Meni skida, ali sam morao prekinuti zbog prigovaranja ukućana (čitaj junora :D)
Bude islo kasnije opet, ali za sada nije zurba.... inače sam probao micati sat unaprijed i uspjelo mi je samo što je javljao da je greška u serveru.....
Meni skida, ali sam morao prekinuti zbog prigovaranja ukućana (čitaj junora :D)
Bude islo kasnije opet, ali za sada nije zurba.... inače sam probao micati sat unaprijed i uspjelo mi je samo što je javljao da je greška u serveru.....
da ali te igre sa web shopova ti dodatno naplacuju dlc, a ne EA / DICE. tako da nije do njih.
Evo preloada se bad boy :) http://i.imgur.com/UUB3GBL.png
Ako se origin u nečem može pohvalit onda su to njihovi serveri i brzina skidanja. Ovdje mi skida 600-700Kb/s a kad skidam stvari u browseru nejde preko 500kb/s.
Ako se origin u nečem može pohvalit onda su to njihovi serveri i brzina skidanja. Ovdje mi skida 600-700Kb/s a kad skidam stvari u browseru nejde preko 500kb/s.
Moze se i pohvalit ovim prokletim errorima
svakih 5 min mi preload stane ili neko sranje
Cuo sam puno govora protiv Origina (zbuganost, errori) s time da se meni nikad nista nije dogodilo slicno. Origin mi je uvijek odlicno radio.
istina
Opet se budu mape dugo ocitavale, iznimka DLC mape i oni koji imaju ssd D:\Origin Games\Battlefield 4 Beta\Data\Win32\Levels\MP\MP_Siege . Zar nisu mogli stavit da mapa ima zasebnu datoteku.
Nemre se gamad zeznut ;)
probaj stavit datum na kompu 1.10
pametniji su od nas
Dobar wallpaper! :)
Nemre se gamad zeznut ;)
Radi ta fora (tj. skoro radi), prebaciš datum, resetiraš origin i ponudi ti play u originu i kad stineš, otvori ovo (jer je to trenutni bf4 battlelog).
Sve su osigurali ;)
Ljudi uživajte onda i napišite dojmove,za mene nema igranja BF4 do izlaska...
Duznost obavljena!
Ako bi mi netko iznajmio grafulju za 100kn na par dana kada pocne beta i da je u rangu ili jaca od 660ti/7950 za 100kn,pp.
i ja bi trebo maticnu socket 775 i 8gb rama
Ma kakva brzina origina,krivo to piše/mjeri, to još jednom dokazuje da je origin smeće.Skida ti brzinom najvećom mogućom koji ti pruža tvoj paket/ISP.
Sorry ne pratim baš,hoće li se beta moći igrati u dx10 ili samo u dx11?Znam da treba x64 OS.
kod mene ovo cudo jedva nesto ide oko 200rinjak KB/sec.. inace download je bez problam po 1.5MB/sec sve ostalo.. torent ugasen sve ostalo pogaseno.. damn.. dodobro svakako ce skinuti do jutra al opet...
hmm čudno nakon sto sam skinuo igru krenuo sam je instalirati i nakon 20 % ovo pise "Directx Setup An internal system error occurred" pokusavao sam 2 puta instalirati i sad je sve normalno jel imao tko ovakav problem
Ma kakva brzina origina,krivo to piše/mjeri, to još jednom dokazuje da je origin smeće.Skida ti brzinom najvećom mogućom koji ti pruža tvoj paket/ISP.
Ako se ovo odnosi na mene ukratko:
Ne norate se vlazit na moju brojku,to se samo zaleti u pocetku,pa padne na 450-500.
Kada sam solo prikopcan na modemu ( bez TV,moba,laptopa) pegla 800-900 stabilno.
pametniji su od nas
Dobar wallpaper! :)
lako nac wallpaper kad ga pokupi od brata
Ako se ovo odnosi na mene ukratko:
Ne norate se vlazit na moju brojku,to se samo zaleti u pocetku,pa padne na 450-500.
Kada sam solo prikopcan na modemu ( bez TV,moba,laptopa) pegla 800-900 stabilno.
A i meni je skidalo sa 1.6mb/s ali prava brzina je 1.20...ja prezadovoljan sa ovom "manjom" :D
A i na toj brzini stoji stalno, nema varijacija...ako ništa, u selu mi bar net radi stabilno ;)
ta neka njihova brzina je nadodana po mojoj teoriji zbog dekompresije podatak u isto vrijeme pa nešto mulja sa brojkom.
ili je fora da ispadne bolji servis od Steama koji daje prave brojke...
Prvo kaj cu napravit kad krene beta otic na neki server di nema puno ljudi i isprobat tenk. Molim isusa krista da nije ko u bf3,ocu da bude savrsen ko u bc2. Najbolju igracku su mi unistili u bf3 nadam se da nebude tak bio u bf4... Ocu da disable bude samo ako ga pogodis u gusjenice,i da damage bude full jak i da mu je armor slabiji barem za 40% To bu onda to..
Prvo kaj cu napravit kad krene beta otic na neki server di nema puno ljudi i isprobat tenk. Molim isusa krista da nije ko u bf3,ocu da bude savrsen ko u bc2. Najbolju igracku su mi unistili u bf3 nadam se da nebude tak bio u bf4... Ocu da disable bude samo ako ga pogodis u gusjenice,i da damage bude full jak i da mu je armor slabiji barem za 40% To bu onda to..
Jos bude gore u BF4!
(To tak velim da nemam konkurenciju u tenku )
Jos bude gore u BF4!
(To tak velim da nemam konkurenciju u tenku )
Vidimo se u hrpi željeza