Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.616.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
MatoOO13 kaže...

Tomo tomo uvijek tvoja zadnja...  di si ti, nema te na BFu kao ribljih nogica...

A bar negdje da imam zadnju! Malo sam odustao od BF-a. Općenito manje igram.

SiNkE.Zgb kaže...

ne samo da se moze bacit granata preko nego se moze i popest na taj krov , samo nismo skuzili kak se ekipa popela gore

Moguće da neka varijanta sa spawn beacon + MAV i penjanje, ili vrlo jednostavno, samo jump hack...

12 godina
Battlefield 4

odjednom mi iskace directx error.. nasao sam nes na netu probao promjeniti al opet isto izbacuje, neko neki savjet?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dennocro kaže...

odjednom mi iskace directx error.. nasao sam nes na netu probao promjeniti al opet isto izbacuje, neko neki savjet?

Sutra će prestati :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

sta bi ja bez tebe, evo cekam ponoc :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
dennocro kaže...

Vjerovao ili ne, dogodilo se ljudima već nekoliko puta na ovoj temi

Budu standarndni prijedlozi. Smanji overclock, UPNP, novi driveri, repair igre... bla bla...

Možda pomogne, možda ne.. ovo je ipak BF.

P.S. Meni se dva put dogodio direct X error. Prvi put kad su izdani driveri s preagresivnim profilima, a drugi put kad sam pretjerao s overclockom.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.1.2016 20:49 (CyberDemonVZ).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Ulovia san svog prvog cheatera...... WOHOOOOOOO u ciloj rundi ima smješnih kileva ako malo gledate kill log, ali par kileva od 20:15 pa nadalje je bilo urnebesno......... 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Du_Jo_Cro kaže...

Ulovia san svog prvog cheatera......

Jbt, imaš vekija u klanu!

Freak Show Inc.
17 godina
dennocro kaže...

Ja imam na kompu (Win 8.1), neki prastari Nvidia driver, najviše zbog BF4. Svaki noviji koji sam bio stavio mi je uredno rušio igru sa DirectX error-om.

Zato se i bojim staviti Win 10 na moju grafu jer više ne podržava te starije drivere. No, zbog tih starijih driver-a mi npr. nije dalo pokrenuti Battlefront betu.

Znači, ako ti je sve ostalo u redu, možda je neki konflikt sa driver-ima koje trenutno imaš instalirane.

Doduše, prošla je ponoć, i dalje imaš taj problem?

17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Ulovia san svog prvog cheatera...... WOHOOOOOOO u ciloj rundi ima smješnih kileva ako malo gledate kill log, ali par kileva od 20:15 pa nadalje je bilo urnebesno......... 

Ma samo si ljubomoran što lik "tako dobro" igra 

http://bf4db.com/players/17867530

A osim toga, taj je baš bio očit...

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro momcovi...

Jel se igra šta taj BF? Čeka se petica, ili?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...
dennocro kaže...

Ja imam na kompu (Win 8.1), neki prastari Nvidia driver, najviše zbog BF4. Svaki noviji koji sam bio stavio mi je uredno rušio igru sa DirectX error-om.

Zato se i bojim staviti Win 10 na moju grafu jer više ne podržava te starije drivere. No, zbog tih starijih driver-a mi npr. nije dalo pokrenuti Battlefront betu.

Znači, ako ti je sve ostalo u redu, možda je neki konflikt sa driver-ima koje trenutno imaš instalirane.

zar jos neko korist te nvidia kartice....kolko vam treba da shvatite i izbacite to iz kompa

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
dennocro kaže...

Jesi popravil? 

12 godina
TomoR kaže...
dennocro kaže...

nemam vise taj problem, rijesio sam, nes sam u postavkama promjenio

13 godina
dennocro kaže...

nemam vise taj problem, rijesio sam, nes sam u postavkama promjenio

Baš mi je drago!

Koje postavke? U driveru?

12 godina
Battlefield 4

u PROFSAVE_profile sam promjenio qrafickquality na 0, nasao na netu da je pomoglo i radi od tad. al mi je sad na auto postavke grafike pa cu probat promjeniti kako meni pase pa vidit dal ce se rusiti

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pitanje, dali itko ima iskustva sa kupovanjem ruskih verzija na g2a-u, cuo sam da ako se aktivira prvi put preko vpn-a poslije sve radi, molim ako je netko probao (citaj dvaput) neka podjeli iskustvo

0 0 hvala 0
17 godina
1337Code_breaker kaže...

pitanje, dali itko ima iskustva sa kupovanjem ruskih verzija na g2a-u, cuo sam da ako se aktivira prvi put preko vpn-a poslije sve radi, molim ako je netko probao (citaj dvaput) neka podjeli iskustvo

Više se ne može pomijeniti jezik na engleski. Odustani od toga. Razmotri kupnju preko meksika / VPN. 

Twitter: @191x7
13 godina
1337Code_breaker kaže...

Kako je kolega 1337 rekao. nemoj.

Radije kupi s normalnog Origina preko Meksickog Vpn-a.

Kad traju akcije mozes proci puno povoljnije i od g2a!

ima tema Battlefield 4 kupovina. pa pogle zadnje 2-3 strane.

17 godina
Battlefield 4

All Quiet on the Western Front...

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
1337Code_breaker kaže...

ja sam bio uzeo frendu preko ruskog premium pa su mu blokirali cijeli acc, pa je frend iz amerike zvao pa su rijesili i rekli da to vise ne radimo, sva sreca izasli su u susret i odblokirali acc

13 godina
wiz4rd kaže...

All Quiet on the Western Front...

OMG

It's alive!!!!

15 godina
neaktivan
dennocro kaže...
1337Code_breaker kaže...

ja sam bio uzeo frendu preko ruskog premium pa su mu blokirali cijeli acc, pa je frend iz amerike zvao pa su rijesili i rekli da to vise ne radimo, sva sreca izasli su u susret i odblokirali acc

molim?

12 godina
1337Code_breaker kaže...
dennocro kaže...
1337Code_breaker kaže...

molim?

opalim te golim

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Battlefield 4

Sve o cemu se govorilo je izdano i ceka se BF5? Ili stize jos nesto na cetvorku?

I ako netko zna, u kojem mjesecu je bila alpha verzija BF4? Mozda bude slicno i kod bf5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Sve o cemu se govorilo je izdano i ceka se BF5? Ili stize jos nesto na cetvorku?

I ako netko zna, u kojem mjesecu je bila alpha verzija BF4? Mozda bude slicno i kod bf5.

Navodno još treba izaći Siege of Shanghai noćna verzija.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
13 godina
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa i igrao sam ju na CTE! Jesam zaboravan

Hvala :D

Il su odlustali? S njom su prvo počeli i sad ju više ne spominju.,...

EDIT:

Testiraju se dva servera s nepoznatom mapom. Oba pod ključem:

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 14:29 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Klasicna subota popodne i druženje uz betku. Nikakvi komentari ni kritiziranje igre - samo cisti opušteni virtualni rat.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Pa i igrao sam ju na CTE! Jesam zaboravan

Hvala :D

Il su odlustali? S njom su prvo počeli i sad ju više ne spominju.,...

EDIT:

Testiraju se dva servera s nepoznatom mapom. Oba pod ključem:

Nocni Shanghai i Golmud...  

Hello...
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Didnt see you there Dannypedia.... 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Du_Jo_Cro kaže...

Didnt see you there Dannypedia.... 

Kad si jazavac... 

potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice