Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.195.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

još 70% do alphe jbt nemogu docekat{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
Danny_HR kaže...
Inače pirat, nekaj si pobrkao lončiće, to je moj skvad, ne tvoj. {#}

Jučer si i sam vidio koga je igra odabrala da bude squad leader,tako da {#}

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

prošlu stranicu je navedana mana igre, niko ne baca ammo i health kutije{#}

pa nije to mana u igri, nego je to do glupavih igrača koji neznaju igrati...a majko mila, kako cijepidlačite, pa to je za nepovjerovat...

Onda mana igre je što umreš brzo bez svog squada? wtf? pa to se traži, traži se da jedan sam nemože riješiti cijeli match. Po ova dva gore razloga se se vidi da neki ni sami neznaju kaj žele i da pričaju gluposti, te nalaze igri manu gdje je nema...plus ovo je još alpha...

Onda vozilo je LAV što je skračenica od light armored vehicle. Sam naziv vam govori da je to lagano oklopno vozilo. I to vozilo treba biti brzo i okretno jer u stvarnosti ide 100km/h. Nema gusijenice nego obične kotače i radi toga je tako brz, ali i radi toga ima jednu manu, a to je da se nemože  okretati na mjestu kao tenkovi s gusijenicama. Možda naprave da će imati manje healtha od teških tenkova, pošto je ovo lagani tenk pa će mu manje trebati da ga se uništi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 15:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina

samo malo jesam li dobro shvatio bit ce AVIONA????

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
ProTeinZ kaže...

Pa naravno!

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
16 godina
moderator
ProTeinZ kaže...

Naravno da će bit aviona.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pokvareno si mučko đubre koje terorizira ovaj napaćeni narod. Ne znaš se ni oprati, smrdljiv si, neškolovan si i lažeš!

Koga ja na proklinjem, a tebe proklinjem, ne može mu se ništa dobro dogoditi u životu. Zapamti što sam ti rekao! Proklet bio, na ljeto 2011., proklet bio.

Kad ja ne budem moderator razbit ću te ko mačku. Jer ću to tad moći napraviti.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
Danny_HR kaže...
pirat kaže...

Pokvareno si mučko đubre koje terorizira ovaj napaćeni narod. Ne znaš se ni oprati, smrdljiv si, neškolovan si i lažeš!

Koga ja na proklinjem, a tebe proklinjem, ne može mu se ništa dobro dogoditi u životu. Zapamti što sam ti rekao! Proklet bio, na ljeto 2011., proklet bio.

RELAX!!!! xD

16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ma

Eto sad si dobio svoje,je*em ti ma*** u p****

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

svađa moderatora LOL{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma to je Mamićev utjecaj. Tolko psujemo i seremo jedan po drugom na Ventu da me već cura počela opominjat. LOL

Neki dan sam dobio zabranu!
16 godina
moderator
Battlefield 3

Idem im sad spemat na forum od battleloga,da nebude da samo igram(pozvali me u betu a ništ koristi od mene)

Pa idem napišem šta me kopka :)

سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Lagano sa kritikom..  biće vas DICE prcka u alpha mozak, bit će sve to bolje.. ;)

Kako bi zdravkec reko... ajmoooooooo!

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nemogu docekati igru, bit ce hebeno!

Avioni ce bit zakon,makar mi se.cini da ce bit tesko za pogodit metu. I brine me brzina aviona,da ne ode izvan mape prebrzo. 

Bit ce odlicno ako mape budu ogromne.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
lzgr kaže...

Avioni ce bit zakon,makar mi se.cini da ce bit tesko za pogodit metu. I brine me brzina aviona,da ne ode izvan mape prebrzo. 

Ma bit će ogromne u CQ modu.

سمندری ڈاکو
15 godina
lzgr kaže...

Jesi pilotiro avionom u BF2, e pa trebalo bi biti slično :)

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

prošlu stranicu je navedana mana igre, niko ne baca ammo i health kutije{#}

pa nije to mana u igri, nego je to do glupavih igrača koji neznaju igrati...a majko mila, kako cijepidlačite, pa to je za nepovjerovat...

Onda mana igre je što umreš brzo bez svog squada? wtf? pa to se traži, traži se da jedan sam nemože riješiti cijeli match. Po ova dva gore razloga se se vidi da neki ni sami neznaju kaj žele i da pričaju gluposti, te nalaze igri manu gdje je nema...plus ovo je još alpha...

Onda vozilo je LAV što je skračenica od light armored vehicle. Sam naziv vam govori da je to lagano oklopno vozilo. I to vozilo treba biti brzo i okretno jer u stvarnosti ide 100km/h. Nema gusijenice nego obične kotače i radi toga je tako brz, ali i radi toga ima jednu manu, a to je da se nemože  okretati na mjestu kao tenkovi s gusijenicama. Možda naprave da će imati manje healtha od teških tenkova, pošto je ovo lagani tenk pa će mu manje trebati da ga se uništi.

Nisam ja reka da igra zbog toga nevalja nego da gameplay nije isti onome iz prethodnika i da se meni manje sviđa.

Igra će kad izađe vjerojatno biti puno bolja i sigurno ću je igrat ali sam morao ovo reć jer sam zbog onih trailerima očekiva neko savršenstvo.

BFBC2: ALIEN464
14 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Pa rekli su da če mape biti ogromno nadam se nešto kao heavy metal {#}

16 godina
Samo da ne budu glupe ko' Heavy Metal!
15 godina
Battlefield 3

Heavy Metal je mala mapa, hoću reći pre uska. Previše je pusta, trebali su ubacit još puno šume.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2011 16:14 (Gunner11).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jedina mana Heavy Metala je ta stoima premalo punktova za osvojit. Da ih je 6 vec bi se moglo razgovarati.

11 1 hvala 0
16 godina
I opet bi bila glupa jer je malo igraca za tu mapu. I sva je puna glupih snajperista koji se samo napucavaju medjusobno i to obicno udaljeni km od zastava.
17 godina
neaktivan

Vise pointova i vise suma. Eventualno jos sira sa vecim mjestima.

Dalmatinac sam, ovo je moj dom tu su moji didovi davno sidro bacili mene vezali.
14 godina
Arabarran kaže...
Samo da ne budu glupe ko' Heavy Metal!

dpbra je heavy metal, samo sto ima dosta bug ova, barem kod mene, ono sunce mi smeta, iako isklljucim bloom

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo će vam se sviđat:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
U alphi sam primjetio da malo glupo baca hand grenade, sto se toga tice neka se drze bad company 2 bacanja
16 godina
Pa,meni bacanje granata u bc2 nije nešto naljepše. Stalno imam osjećaj da granata nekako levitira i dosta mi je neprecizno. Mislim,vec sam se navikao ali nije mi to taj filing kao kad bacaš pravu.
14 godina
Battlefield 3
Mislio sam reci da ruka mi je malo glupo ispala kako baca u alpha
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj najveći strah je da će CQ mape biti kao heavy meatal,atacama itd... samo zastave postavljene jedna ispred druge umjesto da ih raštrkaju po mapi.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Prije nego ista napisem, a da ne poludim, jeli se mogu ikako kontrole namjestiti? Ja se ne mogu pomaknuti sa ovim default :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice