema nekih vecih novina :(

pa postojeći engine su unaprijedili u praktički svim segmentima,kako nisi ništa novo vidio?

nove destrukcije,nove eksplozije,nova vozila,borba na moru,commander,kontra knife,otvaranje padobrana,fizika i ponašanje igrača je isto drugačije,efekti su poboljšani.....

mislim da će igra biti pun pogodak sudeći po viđenom.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
smiglcro kaže...

pa postojeći engine su unaprijedili u praktički svim segmentima,kako nisi ništa novo vidio?

nove destrukcije,nove eksplozije,nova vozila,borba na moru,commander,kontra knife,otvaranje padobrana,fizika i ponašanje igrača je isto drugačije,efekti su poboljšani.....

+ sta je netko rekao-Mijenja se odora vojnika ako uzme drugu pusku? 

Btw-Jeste skuzili da vojnici tokom  trcanja gledaju lijevo/desno ? 

17 godina
drahic kaže...

+ sta je netko rekao-Mijenja se odora vojnika ako uzme drugu pusku? 

Rekao je, ali to po meni nije sigurno - s obzirom da je sve bilo skriptirano, tipa u lift zhinto uđe ko recon, iz lifta izađe ko support, s drugim odijelom, ali je i broj ticketa totalno drugačiji nego prije. Npr. broj tiketa je drugačiji i kada se Magnus spoji na Commandera - a i ona cura kad igra Commandera gađa s Tomahawkima tenkove na točno istom mjestu - lijepo namješteno, nema se šta reć.

Ovo što smo mi vidjeli je možda snimljeno bilo već i pred para dana - iako sam siguran da je ekipa tamo stvarno igrala. 

BTW, ovaj je poginuo u tenku koji je propao kroz strop???

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/ArmadilloAttack/

Piše da je šved, kućni prijatelj od DICE???

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 10:24 (TomoR).
14 godina
Battlefield 4

Pa isto tako u nekom od tih filmica,to jest onaj od  5min,koji NISU oni tamo igrali,nego je identican onome sta je bio prikazan live, gdje prikazuju dio za komandera,vidi se US i RU army,a u igri su US i CH (Kina).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
smiglcro kaže...

destrukcija je ista
eksplozije iste,
vozila nova da, al karakteristike vjerojatno iste,
borba na moru se razlikuje samo sta novi ima valove
otvaranje padobrana je iz bf3
ponašanje igrača ???

vidim samo commandera, kontra knife i poboljsana grafika( koju necu ni osjetit na svojom pc-u), nekoliko cool sitnih detalja(lift,propadanje tenka...), u redu je...
Bit ce zanimljivo...
vidi se nekakav napredak, al nista strasno

14 godina
Battlefield 4

^^ 

Shvati da to nije sve prikazano sada. 

Ima jos masu stvari koje ce bit (vjerujem). 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
CroMystiq kaže...
Stvarno lijepo izgleda, samo na kojem kompu to u mult. bude glatko radilo. Ili da skupljamo pare za nove grafulje. Da li je gdje spomenuto koja konfiguracija je min/optimalna?

Daj mistik ti doma imaš space shuttle od računala, šta se ti bojiš oće ti radit glatko lol :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

isto tako traileru je lijepo prikazan teamwork ... sve lipo, grupice, jedna vamo, jedna tamo, svaka ima svoj task... Rjesavaju suparnike bez problema, helikoptere,tenkove, camce...

Stvarno su dali posebni detalj igri...

Steta sta je realnost drugacija, i sta se covik uglavnom nadje u onoj protivnicoj ekipi gdje te deru bez problema... gdje suparnici trce ka ludi, nemogu pogodit nista, ne koriste zaklon, neznaju letit, vozit tenka, camca ili bit ista naprednije od hodajuce mete....hahahah life is a biatch...

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jeste li znali ovo?

http://www.battlefield.com/battlefield-4/expansion-packs/second-assault

Sry ako je bilo.

Znamo za već 2 dlc-a i da će jedna od mapa u 2nd assaultu biti metro. :-|

Edit:

BTW:

Kineski modeli vojnika izgledaju motherfukking opako!

http://i.imgur.com/GtdrVLn.jpg

KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:01 (animosity_frenzy).
Moj PC  
9 0 hvala 5
15 godina
Battlefield 4

Ovaj commander će bit predobra stvar u mečevima sa 8v8 i 12v12. Nadam se da će se moć unranked imati i commandera da mogu vikati na ove svoje.

Uf! Bit će moćno.

Btw.

Battlefield 4™ Second Assault will be available post launch first for Xbox One consumers. 

Bome xbox ove godine napravio yebenu stvar, uzeo si i call of duty i bf4.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 10:56 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
smiglcro kaže...

Ajde mi napisi gdje si ti vidio nove destrukcije. Skriptirano rusenje se neracuna kao destrukcija i to sto su iscenirali cijeli mulriplayer nista nepokazuje, dok danas nezaigra netko tko zna igrrati da se vidi u kakvom su stanju pravi elementi igre. netcode, headglitch, dizanje kada te ozivljavaju, preskakanje prepreka, transportiranje, pogadanje nevidljivih textura itd. 

I btw mislim da ova stvar sa commanderom nebude funkcionirala, ja ga prvi nece slusati.

14 godina
Battlefield 4

Molim te da ne kupujes onda BF4. 

Stari moj koliko si ti pesimistican,to je uzas.

Jel postoji ista u zivotu sta tebi pase,odgovora,svida ti se?

Bas mi nekad dignes zeludac sa svojim glupim postovima.  

Moj PC  
11 2 hvala 2
12 godina
protjeran
drahic kaže...

nekuzim sta si ti tlokio opsjednut tom igrom(meni se cini da cim nesto lose kaze da povrijedim tvoje osjecaje), jel ti neki rodak radi u dice-u. ja ti iskreno govorim sta valja i sta nevalja. kao sto sam rekao mehanika igre jer super a ostalo cemo vidjeti kada dode beta premda sam skeptican prema tome. a ti i dalje lizi im onu stvar od takvih zadrtih kao ti koji nemogu zbrojiti 2+2 oni zive super zivot. da naprave g_ _ _ _ da na njemu pise battlefield i da je made by dice ti bi ga kupio. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:27 (AmDCluB).
17 godina
Zato sto neslusate i gubimo od stranaca, nego comander je odilcna stvar. Nazalost u bf2 za tipove popud ljudine nije bilo nekog lijeka. Mogao si slati timove i usmjeravati ih na naj bitnije tocke na mapi te pruzati im suport u vidu artiljerije, slanje neke bespilotne letjelice da skenira neka podrucja koja su im bitna, to si sve radio ili po svom nahođenju ili po zahtjevu. Komunikacija je bila samo s vodama timova i mogla je biti glasovna. Pravi comander je odlucivao o ishodu partije. Oni koji nisu bili u timovima bili su ignorirani i nisu dobijali pomoc. A i nisu se bas naigrali jer su bili lake mete pa ti moj ljudina nemoj slusat.
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
14 godina
Battlefield 4

@AmDCluB
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
smiglcro kaže...

Ajde mi napisi gdje si ti vidio nove destrukcije. Skriptirano rusenje se neracuna kao destrukcija i to sto su iscenirali cijeli mulriplayer nista nepokazuje, dok danas nezaigra netko tko zna igrrati da se vidi u kakvom su stanju pravi elementi igre. netcode, headglitch, dizanje kada te ozivljavaju, preskakanje prepreka, transportiranje, pogadanje nevidljivih textura itd. 

I btw mislim da ova stvar sa commanderom nebude funkcionirala, ja ga prvi nece slusati.

Znamo da je ovo bilo previše informacija za tvoju percepciju  i da si sad malo zbunjen. 

Ti pucaš na jedan segment igre (znamo da ti je dovoljna jedna puška i jedan hodnik sa 2 kutije) ali isto tako postoje ljudi koji će igrati ovu igru zbog grafike, ili zbog par novih vozila i kojima se živo fućka za competitive igranje.

Pišeš prije par stranica da su neki zaluđeni sa igrom a imaš 2000 sati....ništa ti se ne sviđa a opet igraš...čudno malo jelda?

Slažem se da treba pričekati i vidjeti reakcije na sve segmente ali je glupo sada (bez obzira na "skriptiran" gameplay) trubiti tu da igra ne izgleda impresivno i da nema baš nikakvih novosti.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:32 (Zero2).
14 godina
AmDCluB kaže...
drahic kaže...

nekuzim sta si ti tlokio opsjednut tom igrom(meni se cini da cim nesto lose kaze da povrijedim tvoje osjecaje), jel ti neki rodak radi u dice-u. ja ti iskreno govorim sta valja i sta nevalja. kao sto sam rekao mehanika igre jer super a ostalo cemo vidjeti kada dode beta premda sam skeptican prema tome. a ti i dalje lizi im onu stvar od takvih zadrtih kao ti koji nemogu zbrojiti 2+2 oni zive super zivot.

Ne,dapace,nisam nimalo opsjednut. 

Ali ti pljujes po necemu na temelju nekog trailera namjestenog na pola. Ne kuzim te,stvarno.

Ja zadrt? Neznam po cemu,a kamoli zasto? 

Ti si taj koji je u pocetku na Bf3 dr.kao non stop i bio zadrt i najpametniji.

I onaj dio za komandera sta si napisao-Da ga neces slusat. Bravo. Slicis na one majmune iz Bf3 koji trce u kontra smjeru od smjera u koji treba ic.

Pa i da naprave tako nesto i ja to kupim,kakve to veze ima sa tobom? I sa onime sta sam ja bio rekao u postu prije?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:32 (drahic).
12 godina
protjeran
drahic kaže...
AmDCluB kaže...
drahic kaže...

nekuzim sta si ti tlokio opsjednut tom igrom(meni se cini da cim nesto lose kaze da povrijedim tvoje osjecaje), jel ti neki rodak radi u dice-u. ja ti iskreno govorim sta valja i sta nevalja. kao sto sam rekao mehanika igre jer super a ostalo cemo vidjeti kada dode beta premda sam skeptican prema tome. a ti i dalje lizi im onu stvar od takvih zadrtih kao ti koji nemogu zbrojiti 2+2 oni zive super zivot.

Ne,dapace,nisam nimalo opsjednut. 

Ali ti pljujes po necemu na temelju nekog trailera namjestenog na pola. Ne kuzim te,stvarno.

Ja zadrt? Neznam po cemu,a kamoli zasto? 

Ti si taj koji je u pocetku na Bf3 dr.kao non stop i bio zadrt i najpametniji.

I onaj dio za komandera sta si napisao-Da ga neces slusat. Bravo. Slicis na one majmune iz Bf3 koji trce u kontra smjeru od smjera u koji treba ic.

Pa i da naprave tako nesto i ja to kupim,kakve to veze ima sa tobom? I sa onime sta sam ja bio rekao u postu prije?

nepljuem ja nista, ja kazem da mi se svida igra i sve 5 ali me zivciraju detalji igre koje zbog koje mi se neda zavrsiti niti jedna runda u bf3 a te detalje nevjerujem da ce popraviit u bf4, to ti ja govorm, a ti i takvi kao ti samo im dajete do znanja da ni netreba popraviti. jesi sada shvatio? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:36 (AmDCluB).
15 godina
Battlefield 4

Pustite ljudinu, on bi samo malo pažnje a ne zna kako bi pa sere. On će prvi se naguzit i pitat commandera šta treba, vidjet će te kad mistik drekne oće bit da ljudina ne sluša :)

Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
AmDCluB kaže...

nepljuem ja nista, ja kazem da mi se svida igra i sve 5 ali me zivciraju detalji igre koje zbog koje mi se neda zavrsiti niti jedna runda u bf3 a te detalje nevjerujem da ce popraviit u bf4, to ti ja govorm, a ti i takvi kao ti samo im dajete do znanja da ni netreba popraviti. jesi sada shvatio? 

Ja mislim da si se ti malo pogubio u temama o kojima pricas/mo. 

Ti ne vjerujes. Mislim da je to samo iskljucivo tvoja stvar i misljenje.

Ja ne kazem da Bf3 nema stvari koje su u k.. totalno. Ima,daleko od toga. Takoder sam bio i quitao igru neki dan jer nisam imao vise zivaca.

Siguran sam da znaju da treba takve stvari popraviti. Jer,digla se bila velika prasina oko nekih stvari u Bf3. Tako da sam siguran da ce ih ispravit u BF4. 

I opet ti kazem-Nemoj bit placipicica nego sacekaj finalan proizvod i onda reci sta hoces. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 11:43 (drahic).
15 godina
Battlefield 4
X2 XP is up.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice