Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...

Kad uleti ovaj Ivanec odma splasne sva rasprava.

Isto ko i kad klosar prolazi pokraj tebe na ulici.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 12:10 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 4

Svi koji razmisljaju o Bnetu neka prije procitaju ovo. Ako se zelite igrati izbjegavajte ga u sirokom luku...

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
BDS kaže...

Svi koji razmisljaju o Bnetu neka prije procitaju ovo. Ako se zelite igrati izbjegavajte ga u sirokom luku...

Hrca je na njemu odigrao već tisuće sati BF-a. U zadnje vrijeme igra CS i nema nikakve primjedbe.

Ovo je vjerojatno u pitanju neki lijevi provider jer mislim da bnet uopće ne nudi 8 mbps pristup.

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
BDS kaže...

Hrca je na njemu odigrao već tisuće sati BF-a. U zadnje vrijeme igra CS i nema nikakve primjedbe.

Ovo je vjerojatno u pitanju neki lijevi provider jer mislim da bnet uopće ne nudi 8 mbps pristup.

Ja nemam problem sa oversubscription-om, s obzirom da u zgradi od 10 stanova imamo optiku do zgrade i dva stana koriste B.Net.

Uglavnom to sve skupa radi dobro, doduše DOCSIS je prvotno bio napravljen samo da vrati informaciju do providera za potrebe videoteka i sličnih zahtjeva, no sa svakom verzijom je sve bolji.

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Uglavnom to sve skupa radi dobro, doduše DOCSIS je prvotno bio napravljen samo da vrati informaciju do providera za potrebe videoteka i sličnih zahtjeva, no sa svakom verzijom je sve bolji.

2007/2008 sam radio na sustavu za provisioning opreme kod njih (bio je dio CRM-a koji smo im napravili). Palio sam i gasio modeme širom hrvatske na jedan klik. Kum bastardo može potvrditi kako sam jednom prigodom zajedničkom frendu u pola chata resetirao modem pa je ovaj popizdio

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
BDS kaže...

Osobnog iskustva s bnetom nemam niti imam koga od prijatelja/poznanika da koristi njihove usluge pa vas baš zato i pitam. 

Veza mi je trenutno u takvom stanju da ne može biti gora. Brzina pada ispod 1mbit, ping bez razloga skače u nebesa, konekcija puca svako malo, a nakon šta pukne sinkronizaciju neće ni povuče. Sinoć gledam noise margin i stoji na 1.9db

Sumnjam da mi ima smisla prelaziti na novog provajdera jer ionako svi koriste istu infrastrukturu kao i tšrot. Od njih sam tražio i optiku s obzirom da je kabel povučen do ulaza zgrade. Tri miseca im je trajala provjera tehničkih mogućnosti da bi mi na kraju rekli da iste ne postoje. Susjed iznad mene i susjed dva kata ispod imaju njihovu optiku, a za mene nema teh. mogućnosti? Koji k? 

Ako se ne varam bnet ima vlastite kablove pa mi zato ostaju jedini izbor... 

Ili da kompletno odj*bem fiksni net i spajam se preko mobilne mreže. Brzina mi ide do 18-19mbita na hsdpa, a ping oko 50-60. Na 4G bi valjda bilo i bolje samo je problem šta taj signal hvatam samo kad je vedro i mirno vrime

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Da... ljudi kažu lakše je skinuti... fora je što je i drugima "lakše skinuti".  Sada je onako kako treba biti. Normalno da je ranije bilo teže skinuti kada je detekcija pogodaka, visual recoil, predikcija kretanja, random spread pri supresingu, .... sve bilo kontra skilla u igri. Sada će se tek vidjeti ko ima skill a ko sreću da nekog ubije.

I ti napokon vraćaš acc na staro...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/572860190051750336/377093387/

Nije isto igrat infantry i pucat ko sumanut sa strojnicom na tenku (ko da puca konfete a ne metke). 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Nije isto igrat infantry i pucat ko sumanut sa strojnicom na tenku (ko da puca konfete a ne metke). 

Imao si ti lokerskih partija sa 10-12% momak...

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...

Ili da kompletno odj*bem fiksni net i spajam se preko mobilne mreže. Brzina mi ide do 18-19mbita na hsdpa, a ping oko 50-60. Na 4G bi valjda bilo i bolje samo je problem šta taj signal hvatam samo kad je vedro i mirno vrime

Na 3G nemoj ni pomišljati ići igrat. Prevelik je delay. Jedino 4G koji vjerojatno radi bolje neg fixni net ako je signal dobar, a ako nije dobar.... zaboravi.

17 godina
Battlefield 4

@Friday:

Kad sam bio na praksi u HT-u za vrijeme faksa, čovjek nas vodio po centralama i kaže: "Ovaj dio pokriva 16 korisnika, a ova cijela pločica ima 16x16 konekcija. I usred dana oko 11h izvuče cijelu tu pločicu." "Kažem ja, pa sad ste prekinuli sve pozive koji su bili aktivni na ovih 256 linija." A on: "Nema veze, zvat će oni ponovno ako si imaju šta za reći...."

@MedBag pitanje:

Dotični sada liječi i kad si pod suppresionom, prestane jedino liječiti nakratko ako popiješ koje zrno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Imao si ti lokerskih partija sa 10-12% momak...

Oprosti, nisam znao da se to mjeri i prati. Od sad će biti uvijek više od 20%.

edit: Ne mogu nigdje na da sam na lokerima imao manje, samo više http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/557284913202365824/377093387/ 

a shit evo manje http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/555495958483915520/377093387/

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 12:46 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

@Friday:

Kad sam bio na praksi u HT-u za vrijeme faksa, čovjek nas vodio po centralama i kaže: "Ovaj dio pokriva 16 korisnika, a ova cijela pločica ima 16x16 konekcija. I usred dana oko 11h izvuče cijelu tu pločicu." "Kažem ja, pa sad ste prekinuli sve pozive koji su bili aktivni na ovih 256 linija." A on: "Nema veze, zvat će oni ponovno ako si imaju šta za reći...."

Pa dobro je rekao

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

sviđa mi se opcija da u hudu u vozilima mogu viditi levele i klasu,heli je ok,ecm su prčkali nešto,zvuk šteka sa guided i homing missilesima,umirem iza zidova,fluidnija igra,amd crashevi itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Na 3G nemoj ni pomišljati ići igrat. Prevelik je delay. Jedino 4G koji vjerojatno radi bolje neg fixni net ako je signal dobar, a ako nije dobar.... zaboravi.

To mi i je problem 4g-a, u mom kvartu ga možeš uhvatiti samo u idealnim vremenskim prilikama, ping oko 15-20

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Ja govorim o svome iskustvu(2008-2015). Naravno da sve ovisi o nizu faktora, broju usera, tehnologiji, infrastrukturi. Imao sam redovita zagusenja u terminu nakon 19 sati. Frend mi radi u Bnetu i ima pristup alatima koji prate mrezu i dogadanja na mrezi. Redovito se dogadjaju zagusenja u terminu 19 sati, nekad je to manje nekad vise. Uglavnom, prosjecan user koji surfa, skida, nece osjetiti nikakvo posebno zagusenje. Ali zato ce svaki gamer izgubiti zivce.  Vise o Bnetu. KLIK 

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

To mi i je problem 4g-a, u mom kvartu ga možeš uhvatiti samo u idealnim vremenskim prilikama, ping oko 15-20

Nemoj... slab je to signal onda. neće ti raditi fino.

17 godina
odjavljen
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Ja moram otići 30 km od kuće da uhvatim 4G

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Mi ovamo ni nemamo 4G, mogu otići gdje god hoću i opet nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 12:51 (Soldier977).
17 godina
Friday kaže...

Gicu, gusku, goluba i golu?

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

DOCSIS je zakon. 3.1 implementacija gura nenormalne brzine preko koaksijalca. Kablovski internet rula! Od 2010 imam kablovski internet (33/3 pa besple upgradean na 50/5 i sada trenutno vec preko godinu dana upgradean besple na 60/6). U tih 5 godina sam jednom morao rebootati njihov modem jer se nesto zblesalo i jednom ni to nije pomoglo pa sam morao njih nazvati. U oba slucaja problem rijesen u roku 5min. Kakvi su provideri u HR po tom pitanju - ne znam, ali inace je kablovski internet super stvar i u svakom slucaju bolji i kompeptetivniji spram xDSL tehnologije.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Bolje ga nemati nego ga imati kao što je naš...

Ja nemam na mobitelu 4G, ali HSPA+ mi postiže u centru Osijeka brzine oko 3-4 mbps što je na razini skeča!

Ako kod sebe u selu uhvatim 3g, to bude brzina eventualno oko pola megabita. Da se usereš! Inače je brzina oko 2-3 KB/s. Jedva uspijem mail pročitati.

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...

DOCSIS je zakon. 3.1 implementacija gura nenormalne brzine preko koaksijalca. Kablovski internet rula! Od 2010 imam kablovski internet (33/3 pa besple upgradean na 50/5 i sada trenutno vec preko godinu dana upgradean besple na 60/6). U tih 5 godina sam jednom morao rebootati njihov modem jer se nesto zblesalo i jednom ni to nije pomoglo pa sam morao njih nazvati. U oba slucaja problem rijesen u roku 5min. Kakvi su provideri u HR po tom pitanju - ne znam, ali inace je kablovski internet super stvar i u svakom slucaju bolji i kompeptetivniji spram xDSL tehnologije.

Ja imam VDSL 25/2 zadnjih možda 8 mjeseci i mogu ga dići na 50/4 bez problema, ali je pitanje isplativosti. U tom periodu niti jednom mi nije pukla veza niti se zblesao modem. Kada god nešto downloadam sa dobrog servera, ide max brzinom. Ali to je sve jer sam u 500m do centrale a xDSL je vrlo odjetljiv na udaljenost i kvalitetu parica.

17 godina
Battlefield 4

Evo pronaso sam jedan SS od frenda...ovdje se konkretno radi o upstreamu.

0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ja nemam na mobitelu 4G, ali HSPA+ mi postiže u centru Osijeka brzine oko 3-4 mbps što je na razini skeča!

Ako kod sebe u selu uhvatim 3g, to bude brzina eventualno oko pola megabita. Da se usereš! Inače je brzina oko 2-3 KB/s. Jedva uspijem mail pročitati.

HSPA+ plus ovisi prvenstveno o kapacitetu dovedenom do BS i broju korisnika koji su u tom trenu spojeni na BS te skidaju nešto. PItanje je i koja je pokrivenost grada 3G signalom. Je ako si direkt ispod BS, a to je jedna jedina BS u krugu od 3 km u centru grada gdje su svi nakačeni, dobro je da imaš i 4Mb/s. A kod tebe kući dok ne dođe 3G BS na nekig 5 km najdalje, nemoj se nadati brzinama.

13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

HSPA+ plus ovisi prvenstveno o kapacitetu dovedenom do BS i broju korisnika koji su u tom trenu spojeni na BS te skidaju nešto. PItanje je i koja je pokrivenost grada 3G signalom. Je ako si direkt ispod BS, a to je jedna jedina BS u krugu od 3 km u centru grada gdje su svi nakačeni, dobro je da imaš i 4Mb/s. A kod tebe kući dok ne dođe 3G BS na nekig 5 km najdalje, nemoj se nadati brzinama.

Pa de to rijesi za Spelca ... nabavi kakvu polovnu baznu stanicu ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Od tebe sam i očekivao da braniš providere i relativiziraš sve loše. HDZ ima zengea, provideri imaju tebe...

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...

Pa de to rijesi za Spelca ... nabavi kakvu polovnu baznu stanicu ...

Baš jednu imam tu jednu viška pa ću mu je dati kad naleti nek instalira kod sebe.  

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Baš jednu imam tu jednu viška pa ću mu je dati kad naleti nek instalira kod sebe.  

Ti si neki vrckast otkako vam je kokolinda bila u gostima...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Ti si neki vrckast otkako vam je kokolinda bila u gostima...

I ona je isto rekla da su Travnički ćevapi najbolji.

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

I ona je isto rekla da su Travnički ćevapi najbolji.

Jesi i nju poslao pravo u vehabijsko gnijezdo kao i mene?

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice