to mi dođe poštom i 100% je sigurno
maloljetnik sam ;)
Mailom to dođe cd key, ti ga upises u origin i gotovo:)
Nema veze jesi li maloljetan, 90 % nas je maloljetno:)
to mi dođe poštom i 100% je sigurno
maloljetnik sam ;)
Mailom to dođe cd key, ti ga upises u origin i gotovo:)
Nema veze jesi li maloljetan, 90 % nas je maloljetno:)
Pardon na double postu, ali mislim da ako nas je ovako puno kupilo, da skupimo novce i otvorimo jedan BUG server:) nebi bilo loše:) pa da se možemo svi skupa napucavat:)
Zasto uopste uzimati dodatni server kad ce Danny uzet svoj. . .
Pardon na double postu, ali mislim da ako nas je ovako puno kupilo, da skupimo novce i otvorimo jedan BUG server:) nebi bilo loše:) pa da se možemo svi skupa napucavat:)
Zasto uopste uzimati dodatni server kad ce Danny uzet svoj. . .
Pa nisam ja znao da će Danny uzet svoj, ako će uzet onda ne treba još jedan, ako mu treba pomoć sa donacijama nek mi se javi!
Ako će biti server do 64 igrača, onda mislim da neće trebati više od jednog servera ;)
Ako će biti server do 64 igrača, onda mislim da neće trebati više od jednog servera ;)
Onda bolje neka bude 64...
(to znači da igramo samo Conquest)
BTW ako opet neko pita:
Limited Edition preko Origina uključuje:
- Battlefield 3
- Back to Karkand (Mape iz BF2: Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman + oružje i vozila iz BF2)
- Physical Warfare Pack (DAO-12 Shotgun, Flechette Ammo, Type-88 LMG, Flash Suppressor)
WAKE ISLAND
U običnom se nedobiju mape?
Moći će se kupit naknadno?
Što više igrača, skuplji server. Mislim da bude dosta skup server za 64 igrača.
Za BF2 server od 64 igraća dođe 480kn.
Eh da ljudi nisu šu*ci, svako bi dao po 8 kn za server od 64 igrača i lijepo bi igrala uz minimalni trošak, ali dat će samo jedno 5 ljudi i to će svakom doć 70 kn, ja se javljam za donacije ako treba dat!
Ima vremena još za donacije i rasprave o serveru, Danny ga uzima 1000000% ja sudjelujem u plaćanju svaki puta a ima i dosta ekipe kaj je donirala za prošli server.
Bilo kako bilo, server ćemo imati pa makar nitko neda ni kune, da, istina, bilo bi nam puno lakše svima kad bi svako u zajedničku kasicu ubacio koji novčić..
Za BF2 server od 64 igraća dođe 480kn.
da samo što su specifikacije za pokrenuti bf2 server i bf3 server dan i noć.
ja bi dao 30kn samo nezz kako
Ima vremena.. Kada dođe vrijeme, Danny će napisati da mu se javite na PM..
Pustite za sad još razmišljanje o serveru..
ja sam kupio bf2 na steamu a još ga nisam niti probo igrat
jer sam išo na more
ja sam kupio bf2 na steamu a još ga nisam niti probo igrat
jer sam išo na more
Supač.
Onda bolje neka bude 64...
(to znači da igramo samo Conquest)
BTW ako opet neko pita:
Limited Edition preko Origina uključuje:
- Battlefield 3
- Back to Karkand (Mape iz BF2: Sharqi Peninsula, Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman + oružje i vozila iz BF2)
- Physical Warfare Pack (DAO-12 Shotgun, Flechette Ammo, Type-88 LMG, Flash Suppressor)
cekaj, jel ovo samo ako preko origina narucim? hoce li ovo dobiti preko base hosta, narucio sam Limited Edition
ja kupujem i mw3
oče još tko?
ja kupujem i mw3
oče još tko?
Postoji MW3 tema.
Ne kužim šta te točno muči? Već sam ranije rekao (a nisam jedini), kupio sam nekoliko igara preko BH i nikada nije bilo problema. Kako bi se to opekao? Uvijek možeš dobiti refund i kupiti igru drugdje...
samo pitam
Nemojte uzimat server barem mjesec dana nakon izlaska igre pričekajte, da svi stignemo SP preć:))
Nemojte uzimat server barem mjesec dana nakon izlaska igre pričekajte, da svi stignemo SP preć:))
ODMA NA MP!
ODMA NA MP!
ma daj , obavezno sp završit prvo! - jedno popodne posla
ODMA NA MP!
Prvo singl da pokupim trofeje a onda na mp :)
ODMA NA MP!
ma daj , obavezno sp završit prvo! - jedno popodne posla
Barem 2 dana:) oko 20 sati kampanje će bit najmanje:) na hard:) Svaki dan 10 sati ko bog:) i onda MP deremo:)
Kakav SP? Kae to?!
Ne pada mi na pamet igrat SP, jedino u slučaju da ovi iz interneta ne plate struju pa da nema neta neko vrijeme :D a pirat :)
Kakav SP? Kae to?!
Ne pada mi na pamet igrat SP, jedino u slučaju da ovi iz interneta ne plate struju pa da nema neta neko vrijeme :D a pirat :)
Da,jedino ako ovi iz multiplaya ne plate struju pa padne server.