- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nebudi skroman
btw imam jednu tetu koja liječi od raka i od side samo nezz kak da je podijelim s vama bez da link zahtjeva da se logirate na fejs.
ujedno bi s time izazvao i mudu aka buttmaster-a, samo nece prokleti link :(
A Battlefield 4 client and server update will be deployed on Monday December 15th 09.00 UTC (01.00 PDT). Maintenance is expected to take 1 hour and multiplayer will be unavailable during that period.
Ponedjeljak, u 10 sati, stiže update za igru i servere!
Interesantno, novi patch... Baka, Kuky, ima kakva informacija?
A Battlefield 4 client and server update will be deployed on Monday December 15th 09.00 UTC (01.00 PDT). Maintenance is expected to take 1 hour and multiplayer will be unavailable during that period.
Baka ne smije ništa reći jer će ga antraks tužiti, a kuky bi već nešto nasrao da zna...
Baka ne smije ništa reći jer će ga antraks tužiti, a kuky bi već nešto nasrao da zna...
@cyber
a vjerojatno nesto iz onoga(khmm, khm), znas ona druga, ista kao...
Pa, stižu one stvari koje nisu već duže patchali u onoj paralelnoj igri kojoj pristupiti mogu samo premiumci.
Čini mi se da bi u pitanju moglo biti nešto od ovoga, a možda i sve ili čak i više:
- headglitch fix
- casual competitive matchmaking
- core air gameplay (fizika leta), za helikoptere sigurno a za avione možda
- high frequency buble transformed to a cone (aka bolji netcode?)
- novi mod igre (Double assault)
- dog tagovi koji pokazuju statistike (npr za neku pušku koliko killova ima s njom)
- popravak soldier boost damage (u biti drugačije čekanje na pakete, bolji netcode)
- Neke popravke za Obliteration te popravci nekih mapa (sitnica na njima) poput Caspian, Firestorm, ...
Dakle očekujte bolji netcode, bolji hitreg i manje glitchanja.
Na kojoj zastavi je danas šora?
Nemam pojma,ja danas isprobavam pripravak za povećanje muda pa ne znam hoću li moći sjediti kako treba na stolici. Kaže Mudo da ne koristim previše pripravka da mi se nebi muda oteglila do poda
.
Veki, hax radi.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/543467290592778752/232530920/
Nadam se da tebi muda rastu istim tempom.
Imam problema s BF4, zadnjih par dana mi često igra zastajkuje na djelić sekunde svakih minutu-dvije. Upalio sam onaj graf, i to pokazuje kao ogromne skokove(do vrha ekrana), a linija za CPU i GPU se drži zajedno. Konfa iz Moj PC 1
Imam jedan problem pa ako bilo ko zna kak to rijesit slobodno nek pise . Uglavno imam fps drop na bf4 nakon 5 minuta igre primjetil sam to poslje zadnjeg patcha i videl da mi GPU Load neide vise od 40% igram na low pogaseni su svi programcici koji su nepotrebni probal i sa beta driverima i sa stabilnim i svejedno ostaje na 40% jedino dok dignem sve na ultra onda onda je na 80-90% ali onda nemam dovoljno fpsa u biosu nisam nist diral windowsi su 8.1Pro i stavljeni su prije mjesec dana .
Imam jedan problem pa ako bilo ko zna kak to rijesit slobodno nek pise . Uglavno imam fps drop na bf4 nakon 5 minuta igre primjetil sam to poslje zadnjeg patcha i videl da mi GPU Load neide vise od 40% igram na low pogaseni su svi programcici koji su nepotrebni probal i sa beta driverima i sa stabilnim i svejedno ostaje na 40% jedino dok dignem sve na ultra onda onda je na 80-90% ali onda nemam dovoljno fpsa u biosu nisam nist diral windowsi su 8.1Pro i stavljeni su prije mjesec dana .
AMD driveri za čipset instalirani? DirectX ažuriran? Igraš s Mantle ili DirectX? Koja rezolucija je u pitanju? Čime mjeriš GPU load?
Probraj Battlelog ugasiti kad uđeš u igru, ona pozdinska slika zna tršiti dosta procesora. Ugasi origin in game.
Ovo da se slabo troši gpu zna biti kad je CPU bottleneck, ali ti imaš dosta dobar procesor pa mislim da nije do toga.
Sad je gore catalyst 14.12 directx nisam diral kad preko mantle dobijem vise fpsa rezolucija mi je 1280x1024 gpu mjerim sa GPU monitor gadgetom
origin in game mi je ugasen budem sad probal bez battleloga
Sad je gore catalyst 14.12 directx nisam diral kad preko mantle dobijem vise fpsa rezolucija mi je 1280x1024 gpu mjerim sa GPU monitor gadgetom
Prvo, digni rezoluciju. Drugo, mjeri s GPU-Z ili MSI Afterburner.
instaliral sam msi afterburner i digel rezoluciju varira od 38% do 55 %
instaliral sam msi afterburner i digel rezoluciju varira od 38% do 55 %
Repair igre? Sfc /scannow Windowsa?
evo radim repair a za ovaj sfc/scannow windows to nikad nisam radil iskreno neznam kak se to radi
evo radim repair a za ovaj sfc/scannow windows to nikad nisam radil iskreno neznam kak se to radi
Google is your friend, ovo nije tema za objašnjavanje toga.
ma nasel sam ja kak se dela samo sam napisal da nisam prije to radil i da neznam kak se to dela
evo kaj mi je napisal
Windows Resource Proteciton found corrup files but was unable to fix some
if them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note taht logging is currently not
supporetd in offline servicing scenarios.
C:\WINDOWS\system32>
C:\WINDOWS\system32>0
ma nasel sam ja kak se dela samo sam napisal da nisam prije to radil i da neznam kak se to dela
evo kaj mi je napisal
Windows Resource Proteciton found corrup files but was unable to fix some
if them. Details are included in the CBS.Log windir\Logs\CBS\CBS.log. For
example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note taht logging is currently not
supporetd in offline servicing scenarios.
C:\WINDOWS\system32>0
Windowsi u banani, ako ti nakon pokušaja sfc-a iz safe mode također ne popravi moraš proći Windows Image repair ( http://technet.microsoft.com/en-us/library/hh824869.aspx ) i nakon toga sfc opet. Ako ne pomogne, reinstall Windowsa je jedina opcija.
Puno ti hvala budem sad jos to napravil pa budem videl el budu trebali drugi windowsi hvala na pomoci
Idem na klanje. Već se ori ona stara narodna pjesma "svinjokolja bila, zaklali debila"
Idem na klanje. Već se ori ona stara narodna pjesma "svinjokolja bila, zaklali debila"
Samo pazite da vam svinja ne zbrise prije knifanja : )
Opet ce alkohol teci venama.
Pretpostavljam da će kuhanog vina i žestice biti u hektolitrama?
Hoce mi netko pomoći oko Phantoma...
Imam whiteout dog tag, i phantom camo..
Phantom paint nemam ali sam čuo da se može ubit nekog i jednostavno uzet...
Trebam trojicu!?
Pretpostavljam da će kuhanog vina i žestice biti u hektolitrama?
A jesi li ti isto po svinjokoljama/kolinjima ovih dana ili zasto ne igras
Trebam trojicu!?
Ratkapa nas danny ti ima najvise iskustva s tim. Ali ga danas nece biti zbog kolinja.
A ja cu ti pomoci naravno ako budem mogao samo promjeni mic
Trebam trojicu!?
Ja ti pomognem za par minuta samo da mi skine nešto sa steama. Odi na battlelog.
Imam ona dva univerzalna dog taga tako da nam treba još samo jedan.