Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.596
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Najlakse se switchat pred kraj runde.

Još je lakše quotati... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a lateralus je prožvakan davnih dana, čim rejpa je glavni čim ga rejpaju quita stara škola jelda

sva sreca da ti znas sve o meni. {#}

kad si se vec nasao biti pametan, evo ti malo matematike:

ako pogledas moje statistike
Odigranih rundi 9,186
Zavrsenih rundi 7,940
Pobjede: 7,102
Porazi: 838
Omjer Pobjede/Porazi: 8.475 (89.4%)
Nezavrsenih rundi:  1,246

cak i ako sve ove runde koje nisam zavrsio proglasim porazom (7,102/2,084=3.4) jos uvijek imam W/L Ratio 3.4,  odnosno jos uvijek 77% rundi zavrsava i moju korist.

Drugi put provjeri podatke, jer ovo sto si napisao nema veze sa cinjenicama.

tak i tak sam kurio bezveze ali ti stara škola valjda neznaš/nekužiš pa sve direktno upućeno tebi u minimalno negativnom kontekstu smatraš vrijeđanjem ili umanjivanjem tvoga lika u bf3 igri.

i pošto iznosiš sam matematičke/statističke podatke i želiš ispast kull super zgodan onda ću  ja ukazat na jednu činjenicu......

činjenica je ta da ovo šta si poboldao nema beze sa "normalnim" igranjem.

zašto?

zato jer niti JEDAN JEDINI IGRAČ nemože činiti toliko superiornu razliku nasprema ostalih igrača.

opet se pitaš zašto jelda?

e pa zato što imaš odigranih 9186 rundi,a pobijedio si u njih 7102. evo ti jedan veliki ROFL 2 THAT

to pričaj djeci ovdje ne meni.....

u dobrih par tisuća ću ti reć da si se prebacivao u pobijednički team priznao ti to ili ne ,nemožeš biti toliko superioran da činiš toliku razliku,a to je npr. ako si u mom teamu da ćemo mi 80 i nešto % pobijedit tu rundu. hahaha

baš si me nasmijao....taman za petak i kraj radnog vremena(a fakat mi je postalo dosadno{#})

sljedeće ti ukazujem ne ja nego i ta tvoja statistika i ti statistički podaci koje si sam iznio da igraš na serverima di su njubovi.

mali miljon puta sam gledao da igrate i vidim tko vam je na drugoj strani tako da moju tvrdnju nemoj niti pokušavat pobit.

isto tako ovaj dečko šta je napisao za tebe je istina je ron nije prvi a bogami niti zadnji koji je to rekao.

govori ti to šta ili svi ti ljudi izmišljaju samo da tvoje uvaženo ime okaljuju?

a činjenica je ta da se niti jednom nisi pojavio na niti jednom hrvatskom serveru(eto primjer cecin ili bugov nevažno) di su pravi hebači ove "naše" scene i di ti to tvoje igranje i rejpanje njubova ne prolazi.

to je činjenica i da imaš pravo ukazujem na njih.

znači samo ganjaš tu neku šugavu statistiku ali glavno da plačeš na ove M16 njubare i gade ti se.....

ma prelol si i ti i ta tvoja statistika

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
Battlefield 3

kakva su ovo vremena dosla, ni citera se nesmije pljuvati vec ga se brani a pljuje se one koji pljuju citera

cijeli svijet je na glavacke

lateralus ja sam uz tebe u ova teska vremena.

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"a lateralus je prožvakan davnih dana"  - zbog toga sam reagirao. neki jos uvijek vjeruju u ono sto si napisao.
nisam superioran, samo igram objective i zelim pobjediti, nazalost veliki postotak BF igraca to ne radi jer ih to ne zanima

ti si mozda kasno poceo igrati BF3, ali do negdje ovo doba prosle godine sam redovito igrao s HR ekipom. vise ne igram na HR serverima jer dio ekipe koja tamo igra ne podnosim. a to sto si HR ekipa brije da je najbolja u svemu je njihova stvar.

zdenko1991 kaže...

A serem sta se lozis

malo sam zivcan danas :)

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 14:44 (Lateralus).
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

"a lateralus je prožvakan davnih dana"  - zbog toga sam reagirao. neki jos uvijek vjeruju u ono sto si napisao.
nisam superioran, samo igram objective i zelim pobjediti, nazalost veliki postotak BF igraca to ne radi jer ih to ne zanima

ti si mozda kasno poceo igrati BF3, ali do negdje ovo doba prosle godine sam redovito igrao s HR ekipom. vise ne igram na HR serverima jer dio ekipe koja tamo igra ne podnosim. a to sto si HR ekipa brije da je najbolja u svemu je njihova stvar.

malo sam zivcan danas :)

ma bez daljnjeg ti si meni odličan igrač i igraš pametno i sve to stoji ali nemoj biti živčan.

evo ti prijedlog

sjedni fino doma, uzmi pršut, nareži fetu, zakelji je na čelo, malo bevandice natoči i okini fotku za BUG....malo iskuliraj čovječe {#}

,a kasnije možemo zajedno rejpat njubove nije bed {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
Battlefield 3

Jedan dobar squad može napraviti čuda u partiji, čak i na velikim serverima. Ja često igram solo na nekom random serveru i imam w/l očekivanih ~1.2. Siguran sam da mi je taj omjer puno bolji kada igram sa svojim njubarama. Uostalom, nisam nigdje vidio da lateralus ističe kako je on pojedinačno ta prevaga.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Napadate Lateralusa, a čovjek igra svoju igru i ne dira nikoga.

Vas bode u oči njegova statistika i odmah serete po čovjeku i načinu njegove igre.

Šta se to vas uopće tiče?

Svatko igra kako voli jer je platio određenu svotu da bi igrao - parafraziram jednog forumaša koji se šora oko B zastave ;)

Igrao sam protiv njega i s njim nekoliko puta i za razliku od mnogih ovdje koji se hvale s koječime je superioran nad njima u svakom pogledu.

Od vozila do pucanja - prošao je sve i svašta i zna znanje.

A ne k'o neki koji blage veze nemaju, a kenjaju tu po forumu da čovjek koji ih ne poznaje pomisli da su fakin pro leet uber skileri.

Dršte se vi sebe i svojih statsa i pustite više čovjeka na miru.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 11 hvala 1
13 godina
ElektričnaOvca kaže...

Jedan dobar squad može napraviti čuda u partiji, čak i na velikim serverima. Ja često igram solo na nekom random serveru i imam w/l očekivanih ~1.2. Siguran sam da mi je taj omjer puno bolji kada igram sa svojim njubarama. Uostalom, nisam nigdje vidio da lateralus ističe kako je on pojedinačno ta prevaga.

Može i jedan igrač napraviti prevagu.

Ustvari ne prevagu na način da pojede protivničku ekipu već da probudi svoj tim tako da uzme neku točku ili uništi neko vozilo, ubije par kampera.

Koliko puta sam to napravio i moj tim pobjedio.

Naravno, ima slučajeva kad im sve serviraš na pladnju, a oni ne reagiraju - jbga, tada je najbolje napraviti alt+f4.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...

Ustvari ne prevagu na način da pojede protivničku ekipu već da probudi svoj tim tako da uzme neku točku ili uništi neko vozilo, ubije par kampera.

Naravno, ima slučajeva kad im sve serviraš na pladnju, a oni ne reagiraju - jbga, tada je najbolje napraviti alt+f4.

pa može, al nisam govorio o tome već o prosjeku, šta se odma' hvališ njubetino!

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Napadate Lateralusa, a čovjek igra svoju igru i ne dira nikoga.

Vas bode u oči njegova statistika i odmah serete po čovjeku i načinu njegove igre.

Šta se to vas uopće tiče?

Svatko igra kako voli jer je platio određenu svotu da bi igrao - parafraziram jednog forumaša koji se šora oko B zastave ;)

Igrao sam protiv njega i s njim nekoliko puta i za razliku od mnogih ovdje koji se hvale s koječime je superioran nad njima u svakom pogledu.

Od vozila do pucanja - prošao je sve i svašta i zna znanje.

A ne k'o neki koji blage veze nemaju, a kenjaju tu po forumu da čovjek koji ih ne poznaje pomisli da su fakin pro leet uber skileri.

Dršte se vi sebe i svojih statsa i pustite više čovjeka na miru.

Pa kao da na forumu mora biti stvarno kriv da ga se napadne {#}

Freak Show Inc.
14 godina
ARazer kaže...

NE podržavam NJEGOVU izjavu, cilj je da se zabavi, a onda ti dođu ti čiteri i kvare zabavu..Ili ti je i to isto možda zabava?

Naravno da nije zabavno. 

Sa ovakvom izjavom se nemoze opravdat nikako. 

Jer to moze izjavit bolesna i maloumna osoba. Tako nesto zeljet nekome zbog igrice je po meni u najmanju ruku retardirano.

12 godina
drahic kaže...
ARazer kaže...

NE podržavam NJEGOVU izjavu, cilj je da se zabavi, a onda ti dođu ti čiteri i kvare zabavu..Ili ti je i to isto možda zabava?

Naravno da nije zabavno. 

Jer to moze izjavit bolesna i maloumna osoba. Tako nesto zeljet nekome zbog igrice je po meni u najmanju ruku retardirano.

i ovakve izjave poput ove tvoje moze izjavit samo maloumna osoba, ako stvarno mislis da bi neko nekoga ko vara u igrici kaznio smrtnom kaznom nisi nista drugo nego malouman

17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

To je zato što si karizmatik, nešto poput Napoleona. Ne moraš ni igrati, dovoljno je tvoje prisustvo na serveru i paravojnici vulgaris postaju elitni "Neokaljani" (Unsullied) modernog doba. 

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
b00 kaže...

i ovakve izjave poput ove tvoje moze izjavit samo maloumna osoba, ako stvarno mislis da bi neko nekoga ko vara u igrici kaznio smrtnom kaznom nisi nista drugo nego malouman

Stvar je u (ne)primjerenom izražavanju a ne u konkretizaciji izrečenog!

Freak Show Inc.
14 godina
b00 kaže...
drahic kaže...
ARazer kaže...

Naravno da nije zabavno. 

Jesi ti nadrogiran danas? Pa bilo je dovoljno samo da to NAPISE. 

Slicno kao i cro zoki,koji je proklinjao Nenu da mu djeca imala rak kostiju  i slicne stvari.

Pa kaj si ti normalan? 

Ko zna sta je u stanju takav covjek napravit kad ga boli tuki da to napise javno,na forumu,gdje ima maloljetnika. 

Mozda smijesno i glupo zvuci,ali je tako. 

A da imas imalo MOZGA u glavi i da citas sa RAZUMIJEVANJEM vidio bi da nisam nigdje napisao da MISLIM da bi kaznio tako nekoga,nego da moze tako nesto NAPISAT. 

15 godina
Battlefield 3

Pitate se di je ljudina nestao?

Preselio u Njemačku, posvetio se bodybulidingu, i ostavio bf3.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a lateralus je prožvakan davnih dana, čim rejpa je glavni čim ga rejpaju quita stara škola jelda

sva sreca da ti znas sve o meni. {#}

kad si se vec nasao biti pametan, evo ti malo matematike:

ako pogledas moje statistike
Odigranih rundi bla bla bla
Zavrsenih rundi bla bla bla
Pobjede: bla bla bla
Porazi: bla bla bla
Omjer Pobjede/Porazi: bla bla bla
Nezavrsenih rundi:  bla bla bla

cak i ako sve ove runde koje nisam zavrsio proglasim porazom (7,102/2,084=3.4) jos uvijek imam W/L Ratio 3.4, odnosno jos uvijek 77% rundi zavrsava i moju korist.

SWITCH TEAM
SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Scrappy kaže...
L

SWITCH TEAM
SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

"You cannot switch so often, please stay with your team for a while."

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
ElektričnaOvca kaže...
Skilledžija kaže...

Ako moze zdenac onda mogu i ja. Nisam jos ni poceo... tek cete cuti za moje podvige..

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

SWITCH TEAM
SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

SWITCH TEAM

ako je to nesto sto ti radis ne znaci da to rade i drugi {#}

13 godina
neaktivan
Ae_hr kaže...

Zanima me postoji li način da se utvrdi koliki mora biti network smoothing factor ili se to radi po metodi pokušaj-pogreška.

Trenutno stoji po default-u.  

Ovo drugo. Sretno.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ElektričnaOvca kaže...
Skilledžija kaže...

Ako moze zdenac onda mogu i ja. Nisam jos ni poceo... tek cete cuti za moje podvige..

Ma nemogu ni ja nista, ako je tim los. Mislim, mogu dobar skor, ali to nicemu ne sluzi.

17 godina
zdenko1991 kaže...
Skilledžija kaže...
ElektričnaOvca kaže...
Skilledžija kaže...

Ma nemogu ni ja nista, ako je tim los. Mislim, mogu dobar skor, ali to nicemu ne sluzi.

Nisam vjerovao da će doći taj dan, ali u ovome se slažem s tobom. S time da bih ja u lošijem teamu imao još gori skor jer bih i dalje sam pokušavao ići na zastavu, MCOM, objective.

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...

S time da bih ja u lošijem teamu imao još gori skor jer bih i dalje sam pokušavao ići na zastavu, MCOM, objective.

kad ne pazis na KD, trebao bi malo poraditi na tome {#}

12 godina
drahic kaže...
b00 kaže...
drahic kaže...
ARazer kaže...

Naravno da nije zabavno. 

Jesi ti nadrogiran danas? Pa bilo je dovoljno samo da to NAPISE. 

Slicno kao i cro zoki,koji je proklinjao Nenu da mu djeca imala rak kostiju  i slicne stvari.

Pa kaj si ti normalan? 

Ko zna sta je u stanju takav covjek napravit kad ga boli tuki da to napise javno,na forumu,gdje ima maloljetnika. 

Mozda smijesno i glupo zvuci,ali je tako. 

A da imas imalo MOZGA u glavi i da citas sa RAZUMIJEVANJEM vidio bi da nisam nigdje napisao da MISLIM da bi kaznio tako nekoga,nego da moze tako nesto NAPISAT. 

ok znaci kao sto je Friday napisao problem je u neprimjerenom izrazavanju koje tebe smeta, a i sam koristis takakv nacin izrazavanja

nazvati nekoga bolesnim, maloumnim, pitati ga dali je normalan, dali je nadrogiran, reci mu da nimalo mozga u glavi, definitivno NIJE lijep nacin izrazavanja

posto te takav nacin izrazavanja smeta bio bi red da sredis sebe prvo pa onda krenes druge komentirat

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 16:40 (b00).
17 godina
Lateralus kaže...
TomoR kaže...

S time da bih ja u lošijem teamu imao još gori skor jer bih i dalje sam pokušavao ići na zastavu, MCOM, objective.

kad ne pazis na KD, trebao bi malo poraditi na tome {#}

Za kaznu me voziš u Attack chopperu cijelu večer.

14 godina
neaktivan

Ali ono kad ga revaju pa ti puknes rexom u njega 2-3 puta a ono koda pucas u prazno em je on ziv em vise nemas metaka za ovog koji ga je dignuo,bas bezveze

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/5dacef34-44b6-4155-ad8a-f25577c50f31/

Hamza vas ceka :)

Ja prsutarim po hercegovini pa nema jos jedno vrijeme ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
b00 kaže...

ok znaci kao sto je Friday napisao problem je u neprimjerenom izrazavanju koje tebe smeta, a i sam koristis takakv nacin izrazavanja

nazvati nekoga bolesnim, maloumnim, pitati ga dali je normalan, dali je nadrogiran, reci mu da nimalo mozga u glavi, definitivno NIJE lijep nacin izrazavanja

posto te takav nacin izrazavanja smeta bio bi red da sredis sebe prvo pa onda krenes druge komentirat

Kao i opet,ne citas sa RAZUMIJEVANJEM.

Ja ga nisam  DIREKTNO uvrijedio,nego sam iznio svoje misljenje,koje ga ima svaki covjek,kao i supak.

A pitanje dali si nadrogiran,nije direktna uvreda,nego pitanje (?)

Sa komentarom 'da imas imalo mozga',opet nisam direktno uvrijedio,nego sam komentirao.

12 godina
neaktivan

sta ces u hercegovini, tamo nema nish osim mostara ?!

kuliram , snimam nesto, al treba mi josh dobrovoljnih aktera i jedna plavusa u crvenom, kontas

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice