- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Drugačije ne mogu igrati. Inače stol za komp mi je 2x1m.
Ko moja spavaća soba...
BTW - meni su isto ruke "u zraku". I ne samo to. Tipkovnica mi je na onom sranju koje se izvlači. Zapravo vrlo nezgodno ali sam navikao.
Pr0ovima ne triba stol da bi igrali

Ja imam doslovce stol širok da mi stane tastatura i manja podloga za miša okrenuta "naopačke" (znači vertikalno, a ne horizontalno).
Ne znam kak mogu igrati...
Valjda je navika onda. Meni ruke od lakta su na stolu.
Drugačije ne mogu igrati. Inače stol za komp mi je 2x1m.
Puno je zdravije za zglobove kada su laktovi naslonjeni. Ja sam sebi napravio tako da su mi laktovi naslonjeni na ručku stolice, a podloga jedno 5 cm od ruba stola. Tako da se može napraviti da imaš plitak stol. Stvar navike.
Puno je zdravije za zglobove kada su laktovi naslonjeni. Ja sam sebi napravio tako da su mi laktovi naslonjeni na ručku stolice, a podloga jedno 5 cm od ruba stola. Tako da se može napraviti da imaš plitak stol. Stvar navike.
Ne mogu brzo tipkati kad su mi laktovi naslonjeni. Tako sam navikao na poslu pa onda i kod kuće isto sjedim. Uostalom, tvoja podlaktica je 80 cm pa ne možemo uspoređivati ergonomiju tebe i nas "normalnih"
Ne mogu brzo tipkati kad su mi laktovi naslonjeni. Tako sam navikao na poslu pa onda i kod kuće isto sjedim. Uostalom, tvoja podlaktica je 80 cm pa ne možemo uspoređivati ergonomiju tebe i nas "normalnih"
Nema to veze s veličinom jednstavno bi trebao nasloniti laktove kada igraš da ti nije samo opterećenje na zglobovima.
Nema to veze s veličinom jednstavno bi trebao nasloniti laktove kada igraš da ti nije samo opterećenje na zglobovima.
S obzirom na način života koji vodim - opterećenje zglobova mi definitivno nije među bitnijim problemima. Da sam završio fakultet možda bi bilo drugačije
BTW - meni su isto ruke "u zraku". I ne samo to. Tipkovnica mi je na onom sranju koje se izvlači. Zapravo vrlo nezgodno ali sam navikao.
tak i ja igram i nemrem drugačije,s tim da meni ruke nisu "u zraku".
I meni isto. Zato smo mi Pr0, a oni nisu.
Sad daj pesnicu
šta će mi enter? sve kaj mi treba je asdwqerftgcxy shift,ctrl,alt,tab i space
Evo slika moje sobice.
Pretpostavljam da je slikano prije nego si nabavio venus. Vidim da je usisavač pored
A zna sam da ćete se uhvatiti usisavaca.
To sam komp usisava.

To sam komp usisava.
Philips. Dobri su :D
To sam komp usisava.
http://www.index.hr/lajk/poster/45806/cestitajte-covjeku-zasluzio-je-
Molim aplauz...
To sam komp usisava.
Vidi se tko usisava po kući. Po ručci si ga prepozna.
To sam komp usisava.
http://www.index.hr/lajk/poster/45806/cestitajte-covjeku-zasluzio-je-
Molim aplauz...
mudo i njegov usisavač
To sam komp usisava.
Ti mu se rugas .
Ajd brzo u kuhinju da ti ne zagore ribe : )
To sam komp usisava.
Ti mu se rugas .
Ajd brzo u kuhinju da ti ne zagore ribe : )
Nek zagore! Ja ti zivim opasno!
Jucer sam pio mlijeko izravno iz tetrapaka! Da, bez Kras ekspresa!
Nek zagore! Ja ti zivim opasno!
Jucer sam pio mlijeko izravno iz tetrapaka! Da, bez Kras ekspresa!
Pffff... kad nasipaš kraš ekspres u tetrapak, otpiješ malo, vratiš u hladnjak i ne kažeš ženi - to je hazard.
Ali je malen postotak preživljavanja!
CTE Initiative #3: CTE Prototypes - Patch #10 (225.97MB)
Ej Baka hvala ti na ovome.
Ne znaš koliko mi znači ta vijest :P
EDIT:
Zajebavam se.
Stavi još jednom nešto o CTE-u i prijavit ću te Piratu za maltretiranje forumaša.
Na kojoj zastavi je danas šora?
Nemam pojma,ja danas isprobavam pripravak za povećanje muda pa ne znam hoću li moći sjediti kako treba na stolici. Kaže Mudo da ne koristim previše pripravka da mi se nebi muda oteglila do poda
.
Mudo ce usisavacem pocistit za sobom na A. A ostatak bande ak se uspije spojit ciste sve do B gdje ih ceka "Dado" : )