Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.363
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Sum_of_all_fears kaže...

Dečeci, djevojke i leet, I'm back. Panjevi iz Centro.Hr konačno poslali drugu grafu. Umjesto R7 265A koje je krepala sam dobio R9 270

To ti je onak r7 370, ovisi kako to hoćeš zvati. Za BF bolje.

Twitter: @191x7
12 godina
Battlefield 4

a vidi ovog voljuma opet se svadja

daj VOLJUM odi u q.... ak se neznas zajebavat

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
191x7 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Dečeci, djevojke i leet, I'm back. Panjevi iz Centro.Hr konačno poslali drugu grafu. Umjesto R7 265A koje je krepala sam dobio R9 270

To ti je onak r7 370, ovisi kako to hoćeš zvati. Za BF bolje.

ovaj se razme u grafe ko voljum u mobitele

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sinke šoping kraljica

battlelog - Volume_CRO

4 1 hvala 0
12 godina
Volume kaže...

Sinke šoping kraljica

bar nekupujem kineze

14 godina
protjeran
Battlefield 4

to nije običan kinez, to je pr0 kinez

battlelog - Volume_CRO

0 1 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

u igri liku pise da je 140lvl a kad odes na battlelog mu pise 0 i za bf4 i bf3, postoji neki razlog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Dodaj me na battlelogu pa ćemo se dogovoriti.

Dogovorit se...sta?

Jack Sparrow kaže...

Kad tebe netko ubije ne gubi se ticket, nego tek kad se ponovo pojaviš mapi respawmađ. Revive nije SPAWN niti obrnuto. Dakle kad te netko revivea on spriječi da ti umreš do kraja i time spašava ticket, ako te revivea 30 puta nije uzeo nikakav ticket jer se ti nisi RESPAWNAO, dakle spasio ga je 30 puta.

Često se desilo da smo dobili 1-0 jer se nitko od naših nije htio respawnati iako su ginuli.

Dizanje na 20% je opet revive i često nema vremena medic da te drugačije digne i umjesto da si zahvalan što te digao ti se buniš. Nikad nisam ni shvatio ovu logiku jer mi je drago kad me netko digne pa makar to bilo i na 5% jer ipak mi je dao drugu priliku bez da mi se piše smrt ili bez da potoršim ticket.

Da naravno na 20% prije pogineš, ali pretpostavljam da bi svejeno poginuo i na 100% jer je na podu nakon reza dovoljan 1 metak da te ubije.

Znam za respawn i deploy.

Ne, njegova je greska kaj ne napuni do kraja defibrilator, jer kaj ja stignem sa 20% healtha? Automatski sam opet mrtav i ticket je svejedno nestao.

Kolko sam vidio ako reagiras nakon prvog reviva (pucanjem), ima sanse da te opet neko reviva odmah nakon tog prvog.

Budimo realni, full revive u odnosu na 20% oduzme koliko, 0.5 sekundi vremena vise? A predstavlja golemu razliku u igri.

I to se ne dogadja u kisi metaka pa da se nema vremena za punit defibrilator nego i na cistom tlu, samo kaj sam ja te srece da mi u 90% slucajeva netko iza ledja izleti i opet me skine jednim metkom. Jer dovoljan je i samo metak jednog protivnika da se potrati taj revive.

Ja bi radje da me ostavi na podu nego da me dize prakticki opet mrtvog, a to sam i par puta napiso u igri. Jer bolje je igrat timski u punom smislu te rijeci, a ne ''timski''.

Ovo je ipak timska igra, a ne nesto di svako trci ko obezglavljena kokos, sjedi u kutu zureci u zid (vidjao sam i takve), bleji ko tele oko sebe ili stoji ispred tebe pucajuci u tebe (i to sam vidjao).

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 23:48 (Hades86).
11 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...

Decec se voli svadit valjda.

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
13 godina
dennocro kaže...

u igri liku pise da je 140lvl a kad odes na battlelog mu pise 0 i za bf4 i bf3, postoji neki razlog?

Da.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

.

Moj PC  
7 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

..

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Hades86 kaže...
Skilledžija kaže...

Dodaj me na battlelogu pa ćemo se dogovoriti.

Dogovorit se...sta?

Ne mogu tu pred svima.

Dodaj me, vidjet ćeš...

[19xx] 4ntraks
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da ste se međusobno citirali imali bi facepalmception

Ovako friška figa

Imali ste priliku biti kewl i profućkali ste je 3:-)

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 1 hvala 0
16 godina
Hades86 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

ma dalmoš

13 godina
protjeran
Ikarus01 kaže...

Da ste se međusobno citirali imali bi facepalmception

Ovako friška figa

Imali ste priliku biti kewl i profućkali ste je 3:-)

Nismo citirali jer bi naš dragi pirat dobio srčani udar od neskraćenih citata.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Hades86 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

ma dalmoš

Ne svađam se uopće već samo komentiram njegove prgave postove o tome kako nemamo pojma, a lik nezna kako osnovne stvari u igri funkcioniraju. I onda on nekog proziva? Koliko vidim i dalje je uvjeren u svoje mišljenje da se gubi tiket ako pogine nakon šta da je neko diga na 20%...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Hades ti sad nama sa 200h sati igre solis pamet,ako te neko revajva imas srece sto te digo na 20 i nije nikakva istina da umres odmah svaki put me dignu na 20% bilo to u kisi metska ili negdjr gdje nema nikog rijetko kad me ube,ako nisi znao imas kombinaciju tipaka da odmah ustanes i samo otrcis 90% mi uspije i rijetko kad tako poginem a to sto baljezgas gluposti da se gubi tiket nema nikakvog smisla jer se gubi tek kad se spawnas s deploy screena bar ti trebao to poznat posto igras vecinu vremena samo lockere.

LtMoNk
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Aj ne trolajte više čovika.

Gubiš tiket odma, a ovi te sprdaju. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
amater_2 kaže...

Aj ne trolajte više čovika.

Gubiš tiket odma, a ovi te sprdaju. 

Zapravo, cijeli tim gubi ticket cim te netko digne na 20%, kao kaznu.

11 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ne mogu tu pred svima.

Dodaj me, vidjet ćeš...

Mozes mozes. Lako je...

Jack Sparrow kaže...

ma dalmoš

Jasno mi je sve sad. Inace mi prilicno iritantan profil ljudi.

Volume kaže...

Ne svađam se uopće već samo komentiram njegove prgave postove 

Prgava ti pamet.

Doca15 kaže...

Hades ti sad nama sa 200h sati igre solis pamet,ako te neko revajva imas srece sto te digo na 20 i nije nikakva istina da umres odmah svaki put me dignu na 20% bilo to u kisi metska ili negdjr gdje nema nikog rijetko kad me ube,ako nisi znao imas kombinaciju tipaka da odmah ustanes i samo otrcis 90% mi uspije i rijetko kad tako poginem a to sto baljezgas gluposti da se gubi tiket nema nikakvog smisla jer se gubi tek kad se spawnas s deploy screena bar ti trebao to poznat posto igras vecinu vremena samo lockere.

I kaj oces reci? Da je netko sa 1000+ sati igre adekvatniji i pametniji igrac od nekog sa 5 puta manje?

Jedna od stvari koje sam naucio s godinama u igrama je da sati u necemu nisu mjerilo necije ''mudrosti''.

A kaj se ustajanja tice na 20% healta usred borbi, lose trolas... Probao sam to xy puta i nikako nije moguce jer automatski popijes headshot kad si na podu.

Jedino ako si srece da ti netko od tima posluzi kao zivi stit dok se ne dignes i sklonis, a to je tolko rijetko da nisam ni vidio jos.

Ne igram vise lockere vec neko vrijeme nego uglavnom Metro. A kad se skupi ekipa na TS onda i Golmud Railway.

I cini mi se da ne citas s razumjevanjem bas, jer sam ja vec rekao da kad pogines sa 20% da automatski tim gubi ticket jer neces dobit novu priliku za ustat posto ides na deploy screen nakon tog jednog mizernog pokusaja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 15:50 (Hades86).
16 godina
moderator
Battlefield 4

Dečki,lijepo Vas molim da se ne vrijedżate.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Doca15 kaže...

a cuj ovog njuba....sta ti znas....zadnji put kad si bio van tenka jos je isus krist po zemlji hodo

16 godina
Battlefield 4

Ja mislim da je Hades ustvari Ljudina. EOD

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
SiNkE.Zgb kaže...

a cuj ovog njuba....sta ti znas....zadnji put kad si bio van tenka jos je isus krist po zemlji hodo

Ako je istina da je ovaj samo tenkist, tim vise nije u polozaju djelit 'pravilne' savjete igracima koji su (samo) pjesadija.

16 godina
Battlefield 4

.

Moj PC  
5 1 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

Sinke nemoj baljezgat,sa sigurnoscu mogu rec da sam igrao inf mod vise nego ti,bf3 sam samo infantry igrao i esl tako da znam puno stvari a i puno ljudi me ovdje koji vise ne igraju bf4 znaju da sam igrao samo inf u bf3 i esl, na kraju nesto malo sa helikopterima

LtMoNk
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice