Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.635.228
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Soldier977 kaže...

Meni jedina razlika između ultra i low postavki je što na Ultri primijetim pomalo frame dropove, dok na low leti kao i bf3.

Ne kontam ove TD. Jel to znate da mi nije tako ili...?

Imam isti broj FPS-a i na Ultra i na Low samo što mi na low ide sve glatko. To mi je čudno i zato sam napisao post. Isto kao da grafičke postavke ne djeluju previše u zahtjevima za HWom.

Nemoze biti isto. Razlika je minimalna, ali definitivno se vidi. Najvjerojatnije ti frame dropa zbog "mesh qualitya" kada mora iscrtat sve onjekte na velikim udaljenostima
15 godina
Soldier977 kaže...
Soldier977 kaže...

Meni jedina razlika između ultra i low postavki je što na Ultri primijetim pomalo frame dropove, dok na low leti kao i bf3.

Ne kontam ove TD. Jel to znate da mi nije tako ili...?

Imam isti broj FPS-a i na Ultra i na Low samo što mi na low ide sve glatko. To mi je čudno i zato sam napisao post. Isto kao da grafičke postavke ne djeluju previše u zahtjevima za HWom.

Ne zamaraj se dama, ekipa ide i klika td jer im je fora.

Ja znam kako ti je jer sam i sam probao, grafičke postavke kakve god ne igraju uopće ulogu ovdje, jer očito je takav build da to niti ne šljaka kako spada.

Kad finalna izađe e onda će biti bitno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 4

Inače, prva dva dana nisam imao problem sa loading screenom, dok zadnja dva, prvi puta kada pokušam ući na server ostanem na loading-u (na Win8 ipak uđe nakon dugo vremena i na prvom serveru). Pustim ga onda 2-3 minute, odem na drugi server i onda se spoji jako brzo.

Inače, kad sam se prebacio na Win8 rekao sam da mi instalira igru u isti folder gdje i pod Win7, nije ništa skidalo, ali je radilo File Check. No, morao sam onda ručno instalirati PunkBuster, jer očito nije to odradio kod "instalacije". Bez PB, sam mogao ući na server, no dobivao sam poruku da se PB crash-a i mogao sam se gledati samo u onom malom prozoru, nisam mogao igrati.

Kako koja runda, inače, ako poginete pa vam ne da Deploy opciju, stisnete ESC, pa onda klik na RESUME, trebali bi se onda moći vratiti u igru.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Još uvijek nema bete u Originu????

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo samo da kazem. Sto se tice bfa 3 i 4. Puuuno imam stabilniji i ljepsi gameplay. Nisam mjerio fps ni nista ali razlika je brutalna. Za ostale igra neznam nisam nista ni instalirao.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

evo čitam po forumima i ekipi masovno neželi ući u igru,

znači krene loading screen ,čuje se muzika u pozadini i odjednom zašteka slika i zvuk i moraš alt+f4 ili task managerom gasit.

i tako sam probao jučer jedno brat bratu 50-ak puta i neće i neće.

a ovi td su smiješni, netko je izgleda lud.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
goodie kaže...

Još uvijek nema bete u Originu????

{#} kraljevi.. ja uopce ne racunam da ce to radit danas kako spada.. 

xfact
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo čitam po forumima i ekipi masovno neželi ući u igru,

znači krene loading screen ,čuje se muzika u pozadini i odjednom zašteka slika i zvuk i moraš alt+f4 ili task managerom gasit.

i tako sam probao jučer jedno brat bratu 50-ak puta i neće i neće.

a ovi td su smiješni, netko je izgleda lud.

Black screen? Prvo idi u prazan server, izađi, pa probaj u puni ući.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ne nije black screen, nego se vidi sve(ono battlefield 4 ,slike tornja i onih par kaj ih mijenja), krene loading i samo nakon 15 sekundi stane slika i zvuk i tak stoji.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

i kakav vam je BF4? navečer ću ga skinuti, dodajte me na origin: strbi_zg

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

nikakav nemoze se igrat haha{#}

jel netko zna zasto ovo smece od origina zamrzne komp na 2-3 s dok se pali?lolz

xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 11:02 (=xfact=).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

ne nije black screen, nego se vidi sve(ono battlefield 4 ,slike tornja i onih par kaj ih mijenja), krene loading i samo nakon 15 sekundi stane slika i zvuk i tak stoji.

To ti je isto ko black screen. Uradi ovo što pišu gore.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
Battlefield 4

Btw. nitko nije primjetio da nema više nogica kroz zid....sad te fino gurne van kad legneš blizu zida...

Moj PC  
5 4 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ovaj srednjoškolac što svima lupa TD-ove, dobij dlake na prsima i mrš u školu.

Moj PC  
11 9 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Btw. nitko nije primjetio da nema više nogica kroz zid....sad te fino gurne van kad legneš blizu zida...

Haha, da!

Jucer legnem uz zid, okrenem se za 90 stupnjeva od zida, i lik mi pocne puziti!

Reko, wtf je ovo?? I onda skuzim da se odmakuje od zida da dobije mjesta za noge :)

P.S. Opet TD ovi {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 11:40 (Armageddon 2033).

0 9 hvala 0
13 godina
Armageddon 2033 kaže...

Tko može pristupiti ekskluzivnom Battlefield 4 Beta? 

Postoji nekoliko načina da se pristupi  ekskluzivnom Battlefield 4  Beta: od pre-naručivanje Battlefield 4 Digital Deluxe Edition na Originu

time što je Battlefield 3 Premium član, ili time što je registrirani vlasnik Medal of Honor Warfighter - Limited Edition ili Digital Deluxe Edition 

To stoji na njihovoj stranici.

{#}

Ekskluzivna Beta je prosla {#}

Nego, prevadjao si, il imas Origin na hrvatskom?

14 godina
=xfact= kaže...
strbi kaže...

nikakav nemoze se igrat haha{#}

jel netko zna zasto ovo smece od origina zamrzne komp na 2-3 s dok se pali?lolz

Ista stvar se i meni dogadala.

Kad pokrenem Origin,komp se smrzne na cca 10 sekundi. 

Rijesio sam to na nacin da sam stavio da se Origine dize sa Win-ovima. Tada se ne smrzava nista. 

13 godina
Scrappy kaže...

We are preparing for the Open Battlefield 4 Beta. Until the Beta is live, you will not be able to access the Battlefield 4 section of Battlelog.

Sve si mislim dal ce mozda biti kakav patch.. ako ne kod nas onda na serverima...

17 godina
Battlefield 4

Cyber, imaš veliku glavu, volim kako anderz el nema dlake na jeziku:

Moj PC  
2 2 hvala 2
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
fila2208 kaže...

To ti je isto ko black screen. Uradi ovo što pišu gore.

Nije isto jer sam isprobao 20 puta ako nisam spojt se na prazan server i svaki put mi zašteka na loading screenu.

Daj nek moderatori počnu banati ove glupe ljude šta stavljaju TD na skoro svaki post

13 godina
TomoR kaže...

Cyber, imaš veliku glavu, volim kako anderz el nema dlake na jeziku:

{#}

Kako me drmn'o!

15 godina
Battlefield 4

Kako nexu igra a mi ostali ne možemo? Dal danas beta radi samo za +50? {#}

http://www.mouse-sensitivity.com/

Btw evo vam program za prebacivanje sensa iz bf3 u bf4.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 11:40 (fila2208).
Moj PC  
4 1 hvala 3
17 godina
Battlefield 4

Nekoliko tips&tricks kako koristiti oružja:

Moj PC  
1 3 hvala 1
12 godina
Battlefield 4

Gledajte to 3d spotting smece odma na pocetku videa

0 7 hvala 0
16 godina
odjavljen

steelman, uvijek možeš igrati Hardcore. 3d spotting je uobičajeni dio dječije verzije (normala).

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
Tonči kaže...

steelman, uvijek možeš igrati Hardcore. 3d spotting je uobičajeni dio dječije verzije (normala).

Jedan mod gori od drugog. U hardcore nema crosshair niti hud da mi pokaze kolko metki imam itd. Bez crosshair si moram lijepit izolir traku na monitor i onda mi je sve ljepljivo nakon nekog vremena. U stvarnosti dok aimas ti je jedno oko otvoreno a ne ko u igri kaj ti puska ide preko pola ekrana i nist ne vidis. Hardcore mi je pre hardcore, ja bi nesto izmedu.

Evo ti objasnjenje zakaj mrzim igrat bez crosshair.

http://blog.dslyecxi.com/post/28884709725/hey-dslyecxi-i-noticed-that-you-guys-play-with

17 godina
Battlefield 4

Dobra ideja, da igračima s wide monitorima nišan u ADS-u pokriva samo desnu polu ekrana i da postoji tipka da na lijevu zažmiriš. To bi bilo fora. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
odjavljen
steelman kaže...
Tonči kaže...

Jedan mod gori od drugog. U hardcore nema crosshair niti hud da mi pokaze kolko metki imam itd. Bez crosshair si moram lijepit izolir traku na monitor i onda mi je sve ljepljivo nakon nekog vremena. U stvarnosti dok aimas ti je jedno oko otvoreno a ne ko u igri kaj ti puska ide preko pola ekrana i nist ne vidis. Hardcore mi je pre hardcore, ja bi nesto izmedu.

Evo ti objasnjenje zakaj mrzim igrat bez crosshair.

http://blog.dslyecxi.com/post/28884709725/hey-dslyecxi-i-noticed-that-you-guys-play-with

Pa i u igri ti je jedno oko otvoreno dok pucaš: ono oko koje je nabijeno na gumu na snajperu, tj. ono kojim škiljiš kroz nišan. Inače, nitko ne puca trčeći niti što može pogoditi u stvarnosti. Što se tiče ovog linka, ima tu istine, ali u BF nema odvojenog kretanja glave od tijela, kao ni ruku pa nije ista situacija.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
TomoR kaže...

Ovaj srednjoškolac što svima lupa TD-ove, dobij dlake na prsima i mrš u školu.

Ček kad naprave update foruma i vrate "vidjelice" TD i TU-ova

Tada ćemo vidit koji balonja to radi,...

Nek se nakači mami na sisu, neotesani balonja,....

[M|C] LuX_CROATIA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice