Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jesu na kraju mijenjali kaj na battlelogu??

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Nemogu se sjetit kako sam bio igrao Bf3 prije relase-a? Mislim da je kineski proxy bio neki,sranje je sa pingom bilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Kolko ce trajat ono ? 2Tjedna? 

8.10 imamo blagdan,stoga onaj tko ne radi blagdane ce imat jedan dan viska za uzivanje. {#}

Sutra nakon posla doma,rucanje,kavica,pljuge i ratatatata. {#} 

Ove pice kaj ce igrat od ujutro odmah,uzivajte. Ispobao sam bio Alphu ali nije toliki uzitak bio kad je sve bez boja.

I da,sretno vam bilo sa navikavanjem na gameplay. {#}

Igra skinuta, a ja na godisnjem do iduce srijede {#}{#}{#}

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
14 godina
Battlefield 4

Bojim se da ce mi brzo beta i jedno te ista mapa dosadit...Da su bar stavili onu drugu jos. 

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Bojim se da ce mi brzo beta i jedno te ista mapa dosadit...Da su bar stavili onu drugu jos. 

Bolje išta nego ništa.

Battlefield 3: leo_DOR3
16 godina
ceco22 kaže...

kako tko, ja sto uspijem sutra od 20h uhvatiti uspijem jer 2. idem na sluzbeni i vracam se tko zna kad :/

i kako ćemo mi bez tvojih glitcheva i bugova {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
drahic kaže...

Bolje išta nego ništa.

Ma biti će sigurno još jedna mapa kasnije vjerojatno Parcel Storm,tako je i sa BF3 bilo prvo samo Metro a onda su stavili i Caspian.

Mislim da će sada mapa biti puno dovršenija nego u Alphi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 14:00 (NFSPredator0010).
15 godina
NFSPredator0010 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
drahic kaže...

Bolje išta nego ništa.

Ma biti će sigurno još jedna mapa kasnije vjerojatno Parcel Storm,tako je i sa BF3 bilo prvo samo Metro a onda su stavili i Caspian.

Mislim da će sada mapa biti puno dovršenija nego u Alphi.

Nažalost, sve manje mislim da ćemo vdijeti Paracel ili išta takvoga.

Malo sam gledao po igrinim fajlovima, našao sam sam SIEGE level, a nema niti jedna drugi.

Eventualno da uabce neki patch nakon prvog tjedna pa stave novi level...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisam baš pozorno pratio betu... će bit commander mode u njoj? to i heli mi je jedino zanimljivo trenutno. ostalo je sve već viđeno u bf3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Još se netko priprema za BF4 {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

Provjerio sam - postoji update PunkBustera za Battlefield 4. Nakon instalacije bete ručno ažurirajte punkbuster.

Ponavljam s prethodne stranice za one kojima je promaklo.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...
191x7 kaže...

Provjerio sam - postoji update PunkBustera za Battlefield 4. Nakon instalacije bete ručno ažurirajte punkbuster.

povodom čega bi se trebalo ručno, ako se to inače automatski skida?

14 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

to meni izbacuje, jel si instalirao na kraju ili?

da samo sam 3 puta ponavljao instalaciju i proradilo je nisma ništa dirao a poslje sam iz tog file-a za bf 4 betu instalirao dodatno dirx 11 da nebude problema

13 godina
ranko091 kaže...
191x7 kaže...
191x7 kaže...

povodom čega bi se trebalo ručno, ako se to inače automatski skida?

Niti jednom do sada nisam ručno updateirao PB.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Scrappy kaže...

Još se netko priprema za BF4 {#}

Sva sreća pa u betu dolazi mapa bez jetova.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

sva sreca da sljedeci ispit imam tek u 2. mjesecu :D

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
LeftY_CRO kaže...

nama je učiteljica rekla da nas neće pitati sljedeća dva tjedna, pošto je i sama u bf4 beti...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni je hladno, a baš bi se volio stisnut uz vas u novom klinčfield 4.{#}

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...

nama je učiteljica rekla da nas neće pitati sljedeća dva tjedna, pošto je i sama u bf4 beti...

da bar tako nešt postoji kod mene u školi a meni u prkos i inat bar na te dane rokaju s ispitima i usmenima strašno :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 15:08 (Iv4n0u5).
13 godina
fila2208 kaže...

Malo sam gledao po igrinim fajlovima, našao sam sam SIEGE level, a nema niti jedna drugi.

Pa zar već barkaš po tim no recoil skriptama {#}

15 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...

Pa zar već barkaš po tim no recoil skriptama {#}

A nego šta, treba odmah imati sve moguće fixeve i boostove što se može iskopati.

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

drahic kaže...

Nemogu se sjetit kako sam bio igrao Bf3 prije relase-a? Mislim da je kineski proxy bio neki,sranje je sa pingom bilo..

ranko091 kaže...

nisam baš pozorno pratio betu... će bit commander mode u njoj? to i heli mi je jedino zanimljivo trenutno. ostalo je sve već viđeno u bf3.

Zanimljivo, nema odgovora na jako dobra i interesantna pitanja!

191x7 kaže...
191x7 kaže...

Ovo me oduvijek zanimalo, a uvijek sam zaboravio pitati.

Posto PB ima auto update, zasto se ponekad ili kad si imao probleme, morao rucno updateati?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ništa vidljivo na prvi pogled

drahic kaže...

Igra se mogla aktivirati preko, mislim, singapurskog proxy-a dan-dva prije nego službeno kod nas i normalno igrati.

ranko091 kaže...

Navodno bude Commander, ali ako će biti u igri bit će neki DICE-ovac - tako čuo na TS-u, tj. "normalni" igrači mu neće moći pristupiti.

Zanimljivo, nema odgovora na jako dobra i interesantna pitanja!

191x7 kaže...
191x7 kaže...

Ovo me oduvijek zanimalo, a uvijek sam zaboravio pitati.

Posto PB ima auto update, zasto se ponekad ili kad si imao probleme, morao rucno updateati?

Meni beta nije instalirala PB za BF4 (betu), ali sam ga ručno povukao - mislim da ne treba, ali nikad se ne zna. Kad ponekad imam PB kick, isto idem prvo na update PB za BF3, najčešće bude neki update, tako da kod mene očito ne radi dobro taj auto-update.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
Battlefield 4

Auto-update PunkBustera općenito ne radi dobro, često zna biti da se ne nadogradi pa pravi probleme.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Konkretno mislim ništa, ja samo imam čudne grafičke gličeve na reportovima i tako ponekad...ali općenito ništa.

Vjerovatno je sve under the hood samo.

14 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Navodno ništa od commandera u beti.

Commander Mode will be unavailable during the beta, but lucky, eagle-eyed players might catch a glimpse of DICE employees as Commanders on live servers.

Kaže na linku kojem ne mogu pristupiti (možda jer sam na poslu):

https://help.ea.com/uk/article/battlefield-4-beta-information

Pročitao sam to na redditu. Znat ćemo vrlo brzo.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
Battlefield 4

eh, bf3 sam kupio prije izlaska igre, sad cu prvo vidjeti kakva je situacija sa betom da li se ista popravilo, naglasak najvise stavljam na gameplay i teamwork, ako bude kao bf3, ja to ne kupujem

hajde ba DICE, pustaj da igra narod, malo sam nestrpljiv, valjda nece biti problema kao sa bf3 betom

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iv4n0u5 kaže...
C3c1l kaže...

to meni izbacuje, jel si instalirao na kraju ili?

da samo sam 3 puta ponavljao instalaciju i proradilo je nisma ništa dirao a poslje sam iz tog file-a za bf 4 betu instalirao dodatno dirx 11 da nebude problema

i ja sam sad uspio {#}

[19xx]C3c1l
13 godina
Battlefield 4

Novi Nvidia Beta driveri namjenjeni BF4 beti.

Jos ih nema u pretrazivacu na Nvidijinim stranicama, a ja sam na mobu, pa ne mogu kopirati, sorry. Google zna.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 17:58 (twingley).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice