Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

Smijem ovdje staviti jednu sliku iz skole? {#}

Smradu, ovu si dobio {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Imam jedan problem.

Email od accounta na kojem mi je BF3 j neaktivan i nemože se ponovno aktivirati (ili se ja nikako nemogu sjetiti passworda).

Može li mi netko iz supporta izmijeniti email? Ako da, di se mogu javiti za pomoć?

Pokreni origin - klikni help online - i nakon toga live chat opciju - to je trenutno nacin za promjenu maila.

1.e3 f6 2.f4 g5 3.Qh5
13 godina
protjeran
Battlefield 3

ajde kad na skoro 2500 stranica nitko nije napisao rjesenje problema "bf3.exe stop responding" koji se random dogada nekima (kao i meni), da napisam rjesenje mozda nekom pomogne: u originu iskljuciti "enable cloud storage for all games" 

i to je to, od onda mi sve bez greske radi.

i sto postotno rjesenje nvidijinih bugova sa bojama i sl. koji su se pojavili sa zadnjim driverom, je stavljanje drivera 314.22

nema na cemu, moze pivo {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Moze neko nabaciti par tutorijala za jet?

EDIT: Čovjek pita za par linkova i dobije TD? Kud ide ovaj svijet {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:32 (Deawood).

2 4 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

U zadnjih nekoliko dana (kad nisam na gun master) mi nitko ne zali na mjesto gunnera, ili ako vec dodje ubrzo iskoci kad nikoga ne moze pogoditi jer se ja jako cesto izmicem s tenkom.

Ma nije bed to što se ti non stop izmičeš..... ja ionako imam skriptu u koju je uprogramirano sve tvoje moguće manevriranje pa ciljanje i nije problem......

Problem je to što iako imam to govno ti opet uspiješ ubiti sve prije mene, bili oni ispred, iznad, ispod, odostraga ili u drugim dimenzijama..... {#}

Nego, daj odmasti taj svoj tenkić (ak trebaš wd 40 samo javi :D)  pa da malo bušimo petka kao osvetu što mi je totalno pokvario buraza {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
16 godina
Battlefield 3

Mir u ludnici!!

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Imam problem sa CO-OP misijama.

Kod učitavanja mi uvijek crash-a odnosno samo se zatvori prozor.

Došao sam do druge i to jedva, isto je stalno crash-alo i dalje više nema šanse da uđe u sljedeću.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:40 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Imam problem sa CO-OP misijama.

Kod učitavanja mi uvijek crash-a odnosno samo se zatvori prozor.

Došao sam do druge i to jedva, isto je stalno crash-alo i dalje više nema šanse da uđe u sljedeću.

OK

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Moze neko nabaciti par tutorijala za jet?

EDIT: Čovjek pita za par linkova i dobije TD? Kud ide ovaj svijet {#}

stavio sam dva linka na od kanala na prošloj stranici,ali evo ti...

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_859667&feature=iv&src_vid=cHwD-fRApqo&v=W9-HHeAAGjE

to su ti neke osnovne stvari,i zapamti,uz youtube možeš naučiti sve što znaju profesionalci u onakvim dogfightovima,uz vježbu,naravno

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ako hoce naucit s jetom, samo neka koristi gun, ni slucajno heat seekers.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
D4RKR1DE kaže...
Glavas kaže...

Ljudina jel nisi ti proslih 20+ stranica u temi popljuvao igru, rekao da je smece, neigriva i puna bugova i da ti je zao sto si ikad zaigrao, popljuvao ljude ovdje u temi, tu poceo sa nekim ignoriranjima svega sto nema veze sa igrom i slicno, onda odjednom novi frag movie koji je smece i po mojim niskim standardima obzirom da u njemu nemas killstreak veci od dva, uz to ubijas sa c4 a kad je megatron izvodio slicne dubioze uredno si mu napisao da je to trolanje igre i glupost a evo te na esl-u sa c4{#} - nakon svih govora kako je igra smece i najgora dolazis sa novim videom i porukom uzivajte uz komentiranja igrao sam u tenku, izlazio - popravljao, znam igrati i sa drugim puskama imam toliku i toliku preciznost a onaj tko nema je noob - i nezna igrati sa tom puskom, toliko si ignorirao sve nevezano za igru a proslih 3 - 5 stranica si pun offtopica i izvrijedjao si ovog kolegu - uhh jako si vezan za tematiku igre - pun kontradikcija i mozda problematike dublje naravi - smiri se Riky Martine, (observer)

Pa kakve veze imaju killstreakovi da bi video bio dobar? Može imat killstreak 30 i da mu jedan video traje 20 minuta i bude nezanimljiv za gledat, a ako hoće skratiti opet je bezveze gledat kako pola videa trči ala Flash. 

a dark neshvacaju oni to. 5vs5 mozes jedino napraviti killstrike od 5komada protiv retardirane ekipe jer jedino oni sa svih 5 igraca napadaju jednu zastavu a sve bolje ekipe su rastrkane po cijeloj mapi, osim ako imas neki aimbot da ubijas krz zidove na sve djelove mape onda je moguce. ili ako ces ubijati likove koji se dizu. Glavas jesi sada shvatio koliko glupo pitanje si postavio?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 21:17 (AmDCluB).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Dali je novi cod bolji od bf4?

15 Da
20 Ne
MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:19 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOcVp kaže...

Preporučam lock teme!

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

2 0 hvala 0
16 godina

I? Ne kužim...

I btw stopa quitova ti je pozamašna. i m16 killova iako je to za ljude na ovom forumu normalno ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:51 (mrxa1).
15 godina
MARKOcVp kaže...

http://www.bug.hr/master/toplista/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:04 (kurt).
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Sala jelda? Ako nije stavi hladni oblog na celo, nije ti dobro.

17 godina
odjavljen
AmDCluB kaže...

osim ako imas neki aimbot da ubijas krz zidove na sve djelove mape onda je moguce

Freak Show Inc.
16 godina
mrxa1 kaže...

I? Ne kužim...

I btw stopa quitova ti je pozamašna. i m16 killova iako je to za ljude na ovom forumu normalno ;)

A uvijek me starci steraju s kompa dok igram -.- {#}

14 godina
neaktivan

59%,pokvareni ramovi i starci me tjeraju  {#} bilo je 75% jedno vrijeme ali sam se pokvario otkad imam ispravne ramove {#}

16 godina
kurt kaže...

59%,pokvareni ramovi i starci me tjeraju  {#} bilo je 75% jedno vrijeme ali sam se pokvario otkad imam ispravne ramove {#}

lol starcima se nikad nis ne da objasnit, uvijek je spika "zatupices od tolko igrica" ovo ono, a donesem im medalju s drzavnog pa opet oni po svom

14 godina
neaktivan

Hvala na savjetu i linkovima. Bilo bi extra kad bi bacili koji krug u avionu {#}

The future is Fusion - AMD
15 godina
zdenko1991 kaže...
MARKOcVp kaže...

Sala jelda? Ako nije stavi hladni oblog na celo, nije ti dobro.

Di si zdenec, evo me već pitaju di si ti ja nisam znao reći, pa uputio da pitaju gricule.

Si živ?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Posto su rezultati glasanja bili veoma tijesni, probat cemo opet, sutra {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 0:35 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozdarv jel mi moze neko pomoci nabavio sam grafiku zotac amp edition 470GTX nividia sad dok igram bettlefeild 3 duze izbaci mi neke boje puska bude crvena i tak to uglavnom defektne boje te boje nestanu dok izadjem iz igre i odma udjem nebude ih onda sta bi moglo biti jesul to do drivera grafika nepreali 67C

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lisnjic kaže...

pozdarv jel mi moze neko pomoci nabavio sam grafiku zotac amp edition 470GTX nividia sad dok igram bettlefeild 3 duze izbaci mi neke boje puska bude crvena i tak to uglavnom defektne boje te boje nestanu dok izadjem iz igre i odma udjem nebude ih onda sta bi moglo biti jesul to do drivera grafika nepreali 67C

Driveri. Pogledaj zadnjih par stranica unatrag i temi, bit će preporučene 2-3 verzije.

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
lisnjic kaže...

Driveri. Pogledaj zadnjih par stranica unatrag i temi, bit će preporučene 2-3 verzije.

e drug bio bi ti zahvalan sam koja je tam i mozes li mi dati link

lisnjic
17 godina
odjavljen
lisnjic kaže...
TomoR kaže...
lisnjic kaže...

e drug bio bi ti zahvalan sam koja je tam i mozes li mi dati link

314.22

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Battlefield 3

najgluplji admin ikada. optuzio me da imam norecoil a igra samnom u sqad-u. i onda ban

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice