Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.193.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Legendic1911 kaže...

Jesi mjenjao mozda passwod tokom dana?

Mene pitaš?

Ma riješio sam to. Bila je neka fora, tražilo me promjenu lozinke jer nije htjelo uć s louzinkom koju rabim (i umemorirana je u browser). To sam napravio, dobio neki kod na mail.

Taj kod unio i sredio si drugu lozinku. S njom uđem u Origin, Origin se updejta. Nakon update probam battlelog, radi. Ali neće na servere (ona poruka).

Pokrenem kao igru iz Origina ono kaže da mi se ne poklapaju sejvovi na kompu i u oblaku. I to riješim. Na kraj usam se izlogirao iz Battleloga, promijenio lozinku preko toga (kao zaboravljena lozinka) i sada radi.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

koji proc onda da kupim za am3?kupio bi x4,ali neznam jel to bude dosta za bf4?

situacija se poboljsala sad kad sam iskljucio AVG {#}

battlelog:kickass1999
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 3:01 (kurt).

1 0 hvala 0
13 godina
Basta kaže...

Tko je ivanec?

ROFL, taj lik nije normalan :))

Tu je na forumu.

Kaje napravil? :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Legendic1911 kaže...

Jesi mjenjao mozda passwod tokom dana?

Mene pitaš?

Ma riješio sam to. Bila je neka fora, tražilo me promjenu lozinke jer nije htjelo uć s louzinkom koju rabim (i umemorirana je u browser). To sam napravio, dobio neki kod na mail.

Taj kod unio i sredio si drugu lozinku. S njom uđem u Origin, Origin se updejta. Nakon update probam battlelog, radi. Ali neće na servere (ona poruka).

Pokrenem kao igru iz Origina ono kaže da mi se ne poklapaju sejvovi na kompu i u oblaku. I to riješim. Na kraj usam se izlogirao iz Battleloga, promijenio lozinku preko toga (kao zaboravljena lozinka) i sada radi.

Da na tebe sam mislio. Ta poruka je meni dolazila kada sam promjenio origin password, pa sam kontaktirao support i rekao im za taj problem.

Pitao me da li sam mjenjao pass prije nego mi se to pocelo događati, ugl da skratim rekao mi je da vratim pass koji sam imao prije i da vise nece biti problema.

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
Battlefield 3

Poceo je natjecaj za najvise killova na Armored Kill mapama.

LINK

Ajmo pilot, osvojite nesto {#}

Ja nemam pojma o avionima ili helicima, ali si sve mislim da odem trolati s anti air oruzjima {#}

EDIT: Natjecaj je poceo u 02:00 danas, a ja ne mogu pronaci ni jedan server s imenom October Premium Competition. ??

Je netko nasao?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 3:34 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Poceo je natjecaj za najvise killova na Armored Kill mapama.

LINK

Ajmo pilot, osvojite nesto {#}

Ja nemam pojma o avionima ili helicima, ali si sve mislim da odem trolati s anti air oruzjima {#}

EDIT: Natjecaj je poceo u 02:00 danas, a ja ne mogu pronaci ni jedan server s imenom October Premium Competition. ??

Je netko nasao?

i sve to za slikice {#}

battlelog:kickass1999
17 godina
kurt kaže...

pa ovo nije normalno,koju god rezoluciju ili postavke kvalitete stavim lagga...

amd x2 3.3 ghz

4gb rama

msi 6670

koje da prvo nadogradim da se rijesim lagga?ramove cu sigurno,sad,prvo grafa ili proc?

ma phenom 2 x4 ispod toga ne vrijedi ići

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam do pred par dana imao phenoma 955be koji nije mogao tjerat gtx 670 oc. proc je bio zakucan na 100% a grafa 45-50%. sad sam se na svojoj koži uvjerio da amd nije za igre. nisam nikada imao stabilan fps dok je sada sa I5 grafa proradila kako treba :)

on top

Fun turnir je špica samo takva. od kako igram bf nisam toliko puta armao mcom koliko sam jučer i ono najbitnije, zabava na nivou, z.jebancija u chatu a tek onda igra.. I samo jedan savijet xxx timu, promijenite taktiku kao atakeri jer ono jučer nije ličilo na ništa, 3 dana se formirate i nema vas nigdje..kao da šah igrate.. ovo je čisto dobronamjeran savjet..

Ex svaka čast da si uspio organizirat i složit sve.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ja cu poluditi sinoc promijenim mail i pass kak ste mi rekli posto sam dobio od frenda, i sad se vise uopce nemogu spojiti ni na jedan server ea manager fail bla bla...u browseru sve radi normalno tj logiram se al nece u igru!!AAAAAAAAaaaa...
16 godina
kurt kaže...

Jesi probao ugasiti Origin i browser nakon što ti učita igru?

Meni to jako pomaže.

15 godina
neaktivan

Dali je netko proba igrati na Windows 8?

Hvala!

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
16 godina
kurt kaže...

Ako ćeš kupovati x4 proc ovaj ti je najbolji i najpovoljniji za AM3 nadogradnju. Moj Athlon II x4 je lošiji od tog Phenoma II ali tjera BF3 na ultra uz HD6870.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
protjeran
Micek kaže...
kurt kaže...

Ako ćeš kupovati x4 proc ovaj ti je najbolji i najpovoljniji za AM3 nadogradnju. Moj Athlon II x4 je lošiji od tog Phenoma II ali tjera BF3 na ultra uz HD6870.

Da mi je samo znati kako taj proc moze tjerati na ultra i uz tu grafu, mozda 20-30fps-a, nemoj zavaravati covjeka.

Battlelog: ljudina
17 godina
bmwhartge kaže...
Micek kaže...
kurt kaže...

Da mi je samo znati kako taj proc moze tjerati na ultra i uz tu grafu, mozda 20-30fps-a, nemoj zavaravati covjeka.

Na tvojih 800x600 valjda može {#}

Ali što si rekao, stoji. No, očito nisu svi FPS fetišisti, pa je nekima možda i 20-30 fPS dovoljno.

16 godina
bmwhartge kaže...

Ne volim kad netko radi idiota od mene. Znam kakav auto vozim, koje tenisice nosim i kakav PC imam te što na njemu mogu igrati. Imaš ovdje testove koje sam radio.

Edit: @Doca, objasni zbog čega TD-ovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:13 (Micek).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

sve 5, ako je tbi 30fps-a igrivo onda ok.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...

I ja kažem.

Btw. micek jel, pam što si ne staviš to na low, dobit ćeš 10-15 frameova još i onda si na preko 60 :)

lockaš i deri.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:19 (fila2208).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

samo mi nije jasno kako onda napises da gura, dobro da nsii napisao da rastura sa tom konfiguracijom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Micek kaže...

Pa glupo je nekome reći da igru sa određenim hardverom tjeraš na ultra a zapravo se radi o 15 fps. To ti je otprilike isto kao da kažeš da ti auto može ići 300 na sat ali ako ga netko baci iz aviona. Tehnički gledano nisi slagao ali je istina poprilično bizarna...

Freak Show Inc.
16 godina
mabencic kaže...

Dali je netko proba igrati na Windows 8?

Hvala!

Ja igram na win8 vec mjesec dana, sve dobro radi.

15 godina
Friday kaže...
Micek kaže...

Pa glupo je nekome reći da igru sa određenim hardverom tjeraš na ultra a zapravo se radi o 15 fps. To ti je otprilike isto kao da kažeš da ti auto može ići 300 na sat ali ako ga netko baci iz aviona. Tehnički gledano nisi slagao ali je istina poprilično bizarna...

Pa mogu i ja igrati na ultra, ali na 5 fps :)

Micek poslušaj me sine crni, pikni sve na low, osim mesh, njega na high, reza ta 1600, stavi si fov koliko ti treba imaš i još ono za smanjit shadowmap resoultion i i svaašta u bf3 setting editoru, joj micko da je meni takav pc pa ja bi ga digao na 70 i igrao kao mini bog :)

Velim pusti se hd i full ultra na mp, to je nepotrebno, ako ne ide ne forsiraj :)

sretno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Friday kaže...

30-40 fps-a mi je dovoljno kad igram. Nemam potrebe čak ni stavljati na slabije postavke ili spuštati rezoluciju da bih dobio par fps-a više. I tako je već duže od 2 mjeseca kako svakodnevno igram. U biti, na onom linku sam sve rekao i dokazao.

15 godina
Micek kaže...
Friday kaže...

30-40 fps-a mi je dovoljno kad igram. Nemam potrebe čak ni stavljati na slabije postavke ili spuštati rezoluciju da bih dobio par fps-a više. I tako je već duže od 2 mjeseca kako svakodnevno igram. U biti, na onom linku sam sve rekao i dokazao.

Vidiš to ne razumijem. Nemam ništa protiv tebe, dapače dobar si dečko, ali zašto. Radi toga da vatrica ima ljepše boje kad gori, da se hrđa na puškcii bolje vidi?

Koliko često u igri primjetiš te detalje? Ozbiljno, dal igraš i onda kažeš vidi eksploziju, vau vidi kako lijepo izgleda trava...

imaš solidno računalo koje može dati i više, zašto ne spustiš postavke i optimiziraš, dobiješ više frameova, dam glavu da bi i sam svoj gameplay popravio.

Nevezano za tebe, ali nije mi jasno imat računalo koje može, ali ipak ga silit da igra na high i tako ga ubijati.

Velim sve 5, nhf samo ti deri kako oćeš, ali velim, yebeš grafiku u multiju....osim ako imaš računalo kao dama the crow koje tjera i na high sve po 100fps onda je to druga priča :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

I ja kažem.

Btw. micek jel, pam što si ne staviš to na low, dobit ćeš 10-15 frameova još i onda si na preko 60 :)

lockaš i deri.

s tim procesorom nece nikad imat stabilnih 60 niti na 720p a kamoli na 1080p... meni je q6600 na 3,6GHz imao dropove na 42fps sa 560ti na 720p rezi sta je daleko od 60, dok mi i5 750 na 4,0GHz drzi lock 90 uz povremene padove na 85   {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:51 (berto).
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Trebaš skužiti da neki ne igraju igre da bi bili prvi na kraju runde, nego da se malo užive u okolinu.

Znam da će ti ovo npr zvučat čudno, ali ja npr. ne skačem svaka 2 metra da se ubrzam 0.01 sekundu, ne koristim najbolje oružije od početka izlaska... lol ja npr. koristim ruska oružja kad sam na RU strani, i US oružija na US strani.

Ali slažem se da je 30 fpsa premalo, meni npr je 50 neki minimum za ugodan gameplay.

15 godina
berto kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

I ja kažem.

lockaš i deri.

s tim procesorom nece imat stabilnih 60 nikad... meni je q6600 na 3,6GHz imao dropove na 42fps sa 560ti na 720p rezi sta je daleko od 60, dok mi i5 750 na 4,0GHz drzi lock 90 uz povremene padove na 85 {#}

A dobro, da dobije između 40-50 ali stabilnih to je već bolje od 30-40.

Cheezl kaže...
fila2208 kaže...

Trebaš skužiti da neki ne igraju igre da bi bili prvi na kraju runde, nego da se malo užive u okolinu.

Znam da će ti ovo npr zvučat čudno, ali ja npr. ne skačem svaka 2 metra da se ubrzam 0.01 sekundu, ne koristim najbolje oružije od početka izlaska... lol ja npr. koristim ruska oružja kad sam na RU strani, i US oružija na US strani.

Ali slažem se da je 30 fpsa premalo, meni npr je 50 neki minimum za ugodan gameplay.

Objasni mi kakve veze ima skakanje sa našom raspravom?
Ako ti je 5o frameova potrebno, bil da moraš, smanjio detalje da ih dobieš ili i dalje forsirao high iako imaš 30fps? 
I samo da te pitam, ti dok igraš multiplayer, trčiš okolo i razgledaš mapu?
Što se tiče oružja, kako onda kad moraš koristi austrijska, švicarska i belgijska oružja, na kojoj strani nosiš njih?

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 11:51 (fila2208).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Džukac, ti si danas nešto neobično cendrav. Oni dani u mjesecu, ili? {#}

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Vidiš to ne razumijem. Nemam ništa protiv tebe, dapače dobar si dečko, ali zašto. Radi toga da vatrica ima ljepše boje kad gori, da se hrđa na puškcii bolje vidi?

Koliko često u igri primjetiš te detalje? Ozbiljno, dal igraš i onda kažeš vidi eksploziju, vau vidi kako lijepo izgleda trava...

imaš solidno računalo koje može dati i više, zašto ne spustiš postavke i optimiziraš, dobiješ više frameova, dam glavu da bi i sam svoj gameplay popravio.

Nevezano za tebe, ali nije mi jasno imat računalo koje može, ali ipak ga silit da igra na high i tako ga ubijati.

Velim sve 5, nhf samo ti deri kako oćeš, ali velim, yebeš grafiku u multiju....osim ako imaš računalo kao dama the crow koje tjera i na high sve po 100fps onda je to druga priča :)

Thx :)

Probao sam staviti na slabije detalje ali ovako uživam u grafici (u rijetkim trenucima kad me ne buše ko vola) Možda volim sadomazo pa mi paše kad me guze sa svih strana :). Prije par tjedana sam OC-ao proc na 3.5 i grafu na 950/1150 pa je i to dovoljno da ukloni i onaj minimalni lag koji je bio na stock. Naravno, bez AA.

15 godina
Friday kaže...

Džukac, ti si danas nešto neobično cendrav. Oni dani u mjesecu, ili? {#}

Lol cendrav? Di sam cendrav? Pa samo lijepo pitam , il ne smijem ni to?

Micek kaže...

Thx :)

Probao sam staviti na slabije detalje ali ovako uživam u grafici (u rijetkim trenucima kad me ne buše ko vola) Možda volim sadomazo pa mi paše kad me guze sa svih strana :). Prije par tjedana sam OC-ao proc na 3.5 i grafu na 950/1150 pa je i to dovoljno da ukloni i onaj minimalni lag koji je bio na stock. Naravno, bez AA.

Ma sve 5 stari, samo ti deri tako, tvoja stvar. Sretno :)

15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
fila2208 kaže...

ovi su mi najdrazi, bazzar small, gubimo zadnju zastavicu, a tuljan se seta po bazi, razgledava, puca u rasvjetne stupove, razbija stakla na busu....{#} aaaaaa zasto nema frendly fire na normal modu.... Alt+F4

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 12:00 (berto).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice