Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.640.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Storm_123 kaže...

Znam da je tema bf4, al kad se vec spominje bf3 da pitam i tu jer u bf3 temi nema odgovora.

Dali se netko mozda susreo s ovakvim problemom kao na videu ispod.

Da.

Nekakav softver u pozadini. Antivirus, indeksiranje, zlocudni softver...

Ili probaj s reinstall drivera. Graficka, maticna.. itd...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Hades86 kaže...
..... ali svakome je jasno ko dan da nije vise zajebancija kad te neko naziva klosarom, smetlarom, seljacinom....

Ne znam dal namjerno, al sad si Duju opiso.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
9 godina
neaktivan

Bas isto da poslije svake nove poruke u chatu bude cpu spike ?
Jesam probao sam i win7, win 8.1 i 10 na svima isto... I na cisto znaci samo driveri, origin i bf i opet mi se to javlja vecinom poslije nekih 700-1000 ticketa..

13 godina
Storm_123 kaže...

Bas isto da poslije svake nove poruke u chatu bude cpu spike ?
Jesam probao sam i win7, win 8.1 i 10 na svima isto... I na cisto znaci samo driveri, origin i bf i opet mi se to javlja vecinom poslije nekih 700-1000 ticketa..

A, poslije poruke... sorry, nisam skuzio. Bilo mi zabavno citat ove njubove.

Nema nikakvog smisla, pogotovo poslije reinstalla Windowsa!!

Imalo bi veze s odlaskom podatka do njihovog servera, al bi onda i bilo koja tvoja radnje, pomak ili bilo sto napravilo istu gresku.

Ovo je full cudno!!

Mozda sad netko pametniji ugleda ovo pa nesto komentira.

P.S. Na svim sererima?

Vidis razliku??

Mozda je to normalan glitch u BF3 i svi to imaju?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 21:16 (CyberDemonVZ).
15 godina
odjavljen
Battlefield 4

Hades86 Boga ti koliko ti godina imaš kad se prepucavaš preko foruma? Prijetiš preko pp-a? ako si 86 godište onda je zabrinjavajuće da tako komuniciraš.

Zar stvarno past tako nisko zbog gluposti na forumu u specijalnoj BF4 temi gdje svi koji su ikada ovdje bili znaju kako stvari funkcioniraju i kako se ovdje razgovara i "razmjenjuje mišljenja".

Odi popi pivu, zapali topa, opusti se kako god znaš i ohladi. Bit će ti vikend ljepši.

No Guts, No Glory.
Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Storm_123 kaže...

Znam da je tema bf4, al kad se vec spominje bf3 da pitam i tu jer u bf3 temi nema odgovora.

Da.

Prije da je nesto sa skriptama koje su postavljene na serveru, jer kako chat poruka iskoči CPU spike mu se dogodi, a možda nije samo do servera već do njegovog PC-a hardware ili software nemogu reći jer neznam ni šta ima. Detalji brate detalji

[M|C] LuX_CRO
13 godina
LuX_CRO kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Storm_123 kaže...

Da.

Prije da je nesto sa skriptama koje su postavljene na serveru, jer kako chat poruka iskoči CPU spike mu se dogodi, a možda nije samo do servera već do njegovog PC-a hardware ili software nemogu reći jer neznam ni šta ima. Detalji brate detalji

Je, skuzio sam poslije.

Sad sam nadodao pitanje dal je tak na svim serverima.

9 godina
neaktivan

Da jako cudno i iritatno. Sto je najgore nisam jedini, ni taj video nije moj ali mi se dogada ista stvar.. Navodno je isti bug bio u bad company 2 ali su rjesili patchem.

Da na svim serverima, vecina nema taj problem zato mi je cudno.

Evo spec: mbo: asus m5a97 r2.0

cpu: fx8320 @4ghz

ram: 8gb

ssd: ocz arc 120gb

hdd: 1tb

gpu: gigabyte hd7850oc

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 21:22 (Storm_123).
10 godina
Battlefield 4

@hades

Moj PC  
10 1 hvala 0
16 godina
Storm_123 kaže...

Da jako cudno i iritatno. Sto je najgore nisam jedini, ni taj video nije moj ali mi se dogada ista stvar.. Navodno je isti bug bio u bad company 2 ali su rjesili patchem.

Da na svim serverima, vecina nema taj problem zato mi je cudno.

Koji hardware imaš, koji OS, software, kolke su temp tvog hardware-a.

Da li se to događa na svim serverima koji imaju autoadmin skripte, da li se događa na serverima gdje nema autoadmin skripte?

[M|C] LuX_CRO
9 godina
neaktivan

Dopunio sam post iznad hardware i OS je win10.

Da na svim serverima, iskreno nisam siguran da trenutno ima ijedan server bez autoadmin skripte.

Cpu dok sam u igri ne ide preko 52-53 graficka je isto tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 21:26 (Storm_123).
12 godina
Storm_123 kaže...

provuci dhd kroz sabirnicu ptp-a nakon toga ako se nepopravi znaci da ti je sabirnica preuska.

jedino moguce rjesenje je gasenje vpn-a al sumnjam da ce to pomoc

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
Storm_123 kaže...

Da na svim serverima, iskreno nisam siguran da trenutno ima ijedan server bez autoadmin skripte.

Vidis samo u ovom overlayu ili osjetis i u igri?

9 godina
neaktivan

Cyber osjeti se u igri kao freeze na sekundu kad se zareda vise poruka to je onda skroz neigrivo.

16 godina
Storm_123 kaže...

Gasi UPNP, otvori si portove za BF3

TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300

Probaj sve grafičke postavke od low do ultra, ako možeš napravi stress test svog PC-a, da vidiš da nije greda u CPU

[M|C] LuX_CRO
9 godina
neaktivan

Lux UPNP je ugasen, svi ti portovi su otvoreni, postavke i rezolucije sam sve testirao. Stress test mogu napravit ali mislim da nije u cpu problem jer battlefield 4 radi normalno.

16 godina
Storm_123 kaže...

Lux UPNP je ugasen, svi ti portovi su otvoreni, postavke i rezolucije sam sve testirao. Stress test mogu napravit ali mislim da nije u cpu problem jer battlefield 4 radi normalno.

Jel mozes napraviti repair igre, ako si napravio, repair, a i dalje se problem događa probaj naći server bez autoadmin-a ako je to mogće bar da to eliminiraš

[M|C] LuX_CRO
9 godina
neaktivan

Je radio sam repair, nakon toga i ponovno skinio cijelu igru ali sve isto. Probat cu naci server bez autoadmina iako mislim da ce bit tesko. Svakako hvala...

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Al stvarno je ova tema zakon. Jedna stranica čistog tolanja, pa onda stranica svađe, pa sad malo svađa i svaki drugi post odogovor ovom na problem kao da se oko njih ništa ne dešava. Najbolje je što isti koji se svađaju stignu se svađati i pomagati ovom sa problemom.

Kao neka ludnica:

Hades jeste ti i Zenge u kakvom rodu?

To ti je multitasking, gle treba biti svestran, znaš ono lud hebe zbunjenog

Jel boli kad si glup (nakon toga dolazi reset u glavi) 

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 4

ja mislim da je ovaj lik namjerno smisljeno ubacen u temu od strane moderatora, cisto da tema ne propadne 

ah ta politika

Moj PC  
8 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
digitall kaže...

ja mislim da je ovaj lik namjerno smisljeno ubacen u temu od strane moderatora, cisto da tema ne propadne 

ah ta politika

Dobra prosudba ,slažem se

Sad će biti... Špelac Who!?

Svi će htjeti s Hadom koalirati. :D

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 22:29 (Ikarus01).
14 godina
Battlefield 4

Zna li netko rješenje za ovaj problem.

Jučer sve normalno, danas nema boga da upalim igru. Provao VS reinstalirat, repairat igru, update winsa i restart kompa i opet isto. Samo tako došlo i ne odlazi.

Čim Petkonje nema na gusto, dolaze neki novi trolat u temu ali moram priznat, Petko je imo bolji pristup....ustvari, on je stvarao ovakve.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 22:30 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
digitall kaže...

ah ta politika

A na kaj bi tek licio forum da nema vas trolera. Treba odrzavat balans u Sili, kao ying i yang.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
14 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...

Ja kad sam dosa u sibenik nisi se tia ni javit....nista javi se kad dodjes u zagreb 

Da ja sam taj koji se nije tia javit

battlelog - Volume_CRO

0 1 hvala 0
16 godina
dax-lax kaže...

Jučer sve normalno, danas nema boga da upalim igru. Provao VS reinstalirat, repairat igru, update winsa i restart kompa i opet isto. Samo tako došlo i ne odlazi.

Čim Petkonje nema na gusto, dolaze neki novi trolat u temu ali moram priznat, Petko je imo bolji pristup....ustvari, on je stvarao ovakve.

Jesi probao staviti taj dll file ili ga fixat

[M|C] LuX_CRO
12 godina
Volume kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Ja kad sam dosa u sibenik nisi se tia ni javit....nista javi se kad dodjes u zagreb 

Da ja sam taj koji se nije tia javit

prvi put nisam imo vremena ni sekunde a drugi put sam posla 5 poruka na viber di je voljum ...u sibeniku sa....voljum piva

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
LuX_CRO kaže...
dax-lax kaže...

Jep, i manual i cijeli vs repairat i ponovo instalirat. nešto mi smrdi da prca nakon jutrošnjeg apdejta w10. budem čaćkao još malo. neka banalnost mora bit u pitanju

16 godina
dax-lax kaže...
LuX_CRO kaže...
dax-lax kaže...

Jep, i manual i cijeli vs repairat i ponovo instalirat. nešto mi smrdi da prca nakon jutrošnjeg apdejta w10. budem čaćkao još malo. neka banalnost mora bit u pitanju

jesi probo sfc/scannow da nije update napravio neki lom u OS-u

[M|C] LuX_CRO
14 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...

prvi put nisam imo vremena ni sekunde a drugi put sam posla 5 poruka na viber di je voljum ...u sibeniku sa....voljum piva

Nit si me nazva, nit si meni posla poruku. Posla si poruku u grupu di se dnevno napiše hrpa pizdarija od 1000+ poruka u vrime kad nisam ni bija tu radi obveza. Moj broj imaš, da si se mislia javit koštalo bi te cile 2 minute poziva

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

Idem ubit oko sa ženinom sisom u ruci, najljepše spavanje 

Nemojte se poubijati, možete virtualno.

Pozz

[M|C] LuX_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice