Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Live Demo - E3 2013 EA Conference

1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

Skvad od 6 ljudi!!!! Moćno!

5 ljudi,onaj iznad je komander u tvojem timu.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bit će streamanje 3 dana na battlefield site-u.

- spotanje sad nosi 25 bodova,

- Assault/Medic je ostao isti čini se. Na 3 je granade launcher, 4 je nedefinirani gadget (ne raspoznaje se najbolje ikona pred kraj videa. Ne liči mi previše na medikit/defib, ali nešto od toga je valjda), T - pretpostavljam scope, a V je fire mode.

- fora mi izgleda sad recon sa onim šeširićem i djeluje mi nekako 'muškije' a ne ko ono androgeno biće u BF3. Da i očito recon ima C4, što supportu ostavlja - goli kypac?

- Support je bacao munuciju, to smo vidjeli

- Preuzimanjem kita se u potpunosti izmjeni izgled igrača. Zhinto je se stalno mijenjao iz recona u support-a.

- Commander ima brdo opcija. :-) Scan UAV, EMP UAV, Tomahawk, Gunship, Infantry Scan... Bit će ovo zanimljiva pozicija za igrat jednom rukom.

- Primjetio sam specijalizacije iznad popisa imena na HUD-u. Kao da se otključava više toga ako ostaješ živ i skupljaš bodove. Indikator ide i u suprotnom smjeru?!

- Nema supressiona, ali nema ni kill assista? Supression assist = novi kill assist?

to je ono što sam vidio nakon 3-4 gledanja.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
3 0 hvala 8
15 godina
Battlefield 4

Laganini na yourepeat i gledat šta je novo :)

Lol bailout iz onog čamčića je odmah na jet ski? ludnica

thy za skvad, nisam ubra onog gore :)

Pozli mi kad vidim one sa gamepadima.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 0:11 (fila2208).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...
Volvox kaže...
fila2208 kaže...

Ne mogu, moram ovo gledat super usporeno da pohvatam sve što je novo.

Obrana od noža, levolution, commander...pa koji je njima qurac? zar žele napraviti najbolju igru ikad??? :)

A šta je točno taj levolution? nisam skuzio?

Koliko sam ubra to je ovo kad sa gl syebe stup i spusti tenka, mjenja level na taj način, vjerovatno ove zgrade šta padaju i to će bit skriptirano, ali će mijenjat rute i tijek borbe.

Skvad od 6 ljudi!!!! Moćno!

ISPRAVAK: 5 ljudi... ovaj plavi skroz iznad je Commander i on se svima tak pokazuje

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
Battlefield 4

Ako netko nije vidio u BF3 temi...

Povodom predstavljanja BF4 na E3 Dice igračima BF3-a daje Closed Quarters DLC gratis.

Sve što treba je u Originu aktivirati kod "BF3E3" naravno bez navodnika.

Twitter: @191x7
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

Jeste primijetili da dobijete bodove i kada RPG-om pogodite tenk? Tj. bilo koje vozilo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
TomoR kaže...

Jeste primijetili da dobijete bodove i kada RPG-om pogodite tenk? Tj. bilo koje vozilo.

Da, vehicle hit. Mini buff engija, lijepo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav postavljam na youtube snimke E3 bettlefeld 4 sad imam jedno pitanje dali ce me kaznuti sto to radim ili je to normalno gledam i kod drugi ima imam dobar snimak u full hd rezi zato i pitam

lisnjic
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
lisnjic kaže...

pozdrav postavljam na youtube snimke E3 bettlefeld 4 sad imam jedno pitanje dali ce me kaznuti sto to radim ili je to normalno gledam i kod drugi ima imam dobar snimak u full hd rezi zato i pitam

da, dobit ćeš permanentni ban i zvat će ti mamu doma

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Battlefield 4

Primjetio sam da likovi pucaju po helicima i tenkovima.

Noobovi? :)

Ili su moguca ostecenja od normalnog oruzja?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Scrappy kaže...
lisnjic kaže...

da, dobit ćeš permanentni ban i zvat će ti mamu doma

Ja sam čuo da ti internetska policija zaplijeni tipkovnicu i miš, ako ponovoviš uzmu ti i kućište.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

daj ba ozbiljno imam vec 2 bana treci ban mi ukidaju acund a imam mnogo stvari 

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo postavio smqa pa sta bude

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Znam da je ovo tema za bf4,ali moze li mi netko objasniti zasto mi kad zavrsi mapa,prebaci na sljedecu,uvijek zapnem na crnom ekranu i loadingu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Chosenone1 kaže...

Znam da je ovo tema za bf4,ali moze li mi netko objasniti zasto mi kad zavrsi mapa,prebaci na sljedecu,uvijek zapnem na crnom ekranu i loadingu?

Imaš temu BF3 pa tamo pitaj.

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 0:55 (pirat).
15 godina
Battlefield 4

Simpatično. Nikad nije pao niti smo vidjeli revive niti medica kako spada.

što nam kemijaju sa time, ostaje da vidimo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Neki od screenshotova.

Moj PC  
25 0 hvala 13
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako nekog zanima!

http://blogs.battlefield.com/2013/06/bf3-e3-2013-fan-celebration/

Netko je već stavio u bf3 temu, jbga sad vidio{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 1:35 (O Jay).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
ovo što sam vidio mi je sve do jaja. jel se meni čini ili je zvuk oružja premoćan. ugl odlično. svidjela mi se prezentacija commandera. sada tablet u ruke, pićence ispred i usmjeravaš ekipu, odlicno.
Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 1:36 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da ce se nakon ovoga vecina ljudi polako uputiti na Origin i napraviti Pre-order.Jos kada uzmemo u obzir da ovo nije ni blizu bete a kamoli finalne igre puhh.

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Neki od screenshotova.

{#}

Nego, daj pogađajte koja će Nexusu biti najdraža klasa {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sve dosada viđeno izgleda premoćno, bez obzira što sam strepio da ne bude izgledalo kao DLC za BF3. Ali ipak ne. :) Frostbite 3 je stvarno daleko ispred Frostbite-a 2. Ovo što su prikazali na E3 pokazuje dosta poboljšanja, znači zajamčeno više zabave. A znamo kakav je Bf3 bio, bez obzira na neke sitnice.

0 0 hvala 0
17 godina
Stvarno lijepo izgleda, samo na kojem kompu to u mult. bude glatko radilo. Ili da skupljamo pare za nove grafulje. Da li je gdje spomenuto koja konfiguracija je min/optimalna?
http://www.pis-klan.com http://www.youtube.com/user/CroMystiq/videos?view=0
14 godina
Battlefield 4

Commander gameplay:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni se ne sviđa što je poruka o killu ili bilo kakvom dobivanju bodova s tako malim fontom. Kao u BFBC2. Tamo uopće nisam vidio koga sam ubio, buhice.

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

neznam za vas ali meni bolesno izgleda battlefront {#}

a vidim da će commander biti samo na apple uređajima,valjda će stavit i za android....

a i dalje sam nekako skeptičan prema commanderu....

sve u svemu multi je fenomenalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Commander gameplay:

Bas sam se tebe sjetio kad sam vidio video :)

Za Commandera bi se trebao odabrati smiren lik, ali koji zna znanje.

I hrpa Pro ekipe bi mi bas pasala na toj poziciji, npr drgi Dado, Danny, Kuky... Onak cool smireni glasovi.

Bas me zanima na koji nacin ce raditi komunikacija. Napokon in game voip, ili opet, Snadji se druze.

Tko je najzivcaniji lik na forumu? :)) Taj bi razbio i misa i tipkovnicu kad bi vidio sto stvarno rade 32 igraca na public serveru :))

14 godina
Battlefield 4

Vidim da cu definitivno trebat bolje/jace komponente da izdura onako kako zelim.

Psmtr..

Mene je jako 'strah' commander moda,da nebude neki debil koji nema pojma sta radi.

Jer na kraju commander daje supply drops,uav,itd..

Isto tako,zanima me sto ako ne slusam/o commandera? On jednu zastavu,a ja i nas par drugu. Sta onda? 

Jel se sjeca tko iz Bf2 kako je to islo ? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

neznam za vas ali meni bolesno izgleda battlefront {#}

a vidim da će commander biti samo na apple uređajima,valjda će stavit i za android....

a i dalje sam nekako skeptičan prema commanderu....

sve u svemu multi je fenomenalan.

A ček, od Bettlefronta je prikazan samo onaj sniježni teaser?

Mislim da će commander donijeti osvježenje i usmjerenje za ljude koji ne znaju gdje bi šta bi.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice