Dobio sam battelfild 3 alpha!!! nemogu vjerovat
pa jbte izgleda da svi osim mene dobivaju j*benu alphu...
I mene
Idemo se zajedno bacit sa DICE-ove zgrade?
Dobio sam battelfild 3 alpha!!! nemogu vjerovat
pa jbte izgleda da svi osim mene dobivaju j*benu alphu...
I mene
Idemo se zajedno bacit sa DICE-ove zgrade?
Svi mi koji nismo dobili ključ za alphu ćemo očito morati čekat 9. mj za betu... alpha traje još 3 dana
Imam 4 EA-ove igre, Vetrean Status mi je 7 i imam 230 sati na BFBC 2...Ova ih gamad dijeli random, a nikako da dobim, vidim da je neko rekao da nema ni Origin a da je dobio...EA
Da....
Danny,znamo da imaš veze u DICE-u,reci im da nam daju keyeve!!!!!!
I JA SAM DOBIO KEY!!!!!
al šteta šta s njim mogu samo šupu otključat...
Sad mora da su podjelili key-eve ovoj djeci iz CoD-a...Onda će te čitati za 2 tjedna: DICE u BF3 ubacio "killstreakove".
Sad mora da su podjelili key-eve ovoj djeci iz CoD-a...Onda će te čitati za 2 tjedna: DICE u BF3 ubacio "killstreakove".
a moguće da su gledali imaju li koji COD nastavak, pa ako ih ima i više su obavezno slali alpha key...
a moguće da su gledali imaju li koji COD nastavak, pa ako ih ima i više su obavezno slali alpha key...
Ja ih imam 4!
A sad mi dajte keyyyy!!!!!
Idemo im spammat na njihov Live Chat
Najbolje od svega bi bilo kad bi sutra dobio key,a na moru cu bit.
Najbolje od svega bi bilo kad bi sutra dobio key,a na moru cu bit.
Najbolje od svega bi bilo kad bi dobio key 31.8 i taman ostane vremena da skines Alphu i onda ju ugase...
ima kakvih dokaza da cemo dobit beta key? ako nemamo medal of honor Limited edition??
ima kakvih dokaza da cemo dobit beta key? ako nemamo medal of honor Limited edition??
ako si dobio alphu dobit ces i betu...
ljudi dal se jos prodaje limited edition MoH? ili treba samo imat MoH bez limited??
Pa ko što si dobio alphu tako možeš i betu.
znaci beta ce bit randomly takoder svim igracima ili oni koji nisu imali alpha?
znaci beta ce bit randomly takoder svim igracima ili oni koji nisu imali alpha?
Prvo ide onima koji imaju MoH LE, a nešto kasnije vjerojatno open beta. Bar kolko sam skužio.
ajoj zna se kad ce beta doc? lol malo sam naporan ali sam i radoznao xD
lol
Svi dobili invite u Aplhu samo Domi nije.
Toliko o tome kako HC nije za papke. Čak su invite dobili ljudi koji su igrali 1min normal mod i to pokazuje kolko su bolji od ovih što igraju HC.
Kad bi bar tako bilo i u finalnoj verziji
ljudi imam problem.. nom stop mi ovo vrti..
imas pre loš pc bolje daj meni na 2h da igram