Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.177.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Svidja mi se kako se lik penje u onaj pick-up( nije sam da se stvori u njemu),a i lajkam na ovu promijenu dana i noći( možda uključe i koji kišni dan..heheh)

Sam još da vidim kako će se dan i noć izmijenjivati jel automatski,pa kako se koji put učita mapa ili će možda admini na svakom serveru o zome odlučivati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
Zodac kaže...

opasnooooooooooooooooooooooo{#}

Kaj Dinamo?
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

video je dobar, pokazuje dosta toga. igra ima genijalnih stvari, bit će zanimljivo..

nakon ovog se odričem kupnje coda zauvijek..bolje je uzet ovakvu igru sa svim mogućnostima za 2011. godinu a ne igru koja je još uvijek na dx9 i starog engineu.

go dice!!

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Jel iscacko neko onaj video na drugoj stranici posto je banovan a pokazao bih klanskim kolegama da slusam kako vicu VAU na TS {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pirat mi je sad na xf rekao da ce uplodat video na vimeo za 2min .. tako da cemo mi koji nismo vidjeli moci pogledati ;)

xFire: rebelsy | bfbc2: rebels1e

1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo ga::

http://vimeo.com/20658630

Al eto rusi su brži u obradi :)...LINK

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 0:15 (pirat).
17 godina
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Moze li se sad pre orderati na steamu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne može.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
red_bull kaže...

mislim da ce se "novi" COD usrati u gaće(pelene) kad izađe bf3 figurativno naravno...

Sačekajmo ipak 'novi' COD ... :)

15 godina
pirat kaže...

kako savršeno isuse hoce se moć ovako destruktirat okoliš i rušit zgrade u multiplayyeru?

16 godina
athlon64 kaže...
pirat kaže...

kako savršeno isuse hoce se moć ovako destruktirat okoliš i rušit zgrade u multiplayyeru?

pa, vjerojatno.

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
pirat kaže...

Čisto sumnjam, ona scena je i više nego skriptirana.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
thechosenfreak kaže...
Maharaja kaže...
Vash kaže...

Ne želim bit picajzla al šta vama nije malo čudno kretanje oružja dok se lik kreće?

Premalo se njiše po meni.

A gle ovo ... Ljudi evo jedan od prvih bugova nazalost jeste li vidjeli ikada da puska lebdi ...ovaj vojnik kad je pogoden puska mu ispada i onda se vrati negdi 20 cm od tla i lebdi 

1:53 tocno mozete vidjet na battlefield gameplay traileru 

E pa ovo je bezobrazluk gori od activisiona. Njima su jabuke letile pa ajde mislim si okej, ali ovo je stvarno previse.

Puska da lebdi. Ne kupujem ovu igru. I to jos u sluzbenom traileru. Pih...

E pa ja cu je bas kupit zbog toga{#}

Dobro ne bas zbog toga,ali cu je kupit.{#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

video je dobar, pokazuje dosta toga. igra ima genijalnih stvari, bit će zanimljivo..

nakon ovog se odričem kupnje coda zauvijek..bolje je uzet ovakvu igru sa svim mogućnostima za 2011. godinu a ne igru koja je još uvijek na dx9 i starog engineu.

go dice!!

Slažem se s tobom..by by COD GO Battlefield 3 :DDDD.Ovo izgleda fantastično,stvarno odličan posao su za sada napravili DICE;))

15 godina
Battlefield 3

Lightning sistem preheben!!

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

sad dok sam gledao ovaj video impresioniralo me kak se lako mjenja doba dana. Pa bilo bi jako kul kad bi svaki put uso u neku multiplayer mapu da bude neko drugo doba dana.

To bi dovelo do puno vece zanimljivosti i puno vise taktiziranja.

To bi bilo kul

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1_six kaže...

sad dok sam gledao ovaj video impresioniralo me kak se lako mjenja doba dana. Pa bilo bi jako kul kad bi svaki put uso u neku multiplayer mapu da bude neko drugo doba dana.

To bi dovelo do puno vece zanimljivosti i puno vise taktiziranja.

To bi bilo kul

to bi bilo genijalno. nikad nebi znao u koje doba dana se igra. a bilo bi dobro da admin servera može prilagodit vrijeme(npr. da dan kad je u stvarnom životu bude i u igri, kao i noć)..al čisto sumnjam.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

to bi bilo genijalno. nikad nebi znao u koje doba dana se igra. a bilo bi dobro da admin servera može prilagodit vrijeme(npr. da dan kad je u stvarnom životu bude i u igri, kao i noć)..al čisto sumnjam.

Ne bi bilo dobro jer večina igra navačer pa bi sve mape bile noćne.

BFBC2: ALIEN464
16 godina
djdomi kaže...

Onda oni koji igraju samo navecer igraju stalno po noci.

I don't think so{#}

EDIT:kolega iznad prije mene napisao.ja naravno nisam vidio...{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 14:09 (rocker55555).
16 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...
djdomi kaže...

Ne bi bilo dobro jer večina igra navačer pa bi sve mape bile noćne.

Ako se orjentira po serveru ( jer po igračima nemože, jednostavno je debilno iti pomisliti da može ), nađeš server koji se nalazi negdje gdje je dan i u stvarnosti i tamo peglaš.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

@thuglife a sta ako bude(a bit ce) BUG server? Onda ce ekipa normalno stalno na njemu visit a nece na nekim drugim samo da bude drugo vrijeme.

Po meni je najbolje da kad se mijenja mapa moze vote-at Day il Night...

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

nađeš server koji se nalazi negdje gdje je dan i u stvarnosti i tamo peglaš.

Odnosno peglaju tebe, jer bi ti ping na npr. američkim serverima bio malo neugodniji nego tamošnjim lokalcima.

16 godina
Battlefield 3

A ja mislim da malo previše fantazirate.{#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja npr nisam mislio da bude to kak je di server neg da to bude random ili neki vote.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jednostavno svaka mapa ima 3-5 različitih osvjetljenja (doba dana) i izmjenjuje se kako admin na playlisti stavi, bilo bi fora da ubaci dubok snijeg/pijesak da ti oteža kretanje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

i da ubace komp nintendo i da možeš igrati suepr maria dok kempaš

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo neka bude dosta teamworka, to će meni kao početniku dosta značiti :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupis bf3, igras jednu godinu (1000 sati) i isplati se svaka lipa :D

I tako svaku godinu ali neku drugu igru

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice