- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao i opet,ne citas sa RAZUMIJEVANJEM.
Ja ga nisam DIREKTNO uvrijedio,nego sam iznio svoje misljenje,koje ga ima svaki covjek,kao i supak.
A pitanje dali si nadrogiran,nije direktna uvreda,nego pitanje (?)
Sa komentarom 'da imas imalo mozga',opet nisam direktno uvrijedio,nego sam komentirao.
I ja sam tako iznio svoje mišljenje o jednom forumašu (rekao sam da je teško zaključiti išta drugo osim da je monumentalno glup) pa sam opravdano požutio :P. U svakom slučaju, uvijek je riječ o mišljenju jedne osobe i to ne znači da to mišljenje ne može biti uvredljivo; ako želiš izbjeći bilo kakve komplikacije, usmjeri svoj komentar na ponašanje/napisano, a ne na osobu (npr. ''pišeš gluposti'' etc.).
Ma ima nas ovdje šupaka svakakvih. I ja sam jedan od njih pa živim. Zato pis braders.!
Ali da se mene pita ja bih volio da svakom čiteru otpadne pimpek i izraste mu na čelu i da mu jaja vise pred očima da nemože ni picu naći.
sta ces u hercegovini, tamo nema nish osim mostara ?!
kuliram , snimam nesto, al treba mi josh dobrovoljnih aktera i jedna plavusa u crvenom, kontas
A jel? Pa lijepo ti veli da je otišao po pršute, a možda i u Medjugorje izmoliti bolji aim i još koji glitch ;)
Dečki, nemojte se svadit, evo, ja, kao veliki katolik i još veći Hrvat Vas to ponaosob molim, sve kroz PM.
Ljubite Boga Isusa i sve će biti u redu.
ako je to nesto sto ti radis ne znaci da to rade i drugi
nope, ja sam oduvijek bio legit pro
Zdenkec sisaj ga
Nekuzim
Zdenkec sisaj ga
Nekuzim
SPM 1337...
Ne siri lazne informacije.
Igra ljudina cijeli dan na metrou danas.
Ne siri lazne informacije.
Igra ljudina cijeli dan na metrou danas.
Ne, nisi pratio kad je svoj account dao svom psu da igra. Pas igra, on bilda.
Ma nemogu ni ja nista, ako je tim los. Mislim, mogu dobar skor, ali to nicemu ne sluzi.
Oprosti, ali nisi u pravu.
Ustvari možda i jesi, ali to je zbog mapa koje preferiraš.
Istina, na infantry mapama se može malo učiniti ako je tim loš.
Pošto ja infantry igram jako rijetko onda na to nisam ni mislio.
Evo najsvježiji primjer:
- CTF
Uđem na server i moj tim gubi 1 - 0.
Ovi nas stišću u bazi nevjerojatno... nitko ne može ni prismrdit njihivoj.
Probam s motorom - ništa, pješke - ništa.
Idem se spawnat i tenk slobodan, reko, može.
Sam sam bio u tenku dobar dio partije, kasnije, pred kraj mi je uletio jedan lik.
Uzeo im prvu zastavu sam za 1 - 1 s tim tenkom i probudio ekipu.
Pobijedili na kraju 3 - 1 uz KD 35/nešto sitno smrti pošto su me uspjeli ubiti tek pred sam kraj partije.
Zdenkec sisaj ga
Izlizao ti se već ovaj gumb za resetiranje statsa...

pozz, imam problem s "lag-om". često puta mi se dogodi da legnem iza covera i onda nakon pola sekunde dobijem metak u glavu sto je nemoguce ako sam legao iza betona.. ili pucam po liku i legnem da reloadam a kad ono lik pogine od mojeg metka sekundu nakon što sam prestao pucati.. ping mi je oko 30, veza od t-coma 4mbps, vec sam otvorio portove na routeru, smanjio grafiku čak iako bi bez problema mogao na high igram na medium ali ovog problema nikako da se riješim. Da li je netko imao ovakav problem i uspješno ga riješio?
pozz, imam problem s "lag-om". često puta mi se dogodi da legnem iza covera i onda nakon pola sekunde dobijem metak u glavu sto je nemoguce ako sam legao iza betona.. ili pucam po liku i legnem da reloadam a kad ono lik pogine od mojeg metka sekundu nakon što sam prestao pucati.. ping mi je oko 30, veza od t-coma 4mbps, vec sam otvorio portove na routeru, smanjio grafiku čak iako bi bez problema mogao na high igram na medium ali ovog problema nikako da se riješim. Da li je netko imao ovakav problem i uspješno ga riješio?
Pitaj igrača Ljudinu, on zna sve o tome.
Đaba ti to sve kad si ostavio "Network smoothing factor" na max, nije ni čudo da padaš iza zaklona - stavi na otprilike prosječnu veličinu pinga što imaš i budeš vidio.
To je na zalost problem s Battlefieldom 3 jer je na taj nacin napisan network code :(
Svako racunalo racuna svoje metke i pozicije likova, a ne server.
I onda na kraju server samo odabere jednu od pozicija igraca i metka koji ga je ili nije pogodio.
Najblize sto mozes doci k savrsenom hitmarku je da pomaknes slajder Network Smoothing lijevo.
Cim je bolje lijevo tim su vazniji podaci, ali nisu vazne same animacije, pa bi ti se moglo dogoditi da likovi trce klececi, da pucaju i reloadaju i slicno.
Koliko citam, nekakav default je 1/3 skale.
da pucaju i reloadaju i slicno.
E vidiš to nisam znao da je do toga.
To mi je najjače kad vidim, hahaha.
I još onako kad bude ta animacija, napravi onako onu facu i izbaci zubine
da pucaju i reloadaju i slicno.
E vidiš to nisam znao da je do toga.
To mi je najjače kad vidim, hahaha.
I još onako kad bude ta animacija, napravi onako onu facu i izbaci zubine
Da, bas bez veze. Pogotovo u pucacini u kojoj je to zapravo najbitniji dio! Pokusas taktizirati i napasti kad si netko reloada, a on puca po tebi
Ali nije samo do toga, jer su vec nekoliko puta u patchevima napisali da ce mejnjati vrijeme reloada nekog oruzja da ga nerfaju, a animacije vise ne mogu mjenjati
Haha da sad kad to spominjes Cyber neki dan na Bazaru dolazim iz banane a tip naprdio bipod na onaj prvi kamen i izvirim i vidim da ne gleda bananu nego prolaz i naciljam a on me ubije isti cas.Bas je izgledalo da gleda glavni prolaz,znaci to je zbog network s factora ha?
Haha da sad kad to spominjes Cyber neki dan na Bazaru dolazim iz banane a tip naprdio bipod na onaj prvi kamen i izvirim i vidim da ne gleda bananu nego prolaz i naciljam a on me ubije isti cas.Bas je izgledalo da gleda glavni prolaz,znaci to je zbog network s factora ha?
Znam tog lika on ti gleda u kriz pa te za*ebo
A da zvao se Chung Xi
pa jel moguce da nista od igranja kod cece veceras? ajmooo
Jel ima ekipe za neki Conquest?
Treba mi pilot da malo skillam s TV-om
pa norijada je.
Većina under 18 su večeras po vani.
'vataju srednjoškolke, svoje kolegice
Pozz ekipi....
Od danas ujutro mi se igrica vuče kao krepata mačka...u battlelogu mi vrti po 15 min,statse mi uopće ne pokazuje...?
probao napraviti repair,al i ništ...???
Ima tko kakvu ideju što bi moglo biti...??
Tnx na odgovorima...
Gleda u križ,a ne vjeruje u Boga,hahhaha!
pa norijada je.
Većina under 18 su večeras po vani.
'vataju srednjoškolke, svoje kolegice
a starci već spavaju, no uvjek se nađe iznimaka
A tko je uslikao Cecu u Međugorju?