Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.619.602
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
SuperDox kaže...

citao sam malo po netu za bf4 system req. i kaze da je preporuceno 4gb rama.. sad ja imam ddr2 4gb 800mhz.. hoce li bit problema pri igranju? ili je bolje uzet mi novu maticnu i ddr3 rame?

Novu matičnu i ddr3 rame, bar 1600mhz :)

4gb ti je oko 250-300kn

matična neka solidna je 600-800kn

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 4

Ono sa official system requirements na uplay-u je bio placeholder.

Potvrdio EA/Origin zaposlenik na redditu (između redova - još ni sami ne znaju koji će biti pravi reqsi):

http://www.bf4blog.com/ubisoft-online-store-publishes-battlefield-4-system-requirements/

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 9:29 (TomoR).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
SuperDox kaže...

citao sam malo po netu za bf4 system req. i kaze da je preporuceno 4gb rama.. sad ja imam ddr2 4gb 800mhz.. hoce li bit problema pri igranju? ili je bolje uzet mi novu maticnu i ddr3 rame?

4gb ti je oko 250-300kn

rađe nek uzme 8gb rama samo... sta ce bzvz davat novce za novu maticunu i novi ram...

ovakinak mu tih 1600mhz nece igrat nikakvu ulogu

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
SuperDox kaže...

4gb ti je oko 250-300kn

Stace mu nova ploca kad na ovoj ima 4 utora i moze dodat jos rama???

Fino uzme jos 2x2gb i ima 6, vise mu netreba, jer je ddr2 skup, ali da se naci u uglasniku, ionako se memorija ne kvari.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 11:17 (MARKOcVp).
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
fila2208 kaže...
SuperDox kaže...

4gb ti je oko 250-300kn

rađe nek uzme 8gb rama samo... sta ce bzvz davat novce za novu maticunu i novi ram...

ovakinak mu tih 1600mhz nece igrat nikakvu ulogu

bolje samo ram,samo 8gb ddr2 će teško nać i skupi su...neka doda još 2x2 ako nađe i normalno neki koji će radit sa postojećim,najbolje isti

kvari se ram itekako,meni je otišla memorija corsair 2x2gb

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 11:23 (M4X).
15 godina
MARKOcVp kaže...

Fino uzme jos 2x2gb i ima 6, vise mu netreba, jer je ddr2 skup, ali da se naci u uglasniku, ionako se memorija ne kvari.

Radit će igra i sa 4gb bez beda, ali ako dečko razmišlja o više rama i boljoj matičnoj, možda i clocku procesora, zašto da ne. Pitanje je koji proc i napajanje ima.

Jer gledam mu pod mj pc piše da ima ddr3 4gb 1600mhz a ovdje piše da ima ddr2 lol. 

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...

http://battlefieldinformer.com/f199/battlefield-4-official-system-requirements-2144/

pise da je official, prema tome ispada da su zahtjevi 100% isti ao i za bf3, kako se i ocekivalo da ce biti

UPlay have posted what seems to be the Official system requirements for Battlefield 4. Now EA/DICE have not yet confirmed this so the information provided could just be place holders! Read on for more information below.

Kad izađu ofišl, bit će malo više informacija, osim quad core cpu za recomended..i simpatično mi je da je minimum 32-bitni sistem, koji je, kao što je rečeno par strana pirje izbačen iz igre i igra radi samo na 64-bitnim sisteima...e sad ko tu koga j....

to su bili zahtjevi za Alphu

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
MARKOcVp kaže...

Radit će igra i sa 4gb bez beda, ali ako dečko razmišlja o više rama i boljoj matičnoj, možda i clocku procesora, zašto da ne. Pitanje je koji proc i napajanje ima.

Jer gledam mu pod mj pc piše da ima ddr3 4gb 1600mhz a ovdje piše da ima ddr2 lol. 

ma specijalac je dobio svoj komp i radi se o core 2 duo e8400,hd 4850 1gb,gigabyte ga-ep31-ds3l,napanjanje ms 500w,i 2*2gb ddr2 {#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja gledam koji qurac, X4 i 2gb rama hahaha

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gamer15 kaže...

ma specijalac je dobio svoj komp i radi se o core 2 duo e8400,hd 4850 1gb,gigabyte ga-ep31-ds3l,napanjanje ms 500w,i 2*2gb ddr2 {#}

Sretno ako s time planira igrat bf4, mutli.

14 godina
neaktivan
M4X kaže...

bolje samo ram,samo 8gb ddr2 će teško nać i skupi su...neka doda još 2x2 ako nađe i normalno neki koji će radit sa postojećim,najbolje isti

evo gledam sad na njihovoj stranic i izgleda da matican podrzava samo 4gb ddr2.. :

1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory (Note 1)
  2. Dual channel memory architecture
  3. Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules (Note 2)

sad..jel to to ili?

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 13:20 (SuperDox).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Gamer15 kaže...

Sretno ako s time planira igrat bf4, mutli.

pa mogao bi valjda zašto ne,na nekoj manjoj rezi,nije e8400 i 4850 za bacit

SuperDox kaže...
M4X kaže...

evo gledam sad na njihovoj stranic i izgleda da matican podrzava samo 4gb ddr2.. :

1. 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 4 GB of system memory (Note 1)
  2. Dual channel memory architecture
  3. Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules (Note 2)

sad..jel to to ili?

da,onda ništa od upgrade-a

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Napravio sam pre-order BF4,Mexico

• prvo skinete full verziju programa Platinum Hide IP,ima ga na partis.si
  • zatim pokrenete program i stavite si Mexico IP
  • ulogirate se na origin i odmah već po jeziku skužite da li je uspjelo
  • za cijenu digital deluxe vam piše 649$ ali zbog toga netreba brinut,neznam zašto to piše,uglavnom to su pesosi
  • uspjelo mi je brzo nakon par pokušaja,na kartici je bilo novaca ali nešto je drugo zezalo par puta
  • za digital deluxe mi je skinulo 294,90KN sa računa
  • nebi trebalo bit nikakvih problema,to ćemo još vidit
  • preko proxya sam pokušavao ali bezuspješno,ovo je odmah uspjelo
Moj PC  
6 0 hvala 12
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

• za cijenu digital deluxe vam piše 649$ ali zbog toga netreba brinut,neznam zašto to piše,uglavnom to su pesosi

vjerojatno da uplaše one koji će isto kupovati preko meksicnog proxya, pa da vide da je još skuplje nego inače

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Battlefield 4

Netreba ti nikakv program jednostavno upišeš meksički proxy u firefox connection settingse i kupiše preko browsera. Čas posla, bez ikakvog instaliranja dodatnih programa i sl.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Danas će nam pustiti neke perverzije..

https://twitter.com/Battlefield/status/360325180821737472

https://twitter.com/battlelog/status/360328391695671297

...s toga ...Stay Tuned!{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 8
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Netreba ti nikakv program jednostavno upišeš meksički proxy u firefox connection settingse i kupiše preko browsera. Čas posla, bez ikakvog instaliranja dodatnih programa i sl.

to sam probavao jako dugo i nijedan nije valjao,sa programom radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 12:03 (M4X).
15 godina
Battlefield 4

Tko ne voli meksikance i to, ima ovdje ok punudu sa china risingom included.

https://www.g2play.net/store/Battlefield-4-China-Rising-DLC-EA-Origin-Key.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Battlelog

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 19:13 (pirat).
Moj PC  
14 0 hvala 8
16 godina
pirat kaže...

Battlelog

Savršeno! Sve što sam htio da naprave su napravili, ova kombinacija da je iPad kao mapa kao da je napravljena za mene(jer mi uvjek stoji na stolu, odmah ispod monitora postavljen na smart coveru)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Izgleda zanimljivo. Ove Misije i Geo-Leaderboards su zakon

I btw nova mapa se vidi u videu. Izgleda da je smještena u Gotland a to u Švedskoj. Gamemode je conquest. Okolina potvrđuje da če biti snježna mapa a dolje se vidi voda koja je možda zagrađena sa branom?. A ako se dobro sječam, netko je u FB3 videu spomenuo rušenje brane. 

Nova mapa Gotland Nova mapa Gotland
Geo-Leaderboards Geo-Leaderboards
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 16:45 (Firefox72).
Moj PC  
5 2 hvala 1
14 godina
Odlične stvari,samo se nadam da će i android biti podržan jer kod mene zagrižene jabuke nema.
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Odlične stvari,samo se nadam da će i android biti podržan jer kod mene zagrižene jabuke nema.

Hoće sigurno, koliko vidim na videu je veći tablet Android(Xperia Tablet Z?), a manji je iPad Mini

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina

BF3 nick: mrxa [CROG]

2 0 hvala 4
13 godina
Battlefield 4

Ovo su predobro osmislili {#}

Ali.. poznavajuci mobilne online aplikacije samo se nadam da ovo nece biti:

Pokreni aplikaciju.. pa malo cekaj pocetni ekran, pa odaberi jedan od modova, pa malo cekaj, pa se spaja na server, pa odabiranje opcija, pa snimanje, pa jos malo pricekaj...

Da nece bas biti "Kad cekate respawn, mozete napraviti ovo, ovo i ovo..." {#}

Nadam  se da sam u krivu {#}

A sto se tice gledaja mape i opcija na tabletu pokraj monitora, aplikacija stalno korisiti ekran i vezu na net, dva najveca zderaca baterije. Mislim da ce tablet morati biti spojen na napajanje.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

više se ne igra battlefield,sad ga izgleda moraš živit.

Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

A zamislite da se ne može sakriti geolokacija, pa tu bi bilo mrtvih...(cheatera). Ili ti netko dođe doma jer si ga jučer naprašio na kanalima, već me malo prpa...{#} Morat ću nabavit jedan m16.{#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

izgleda da je scar h sad assaultna puška :)

iako su ikonice još blesave, ali bar se popis pušaka vidi

Btw, sve to fora izgleda, stvarno rade od tog battlefielda nešto za everyday life i to, ali, meni je samo bitno da tu bude funkcionalno, da radi a ne da svaka dva dana pačaju pa ne radi battlelog, pa se nemoš spojit, pa kicka, pa ovo pa ono....samo neka bude usluga dostupna!

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 20:33 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

izgleda da je scar h sad assaultna puška :)

iako su ikonice još blesave, ali bar se popis pušaka vidi

Btw, sve to fora izgleda, stvarno rade od tog battlefielda nešto za everyday life i to, ali, meni je samo bitno da tu bude funkcionalno, da radi a ne da svaka dva dana pačaju pa ne radi battlelog, pa se nemoš spojit, pa kicka, pa ovo pa ono....samo neka bude usluga dostupna!

Hvala bogu, sad bi jos trebao tablet imat da drugi ne budu u prednosti!!! Po meni, nikakva novost, da su napravili tipa ko u crysisu ili warfaceu loadout pa da ingame, tokom gameplaya mijenjas loadout, ok, ovak ono, isti drekec. Di je battlerecorder?

17 godina
Battlefield 4

Da vidimo, laptop će biti pored kompa a odmah pored i Android mobitel... Moglo bi biti zanimljivo.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice