Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.969
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Decki s problemima, pogledajte prvu poruku u temi. Ima link na stranice s najcescim problemuma i rjesenja za njih. Obicno je u pitanju UPNP, Realtek zvucna ili nesto tipa firewal ili antivirus sto zabranjuje komunikaciju igri sa serverom.

A sto se tice Free cam softvera, mislim da ga nitko od decki s foruma koji rade filmice nije koristio. Bar koliko je meni poznato. 

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
Re: Battlefield 3
gave233 kaže...

Pokusavam doci u bilo koji server, ali stalno An error was reported from EA Onlina. Zasto?

Origin down ?

K4lim3ro
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je cijelo vrijeme u offlienu Origin, vjerojatno je onda :P

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Say What Again! {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
6 0 hvala 3
13 godina
protjeran
C4R3ON kaže...

Say What Again! {#}

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#} zakonnn!{#} koji govor samuela! car!{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 1:57 (Stjepanj).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

može preporuka nekog programa da mogu vidjet FPS cijelo vrijeme kad igram a da nije FRAPS..... upiknuo sam asus HD7950 DirectCu II TOP...pa da vidim koliko to vrti u bf3....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Migi86 kaže...

može preporuka nekog programa da mogu vidjet FPS cijelo vrijeme kad igram a da nije FRAPS..... upiknuo sam asus HD7950 DirectCu II TOP...pa da vidim koliko to vrti u bf3....

BF3 ima vlastitu postavku za prikaz frameratea (otvoriš konzolu i upišeš render.drawfps 1).

Ako baš trebaš program, onda možeš iskoristiti MSI Afterburner, Asus GPUTweak, EVGA Precision, PlayClaw ili nešto slično.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ok...thx....mada na asus gpu tweak nisam vidio tu opciju nigdje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Imas i playclaw3/4 koji ti prikazuju fps,cpu usage i gpu usage!:-)lp
14 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

ovo si skini i unutra imaš opciju za prikaz fps-a i lock fps-a...

17 godina
gave233 kaže...

Pokusavam doci u bilo koji server, ali stalno An error was reported from EA Onlina. Zasto?

Pitaj Malcolma u sredini {#}

::: peace 0n earth :::
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hvala zenge...još jedno pitanje za tebe...na koliko je najbolje stavit lock.... i jel ima još tu nekih korisnih opcija za podsit...nisam nikad ulazi u takve stvari jer nemam baš puno vremena tražit i isprobavat.... ako je bitna konfig zbog locka fps imaš pod moj pc sve.... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Migi86 kaže...

hvala zenge...još jedno pitanje za tebe...na koliko je najbolje stavit lock.... i jel ima još tu nekih korisnih opcija za podsit...nisam nikad ulazi u takve stvari jer nemam baš puno vremena tražit i isprobavat.... ako je bitna konfig zbog locka fps imaš pod moj pc sve.... thx

Ako ti monitor radi na 60Hz, stavi lock na 61, ako radi na 75Hz na 76; tj. na tvoj refresh rate+1.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Migi86 kaže...

http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/

ovo si skini i unutra imaš opciju za prikaz fps-a i lock fps-a...

To mu nisam preporučio jer ako bi igrao ESL može nadrapati zbog custom user.cfg fajla (jer ta opcija mu naparavi isto što i "render.drawfps 1" samo što to stavi u cfg pa ne mora svaki put upisivati).

14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

To mu nisam preporučio jer ako bi igrao ESL može nadrapati zbog custom user.cfg fajla (jer ta opcija mu naparavi isto što i "render.drawfps 1" samo što to stavi u cfg pa ne mora svaki put upisivati).

WTF ??

user.cfg file je nešto sasvim drugo, ja s tim nikad nigdje nisam imao niti najmanjih problema(mada mi služi samo za prikaz fps-a ,a ponekad i za lock)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Puno nas ima taj realmware i za sad jos nitko nije nadrapao,bar za sad

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 10:29 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Puno nas ima taj realmware i za sad jos nitko nije nadrapao,bar za sad

ma ovo šta on spominje nema veze s tim

12 godina
protjeran
Battlefield 3

LOOL

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sinoc su dobre sore bile :), izgubio sam tagove od 7970 ali sve u svemu ok.. morao sam izaci na Omanu zbog ogromnoga lagga. 

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 3

Zato jer si čiter s tenkom.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Ne pričaj gluposti jer se ne razumiješ. AKo si stavi da mu se vidi fps i to neće mu biti ništa.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Zato jer si čiter s tenkom.{#}

Dobro je pa nije bilo Cybera :P

17 godina
ceco22 kaže...

Sinoc su dobre sore bile :), izgubio sam tagove od 7970 ali sve u svemu ok.. morao sam izaci na Omanu zbog ogromnoga lagga. 

I meni je sinoc bio ogroma lag. Kada sam dosao na server ping mi je bio 120 ali nije bilo nekog posebnog laga. Nakon toga ping je pao i kretao se između 40-60 ali sa ogromnim lagom. PingTest i drugi server su pokazali da je sve ok. Imam Bnet. Ti?

Pvt_Baka
14 godina
neaktivan
BDS kaže...
ceco22 kaže...

I meni je sinoc bio ogroma lag. Kada sam dosao na server ping mi je bio 120 ali nije bilo nekog posebnog laga. Nakon toga ping je pao i kretao se između 40-60 ali sa ogromnim lagom. PingTest i drugi server su pokazali da je sve ok. Imam Bnet. Ti?

Isto B-net. To ti je sindrom praznika kod B-neta. Vjerojatno nas bude tako mucio sve do pocetka skole jer su sad svi nakaceni na mrezu, a B net nema bas najbolju da bi to podnio.

17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Ne pričaj gluposti jer se ne razumiješ. AKo si stavi da mu se vidi fps i to neće mu biti ništa.

Hm, znam što mi je objašnjavao HAF Proteas, a on inače radi za jedne od ovih što banaju čitere (nisam sad siguran jel za ggc ili metabans ili evenbalance). HAF-ovci su dobro poznata grčka BF3 ESL ekipa, vjerujem da on to dobro zna (što se smije a što ne).

Baš ću kasnije pročitati pravila ESL-a.

13 godina
Battlefield 3

Nikad čuo za njih.

Koristim taj settings editor odkad je izašao i nikad me nije ni kickalo,i ti praktički ništa ne mijenjaš u igri sa tim nego si jednostavno mozes lockat fpse,ugasti dx11 i te gluposti ako imaš slab komp.I controle si tamo namještaš isto kao i rezoluciju i detalje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:48 (Doca15).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Hm, znam što mi je objašnjavao HAF Proteas, a on inače radi za jedne od ovih što banaju čitere (nisam sad siguran jel za ggc ili metabans ili evenbalance). HAF-ovci su dobro poznata grčka BF3 ESL ekipa, vjerujem da on to dobro zna (što se smije a što ne).

Baš ću kasnije pročitati pravila ESL-a.

Ti si pametan i kvalitetan dečko, ali ako se nisi bavio ESL-om nemoj onda pričat gluposti.

Što se tiče tog teama, nikad čuo, isto kao i ivica.

Štos e tiče configa, bitno je da nemaš onaj neki aa ili tako nešto isključeno, ne smiješ imati fov veći od 100 čini mi se, a lock i show fps smiješ.

I ostalo smiješ imaš ono reneder device bla bla i shadow maping itd. (već sam zaboravio kako dugo ne igram)

Dakle Realware settings editor je clean za uporabu bez greške, a u configu smiju stajati veći naredbi i nitko ti neće ništa.

EDIT:Ali da budem porecizniji evo ti:

http://www.esl.eu/eu/bf3/news/212820/

Absolutely forbidden commands

WorldRender.FxaaEnable 

WorldRender.MotionBlurEnable 

WorldRender.MotionBlurMax

WorldRender.MotionBlurScale

WorldRender.MotionBlurNoiseScale

WorldRender.MotionBlurQuality

WorldRender.MotionBlurMaxSampleCount

WorldRender.MotionFrameAveraeCount

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 11:57 (fila2208).
13 godina
protjeran
Neznam kako ostali ali ja nisam uspio s tim ugasiti dx11! Nema pomaka ni za 1fps, a niti u grafici?!? Ostalo u editoru radi bez problema...?lp
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav ekipa, novi sam u BF3 zanima me zasto mi neke puske nestaju jel to bug ili sto?
ponekad imam onaj ak74u nekad ne, isto je sa m4 ili m16a3, nekad ih imam, a nekad ne?
jel to bug ili ovisi o mapi, klasi? 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice