Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.642.743
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Meni skida, ali sam morao prekinuti zbog prigovaranja ukućana (čitaj junora :D) {#}

Bude islo kasnije opet, ali za sada nije zurba.... inače sam probao micati sat unaprijed i uspjelo mi je samo što je javljao da je greška u serveru.....

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
MV_gamer kaže...
@ceco to stoji, ali igre se mogu kupiti jeftinije s web shopova nego sto je u originu. Pa cisto gledam sto mi je najjeftinije.

da ali te igre sa web shopova ti dodatno naplacuju dlc, a ne EA / DICE. tako da nije do njih.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo preloada se bad boy :) http://i.imgur.com/UUB3GBL.png

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako se origin u nečem može pohvalit onda su to njihovi serveri i brzina skidanja. Ovdje mi skida 600-700Kb/s a kad skidam stvari u browseru nejde preko 500kb/s.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 20:04 (Firefox72).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Ako se origin u nečem može pohvalit onda su to njihovi serveri i brzina skidanja. Ovdje mi skida 600-700Kb/s a kad skidam stvari u browseru nejde preko 500kb/s.

Moze se i pohvalit ovim prokletim errorima

svakih 5 min mi preload stane ili neko sranje

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cuo sam puno govora protiv Origina (zbuganost, errori) s time da se meni nikad nista nije dogodilo slicno. Origin mi je uvijek odlicno radio.

6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

istina

<!-- Facebook Badge START --><a href="https://www.facebook.com/lange.langaj" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemre se gamad zeznut ;)

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
16 godina
Battlefield 4

Opet se budu mape dugo ocitavale, iznimka DLC mape i oni koji imaju ssd D:\Origin Games\Battlefield 4 Beta\Data\Win32\Levels\MP\MP_Siege . Zar nisu mogli stavit da mapa ima zasebnu datoteku.

BF3: Overlord_HR, BC2: OverlordCRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 20:24 (Overlord07).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma sve 5, mozda sam se prije nespretno izrazio, a pokusavam iskombinirati to dvoje (game i premium) sto jeftinije pa da se ne zaje...
Mali_Playa
14 godina
mrxa1 kaže...

Nemre se gamad zeznut ;)

probaj stavit datum na kompu 1.10 {#}

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

pametniji su od nas {#}

:D :D
15 godina
SuperDox kaže...
ProTeinZ kaže...

pametniji su od nas {#}

Dobar wallpaper! :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
ProTeinZ kaže...
mrxa1 kaže...

Nemre se gamad zeznut ;)

Radi ta fora (tj. skoro radi), prebaciš datum, resetiraš origin i ponudi ti play u originu i kad stineš, otvori ovo (jer je to trenutni bf4 battlelog).

Sve su osigurali ;)

hmm hmm
Origin: mrxa | SteamID: mrxa88
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 21:27 (mrxa1).
12 godina
Battlefield 4

Ljudi uživajte onda i napišite dojmove,za mene nema igranja BF4 do izlaska... {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Kaže daskro kaj obavezno probati u beti, spominje i lean/peek mehaniku:

BTW, skinuta beta!

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Duznost obavljena!

{#}

Ako bi mi netko iznajmio grafulju za 100kn na par dana kada pocne beta i da je u rangu ili jaca od 660ti/7950 za 100kn,pp.

{#} {#}

1 1
2 2
3 3
Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Paradox1 kaže...

Duznost obavljena!

{#}

Ako bi mi netko iznajmio grafulju za 100kn na par dana kada pocne beta i da je u rangu ili jaca od 660ti/7950 za 100kn,pp.

{#} {#}

i ja bi trebo maticnu socket 775 i 8gb rama {#}

15 godina
Battlefield 4
U utorak,kad su rekli točno se možemo spajati na servere?imamo puna 2 dana za skinuti betu tako da se ne žurim...(lažem,ni sam na pc-u sad u k).
Kako ću bušiti u utorak,BUŠI MWAHAHA !!!
Moj PC  
4 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma kakva brzina origina,krivo to piše/mjeri, to još jednom dokazuje da je origin smeće.Skida ti brzinom najvećom mogućom koji ti pruža tvoj paket/ISP.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sorry ne pratim baš,hoće li se beta moći igrati u dx10 ili samo u dx11?Znam da treba x64 OS.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

kod mene ovo cudo jedva nesto ide oko 200rinjak KB/sec.. inace download je bez problam po 1.5MB/sec sve ostalo.. torent ugasen sve ostalo pogaseno.. damn.. dodobro svakako ce skinuti do jutra al opet...

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

hmm čudno nakon sto sam skinuo igru krenuo sam je instalirati i nakon 20 % ovo pise "Directx Setup An internal system error occurred" pokusavao sam 2 puta instalirati i sad je sve normalno jel imao tko ovakav problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pczoneextra kaže...

Ma kakva brzina origina,krivo to piše/mjeri, to još jednom dokazuje da je origin smeće.Skida ti brzinom najvećom mogućom koji ti pruža tvoj paket/ISP.

Ako se ovo odnosi na mene ukratko:
Ne norate se vlazit na moju brojku,to se samo zaleti u pocetku,pa padne na 450-500.
Kada sam solo prikopcan na modemu ( bez TV,moba,laptopa) pegla 800-900 stabilno.

{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
SuperDox kaže...
ProTeinZ kaže...

pametniji su od nas {#}

Dobar wallpaper! :)

lako nac wallpaper kad ga pokupi od brata {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
16 godina
Paradox1 kaže...

Ako se ovo odnosi na mene ukratko:
Ne norate se vlazit na moju brojku,to se samo zaleti u pocetku,pa padne na 450-500.
Kada sam solo prikopcan na modemu ( bez TV,moba,laptopa) pegla 800-900 stabilno.

{#}

A i meni je skidalo sa 1.6mb/s ali prava brzina je 1.20...ja prezadovoljan sa ovom "manjom" :D

A i na toj brzini stoji stalno, nema varijacija...ako ništa, u selu mi bar net radi stabilno ;)

ta neka njihova brzina je nadodana po mojoj teoriji zbog dekompresije podatak u isto vrijeme pa nešto mulja sa brojkom.

ili je fora da ispadne bolji servis od Steama koji daje prave brojke...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:57 (mrxa1).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prvo kaj cu napravit kad krene beta otic na neki server di nema puno ljudi i isprobat tenk. Molim isusa krista da nije ko u bf3,ocu da bude savrsen ko u bc2. Najbolju igracku su mi unistili u bf3 nadam se da nebude tak bio u bf4... Ocu da disable bude samo ako ga pogodis u gusjenice,i da damage bude full jak i da mu je armor slabiji barem za 40% To bu onda to..

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:10 (kach).

1 0 hvala 0
13 godina
kach kaže...

Prvo kaj cu napravit kad krene beta otic na neki server di nema puno ljudi i isprobat tenk. Molim isusa krista da nije ko u bf3,ocu da bude savrsen ko u bc2. Najbolju igracku su mi unistili u bf3 nadam se da nebude tak bio u bf4... Ocu da disable bude samo ako ga pogodis u gusjenice,i da damage bude full jak i da mu je armor slabiji barem za 40% To bu onda to..

Jos bude gore u BF4!

(To tak velim da nemam konkurenciju u tenku {#})

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
kach kaže...

Jos bude gore u BF4!

(To tak velim da nemam konkurenciju u tenku {#})

Vidimo se u hrpi željeza

Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 23:26 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice