Hehe jedno pitanje:
Koliko vas nakon kaj ubije protivnika trči još par sekundi lijevo desno?
Jučer sam baš to opazio da si radio samo ti. Prvo mi nije bilo jasno zašto a onda sam skužio da to radiš radi killcama :)
Kaj je najjače trčao si pre kratko. Vidio sam kako par sekundi se vrtiš u krug i onda se ipak vidlo u kojem smijeru si otišao.
btw...sad sam i ja to počeo po tebi raditi lol
Nego mene je razočarala činjenica da je u BF3 na bug serveru puno manje timskog rada i puno više ljudi ne rade ono kaj bi trebali, nego kaj je to bilo u BC2. Možda je to i zato što je igra tek par mjeseci vani, ali opet ima mnogo ljudi s BC2 pa još uvijek ne rade ono kaj bi trebali.
Več oko tjedan dana za redom u našem timu ljudi ne igraju dobro, jednostavno ne brane zastave ili ih uopče ne uzimaju. I onda se događa da oni koji idu na objective se osječaju okruženi neprijateljima jer protivnički tim uvijek brani i uzima zastave združenim snagama, dok naši stoje 20 metara od zastave i ne kuži da zastava pokraj njega pada.
Dogodilo se jučer da je naš tenk stajao 100 metara od zastave E , a protivnik jedan sam mu iza leđa uzimao E i onda je naš squad s zastave D morao trčati na E kako bi obranio umjesto da je to napravi tenk i naši likovi oko njega. U to vrijeme kad smo mi tu zastavu ponovo uzeli oni nam već ponovo uzeli D i A. Takvih situacija ima svakoj rundi već skoro tjedan dana i zato konstantno gubimo u conquestu.