Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Koristiš krivu verziju, najnovija je 3.14cka, ti imaš neku stariju. Ugl, pitaj ove tu matore koju oni verziju koriste...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

e ljudi jel mozda neko od vas koristi program action! za recordanja u bf3...jer meni je jucer prikazivao fps u igri i mogao sam snimati a danas mi ne zeli..neko mozda zna razlog?

Probaj ga upalit XD

(postavi gaming opciju, klikni na ikonu kontrolera)

[M|C] VirusX043 - Proser dana: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK.
17 godina
neaktivan

Ak ti ne pomaže ovo kaj je Virus napisao pogledaj u task manager, vjerojatno imaš više Action! procesa, pa ih ubij i ponovo pokreni.

Al u principu ti je Action đubre. :)

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 15:55 (Danny_HR).
13 godina

upaljen je i je na ikoni kontrolera i svejedno nece a jucer normalno htjelo..:D

15 godina
Battlefield 3

"Game disconnected: your connection to the server timed out."

Išao upalit 2 servera i oba puta ovo -.-' Šta je sad u pitanju jel itko zna, a konekcija mi savršena -.-'

0 0 hvala 0
13 godina
Xpider kaže...
kako pokrenuti ovo cudo, sve uradim kako pise i na kraju dobijem ovu poruku
koristim w7 64b

Ooo majko moja....

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

"Game disconnected: your connection to the server timed out."

Išao upalit 2 servera i oba puta ovo -.-' Šta je sad u pitanju jel itko zna, a konekcija mi savršena -.-'

to je normalno u bf3 :)

samo probaj ponovo,meni se to isto zna dogodit

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina

hvala...pomoglo je...radi

16 godina
Battlefield 3

Aimbot? OMG. Ako ne znas igrat posteno niti nemoj. Samo ljudima kvaris igru.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ideju sam bacio kao mamac, da vidimo što mislite o tome i dal bi to bilo izvedivo. Vidim da ima tu neke šanse ali treba tu još raditi. Budem još malo promislio kako to organizirati pa ćemo vdijeti.

Sve se može kad se hoće, a HR igrača ima i više od 64 da odradimo jedan jedini meč.

Naravno da bi svi smjeli doći, ali bi klanovi imali prednost jer jedan od klanova ima 64 slot server koji bi mogo unrankat za nas. Bumo vdijeli da oni koji nemaju klana barem stave ko tag nešto, bug ili nešto tako da kad se uslika scoreboard da svi imaju kao klan i da to izgleda lijepo :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 16:10 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ideju sam bacio kao mamac, da vidimo što mislite o tome i dal bi to bilo izvedivo. Vidim da ima tu neke šanse ali treba tu još raditi. Budem još malo promislio kako to organizirati pa ćemo vdijeti.

Sve se može kad se hoće, a HR igrača ima i više od 64 da odradimo jedan jedini meč.

Naravno da bi svi smjeli doći, ali bi klanovi imali prednost jer jedan od klanova ima 64 slot server koji bi mogo unrankat za nas. Bumo vdijeli da oni koji nemaju klana barem stave ko tag nešto, bug ili nešto tako da kad se uslika scoreboard da svi imaju kao klan i da to izgleda lijepo :)

Virus se pita: "Zar to onda nije kao obični public na nekom Hrvatskom serveru kad se okupi par klanova?" Ideja se sviđa Virusu, zovite ga ako će vam trebat!

[M|C] VirusX043 - Proser dana: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK.
15 godina
Battlefield 3

Pa da, ali obični publici su to, baš obični public gejmovi. Ovo bi bilo ono, da se skupe svi klanovi i domaći i igrači i da se pegla a ne da se žrtve nađu između xxx vs. mc na publicu ili tako nešto. Bilo bi zanimljivije. Barem ja tako mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki,

evo link od naseg servera:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/0d9e18a9-cc07-4718-97b8-1e9e1b5d54b6/tits-and-twists-tdm-warm-up-16-players-rush/

Mi se skupljamo oko 19h, malo rokamo tdm dok se ne skupi 16 igraca a onda automatski prelazi na rush i tamo ostaje.

Admini su tamo najbolji (provjereno, bilo na TVu a i Sanader je potvrdio na jednom sudjenju, uostalom pitajte i Nenu... on nikad ne bi lagao :P)

Sa balansom nikad nema problema, uvijek je MC na jednoj strani :).

Budete dosli?

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Decki,

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/0d9e18a9-cc07-4718-97b8-1e9e1b5d54b6/tits-and-twists-tdm-warm-up-16-players-rush/

Mi se skupljamo oko 19h, malo rokamo tdm dok se ne skupi 16 igraca a onda automatski prelazi na rush i tamo ostaje.

Admini su tamo najbolji (provjereno, bilo na TVu a i Sanader je potvrdio na jednom sudjenju, uostalom pitajte i Nenu... on nikad ne bi lagao :P)

Budete dosli?

zašt italija??

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
Xpider kaže...
koristim w7 64b

teško je to opisati ovako na forumu riječima, daj mi svoju adresu

da ti objasnim, budem poveo i svog prijatelja pajsera (čovjek se stvarno zove pajser ;)) on se bolje kuži u to

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
M4X kaže...

evo ga,pronašao sam jedan besplatni hack koji očito radi

13 stranica svršavanja tipa:OMFG works,thanks,awesome,dude i love you itd. itd.

vidim da su jako popularni i korišteni

pa ovaj je preočit o čem pričate?!?! je*o me pas ak sam naletio na ovakva 2 tipa da ovako nešto koriste,ovo je hardcore čit pa ima valjda onih koje je teže skužit,nađi nekaj bolje

Nas je lik prije dva dana pohaxa ovako. Prvo je one shot kila diskretno, koga bi vidija u FOV ali odma se to skuži svejedno, a nakon što smo cilu rundu spamali chat da ga se vote bana koji je faila BTW, iduću rundu je u manje od minute napravija 45 kileva sa snajperon, znači spavnaš se i padneš... A jučer na rushu lik igra sa M1911 i isto one shot killa sve živo ali i pogine tu i tamo da ga se kao ne skuži. A sa 100 metara me skine jednin metkon... Skužili smo ga pa je ban dobija, al ono, ima čitera i lako ih je skužit, samo nekad nema smisla nastavit nego samo odeš, jedini ako ti se sviđa server pa se potrudiš da ga votebanaju.

[M|C] 7emper_fi
13 godina

"ORB" Jezero br.1 bujrum i ti i pajser, i matere povedite obavezno

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 17:47 (Xpider).
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Co7 kaže...

Decki,

Budete dosli?

zašt italija??

capone, reket, cosa nostra, calzone, sičilija.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Baš sam razmišljao kako bi bilo yebeno probat napravit 32v32 domaćih klanova. Da se podjelit po jačini i smjestit npr. xxx sa mc i pis sa crog i sa još nekime pa napravit 32v32 par partija kad bi svi mogli, jednu nedjelju večer, jednu epsku borbu napraviti, snimiti i da ostane za sjećanje kako je HR community se jednom skupio i odigrao dobru partiju.

Ako se onih 64 skupi da skaču sa damavanda onda mislim da ne bi bilo teško naći 64 klanovaca ovdje.-

Šta mislite, da se lideri klanova dogovorie i podjele po nekoj ajmo reć jačini i da bude fer fight.

I ja san to odprije razmišlja, odlična ideja i podržavan. A kad bude tribalo dolazin sa svojin low skilon trčat da me pro pravi igrači mogu skidat i ownat.

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Xpider kaže...
koristim w7 64b

ne znam što si napravio ali meni radi bez ikakvih problema{#}

15 godina
Xpider kaže...
"ORB" Jezero br.1 bujrum i ti i pajser

jesi siguran, nema te na google maps