Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.621.600
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Battlefield 4

Jel ima netko od vas da je već obavio Pre-Order ?

Ja želim Pre-Order igricu ali čekam, nekako se nadam da negdje izleti akcija neka, nije 50€ baš tako malo. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
Tomek.Klc kaže...

Ja želim Pre-Order igricu ali čekam, nekako se nadam da negdje izleti akcija neka, nije 50€ baš tako malo. :)

Provjeri google, fora stranica za vidjet raznolik sadržaj...a ima u ovoj temi već par linkova :)

Kaj se tiče preordera, ja jesam...a imaš i ovdje (+DLC), jedna od najjeftinijih, free dostava i da, fizička kopija ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 21:40 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

imas na g2playu.. + dlc china rising :)

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Da vidimo, laptop će biti pored kompa a odmah pored i Android mobitel... Moglo bi biti zanimljivo.

pa da, moraš probat to... na tabletu ti je minimapa ili mjenjas loadout, na kompu rokaš, a na laptopu ti Lisa Ann daje moralnu podršku

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

da nebi još i gey tablet kupovao radi battleloga...neće ići {#} dice

Moj PC  
13 1 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Pa kolko igra košta po pravoj svoti trebali bi ti i dati jedan teblet, uz DD izdanje barem.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ma ko yebe nas siromahe...to je sve složeno za bogate amere sa 5-6 ishit proizvoda koji mu ionako ničem ne služe i onda će sad kad bf4 izađe biti omg look at my gaming room super duper bf4 connnected...my friends come to my hauzz they look at minimap they help me, omg....

mislim velim, fora su to stvari, ali po meni full nepotrebne i vjerujem da od domaćih ljudi ako 5% bude koristilo sve te novosti na bflogu, ako i toliko.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
15 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

dečkovi, vjerovali vi ili ne sve vam je to prilagođeno konzolašima tako iako ce i PC igrači imati neke koristi od toga glavna populacija su konozolaši.......money money mooooney

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
VandaL.pr! kaže...

dečkovi, vjerovali vi ili ne sve vam je to prilagođeno konzolašima tako iako ce i PC igrači imati neke koristi od toga glavna populacija su konozolaši.......money money mooooney

Ne riseeeeee. Daj pričaj nam još o tome. 

Šalim se :)

Naravno da je do njih...i ne bih se čudio da neki proizvođači takve opreme, budu u budućnosti, ono kupi pad i dobiješ uz njega odmah igru ili paket mapa ili bar neki dogtag ili nešto za bf4.

Sve je to super, ali kao što rekoh, sve te vijuge neka upregnu u gameplay umjesto u to, jer stvarno ne znam kako bi igrao da imam pad mobitel i laptop pa kad umrem mjenjam okolo iz ruku....to mi nekako ubija onaj početni gameplay kad uroniš u igru.

Ajde eventualno ono možeš minimapu prikazat, to je jako dobro, ostalo je stvarno nepotrebno više manje.

E a ove fore za lokaciju i kao najbolji po lokaciji....već vidim lateralusa i ostale stats fegete kako po cijele dane boostaju samo da budu prvi, lol, kako će to pokvarit ovu igru to nisu istine, sad e svi pazit na statse kao da su stvarno neko posebno mjerilo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 1:40 (fila2208).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

izgleda da je scar h sad assaultna puška :)

iako su ikonice još blesave, ali bar se popis pušaka vidi

Btw, sve to fora izgleda, stvarno rade od tog battlefielda nešto za everyday life i to, ali, meni je samo bitno da tu bude funkcionalno, da radi a ne da svaka dva dana pačaju pa ne radi battlelog, pa se nemoš spojit, pa kicka, pa ovo pa ono....samo neka bude usluga dostupna!

Scar H je bio na popisu crabina u ALPHI, ali karabini nisu bili vezani samo za jednu klasu koliko sam primjetio.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma je.beš skar. Bitno da je m16 opet tu. AWESOME{#}

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ma hebe mi se za M16, nek naprave bar jednom dobar AK 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ma bmk za ste te gluposti, netreba mi 500 stvari popaljenih pored kompa, niti mi treba da budem preko svakog qurca na tom sugavom battlelogu, jos ce se i u facebook pretvorit...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...

Ma bmk za ste te gluposti, netreba mi 500 stvari popaljenih pored kompa, niti mi treba da budem preko svakog qurca na tom sugavom battlelogu, jos ce se i u facebook pretvorit...

Ali, ali, napraviš hedaru sa snipe-om od spawna do spawna još dok si unutar igre baciš SS na Battlelog da ti se svi mogu diviti, isti tren!!!!!

/Sarcasm OFF

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
red_bull kaže...

Ja osobno bi najviše volio vidjeti dobru 2-3 bullet burst pušku. nešto kao one dvije puške iz BC2(nemogu se sjetit kako se zovu)

Ove u Bf3 mi nikako ne pašu. nemožeš pogoditi ništ.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

hoće li biti klijenta za google glass?

Htio bih ingame HUD prebaciti na njih :P

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Zura kaže...

hoće li biti klijenta za google glass?

Htio bih ingame HUD prebaciti na njih :P

a imaš glass?

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
ceco22 kaže...
red_bull kaže...

Ja osobno bi najviše volio vidjeti dobru 2-3 bullet burst pušku. nešto kao one dvije puške iz BC2(nemogu se sjetit kako se zovu)

Ove u Bf3 mi nikako ne pašu. nemožeš pogoditi ništ.

AN-94 Abakan i M16A2??

16 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

AN-94 Abakan i M16A2??

e te dvije Danek! pošto, prema Ceci, oružja imaju drugaciju mehaniku,nadam se da ima šanse za dobru burst pljucu.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Arabarran kaže...

AN-94 Abakan i M16A2??

e te dvije Danek! pošto, prema Ceci, oružja imaju drugaciju mehaniku,nadam se da ima šanse za dobru burst pljucu.

Valjalo bi, ove dvije su bile jedne od boljih pušaka u serijalu. Pogotovo za srednje i duge udaljenosti {#}

16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

a imaš glass?

ne još.. ali čim se riješi dječjih bolesti, mislim da bi to mogao biti jedan vrlo zgodan gadget.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
12 godina
protjeran

Ovo je čista glupost, da možeš na tabletu, mobu pratiti prijatelje gdje igraju ajde ok, ali kad su rekli kad dođeš doma možeš se služiti tabletom kao mapom (što u igri nema "M" da povečaš mapu? -.-) i kad umreš da možeš promjeniti oružje i kad pritisneš save da se to automatski primjeni na serveru (što nemogu automatski kad umreš da te stave da izabereš oružje nego moraš čekati 5-10sek -.-) koje gluposti................

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 11:51 (DeathBringer12).
16 godina
Arabarran kaže...
red_bull kaže...
Arabarran kaže...

AN-94 Abakan i M16A2??

Valjalo bi, ove dvije su bile jedne od boljih pušaka u serijalu. Pogotovo za srednje i duge udaljenosti{#}

M14 i M1 Garand FTW u bc2 za velike mape{#}

15 godina
jopis kaže...

M14 i M1 Garand FTW u bc2 za velike mape{#}

{#}

kako bi volio da to stave u bf4, i thompsona naravno :)

malo retro style :)

12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
red_bull kaže...

AK-12 bi trebao biti dobar. ;)

http://en.wikipedia.org/wiki/AK-12

Sniping is my job.
17 godina
odjavljen
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina

Opa, lijep udarac za nVidiju koja još nema DX11.1 hardver...

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

kaj stvarno nema ni ova gtx 700 serija??

12 godina
neaktivan
M4X kaže...
191x7 kaže...

Koliko ja znam več je 600 serija imala podržku samo ne u potpunosti. A 700 mislim da ima punu podržku.

16 godina
M4X kaže...
191x7 kaže...

AMD je počeo sa dominacijom,....

Lagano se stvari oko GPU/CPU-a okreću, od konzola pa do desktop/laptop, a uskoro bi i tableti/smartphoni mogli krenuti sa AMD logo-om.

Uh samo da mi je nabaviti koji keksić AMD RAM-a, bio bih cijeli od AMD-a, prava komunjara,....{#}

[M|C] LuX_CROATIA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice