a ja sam ujutro napisao šta mi se jučer frendu desilo pred mojim očima i onda dobivam td, a u ovom članku je sve to objašnjeno.
zanimljivo.
a ja sam ujutro napisao šta mi se jučer frendu desilo pred mojim očima i onda dobivam td, a u ovom članku je sve to objašnjeno.
zanimljivo.
Molim da se više ne blati EA. Iako mi nisu uspjeli riješiti poblem koji nemam (jer još nemam igru) dali su mi kupon od 15% popusta na kupnju na Originu.
Long live EA
nisam normalnu partiju odigrao večeras. svako malo me izbacuje...
Bolje i to nego da si popio PB ban kao mnogi večeras:P
Bas gledam malo PB bans,sta je s tim francuzima kad ih ima pun klinac bananih,zamjenili ruse izgleda
Znamo nekoga tko jest?:)
AJunkies su malo popušili baniće. Sad cmizdre po Battlelogu o Logitech driverima koji ih bacaju na PB listu...
AJunkies su malo popušili baniće. Sad cmizdre po Battlelogu o Logitech driverima koji ih bacaju na PB listu...
Mi na ovom forumu valjda imamo druge Logitech drivere
Kako se boduje ovaj skill? Uđem na server tamo base rape i ubije me dva puta, završi runda i da mi skill -25. Evo na nedavnom reportu imam kd 1.7 i da mi samo +11 , totalno glupo.
skill ti se računa o tome s kime ratuješ, ako počistiš elitu 100 level generala, skill ide debelo gore, a ako čistiš ove s nižim levelom od svog, onda to nije tako puno, a ako te ubijaju niži leveli, onda ti i pada skill level.
mislim da je otprilike tako. nisam 100% sigruan. ali mislim da sam tako pročitao negdje.
A znam za to, tako je bilo u bf3, ali ode mi se čini drugačije. Naprimjer tu rundu sa 1.7 kd di san dobija +11 su svi bili uglavnom dosta veći rank od mene, jer ja sam tek 13 lvl.
Evo runda maloprije score 29-9 i dobijem +19, a 80% igrača rank veći od mene. Onda tamo me ubiju 2 puta, završi runda i -25. Totalno debilno i to mi se par puta dogodilo.
Da, grozni su ti driveri koji ti priskrbe ban.... Ali lista je ogromna. Ovo je "palo" nešto veliko. Nije moguće da govna iz AJ imaju toliko korisnika. Tragično je da uopće ima ovoliko cheatera.
jel vam laga trenutno???
bilo koji server sam probao u zadnjih sat vremena sami lagovi?
Zna li neko zasto ovako laga !? Udjem u igru i izbaci me. Udjem ponovo ugasi mi se komp. Udjem ponovo pocne igra opalim jedan put i zablokira mi igra! Zna li neko do cega je ovo!?
Da, grozni su ti driveri koji ti priskrbe ban.... Ali lista je ogromna. Ovo je "palo" nešto veliko. Nije moguće da govna iz AJ imaju toliko korisnika. Tragično je da uopće ima ovoliko cheatera.
LOL, ipak mi se cini da nesto ne stima.. ovo je ipak malo previse:
ne bi to to bilo da nema bar 1 balkanca medju njima :D
Sinoć je navodno "potvrđeno je da su sve legitimni banovi, a ne greške", a jutros se priča da su greške... :D
Evo da potkrijepim dokazima. Ima par fejlova, a Bože moj nitko nije savršen
Navodno došli novi AMD(ati) driveri 13.11 v9.2. Izvor LINK
Samo ovo je novo, barem prema release notesima:
Evo kažu iz PB-a da ako vam laga znači da imate krivu verziju logitech drivera :)
Evo kažu iz PB-a da ako vam laga znači da imate krivu verziju logitech drivera :)
wat
Navodno došli novi AMD(ati) driveri 13.11 v9.2. Izvor LINK
Samo ovo je novo, barem prema release notesima:
Ništa ne kažu o latenciji od 500 ms?
A kao, trude se, ajde i to je nešto...a sad bumo vdijeli, dok dočekamo patch.
ajde objasni mi ovaj gore klipić ?ne šta je čovjek pao poslije zaklona i sa delayem od sekundu-dvije, to nema veze lol, objasni danny kako nije bio hit sa sniperom?
Vrijedi li skidati ove nove beta drivere
Nije li taj BF4central od istog lika koji ima Battlefield blog kojeg je DICE blokirao na twitteru radi fake sadržaja, pa su onda morali napraviti novi site?
Danny kažu da će to biti ispravljeno sljedeći put.
Ja lagano počinjem luditi zbog snajpera.
Točno ovo što se vidi na giffu se i meni događa non-stop.
Pa oduvijek sam igrao sa snajperom i bio solidan s njim, a u BF4 igram k'o da prvi put u životu igram s njim.
Ne mogu pogoditi ništa, a i kad naciljam protivnika (kao na giffu gore) obično ga promašim.
Recimo situacija imam i da lika pogodim prvim metkom, sljedeći u istu točku pucam i ništa... opet tako i ništa, a lik se ne miče... leži isto kao što je ležao na prvom metku.
Jučer sam prvi put ubio snajperom kao što sam to radio u BF3.
Dakle, lagano u pokretu i sa trzajem nakon ispucavanja.
Na krovovima smo bili na Flod mapi, on na jednom kraju, a ja na drugom.
Iznenađenje i čuđenje nakon tog killa.
U toj rundi sam imao tri killa za redom i sve je izgledalo super... ali sreća je kratko trajala... odjednom ne mogu pogoditi nikoga.
Ne znam dal sa ostario pa ruka drhti, il' zbog toga što u zadnje vrijeme manje masturbiram... ili mi je metak prespor... ili taj famozni netcode?
U svakom slučaju sam jadan ;(
ajde objasni mi ovaj gore klipić ?ne šta je čovjek pao poslije zaklona i sa delayem od sekundu-dvije, to nema veze lol, objasni danny kako nije bio hit sa sniperom?
Ak misliš da je to povezano s driverima onda nema potrebe da ti išta objašnjavam.
Ne znam dal sa ostario pa ruka drhti, il' zbog toga što u zadnje vrijeme manje masturbiram... ili mi je metak prespor... ili taj famozni netcode?
U svakom slučaju sam jadan ;(
Drhtanje ruku i mastrubacija good thing!!
Ak misliš da je to povezano s driverima onda nema potrebe da ti išta objašnjavam.
jesi pročitao da sam ja igdje ili u bilo kojem svom postu spominjao drivere?