Samo da pohvalim svoje xXxiće... dosli na server di smo gubili 166-700 ticketa, i na kraju smo uspijeli okrenuti rundu... GG
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/396978778748006976/384405848/
Samo da pohvalim svoje xXxiće... dosli na server di smo gubili 166-700 ticketa, i na kraju smo uspijeli okrenuti rundu... GG
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/396978778748006976/384405848/
Jel netko zna koja je fora sa tagovima.
Ne dopušta mi [NOB] tag, u beti je normalno radilo.
Probaj obrisat, snimit, ponovo napisat, snimit?
nope, opet baca grešku
edit: izgleda da su ubacili filter i NOB više nije dozvoljen
oh well
tako da se ne slazem s ovim tvojim gore komentarima!
Zašto bi se ti trebao slagati s njegovim postovima?!
Očito je da mu ne vjeruješ, kao ni ogromnoj većini ljudi koji imaju slične probleme - i sam sam svjedok čudnim umiranjim nebrojeno puta svakog dana.
Znači mi lažemo jer nam je dosadno pa da potaknemo raspravu na forumu i da dobijem prste u pak od istomišljenika?!
Meni za sada sve radi dobro, cak nisam naletio na servere da su se srusili. Jucer sam odigrao 3 partije na Shangaju, ali na srecu niko nije isao rusiti neboder.
Instalirao sam igru i pokrenuo optimizaciju kroz GeForce Expirience i to je to, radi bez problema.
Isto tako mi je bilo s BF3 od prvog dana kad sam krenuo igrati nije bilo problema. Kad sam poceo "twekati" slusajuci razno razne savjete da dobijem par fps vise poceli su problemi.
Sve vratio kako je bilo i igrao bez beda do nekidan.
Isto sa serverima u BF3, otvorio portove i upalio UPnP, kad bi se srusio svima onda i meni, ali skoro nikad da ja izgubim konekciju, a server radi i dalje.
OK za BF4 se zna da ima problema sa serverima, ali problemi sa samom igrom su u vecini slucajeva do nas samih, tj do naseg hardware-a i software-a.
Meni je zapravo jos prerano suditi, ali kad odigram jos 10-tak sati znat cu bolje reci kako i igra radi i zasto ja mislim da je tako.
pa nemoguce da svi gadaju kao pobjesnjeli max da nitko nepromasuje.
Ovako ja piydim svako toliko na TS-u.
Samo ja imam osjećaj da me ubijaju ljudi koji su netom osvojili svjetski kup na ESL-u, a ne Mad Max ;)
Ozbiljno, k'o pro me ubije lik koji recimo ima 2-15... i gledam ga na killcamu kako ne zna što bi sa sobom nakon što me ubio.
Taj ne zna gdje mu je tipka za krenut naprijed maltene.
I takvi mene ubijaju nebrojeno puta dnevno.
Likovi koji nemaju blage veze, ali eto, srećom, server je odlučio da je on PRO, a ja njub pa mu je dao kill.
Ovo je valda prvi put da nemam problema sa nekom igrom kad ima masa ljudi.
Ono što mene pogađa a nije neki gamebreaking bug je-nedostatak zvuka na nekim mapama,pun server kada kliknem na njega(odma se popuni),nedostatak queuea,jako rijetko rušenje igre i pokoji sitni bug(levitacija i te stvari :))
Inače sve radi super.Sad je baš bila tarapana na paracel sa brodovima po olujnom moru.EPIC
pa nemoguce da svi gadaju kao pobjesnjeli max da nitko nepromasuje.
Ovako ja piydim svako toliko na TS-u.
Samo ja imam osjećaj da me ubijaju ljudi koji su netom osvojili svjetski kup na ESL-u, a ne Mad Max ;)
Ozbiljno, k'o pro me ubije lik koji recimo ima 2-15... i gledam ga na killcamu kako ne zna što bi sa sobom nakon što me ubio.
Likovi koji nemaju blage veze, ali eto, srećom, server je odlučio da je on PRO, a ja njub pa mu je dao kill.
Skilledžija, jel' tebi teško u životu? Ti takav profesionalac u igrici, a svi oko tebe njubare i onda TEBE ubiju. Ja bih se baš živcirao, pogotovo kad DICE napravi servere tako da tebe ubije i frag daje njubarama. Jer, najgori su ti serveri koji pro igrače omalovažavaju na taj način, trolajući ih tako da njubarama daju kileve. Dođe čovjeku da si glavu propuca.
Sasvim je očito da je igra smeće. Da nije, ne bi ti stvarala te probleme. Koji kreteni rade u tom DICE-u... Da sam na tvom mjestu i da imaš u čemu drugom biti pro u životu, odmah bi tražio refund i ne bih igrao to govno.
Meni za sada sve radi dobro.
Pa i meni radi solidno dok ne pukne sama igra ili server, a to je jaaaaako često.
Pazi ovo... jučer ostanem sam na TS-u i reko idem otvoriti snajper Elite da ga probam jer mi je nedostajalo 1200 bodova do njega.
Uđem na server i potaracam par komada, uzmem zastavu i eto Elite snajpera, koji je BTW odličan.
Ubijam ja s Eliteom k'o mutav, kad puče server k'o kruška.
Jutros palim opet Paracel Storm (to sam igrao i sinoć) i opet krenem po taj snajper.
Otvorim ga, ubijem par ljudi, sretan k'o prase u blatu... PUK, pukne server - ostade ja opet bez njega.
Tek iz trećeg pokušaja sam ga otvorio i "zadržao".
Danas mi je više rundi puko server ili mi je igra pukla nego što sam završio, a to je nedopustivo.
Ipak si poklekao
Zbog?
Sasvim je očito da je igra smeće. Da nije, ne bi ti stvarala te probleme. Koji kreteni rade u tom DICE-u... Da sam na tvom mjestu i da imaš u čemu drugom biti pro u životu, odmah bi tražio refund i ne bih igrao to govno.
BF4 nije smeće!
Ako gledaš samo igru onda je to odlična igra.
Ali ako gledaš sve ostalo što ide uz tu igru onda ona postaje smeće.
Pod ostalo mislim na servere, battleog, famozni "netcode" i na kraju ono najvažnije same igrače.
Što se tvog trofuliranja u zadnje vrijeme tiče, mene više ne možeš izbacit iz takta tako da se ne moraš truditi.
Ja znam tko sam i kakav sam čovjek, a to što ti misliš možeš okačiti mačku o rep.
Ionako pola foruma misli da sam budala pa jedan više ili manje mi ne znači ništa.
Procurio je i netcode sa zadnjeg R4 server patcha:
while(true) {
Long noob = Search.GetBiggestNoob(playerList);
ServerManager.KillPlayer(Search.GetTargetWithName("Skilledžija"));
ScoretableManager.AssignKillBonusToTarget(noob);
}
Ne mislim da si budala. Ali daj prestani se preseravat s time kako si PRO i kako nešto s igrom ne valja jer ti umireš od njubova. Ako te redoviot ubija njub, znači da je bolji od tebe, a onda ti nisi pro i on nije njub. Jednostavno.
Igra ima problema na serverskoj strani, ponajviše zbog opterećenja. Većina ostalih problema uzrok imaju u driverima hardveru igrača te vezama na net. To je činjenica, jer inače igra ne bi radila nikome. Može biti bugova tako da se igra ruši u nekim situacijama, da disconnecta, ali ono frame dropovi koje ima BFBeast najmanje veze imaju s igrom.
Inače, i famozno rušenje za koje se optuživala igra ovdje, na kraju je riješeno Betom 8 AMD drivera. Dakle, problem je bio do njih. Driveri najčešće i jesu problem.
Stari moj oznojio sam se, epična runda.
Ne mislim da si budala. Ali daj prestani se preseravat s time kako si PRO i kako nešto s igrom ne valja jer ti umireš od njubova. Ako te redoviot ubija njub, znači da je bolji od tebe, a onda ti nisi pro i on nije njub. Jednostavno.
Igra ima problema na serverskoj strani, ponajviše zbog opterećenja. Većina ostalih problema uzrok imaju u driverima hardveru igrača te vezama na net. To je činjenica, jer inače igra ne bi radila nikome. Može biti bugova tako da se igra ruši u nekim situacijama, da disconnecta, ali ono frame dropovi koje ima BFBeast najmanje veze imaju s igrom.
Inače, i famozno rušenje za koje se optuživala igra ovdje, na kraju je riješeno Betom 8 AMD drivera. Dakle, problem je bio do njih. Driveri najčešće i jesu problem.
Nikad se nisam predstavljao PRO igračem jer to nisam niti ću ikad biti.
Ali razlika između mene i onog njuba o kojem sa pisao, a vidim da i Fila ima sličnih iskustava, mora postojati što u ovoj igri nije slučaj.
Ono što ja hoću je da moj protivnik i ja imamo jednake uvjete igranja - tj. netcode da je neutralan i da je realan tj. precizan.
Kako sada stvari stoje uvjeti među igračima su uvjetovani "raspoloženjem" servera.
Što se DICE-a tiče.
Imali su dvije godine da se izuče na BF3 - alfu, betu u BF4 i umjesto da unaprijede, poprave netcode oni ga učine još gorim.
Pa nisam ja jedini koji o tome govori u negativnom kontekstu.
Pogledaj koliko ljudi na forumu ima slične probleme.
Pogledaj popularne youtubere koji se također referiraju o tom problemu.
Što se igre tiče i drivera koje spominješ.... AMD im je partner i na tim istim AMD karticama igra nije bila u stanju normalno raditi prva dva dana.
To je kao da Mercedes uđe u deal sa INA-om i dogovor je da INA proizvodi 95-oktanski EURO Super, a Mercedes isporučuje dizelaše.
Karikiram naravno, ali dajte ljudi dogovorite se kako i što pa onda idemo van s proizvodom.
Ovako mi se čini da je DICE pod prijetnjom EA-a morao izbaciti nešto i oni su izbacili "nešto".
Što?
Ne znaju ni sami, ali morali su pa evo vam ga na kad ste ga htjeli.
To je kao da Mercedes uđe u deal sa INA-om i dogovor je da INA proizvodi 95-oktanski EURO Super, a Mercedes isporučuje dizelaše.
zašto stalno usporedbe sa autima
Lokacija servera
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/3c8db2f2-0698-4e73-b646-39368210e237/CCP-Games-Tranquility/
I to mi nalazi pod filterom za europu
zašto stalno usporedbe sa autima
Valjda mi ostalo u glavi od Ljudine ;)
Jel netko zna koja je fora sa tagovima.
Ne dopušta mi [NOB] tag, u beti je normalno radilo.
Probaj obrisat, snimit, ponovo napisat, snimit?
nope, opet baca grešku
edit: izgleda da su ubacili filter i NOB više nije dozvoljen
oh well
Pa kaj nemremo ni svoj klan tag imat ..... Ništa Fear odi se ti lijepo iživljavat na ekipi sa C4 da lijepo mirno spavaš večeras :)
Koji su portovi za otvoriti u BF4?
Nego, ljudi, valja li šta taj betlefild četr?
kolko vidim fixali su queve!
napokon vise nema spamanja join gumba :)
Čim ga uspijem zaigrati dulje od 10 minuta u komadu ili preko 5 partija u sat vremena bez da se nešto loše dogodi, javim ti.
Ovo je sad nakon 10 minuta čekanja u queue-u da se spojim na Kukya, uđem i izbaci me kroz 10ak sekundi na desk.
Molim još jednog da se prijavi za admina.
18+ godina je uvjet ..
Čim ga uspijem zaigrati dulje od 10 minuta u komadu ili preko 5 partija u sat vremena bez da se nešto loše dogodi, javim ti.
Ovo je sad nakon 10 minuta čekanja u queue-u da se spojim na Kukya, uđem i izbaci me kroz 10ak sekundi na desk.
Pa baš gledam, dođem ovdje kako bi si racionalizirao kupnju, a vi mi uopće ne pomažete
U ovoj igri trenutacno je jako raspoznat dobrog od loseg, proa od nooba. Juce recimo me previ level ubije kad sam preskoko prolaz od tunela van prema lockerima. Ali pazi ovo ja preskocim bacim medic i umrem, ja reko evo cheatera kad ono 1 17 lik -.-. Mozete imat sve reflekse ovoga svijeta ali sta kad nema notifikacije da vas netko gada. Pa pogledajte kad gadate nekog u daljini, frajeri ni ne pokusavaju pobjec jer kad njima dodu meci to ce bit one shot smrt. Uglavnom od rega mi se jednostavno bljuje. Ja sam veliki bf fan i cak sam masturbirao na trailere od bf4 :D. Ali ovo je strasno jednostavno. Same mape su fenomanlne ali ostalo..., a o teamplayu ostalih igraca necu ni pricat.
to i mene zanima
Ja sam veliki bf fan i cak sam masturbirao na trailere od bf4 :D.
A ljudina meni veli da sam fanboy