Mora izaci minimalno 3 sedmice prije bozica. Kontaj release 1. decembra ili slicno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Battlefield 3 Console Edition
Hahaha!!
DICE Interview: Building Battlefield 3
kaj nisi vidio 2 posta prije tvog....
kaj nisi vidio 2 posta prije tvog....
Misliš da sam vidio da bi sve jedno stavio?Nebi
Misliš da sam vidio da bi sve jedno stavio?Nebi
njnjnjnjnj
p.s. svidja mi se kaj su rekli u tom intervjuu da stalno trude ic k boljem i ne ponavljat se...tu se skuzi da je mislilo na COD serijal i activision i bas mi je drago da ih je spustio
Dal zna neko otprilike koliko će košati igra?
50€ na EA-u (isto tako na steamu ako ce biti), kod nas u ducanima vjerovatno 350kn
unda kupujem, i još dal zna neko toćan datum izlaska igre?
unda kupujem, i još dal zna neko toćan datum izlaska igre?
Jesen 2011, točnije od toga nažalost nemože.
koliko sam ja shvatio(nisam profesionalac za engleski:))biti će 64 igraća po mapi?
koliko sam ja shvatio(nisam profesionalac za engleski:))biti će 64 igraća po mapi?
Dobro si shvatio. :-)
50€ na EA-u (isto tako na steamu ako ce biti), kod nas u ducanima vjerovatno 350kn
za ps3 ili xbox oko 650 vec vidim...
za ps3 ili xbox oko 650 vec vidim...
Za PS3 i Xbox ne znam nikoga tko kupuje kod nasih lihvara, svi kupuju na game.co.uk ili dvd.co.uk
Ja vjerujem da će izaci u studenom, par dana prije novog CODa, a mozda cak i krajem listopada, naravno ako je uspiju finalizirati do tada. Glupo je da izlazi znacajno posli CODa, jer ipak novci su u pitanju, tesko ce vecina dati 50€ za novi cod, pa opet novih 50€ za Battlefield 3. BC2 je pokupio poprilicnu kolicinu cod sljedbenika, pa ce vjerojatno ciljati na to.
Ja vjerujem da će izaci u studenom, par dana prije novog CODa, a mozda cak i krajem listopada, naravno ako je uspiju finalizirati do tada. Glupo je da izlazi znacajno posli CODa, jer ipak novci su u pitanju, tesko ce vecina dati 50€ za novi cod, pa opet novih 50€ za Battlefield 3. BC2 je pokupio poprilicnu kolicinu cod sljedbenika, pa ce vjerojatno ciljati na to.
Pa baš radi toga neče izači u isto doba kad i novi cod. Ako si malo gledao sad su homefront pomaknuli jer izlazi previše dobrih igara isti taj tjedan. A nije ni to prvi slučaj da pomicu izlazak igre radi toga.
Lukavo su to oni napravili prvo će izdati betu prije coda(barem se nadam da će biti prije) i onda onima kojima će se jako svidjeti neče kupiti cod, nego BF3. Jednostavno neče trošiti lovu bezveze.
btw, ne zaboravi da jesen traje do 21.12.
btw, ne zaboravi da jesen traje do 21.12.
Onda ništa od bozicnih popusta
Blagdani su najgori dani za izlazak novih naslova....
Ekipa , jel zna neko otprilike kakav PC treba imati za BF3 ?
.znam da treba imati "stroj" , ali otprilike u brojevima :)
Još nisu izašli službeni zahtjevi, no vjerojatno će biti slični onima iz BF:BC2 ( i mislim da će DX10 kartica biti obvezna ).
Rekli su samo da ak možeš BC2 na visokim detaljima onda za BF3 nemaš bige.