Imate preporucit prek koje stranice da kupim igricu posto je dns black friday, na originu je i dalje poprilicno skupo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav svima :)
Uzela mi cura BF4, ali ga tek u ponedjeljak budem instalirao jer nisam doma :)
Imam par pitanja, da li se isplati igrati SP ili da se odmah bacim u multiplay? Igrao sam prije masu cod4, ut 99 itd., ali sam preskočio bf3 :(
Radi se o tome da ne znam koliko mi se baš igra SP koliko mi se igra multi :)
p.s. trebalo bi sve raditi na high na mom kompu?
Ma zahebi i SP i MP i baci se na curu :)
@crofarmer
frend je jucer kupio prek mexica za 130 i nesto sitno kuna bf4.
racunali smo sa premium bi bilo cca 300kn.
super deal ako se mene pita
Da trazim po ti meksickim i brazilskim stranicama. Jel mi mozes pliz link poslat.
A je li tvoja cura uopce svjesna sta je uradila..... ili je možda namjerno. Otvori četvere oči ;)
Ma zna me, već sam okorjeli lol igrač ^^
Ma zahebi i SP i MP i baci se na curu :)
A treba joj predaha nekada ^^
Da li je 1.67 Mbps download i 0.21 Mbps upload dovoljno za nesmetano igranje bf4? Počeo sam sumnjati na to s obzirom da imam AMD fx 8320 8 jezgri procesor, Ati r9 270 x grafičku i 8 Gb RAM ddr3 (WIN 7 64-bit) a igra i dalje ne radi kako sam očekivao.
Operation Locker mi radi na low postavkama između 50-60 fps, sa čestim padovima na 30 fps, na Paracel Storm na B zastavu nesmijem ni doć kolko se uspori sve a Siege of Shanghai neigrivo skroz.Dalje neću ni nabrajati.Mislim da bi barem Locker trebao raditi puno bolje s obzirom na moj hardwer jer nije toliko zahtjevna mapa.
Svašta sam već isprobao i svaki savjet bi mi dobro došao.
Hvala unaprijed
Zna li netko zašto ne mogu bindati numeričke tipke? Igra ne prepoznaje da sam pritisnuo.
BF4 Settings Editor je rješio problem. ;)
Na PP mi pošalji svoj nickname. :)
e pa tonči sad si mi bacio trn u oko i nemrem se iskontrolirati a da ne odgovorim
ovako, covijek je pitao s kojom grafom moze vrtiti bf4 na ultra pri barem 60fps-a? ti su mu rekao da to jedva moze i s r9 290/x i onda das link di sam sebe kontriras r9 290 daje 66fps-a gle cuda cak 6fps-a vise od 60 jelda?!
druga stvar ova se tema 99% vremena tice multiplajera a ovaj link sto si ti dao je testirano u singleplayeru (koji je papreno zahtjevan) tako da ce mu multiplayer sa istim postavkama ici kudikamo bolje od pisljivog SP!
eto toliko!
a sad tonci odi igraj SP i tamo testiraj svoj cfx jer ti u bf4 mp jedva rade i na 50%, nemoj ljude lagati (niti najaci i7 4960x nije u stanju vrtiti ni proslu seriju 2xhigh-end gpu-a niti priblizno na cak 80% u MP) a ja i dalje cekam screen shot od mp/64p/ultra! tx LP
bez ljutnje samo dajem tocne informacije...
Igram si u zadnje vrijeme pomalo knife only servere da dobijem medalju i ispunim assignmente, te sam sasvim slučajno naišao na najvećeg čudaka do sad u igri. Svi ljudi na tim serverima igraju normalno, trčkaraju i "nožaju" se, a ovaj lik si je našao jedno pravo mjesto na Rogue Transmissionu. Tamo na mapi su neka dva kontejnera jedan do drugog, koja su postavljena tako da mu možeš doći samo s prijeda i to na dosta prometnom djelu mape, e tu nutra se lik zavuće i čeka da ga netko krene knifati kako bi mu bacio counter knife. To radi cijelu rundu i na kraju onda ode i vidiš ga poslje na nekom drugom knife only serveru na istoj mapi, na istom mjestu, bez kretnji ili pokušaja da on tebe ide prvi knifat. Lik je vjerovatno većinu igre proveo na taj način. LOL
Radi se o ovom liku:
Na PP mi pošalji svoj nickname. :)
e pa tonči sad si mi bacio trn u oko i nemrem se iskontrolirati a da ne odgovorim
o nemoj ljude lagati
bez ljutnje samo dajem tocne informacije...
Eating popcorns...
7 starova sa sniperom, 1.2k knife killova; zanimljiv stil igre; definitivno
7 starova sa sniperom, 1.2k knife killova; zanimljiv stil igre; definitivno
1.2k killeva ima samo s jednom vrstom,a sa svim noževima ima preko 2500killeva
Kak znati gdi igra? Napravio bi jedan video koji povezuje njega, RPG i kick sa servera.
Mozda bi bilo duhovito.
Kak znati gdi igra? Napravio bi jedan video koji povezuje njega, RPG i kick sa servera.
Mozda bi bilo duhovito.
Neznam. Slučajno naletio na njega na 3 različita knife only servera, ali bilo mu je bitno da je mapa koju sam gore napisao jer jedino tamo ima svoju poziciju.
Da li je 1.67 Mbps download i 0.21 Mbps upload dovoljno za nesmetano igranje bf4? Počeo sam sumnjati na to s obzirom da imam AMD fx 8320 8 jezgri procesor, Ati r9 270 x grafičku i 8 Gb RAM ddr3 (WIN 7 64-bit) a igra i dalje ne radi kako sam očekivao.
Operation Locker mi radi na low postavkama između 50-60 fps, sa čestim padovima na 30 fps, na Paracel Storm na B zastavu nesmijem ni doć kolko se uspori sve a Siege of Shanghai neigrivo skroz.Dalje neću ni nabrajati.Mislim da bi barem Locker trebao raditi puno bolje s obzirom na moj hardwer jer nije toliko zahtjevna mapa.
Hvala unaprijed
Na kojoj rezoluciji igraš?
Meni na 1920x1200 sa lošijom opremom dramatično bolje radi: Shangai i Dawnbreaker na 40-70 fps, ostale mape 50-100 fps (Amd Phenon II x4 955; Nvidia 660; 4 GB memorije; W7 64bit)
Pozdrav svima :)
Uzela mi cura BF4, ali ga tek u ponedjeljak budem instalirao jer nisam doma :)
Imam par pitanja, da li se isplati igrati SP ili da se odmah bacim u multiplay? Igrao sam prije masu cod4, ut 99 itd., ali sam preskočio bf3 :(
Radi se o tome da ne znam koliko mi se baš igra SP koliko mi se igra multi :)
p.s. trebalo bi sve raditi na high na mom kompu?
E pazi se kolega, znaju žene kaj rade, prvo ti kupi igru pa se ti navućeš pa s vremenom ona dobije izgovor kao"ti stalno igraš idem ja van s frendicam ajd vidimo se ujutro"
Ti rokaš b4 a netko drugi pegla .....
Knife only, pistol only, bolt action only = peetzas only
E pazi se kolega, znaju žene kaj rade, prvo ti kupi igru pa se ti navućeš pa s vremenom ona dobije izgovor kao"ti stalno igraš idem ja van s frendicam ajd vidimo se ujutro"
Ti rokaš b4 a netko drugi pegla .....
On puca a netko drugi pogađa...
Izvinjavam se što postavljam pitanje na ovoj temi, al je najaktivnija a odgovor mi brzo treba
Napravio sam account na Originu, sve radi mogu uć na njega, al kad odem na hotmail da verifikujem adresu pomoću linka koji sam dobio piše da nešto nije u redu i da pokušam ponovo. I pokušao sam ponovo al opet neće
Izvinjavam se što postavljam pitanje na ovoj temi, al je najaktivnija a odgovor mi brzo treba
Napravio sam account na Originu, sve radi mogu uć na njega, al kad odem na hotmail da verifikujem adresu pomoću linka koji sam dobio piše da nešto nije u redu i da pokušam ponovo. I pokušao sam ponovo al opet neće
Restart svega, Origina, browsera.. mozda i kompa?
Koju tocno gresku javi?
Ah, it seems something went wrong, and we could not verify your email. Please try again!"
Dakle LOL, ako vam stoji connecting kada se pokušavate spojit na server pokrenite video u jubitou pa će vam se spojit!
Ma kako ne..Reko bi čovjek da je enciklopedija za hardwer kad čita njegove postove, oš u Amd temi, Intel temi, Nvidia temi..svestran momak. wikipedija je mala beba, sve benchmarke ima u rukavu.
Nema uopće smisla, odustajem. Nek se veseli i nek' čovjeku savjetuje da igra BF 4 na Ultri na 3840x2160 na Radeonu 7750 . Onda će čovjek bjesniti što mu igra ne radi kako treba.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/CroatianPsycho/stats/929604847/pc/ neki domaci rambo, evo cyberu konkurencije za lmg :)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/CroatianPsycho/stats/929604847/pc/ neki domaci rambo, evo cyberu konkurencije za lmg :)
A nemozes vjerovat taman da cu pitat ovdje sta mislite jer sam bas gledao i kontam citercina na kvadrat,odi pod reporte zadnje pa vidi,jednostavno nemoguce svaku rundu imat 40-50 kilova a drugi jedva 10 i samo lockeri tdm,moze te posrecit rundu dvije ali ovoliko ne sigurno,alaj svakakvih nas ima
Hvala unaprijed
Na kojoj rezoluciji igraš?
Meni na 1920x1200 sa lošijom opremom dramatično bolje radi: Shangai i Dawnbreaker na 40-70 fps, ostale mape 50-100 fps (Amd Phenon II x4 955; Nvidia 660; 4 GB memorije; W7 64bit)
1920x1080...evo vidiš..to meni nije jasno uopće.mnogo ljudi sa lošijom opremom od moje imaju bolje perfomanse..
1920x1080...evo vidiš..to meni nije jasno uopće.mnogo ljudi sa lošijom opremom od moje imaju bolje perfomanse..
A probaj od nekog ako mozes mozda stick posudit samo da vidis dali je to razlog inace neces znat jer komp koji ti imas jednostavno nemoze bit problem naravno hardverski jer neznam sta ti se od programa petlja po kompu
A nemozes vjerovat taman da cu pitat ovdje sta mislite jer sam bas gledao i kontam citercina na kvadrat,odi pod reporte zadnje pa vidi,jednostavno nemoguce svaku rundu imat 40-50 kilova a drugi jedva 10 i samo lockeri tdm,moze te posrecit rundu dvije ali ovoliko ne sigurno,alaj svakakvih nas ima
Bas gledam
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/406388448917322368/929604847/
Naravno da je moguce da ti se jedan dan poslozi. Al on ima stalno tak.
Ali s druge strane, on igra samo TDM na istim mapama s istim oruzjima vjerojatno od kad je igra izasla.
P.S. 15 LMG medalja! I jos ni jedna Resupply medalja
Stjepanju, Win 8.1, Catalyst 13.11 v9.4, Dx 11.1, Ultra preset, 2560x1440, ovako počne i ovako je stalno. FPS nije baš 99 stalno, pada do visokih 60-tki, ali ne ispod.
96-99% su oba GPU-a, VRAM zakucan na maksimumu, CPU fluktuira 80-95%, FPS ne pada ispod 60. Odakle vadiš svoje blesave zaključke, nemam pojma, ali vidim da glumataš puno. To ti je shot Lockera 64/64 punog. Imaš nešto ranije i moj youtube video sa 60 FPS minimumom (zakucan) s istim postavkama na Dome mapi.
Istina, meni igra radi praktički savršeno još od bete. Zašto neki imaju problema, ne znam i žao mi je, ali ne - na mojim postavkama neće dobiti minimum 60 FPS-a s karticom koju ima. CPU mu je super i sasvim dovoljan za bilo što, ali 7950 ne može imati 60 FPS na tim postavkama. Tomshardware uredno i pokazuje dobre brojke.