Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
Lateralus kaže...

ako je to nesto sto ti radis ne znaci da to rade i drugi {#}

nope, ja sam oduvijek bio legit pro

Zdenkec sisaj ga {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 17:41 (Scrappy).
13 godina
drahic kaže...

Kao i opet,ne citas sa RAZUMIJEVANJEM.

Ja ga nisam  DIREKTNO uvrijedio,nego sam iznio svoje misljenje,koje ga ima svaki covjek,kao i supak.

A pitanje dali si nadrogiran,nije direktna uvreda,nego pitanje (?)

Sa komentarom 'da imas imalo mozga',opet nisam direktno uvrijedio,nego sam komentirao.

I ja sam tako iznio svoje mišljenje o jednom forumašu (rekao sam da je teško zaključiti išta drugo osim da je monumentalno glup) pa sam opravdano požutio :P. U svakom slučaju, uvijek je riječ o mišljenju jedne osobe i to ne znači da to mišljenje ne može biti uvredljivo; ako želiš izbjeći bilo kakve komplikacije, usmjeri svoj komentar na ponašanje/napisano, a ne na osobu (npr. ''pišeš gluposti'' etc.). 

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
Battlefield 3

Ma ima nas ovdje šupaka svakakvih. I ja sam jedan od njih pa živim. Zato pis braders.!

Ali da se mene pita ja bih volio da svakom čiteru otpadne pimpek i izraste mu na čelu i da mu jaja vise pred očima da nemože ni picu naći.

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
HAM7A2 kaže...

sta ces u hercegovini, tamo nema nish osim mostara ?!

kuliram , snimam nesto, al treba mi josh dobrovoljnih aktera i jedna plavusa u crvenom, kontas

A jel? Pa lijepo ti veli da je otišao po pršute, a možda i u Medjugorje izmoliti bolji aim i još koji glitch ;)
12 godina
protjeran
Battlefield 3

Dečki, nemojte se svadit, evo, ja, kao veliki katolik i još veći Hrvat Vas to ponaosob molim, sve kroz PM.

Ljubite Boga Isusa i sve će biti u redu.

"njihov prvi je cheater"
Moj PC  
14 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Lateralus kaže...

Zdenkec sisaj ga {#}

Nekuzim

17 godina
zdenko1991 kaže...
Scrappy kaže...
Lateralus kaže...

Zdenkec sisaj ga {#}

Nekuzim

SPM 1337...

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pitate se di je ljudina nestao?

Preselio u Njemačku, posvetio se bodybulidingu, i ostavio bf3.

Ne siri lazne informacije.

Igra ljudina cijeli dan na metrou danas.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LjuDinA/

15 godina
desh kaže...
fila2208 kaže...

Pitate se di je ljudina nestao?

Preselio u Njemačku, posvetio se bodybulidingu, i ostavio bf3.

Ne siri lazne informacije.

Igra ljudina cijeli dan na metrou danas.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LjuDinA/

Ne, nisi pratio kad je svoj account dao svom psu da igra. Pas igra, on bilda.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
zdenko1991 kaže...

Ma nemogu ni ja nista, ako je tim los. Mislim, mogu dobar skor, ali to nicemu ne sluzi.

Oprosti, ali nisi u pravu.

Ustvari možda i jesi, ali to je zbog mapa koje preferiraš.

Istina, na infantry mapama se može malo učiniti ako je tim loš.

Pošto ja infantry igram jako rijetko onda na to nisam ni mislio.

Evo najsvježiji primjer:

- CTF

Uđem na server i moj tim gubi 1 - 0.

Ovi nas stišću u bazi nevjerojatno... nitko ne može ni prismrdit njihivoj.

Probam s motorom - ništa, pješke - ništa.

Idem se spawnat i tenk slobodan, reko, može.

Sam sam bio u tenku dobar dio partije, kasnije, pred kraj mi je uletio jedan lik.

Uzeo im prvu zastavu sam za 1 - 1 s tim tenkom i probudio ekipu.

Pobijedili na kraju 3 - 1 uz KD 35/nešto sitno smrti pošto su me uspjeli ubiti tek pred sam kraj partije.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...
Lateralus kaže...

Zdenkec sisaj ga {#}

Izlizao ti se već ovaj gumb za resetiranje statsa... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Jbg vidim da nema punjenja servera bez hamze i iksica. Ja sam otisao na kvalitetno vrijeme kako kaze Basta. A u Medjugorje se samo ide na janjca ,;)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz, imam problem s "lag-om". često puta mi se dogodi da legnem iza covera i onda nakon pola sekunde dobijem metak u glavu sto je nemoguce ako sam legao iza betona.. ili pucam po liku i legnem da reloadam a kad ono lik pogine od mojeg metka sekundu nakon što sam prestao pucati.. ping mi je oko 30, veza od t-coma 4mbps, vec sam otvorio portove na routeru, smanjio grafiku čak iako bi bez problema mogao na high igram na medium ali ovog problema nikako da se riješim. Da li je netko imao ovakav problem i uspješno ga riješio? 

0 0 hvala 0
17 godina
drasterp kaže...

pozz, imam problem s "lag-om". često puta mi se dogodi da legnem iza covera i onda nakon pola sekunde dobijem metak u glavu sto je nemoguce ako sam legao iza betona.. ili pucam po liku i legnem da reloadam a kad ono lik pogine od mojeg metka sekundu nakon što sam prestao pucati.. ping mi je oko 30, veza od t-coma 4mbps, vec sam otvorio portove na routeru, smanjio grafiku čak iako bi bez problema mogao na high igram na medium ali ovog problema nikako da se riješim. Da li je netko imao ovakav problem i uspješno ga riješio? 

Pitaj igrača Ljudinu, on zna sve o tome.

17 godina
drasterp kaže...

Đaba ti to sve kad si ostavio "Network smoothing factor" na max, nije ni čudo da padaš iza zaklona - stavi na otprilike prosječnu veličinu pinga što imaš i budeš vidio.

Twitter: @191x7
14 godina
neaktivan
drasterp kaže...

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
drasterp kaže...

To je na zalost problem s Battlefieldom 3 jer je na taj nacin napisan network code :(

Svako racunalo racuna svoje metke i pozicije likova, a ne server.

I onda na kraju server samo odabere jednu od pozicija igraca i metka koji ga je ili nije pogodio.

Najblize sto mozes doci k savrsenom hitmarku je da pomaknes slajder Network Smoothing lijevo.

Cim je bolje lijevo tim su vazniji podaci, ali nisu vazne same animacije, pa bi ti se moglo dogoditi da likovi trce klececi, da pucaju i reloadaju i slicno.

Koliko citam, nekakav default je 1/3 skale.

http://i.imgur.com/S7duq.jpg

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

da pucaju i reloadaju i slicno.{#}

E vidiš to nisam znao da je do toga.
To mi je najjače kad vidim, hahaha.
I još onako kad bude ta animacija, napravi onako onu facu i izbaci zubine 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...
CyberDemonVZ kaže...

da pucaju i reloadaju i slicno.{#}

E vidiš to nisam znao da je do toga.
To mi je najjače kad vidim, hahaha.
I još onako kad bude ta animacija, napravi onako onu facu i izbaci zubine 

Da, bas bez veze. Pogotovo u pucacini u kojoj je to zapravo najbitniji dio! Pokusas taktizirati i napasti kad si netko reloada, a on puca po tebi {#}

Ali nije samo do toga, jer su vec nekoliko puta u patchevima napisali da ce mejnjati vrijeme reloada nekog oruzja da ga nerfaju, a animacije vise ne mogu mjenjati {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Haha da sad kad to spominjes Cyber neki dan na Bazaru dolazim iz banane a tip naprdio bipod na onaj prvi kamen i izvirim i vidim da ne gleda bananu nego prolaz i naciljam a on me ubije isti cas.Bas je izgledalo da gleda glavni prolaz,znaci to je zbog network s factora ha?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Blade Runner31 kaže...

Haha da sad kad to spominjes Cyber neki dan na Bazaru dolazim iz banane a tip naprdio bipod na onaj prvi kamen i izvirim i vidim da ne gleda bananu nego prolaz i naciljam a on me ubije isti cas.Bas je izgledalo da gleda glavni prolaz,znaci to je zbog network s factora ha?

Znam tog lika on ti gleda u kriz pa te za*ebo {#}

14 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

A da zvao se Chung Xi

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
12 godina
Battlefield 3

pa jel moguce da nista od igranja kod cece veceras? ajmooo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jel ima ekipe za neki Conquest?
Treba mi pilot da malo skillam s TV-om {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
b00 kaže...

pa norijada je.
Većina under 18 su večeras po vani.
'vataju srednjoškolke, svoje kolegice 

13 godina
sudy_freak kaže...
b00 kaže...

pa norijada je.

a starci već spavaju, no uvjek se nađe iznimaka

15 godina
Battlefield 3

Pozz ekipi....

Od danas ujutro mi se igrica vuče kao krepata mačka...u battlelogu mi vrti po 15 min,statse mi uopće ne pokazuje...?
probao napraviti repair,al i ništ...???
Ima tko kakvu ideju što bi moglo biti...??
Tnx na odgovorima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alien 22 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Gleda u križ,a ne vjeruje u Boga,hahhaha!

15 godina
letece_prase kaže...
sudy_freak kaže...
b00 kaže...

pa norijada je.

a starci već spavaju, no uvjek se nađe iznimaka

A tko je uslikao Cecu u Međugorju?

K4lim3ro
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 1:12 (Kendo).
17 godina
Ceco care, ponesi jedan prsut pa se mjenjamo - kulen za prsut :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice