Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.190.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...

Hehe jedno pitanje:

Koliko vas nakon kaj ubije protivnika trči još par sekundi lijevo desno?

Jučer sam baš to opazio da si radio samo ti. Prvo mi nije bilo jasno zašto a onda sam skužio da to radiš radi killcama :)
Kaj je najjače trčao si pre kratko. Vidio sam kako par sekundi se vrtiš u krug i onda se ipak vidlo u kojem smijeru si otišao.
btw...sad sam i ja to počeo po tebi raditi lol

Nego mene je razočarala činjenica da je u BF3 na bug serveru puno manje timskog rada i puno više ljudi ne rade ono kaj bi trebali, nego kaj je to bilo u BC2. Možda je to i zato što je igra tek par mjeseci vani, ali opet ima mnogo ljudi s BC2 pa još uvijek ne rade ono kaj bi trebali.
Več oko tjedan dana za redom u našem timu ljudi ne igraju dobro, jednostavno ne brane zastave ili ih uopče ne uzimaju. I onda se događa da oni koji idu na objective se osječaju okruženi neprijateljima jer protivnički tim uvijek brani i uzima zastave združenim snagama, dok naši stoje 20 metara od zastave i ne kuži da zastava pokraj njega pada. {#}
Dogodilo se jučer da je naš tenk stajao 100 metara od zastave E , a protivnik jedan sam mu iza leđa uzimao E i onda je naš squad s zastave D morao trčati na E kako bi obranio umjesto da je to napravi tenk i naši likovi oko njega. U to vrijeme kad smo mi tu zastavu ponovo uzeli oni nam već ponovo uzeli D i A. Takvih situacija ima svakoj rundi već skoro tjedan dana i zato konstantno gubimo u conquestu.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 11:37 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Battlefield 3

Je ali i team balance je u banani na bug serveru a da ne govorimo o onim gličerima i sličnima (tipa par njih koji stoje sa snajperom u početnoj bazi cijelu rundu).{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Zero2 kaže...

Hehe jedno pitanje:

Jučer sam baš to opazio da si radio samo ti. Prvo mi nije bilo jasno zašto a onda sam skužio da to radiš radi killcama :)
Kaj je najjače trčao si pre kratko. Vidio sam kako par sekundi se vrtiš u krug i onda se ipak vidlo u kojem smijeru si otišao.

Danas štopam kolko točno traje killcam :)

Da bude ponekad nebalansirano ili se ljudima jednostavno neda igrati ali ponekad se poklopi da padnu dvije tri runde opake za redom.

Evo pozivam ekipu koja želi timski odigrati da se pridruži na TS (cimnite me za IP na battlelogu (nick je: dado1410)). Ekipa gore je malo starija ali igramo ko da nam je još uvijek 30..haha

You should never underestimate the predictability of stupidity Add me:dado1410
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 11:47 (Zero2).
14 godina
Zero2 kaže...
Jack Sparrow kaže...
Zero2 kaže...

Hehe jedno pitanje:

Danas štopam kolko točno traje killcam :)

Da bude ponekad nebalansirano ili se ljudima jednostavno neda igrati ali ponekad se poklopi da padnu dvije tri runde opake za redom.

Evo pozivam ekipu koja želi timski odigrati da se pridruži na TS (cimnite me za IP na battlelogu (nick je: dado1410)). Ekipa gore je malo starija ali igramo ko da nam je  30..haha

16 godina
odjavljen

a damavand peak sinoc? pederi i lejzbe... s desne strane, pretpostavljam, danny, butcher i ekipa probijaju a s lijeve samo ja i, kad si se ostavio mortara, i ti..... 

napisao si mi: ako ne ide, ne ide... ma nemu tu ide, ne ide. MORA! Samo se treba potrudit tj rush-at..  zamisli da samo 20 ljudi sprinta prema mcomu--- pa bar bi se slucajno probila 2-3 igraca.  a kamoli da jos znaju sto rade. 

to ti je tako.... sve su to gej crnci

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

a damavand peak sinoc? pederi i lejzbe... s desne strane, pretpostavljam, danny, butcher i ekipa probijaju a s lijeve samo ja i, kad si se ostavio mortara, i ti..... 

napisao si mi: ako ne ide, ne ide... ma nemu tu ide, ne ide. MORA! Samo se treba potrudit tj rush-at..  zamisli da samo 20 ljudi sprinta prema mcomu--- pa bar bi se slucajno probila 2-3 igraca.  a kamoli da jos znaju sto rade. 

Pa zato sam i otvorio mortar, ako oni nasi gore sa sniperima nejdu dolje onda necu ici ni ja bezveze gubit tickete,  rađe sam bacao smoke iz mortara tamo di se kreču butcher, danny i ekipa s desne strane pa da barem oni nesto armaju i naprave. ;)

16 godina
odjavljen

a ne meni?! meni s kojim si bio u squadu!? zar i ti crncu zidove?! cak sam se i dva puta uspio probit.. a zamisli da me nisu vidjeli, sve bi ih pobio...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Kitu, ja i bučer. Lolik sa snajperom iza na brdu ganja asajnmente.

Bio sam nervozan al me smirilo kad si se i ti požalio, onda sam znao da nismo ja i bučer sami u toj bijedi. :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
skank666 kaže...

a ne meni?! meni s kojim si bio u squadu!? zar i ti crncu zidove?! cak sam se i dva puta uspio probit.. a zamisli da me nisu vidjeli, sve bi ih pobio...

Bacao sam njim jer smo zajedno na ventu, tamo ih je bilo 4 komada već skoro kod m-coma, više će pomoći njima nego tebi samome, a i tako nisam mogao bacati tamo kud si ti išao jer s mortarom mogu gađati samo na veće udaljenosti.Jedino sam se mogao povući još više iza kako bi ti bacao, ali nije bilo vrmena jer su se dečki s venta tamo dolje trgali, čak su i armali 2 puta{#}

I da kad si bio dolje spawnao sam se na tebe 3 puta i krepao sam iste sekunde.

16 godina
odjavljen

moras bit musko za spawn na mene.. :P

17 godina
Battlefield 3

kad smo kod snajpera prekljucer sam skinuo kukija i vixus-hr u borbenom heliju sa jednim metkom, a dva headshota ali nisam uhvatio screenshot....

i bas se jucer vidjelo da je slaba timska igra..u nasem timu :) ko muhe bez glave.. dado i wizard i ko je jos bio sa njima hellbyte ili frank horrigan nemam pojma stalno se provuku i respawnaju negdje iza ledja ili sa strane i nikako ih sve pobiti..uvijek jedan prezivi...

-BiH-slackspace

7 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

ja se nikad ne spawnam na crnca :)

16 godina
skank666 kaže...

Ja bi radije da se žensko spawna na mene, svaki put nakon kaj je "najfam"{#}

jokaCRO ingame
17 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

kad smo kod snajpera prekljucer sam skinuo kukija i vixus-hr u borbenom heliju sa jednim metkom, a dva headshota ali nisam uhvatio screenshot....

i bas se jucer vidjelo da je slaba timska igra..u nasem timu :) ko muhe bez glave.. dado i wizard i ko je jos bio sa njima hellbyte ili frank horrigan nemam pojma stalno se provuku i respawnaju negdje iza ledja ili sa strane i nikako ih sve pobiti..uvijek jedan prezivi...

Drago mi je čut da vas i mi živciramo.{#}

17 godina
hellbyte0 kaže...

da da, a pogotovo kad pucate po nama {#}

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
hellbyte0 kaže...

Frank_Horriganu poruči da ga nabijem na k***c i da je mučki provokator, razbojnik i đubre.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Battlefield 3

Meni je strašno žao što nemogu igrati još više na BUG-u, preveliki mi je lag, igrači mi se teleportiraju po mapi, jedan na jedan nema šanse uvijek ja poginem a protivnik na 100%. Jedino je jučer bila jedna dobra sa Bučerom u heliju, ali samo zato što on dobro vozi, pa su nas samo jednom uspjeli srušiti. Inaće nema timplaya ko u BC2 jer večinom ima na serveru 80% igrača koji nisu igrali u BC2 na BUG-u barem pri kraju dok ga Danny nije ugasio.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
hellbyte0 kaže...

Frank_Horriganu poruči da ga nabijem na k***c i da je mučki provokator, razbojnik i đubre.

Danas budemo si opet pjevali:

17 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Meni je strašno žao što nemogu igrati još više na BUG-u, preveliki mi je lag, igrači mi se teleportiraju po mapi, jedan na jedan nema šanse uvijek ja poginem a protivnik na 100%. Jedino je jučer bila jedna dobra sa Bučerom u heliju, ali samo zato što on dobro vozi, pa su nas samo jednom uspjeli srušiti. Inaće nema timplaya ko u BC2 jer večinom ima na serveru 80% igrača koji nisu igrali u BC2 na BUG-u barem pri kraju dok ga Danny nije ugasio.

Da budem iskren, fale XII i WZ. To je minimalno 10-ak kvalitetnih igrača koji sad igraju negdje drugdje ili ne igraju uopće.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa koliko zapravo igra ulogu igranje iste klase?

Recimo, ja sam u BF:BC2 igrao snipera, 90% vremena, dal' da i nastavim i dalje, ili ima nekih bitnih promjena na koje ću se morati navikavati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Snajper=gayniggajew.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...
Danas popodne uletim na bug server, igra se rush na firestormu. Uzmem medica i deployam kad ono tenk ispred mene, prazan! Reko mrak i uletim u njega. Dovezem se izmedu dva m-coma i snimim frajera spotanog na brdu, lezi sa snajperom valjda u pi*di materinoj. Prebacim na carnister shell i okinem prema njemu na blef. Ding - enemy killed. Cujes Kalka, Urban cheter!!! Umro sam skoro lol

Sry stari, fkt je bio krump i to zesci xD

Pa to je ok, za kalka su svi chiteri osim njega.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
hellbyte0 kaže...

<----hahaha.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 13:35 (Hedrick).
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ekipa koliko zapravo igra ulogu igranje iste klase?

Recimo, ja sam u BF:BC2 igrao snipera, 90% vremena, dal' da i nastavim i dalje, ili ima nekih bitnih promjena na koje ću se morati navikavati?

Pa quickscopinga je više manje onemogućen, u svim modovima sad samo HS ubija iz prve. Treba ti bipod ak hoćeš stalno imati savršeno miran scope. Nemaš ništa od stare opreme. Al imaš i par novih zgodnih stvarčica.

Također kad koristiš 6x ili jači scope i gledaš direktno u nekoga svijetliš ko božićno drvce.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lega ZC ti fakat imaš volje odgovarat na sva ta pitanja.

Meni je bilo lakše napisat jednadžbu.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Evo neki dan sam igrao nanekom Knife & Pistol serveru TDM naravno i mogu reći da je extra zabavno, samo mi se par puta dogodilo da se koljem s nekime i na kraju obocija dobijemo kill.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Lega ZC ti fakat imaš volje odgovarat na sva ta pitanja.

Meni je bilo lakše napisat jednadžbu.{#}

Hmmm... proračunavati kakav će utjecaj imati 0,9mm debeli sloj kamenca na predaju topline u okoliš kod mjedene cijevi promjera 14/16mm kroz koju struji voda temperature 95°C. Ili možda spamati po forumu i smijati se nekom domiju ... težak izbor. {#}

Izgleda da ću morati kopirati Wekya {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kojega je najbolje igrati? Engineera, assaulta, medica ili recona? 

GamesForWindowsLive: phAnt0m K1LL3r

0 0 hvala 0
17 godina
CodMW3 kaže...

Sve

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
CodMW3 kaže...

Sve

medic i assault je isto, fali support... ali mi se čini da su najigraniji asault i inženjer...

support dolazi do izražaja u metro/bazar/siena mapi. a sniper je priča za sebe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 14:34 (ranko091).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice