- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto nebi preorderali novi najbolji BF ikada?
Reinventing the wheel part 3
Glupi CoD svake godine ista igra i rekordna lova, a pametni DICE ce izmislit toplu vodu po treci put. Ako nije uspjelo sa BFV i 2042, sigurno ce u sljedecem najboljem BF ikada
Još bi se nekome trebao i opravdavati na što trošim vlastite novce
Logično bi bilo zaključiti da je EA naučio lekciju i da će se sljedeći BF vratiti korijenima i napraviti što svi očekujemo od njih.
Na žalost, EA ima neku drugu logiku i tko zna šta će opet izvesti
To bi onda značilo da je taj veteran radio i na ovom dijelu ili?
Ako je ovaj direktor uspio izbaciti ovakvo govno onda neka ide on i oni oko njega u tri lijepe. Ja bi samo onu čistačicu ostavio
Ako je ovaj direktor uspio izbaciti ovakvo govno onda neka ide on i oni oko njega u tri lijepe. Ja bi samo onu čistačicu ostavio
Da li ste vi dojma, da kolega simpatizira djevojke u uniformama od čistačice?
Ja bježim iz tarkova već 3k sati i još nisam pobjego... A vi što ne bižite od nikog... bižat ćete!
Sa onog iskače ekipa a sa ovog nije nitko stigo:
Što li me to ne iznenađuje...
Ja bježim iz tarkova već 3k sati i još nisam pobjego... A vi što ne bižite od nikog... bižat ćete!
Ja mislim da se bližim cifri kao u svim BFovima koje sam igrao ukupno
Voljume biži od tarkova ako ne želiš da te žena ostavi, djeca prestanu pričati stobom a rodbina te se odrekne
Jesi probao mape sa 64 igrača?
Voljume biži od tarkova ako ne želiš da te žena ostavi, djeca prestanu pričati stobom a rodbina te se odrekne
Ako ima dobrog kolegu da ga pokrije neće se ništa od navedenog dogodit.
Ako ima dobrog kolegu da ga pokrije neće se ništa od navedenog dogodit.
Ja kad nekoga pokrivam nema brige, sigurno će da pogine
Jesi probao mape sa 64 igrača?
A mora čekat barem tjedan dva da se vrate u rotaciju...jer su to sve limited time great super amazing experience.
ili da ne odje..eš prijatelje koji te zovu na 3 dnevnu feštu s k.urvama na Vir..
Ja više prijatelja sa Vira nemam
Ja jednom bio tamo, par dalmatinaca i hercegovaca držali nas purgere cijelu noć budnim. Mi u 8 zaspali a oni nastavili piti i pjevati.
Ja jednom bio tamo, par dalmatinaca i hercegovaca držali nas purgere cijelu noć budnim. Mi u 8 zaspali a oni nastavili piti i pjevati.
8AM ili 8PM?
Objesi to mačku od rep. Instalirao opet da probam govno. Malo odigram ovo govno pa onda malo BFV pa malo opet ovo govno pa drugo govno. Ostalo mi od BFV refleksno na tipkovnici da stisnem tipke i mislim sad će uradit neki poznati potez, da da ajd adio. Kretanje pucanje igrivost jadno. Svaki novi nastavak je napravljen bolje i nije mi odgovaralo da se vratim na starije dok ovde je situacija obrnuta.
meni malo krinđ metat te scoreove iz pub 128 mečeva, kad zaključaš glavne koridiore console peasanti nemaju šanse, no svatko ima svoje veselje.
Di je onaj comeptitive lik, bellicus addaj brata pa competitive rokajte.
meni malo krinđ metat te scoreove iz pub 128 mečeva, kad zaključaš glavne koridiore console peasanti nemaju šanse, no svatko ima svoje veselje.
Di je onaj comeptitive lik, bellicus addaj brata pa competitive rokajte.
Dodao sam ga, on je najbolji pilot, ja najbolji pješak, ne može nam niko ništa. Šta je krinđ, imam od 128 igrača ja sam napravio najviše killova znači više od bilo koga drugoga, i tako svaku rundu skoro. Pa nisu svi sa konzola 90% je PC i još try harderi koji su 200 lvl već... Jednostavno sam otac fps igara i meljem di god dođem. Pubg,Apex,CS,Battlefield,Hunt Showdown. Jedino ove nove kodove nisam nikad igrao jos ali i to ce se promjeniti ove godine :D
O, vidim da je na velikom popustu. Mislim se da uzmem... Čak mi je Beta bila zabavna, iako je tada bilo neoptimizirano. Od početka 2020. do kraja 2021. sam igrao BFV, a od početka ove igram BF1 jer mi je stvarno odličan (još ranije sam ga znao igrati na PS4 Pro). Nagovorite me ili odgovorite od BF 2042.