Da se i ja javim. Igra je op totalno. Isuse kriste nevjerujem kako je dobro slozeno. Jedina mi je zalba sto sve na low i ne pada mi fps ispod 100 :
BF4
Da se i ja javim. Igra je op totalno. Isuse kriste nevjerujem kako je dobro slozeno. Jedina mi je zalba sto sve na low i ne pada mi fps ispod 100 :
BF4
Jeli to samo kod mene ili je zavod311 najzahtjevnija mapa? Na svim ostalim mapama dobivam stabilnih 60fps dok ovdje FPS pada i do 35...
Inače igra je fantastična, sve što sam očekivao i više.
Koji je "requirement" za veteran battlepack? Nisam ga dobio, pa pitam, jer sam vidio da ste ga neki otvarali.
Meni se jučer skinuo onaj update od 677MB i kada sam onda upalio igru nisam mogao vjerovati koliko se FPS boost desio. Na mapi Lancang Dam je išlo i do 150FPS-a s prosjekom 110 (ULTRA/HIGH bez AA). Ostao sam totalno paf.
Tek kada sam pokrenuo prvi put igru preksinoć, apsolutno skoro nikako nisam imao zvuka. Zvuk se tek uključivao kada se pokrenem, pa čujem sebe (okolinu nikako), ili avion proleti blizu te onda sam samo njega čuo a ništa drugo. Moram napomenuti da nisam restartirao komp nakon instalacije BF-a. Jučer poslije posla sam upalio komp, pokrenuo igru, i sve je bilo za 10. Od zvuka do FPSa, bez iti jednog frame dropa niti rušenja igre.
Doduše još ne mogu objasniti nedostatak hitrega nekad. Ipak mislim da je do mene (grč u ruci, godine, manjak vitamina i sna...)
Potpisujem.
BF4
Koja reza? HD ready? :)
Bog te,pa ja tek sad vidim da na 5850 ovo mogu da teram na ultra nema da blokira
Skupljeno od strane support site-a:
I pitanjce, kako staviti server u favorite (izvlačit ću se na godine, vid i to...) ?
Koji je "requirement" za veteran battlepack? Nisam ga dobio, pa pitam, jer sam vidio da ste ga neki otvarali.
Ne znam.. valjda ako imaš veteran status. Ja sam dobio battlepack za preorder i još taj veteran.
Imam preko 200 kilova sa carbine,ne vidim nigdje di se nalaze carbine i repair tool ribons? Ne kuzim zas nemm nikakav progression za taj assigment?
Trebaš assignmente jedan po jedan rješavat (brončani, srebrni pa zlatni), s time da se neki brončani mogu "otključati" tek od lvl10 ili 20. Ti si linkao zlatni.
Ne znam.. valjda ako imaš veteran status. Ja sam dobio battlepack za preorder i još taj veteran.
Izgleda da je do toga što sam kasnije ukucao ključeve, kaže mi na live chatu da ću ga vjerojatno dobiti kasnije, status imam.
Evo i info od EA o tome:
https://help.ea.com/article/battlefield-veteran-battlepack-delay
Odigrao sat i pol jutros sa novim driverima 11.8 i novim patchom i nema nikakvih problema ,niti jedno rusenje
Meni se jučer skinuo onaj update od 677MB i kada sam onda upalio igru nisam mogao vjerovati koliko se FPS boost desio. Na mapi Lancang Dam je išlo i do 150FPS-a s prosjekom 110 (ULTRA/HIGH bez AA). Ostao sam totalno paf.
Tek kada sam pokrenuo prvi put igru preksinoć, apsolutno skoro nikako nisam imao zvuka. Zvuk se tek uključivao kada se pokrenem, pa čujem sebe (okolinu nikako), ili avion proleti blizu te onda sam samo njega čuo a ništa drugo. Moram napomenuti da nisam restartirao komp nakon instalacije BF-a. Jučer poslije posla sam upalio komp, pokrenuo igru, i sve je bilo za 10. Od zvuka do FPSa, bez iti jednog frame dropa niti rušenja igre.
Doduše još ne mogu objasniti nedostatak hitrega nekad. Ipak mislim da je do mene (grč u ruci, godine, manjak vitamina i sna...)
Večina nas nakon tog patcha ima FPS dropove, samo tebe za sad vidim da imaš neki fps boost nakon njega xD
BF4
Koja reza? HD ready? :)
Da.
Evo da i ja napišem svoj kratki osvrt na Bf4.
Igra mi se skinula oko pola 2 ujutro,i česal sam do pol 6.
Prvo sam imal onaj flickering sa bojama. Smeta dosta kod igranja,al sam odigral 2 mape tako jer sam mislil da se bu popravilo nakon restarta pošto sam prtljal sa tabovima kod prvog ulaska u igru i sa shift + tab/enter.
Skuzil sam da nemam zadnji nvidia driver,pa sam stavio njega i otada sve glatko ide. Prvi ulazak u mapu(vecinom sam igral paracel storm) je bio wow. igram na 1080p sve maxano kolko god ide. Grafika je odlicna. Kad usporedim s betom,
ovo je nebo i zemlja. Hit reg, glatkoca,vozila,zvukovi. Kao n00b i bez bf3 iskustva, ovo mi je zaista prva igra nakon crysisa 3 koja me ostavila u šoku i sa čeljusti do poda.
Igra zaista leti bez ikakve greške, dobro je optimizirana pošto ide na 65-75 fps-a a vjerujem da bude se fps jos i malo popravil driverima i patchevima(bar se nadam).
Zasad dosta toga ne kuzim,i samu mehaniku igre,naprodavanja,upgradeova i sl, te mi svi praše guzicu jer sam n00b, al valjda se bude i to promijenilo nakon mjesec dva
Skupljeno od strane support site-a:
I pitanjce, kako staviti server u favorite (izvlačit ću se na godine, vid i to...) ?
Imas malu zvjezdicu kod imena servera sa lijeve strane.
S obzirom da ima dosta ljudi koji ne znaju kako da označe servere kao favourite ( i ja tek maloprije skontao ), u server browseru na skroz lijevoj strani imena servera prije sličice ima zvjezdica preko koje ih dodajete.
EDIT: Prestigao me kolega :)
Obavijest na battlelogu (c/p): MAINTENANCE NOTICE: BF4 WILL BE OFFLINE TODAY BETWEEN 11AM AND 12PM (UTC) FOR SERVICE OPTIMIZATIONS
dali su slujano negdje vec izasli Benchmark rezultati za BF4 ? ako netko ima link neka posta plx...
Odigrao sat i pol jutros sa novim driverima 11.8 i novim patchom i nema nikakvih problema ,niti jedno rusenje
11.8?
Jel moguce da si igrao preko VPNa pa da sada kad je officialno izasla da su restartali ili tako nesto?
zasto vise nema Queue na server koji je full,kao sto je bilo u BF3? samo izbaci "Could not join server, its full" Error ?