Je li ima netko problema sa pokretanjem BF4 BETA na Windows 8.1? Meni dođe do loading level, zamrzne mi se slika i izbaci mi error da je program prestao raditi.
Update pb, dx11 i grafičkih drivera..

Je li ima netko problema sa pokretanjem BF4 BETA na Windows 8.1? Meni dođe do loading level, zamrzne mi se slika i izbaci mi error da je program prestao raditi.
Update pb, dx11 i grafičkih drivera..
isti problem.. probo sve i svasta i dalje neradi..
Ne možeš imati oboje. Računa ih kao istu grupu. Tako je i u BF3 bilo.
Sve 5, ali ako se ne varam cijelo vrijeme se govori da će se moći - Jackfrags i ostatak tih yutubera!
Mislim da je limit na jedan launcher, a ostalo su dodaci kao mine repair tool itd...usotalom kako bi se kretao vojnika puškom i dve bazuke na leđima?
Ja pokrenuo betu bez ikakvih problema ali katastrofa dobivam 20 fps-a na low....
Ja pokrenuo betu bez ikakvih problema ali katastrofa dobivam 20 fps-a na low....
its time for win 8
Hmmm, dali bi funkcionirao samo update sa WIN 7 na WIN 8?
pa netreba ti aktivator.
pa ja nekužim, jednostavno se slika zamrzne na loading screenu i moraš task manager ili alt+F4
evo čak su se i javili moderatori da su kao našli radi čega je i da će ubrzo javit.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064762979160592/
da nebi bilo kako sam "ja jedini" koji tu sere nešto evo 236 strana di se svi žale kako nemogu niti pokrenut igru.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064762670505732/1/
+ pun forum takvih naslova.
,a ovo ako je beta ja sam Sveti Petar.
Zar si očekivao nešto više s tim kompom?
znaci nisam jedini koji nemoze uci u igru tj. igra zapne na loading screenu?
znaci nisam jedini koji nemoze uci u igru tj. igra zapne na loading screenu?
nisi.. ima nas dosta..
Probao jesam, vidio jesam...Hvala i dovidenja xD! Igra ista kao i Bf3 ( imao sam org) Fps mi je: max 100, avg mi je 56 a min mi je bilo 6 fps , ima lagova i podstekavanja no igrivo je!! Sve ultra i high postavke na 1920x1080( Bechao sam sa FRAPSOM).
Nije to za mene, nemam ja zivaca za takvu igru. Previse kampera. Meni vise odgovara Call of duty!
Nemoj da zapocnem o kamperima u kids CoD game
Neznam, meni ovo malo sto sam probao nije ni slicno sa bf3, barem sto se pucanja tice. Uglavnom vidim da cu dosta sati utrosit u ovu igru.
Nije loš ovaj Battlefield 2 nije nije. Čeka se gotova igra i ostale mape jer mi ovaj smrdi.
Mora se baš formatirat disk pa na novi stavit win 8 ili se može "update -at" bez da izgubim fajlove, igre i ostalo?
daj sta ste sad poceli sr.t po igri.. covjece pa u beta fazi je..sta vi mislite da nece bit niti jednog buga ili necega?
EDIT: makar i meni ide na ku.ac sto nemrem igrat jer mi se zaledi na loading screenu!
kao što mi je i dama rekao
if you are affected by a Freeze or a Crash upon joining a game, and the error message “BF4 Beta has stopped working” appears, please make sure your Windows is fully updated and your Graphic card is running on its latest driver. Alternatively, some players using GeForce drivers were able to fix this by downgrading their driver to an earlier version.
ako mi do sada nije skinulo negdje 3 gb updatea nije ništa i non stop ima novih....a to nisam radio... nikad
uspio pokrenut.. tata ima 60 fpsa lock na ultri ahahaha -bez AA
http://www.pohrani.com/f/3g/MR/2pc72ffr/bf4-2013-10-04-18-23-15-.jpg
DRIVERI SU AMD-13.10 BETA 2
daj sta ste sad poceli sr.t po igri.. covjece pa u beta fazi je..sta vi mislite da nece bit niti jednog buga ili necega?
EDIT: makar i meni ide na ku.ac sto nemrem igrat jer mi se zaledi na loading screenu!
samo se ti tjesi i bf3 betea je bila u beta fazi, pa ni nakon 2 godine nisu popravili neke stvari. jedinu stvbar u ove 2. godine sto su "popravljali" je balansiranje oruzja(malo povecaju reoil pa ga malo smanje, pa malo pocvecaju supresion pa ga u iducem patchu smanje) to ti je sve sto su oni popravljali. framrate na metrou na A flagu je i nakon 2 godine bio problematican.
zato kazem nenadaj se previse, 29.10 kakva ti igra izade takvu ces je igrati 2 godine. i onda ce djeca plakati da je nesto preslabo nesto prejako pa ce oni to balansirati svakih 1-2tj( jer sada mogu to raditi preko servera) ali neku revoluciju nakon izlaska igre poslije nemoj ocekivati.
koji si ti kralj e.daj posudi komp na par dana.
koji win? jesi sta updateo, meni je black screen
evo kolega kojeg znate je nasao inofrmaciju. beta je stara 1mj a ne kako neski pretpostavljaju da je stara oko pola godien i vise. kako cete se vi koji toliko vjerujete Dice-u razocarati kada izade igra. zato ja odmah kritiziram igru jer zanm da se necu imati sa cimen razocarati kada izade.
Battlelog @battlelog 4h
@Andydj69 It's probably a month old or so.
koji win? jesi sta updateo, meni je black screen
da upd winsa win7(x64) - onda update punkbustera(i add -b4) - onda repair install b4 u originu. i radi.. ima tu i tamo frame dropova na 40 ali moze se ocekivati 60 fpsa lock na 660 ti/ 7870 kad ispeglaju jos malo igru (vjerovatno kasnije i sa AA ukljucenim)
Jedva dočekao open betu i petak poslije posla, ali vječni joining server mi se smješi.
SN + Skype=Win 8.1
ludi ste ako samo zbog BF4 stavljate win 8, što vam ne garantira da nećete opet imati probleme