Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.781.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
zeko73 kaže...

Kako da vidim jesam li pokupio metabans ban?

Odi ovdje i u search upucaj svoje BF ime:

http://metabans.com/

14 godina
Isto ko na bugu mi je nick
Zadar živi vječno!
13 godina
zeko73 kaže...
Isto ko na bugu mi je nick

Imaš punkbuster ban radi hacka kojeg si koristio/koristiš

https://www.pbbans.com/mbi-view-ban-390140.html

GGC kaže da si čiter i u BF4

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.3.2016 20:02 (Volume).
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Ja niti nemam bf4, skinija sam samo bija i odigra 1 misec gratis i odma uninstall..

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.3.2016 14:57 (zeko73).
14 godina

Rado, al mi ne da na taj server..

Zadar živi vječno!
15 godina
odjavljen

Sad će priča, nisam ja, mama/baka/pas je maznuo acc i varao dok sam ja bio u mcdonaldsu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
zeko73 kaže...

Ja niti nemam bf4, skinija sam samo bija i odigra 1 misec gratis i odma uninstall..

Punk Buster ti je pronašao zabranjen software u memoriji za vrijeme igranja Battlefielda 4, prijavio te, ti si dobio ban.

Kak je MOGUĆE da uopće namš BF4?

Btw, kad na Googlu tražiš VIOLATION (MULTIHACK) #79653, onda pronalazi ovu stranicu:

http://www.unknowncheats.me/forum/battlefield-4-a/135838-multihack-79653-pb-kicks-many-hacks.html

Taj si imao?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
Ne igram sa čiterima.
13 godina
zeko73 kaže...

Možda nisi hacka u bf4, ali u bf3 si neko pomagalo koristia sigurno. Kad si uša na bf4 server, koji je očito ima uključen ggc stream, ggc je povuka podatke s pb-a i dobija si i tu ban. Također imaš ban na bf4db-u i metabansu iz istog razloga

zeko73 kaže...

Rado, al mi ne da na taj server..

Ne možeš na ni jedan server koji ima uključen pb i ggc zaštitu. Jedini način da nastaviš igrati na tom accountu je da tražiš servere bez zaštite i igraš s hrpom drugih hakera ili kupiš novi account i ovaj put ne koristiš čitove

14 godina
A ma ne koristim ništa i nisam cheater. Igram da pobignem od problema i zato jer guštan i nikakvo varanje me ne zanima niti iman vrimena za te pizdarij.e ...a neman vrimena ni za odgovaranje na postove ...
Zadar živi vječno!
13 godina
odjavljen
zeko73 kaže...
A ma ne koristim ništa i nisam cheater. Igram da pobignem od problema i zato jer guštan i nikakvo varanje me ne zanima niti iman vrimena za te pizdarij.e ...a neman vrimena ni za odgovaranje na postove ...

De ti pitaj dicu da se oni nisu pozabavili tvojin Bf3 računon.

13 godina
Battlefield 3

A viđu ovog koje je nickove sve koristio!!

neko s foruma garant,zna da sam ex cheeter!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 14:50 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...
zeko73 kaže...

De ti pitaj dicu da se oni nisu pozabavili tvojin Bf3 računon.

hahha ma jeee..mali ima 13 a ne šljivi igranje 2 posto, a cure čisto sumnjam..jedino žena :)

Zadar živi vječno!
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Žena, 100%. Loše posa radiš ;) :D

3 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...

A viđu ovog koje je nickove sve koristio!!

neko s foruma garant,zna da sam ex cheeter!

Ne postoji excheater, već samo cheater 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2016 9:15 (Soldier977).
13 godina
Pa da,jednom cheeter uvjek cheeter,ali barem sam "lječeni cheeter",javno priznajem za razliku od vecine!
:D
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nisam puno u ovome ali realno:

Prema onome gore jel tip cheater ili nije ?

Battlelog: Glavas_ZG

0 0 hvala 0
13 godina
Da,ako je samo i jedan put koristio cheet PB je to zapamtio i nasli su mu kad je taj doticni hack otkriven!
Evo zadnjih dana gledam dosta ih je na BF3 palo zbog cheetanja,barem na serveru gdje igram svakodnevno!
Mislim da se vrlo rijetko desi da neko popusi ban zbog cheetanja a zapravo nista nije napravio!!
Jedino ako spada u tu 0.1% skupinu!
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Da,ako je samo i jedan put koristio cheet PB je to zapamtio i nasli su mu kad je taj doticni hack otkriven!
Evo zadnjih dana gledam dosta ih je na BF3 palo zbog cheetanja,barem na serveru gdje igram svakodnevno!
Mislim da se vrlo rijetko desi da neko popusi ban zbog cheetanja a zapravo nista nije napravio!!
Jedino ako spada u tu 0.1% skupinu!

Gdje igras i da li si zainteresiran za prelazak onih CO-OP misija ?

Battlelog: Glavas_ZG
13 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

Dođe Stipan na server i odmah me bannaju sa servera!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Kad nemas pojma!!:) nema mjesta za noobove..:p
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

Bilo je toliko nepeto da je sve popucalo  

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi.imam u zadnje vrijeme problema sa bf3 mp.izabacuje me sa porukom:"game disconnected your connection to the server timed out".i tako svaku vecer.jos cudnije je to da me izbacuje uvijek u isto vrijeme i to u 23:56h.cudno.igra je na originu.ako moze tko pomoc bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi.imam u zadnje vrijeme problema sa bf3 mp.izabacuje me sa porukom:"game disconnected your connection to the server timed out".i tako svaku vecer.jos cudnije je to da me izbacuje uvijek u isto vrijeme i to u 23:56h.cudno.igra je na originu.ako moze tko pomoc bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
santel kaže...

Jesi ugasio onu opciju u ruteru, neki GameShare, tako se nekako zove?

13 godina
santel kaže...

Sve DSL veze se restartaju jednom u 24 sata. Vjerojatno se tebi to vrijeme iz nekog razloga pomaknulo na 23:56.

Restartaj modem/vezu u neko drugo vrijeme po danu, i od onda će ti se modem restartati u to vrijeme.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 17:06 (CyberDemonVZ).
10 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ok.hvala vam na odgovru probam sve sto ste naveli.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice