Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.740
|
čitano: 1.447.573
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 2042
animosity_frenzy kaže...

Jel ovako noob tube u CoD-u funkcionirao?

Ne. U COD-u tak funkcionira RPG, a to je ipak raketa. Mislim da je COD imao jedan drugačiji problem, kamperima vrlo prirastao srcu - klejmorice.

مرګ ژوبله
12 godina
Battlefield 2042

Jbt led još malo pa godišnjica izlaska ove igre.... 

Eto još samo jedna godina i uspjet će je dovesti u red.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Super64 kaže...

Ne. U COD-u tak funkcionira RPG, a to je ipak raketa. Mislim da je COD imao jedan drugačiji problem, kamperima vrlo prirastao srcu - klejmorice.

Zasto bi claymore bio problem? Pa u BF2 je claymore radio enormmni damage i ubijao i tvoje i njihove na solidnoj udaljenosti. I nitko se nije zalio da ga treba nerfati. Ljudi su samo bili pazljiviji i to je to.

Dok sad npr u warzone (plunder) moras imati lude srece da ikoga ubijes sa claymore ili proximity minom. Sto nije cudno buduci da ti za ubiti nekoga treba 25 metaka jebote. Totalna debilana

Freak Show Inc.
6 godina
Battlefield 2042

isti je ovakav bio nuub tube...

problem je bio marty, a ne clay

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Terox kaže...

Slazem se, ako vec nece stavit server browser nek nam bar daju da biramo mape koje zelimo igrat. 

Meni je nova nekako draza jer sam vise agresivni igrac na B64 pa mi to odgovara jer je CQC.

Btw shema statovi, vidin da dosta igras SWS pa da pitam savjet za attachmente (i ofc koji ti je playstyle).

Ja sam uvik bia ok sa snajperioma ali jednsotavno volin igrat na blize pa ih dosad nikako T1. 

Meni je Exodus breaththough mod najbolji, zasto ? Dosta covera, prvi dio je vecinom snajpanje pa dok se spustimo u one labove tu je close range fajt, i onda zadnja zastavica neki mix sa BSV-Mom. CQ bas niti ne igram cesto osim ako nije exodus, jer teze je nac igrace na mapi a na exodusu je dobro kaj se svi skupljaju na sredini tak da mi je to isto ko i breaththough.

SWS je po meni najbolji snajper jer ima nesto trunku bolji zooming time naspram DXRa sa 6X scopom, nista drasticno ali za quick scopanje potrebno (iako mozda su to "fixali" jer nisam vec dugo igrao sa DXRom). Setup je znaci 6x, long barrel, standardi meci sa extendedom (12 metaka nutra) i bez ikakvog mounta ispod. Za mid/long range nemam nikakav grip, ako sam ziv u close rangeu stavim si ispod laser za bolji hipfire. Cak i silencer nije los (bullet drop je dobar) ali on tak ne radi nist u ovoj igri jer znaju gdje si bio full supresan ili ak si glasan. Playstyle ne znam kakav mi je, ak mi je dan gdje nemrem nikog ubit onda sam na long rangeu, ak je dobar dan onda sam vecinom neki mid range. Na ovoj novoj mapi tipa skupim hrpa killova (breahthough naravno) na ovoj prvoj zastavici, ak sam na strani gdje defendam onda se popnem na brod (tu je cak i BSV-M dobar), a ak sam na attacker strani onda ih gora sa jednog kamena sve vidim na objectivu (to je neki mid range), i naravno vecinom glave gadjam.

10 godina
Terox kaže...

Da je meni vidit te statsove kad je to kompetitivan klan u pitanju.
https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/origin/Prshut/overview
Moji for reference. 
Ja sa svojim klanom (vecinski stranci) i sa desetak nasih ljudi cesto igram igru i iskreno fun je. Nerazumin toliki hate oko igre makar slazen se da su neke odluke bas ajme majko. Jedva cekam da zakljucaju gadgete za klase. Takoder sta ti znaci da je mapa sarena?

Evo i moji za usporedbu, nisam nešto previše zapeo za ovaj BF iako mi je osobno bolji od BF5, jer ne volim old school oružja, moderno je za mene nekak bolje...a usporedno daleko lošiji od BF4

https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/origin/DadEngineer/overview

Recimo što ja vidim iz tvojeg overviewa...bez neke kritike, samo opažam...možda griješim u svom mišljenju, friendly diskusija :)

Imaš jako dobar K/D ratio od 3,07...čak si u top 4,3%...svaka čast.

No kad ideš gledati dublje skužiš da većinom igraš breakthrough, gdje je realno puno lakše skupljat killove. Odnosno te mečeve nije teško završit sa 40+ killova.

Na conquestu je to već jako teško iskreno...obično se top vrti oko 30-40 killova i to većinom bude netko tko igra heli ili neko vozilo i roka.

Igraš jako puno heli, i to na breakthrough..kao što sam rekao, ipak je hrpa ljudi na granici i rokaju se...dakle ako znaš vozit/letit (a ti očito znaš) možeš poprilično puno killova skupit.

Sukladno tome imaš visoki DMG/match, vehicle destroyed i multi kills...gledajući statse...gotovo svi sa helijima/vozilima.

Kad pogledaš oružja..ti si zapravo jako nisko...a kad dodaš gadgete padaš još niže, odnosno dolazi do izražaja da nisi infantry igrač već većinom vehicle igrač. (ne kažem da je to loše, samo opažam )

Jedino oružje gdje imaš više od 1 killa po minuti ti je PKP koji je gazi/rokaj na breakthrough...ali doslovno legni i deri 150 metaka u hordu ljudi sa bolesnom preciznošću. Tu imaš doslovno preko 5 killova po minuti što je čudo 

...nemoj me krivo shvatit ali mislim da je conquest, po modu igre, teži nego breakthrough.

Otvorena je cijela mapa i osvajaš zone...prijatelji i neprijatelji su na sve strane...a na breakthrough doslovno imaš timer (il kak se to već zove) i svi neprijatelji pushaju jedan smjer.

Conquest je zapravo gdje squad play i team play dolazi do izražaja...to nije toliko izraženo u breakthrough (možda griješim, jer ga ne igram puno, al imam nekog iskustva).

Breakthrough je klasična pucačina bez previše mozga (oprosti, ali je )

Gledajući moju statistiku u usporedbi sa tvojom (imam više sati i odigranih mečeva)...općenito ne volim vozila, uopće mi nisu sjela u ovoj inačici BF-a...doslovno niti jedno vozilo mi ne paše...tako da sam ja po tome jako nisko 

Velikom većinom igram conquest, velikom većinom sam do sada igrao sniper (u zadnje vrijeme sam M5A3 krenuo rokat više).

Trenutno sam top 1% u HS killovima...isto tako top 2,3% u HS postotku...top 1,9% u hip fire killovima (naravno, sve većinom radi snipera).

Imam K/D 1,82...ali da se razumijemo ja ne igram samo iz daljine (dokaz je moj K/D ratio )...no sniper itekako može biti koristan u conquest modu i squadu.

Sukladno tome, kao sniper, koji bi kakti trebao biti iz daleka skupljati killove...imam top 2,5% defended sectors.

Meni prvih top 5 oružja ima preko 1 killa po min, sa time da su dva od toga side arm, odnosno close combat.

generalno, dva različita moda igre ...ispadne dva različita svijeta po statistikama.

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
6 godina
neaktivan

Stari legendarno, napisa si cilu prodiku o tome da si bolji igrac jer ne igras vozila. Ajde please ocu igrat s tobom dodaj Prshut na origin i amo derat pa cu i ja naucit infantry derat. Kad god si online samo deri.

10 godina
MasterG kaže...
Terox kaže...

Da je meni vidit te statsove kad je to kompetitivan klan u pitanju.
https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/origin/Prshut/overview
Moji for reference. 
Ja sa svojim klanom (vecinski stranci) i sa desetak nasih ljudi cesto igram igru i iskreno fun je. Nerazumin toliki hate oko igre makar slazen se da su neke odluke bas ajme majko. Jedva cekam da zakljucaju gadgete za klase. Takoder sta ti znaci da je mapa sarena?

Evo i moji za usporedbu, nisam nešto previše zapeo za ovaj BF iako mi je osobno bolji od BF5, jer ne volim old school oružja, moderno je za mene nekak bolje...a usporedno daleko lošiji od BF4

https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/origin/DadEngineer/overview

Recimo što ja vidim iz tvojeg overviewa...bez neke kritike, samo opažam...možda griješim u svom mišljenju, friendly diskusija :)

Imaš jako dobar K/D ratio od 3,07...čak si u top 4,3%...svaka čast.

No kad ideš gledati dublje skužiš da većinom igraš breakthrough, gdje je realno puno lakše skupljat killove. Odnosno te mečeve nije teško završit sa 40+ killova.

Na conquestu je to već jako teško iskreno...obično se top vrti oko 30-40 killova i to većinom bude netko tko igra heli ili neko vozilo i roka.

Igraš jako puno heli, i to na breakthrough..kao što sam rekao, ipak je hrpa ljudi na granici i rokaju se...dakle ako znaš vozit/letit (a ti očito znaš) možeš poprilično puno killova skupit.

Sukladno tome imaš visoki DMG/match, vehicle destroyed i multi kills...gledajući statse...gotovo svi sa helijima/vozilima.

Kad pogledaš oružja..ti si zapravo jako nisko...a kad dodaš gadgete padaš još niže, odnosno dolazi do izražaja da nisi infantry igrač već većinom vehicle igrač. (ne kažem da je to loše, samo opažam )

Jedino oružje gdje imaš više od 1 killa po minuti ti je PKP koji je gazi/rokaj na breakthrough...ali doslovno legni i deri 150 metaka u hordu ljudi sa bolesnom preciznošću. Tu imaš doslovno preko 5 killova po minuti što je čudo 

...nemoj me krivo shvatit ali mislim da je conquest, po modu igre, teži nego breakthrough.

Otvorena je cijela mapa i osvajaš zone...prijatelji i neprijatelji su na sve strane...a na breakthrough doslovno imaš timer (il kak se to već zove) i svi neprijatelji pushaju jedan smjer.

Conquest je zapravo gdje squad play i team play dolazi do izražaja...to nije toliko izraženo u breakthrough (možda griješim, jer ga ne igram puno, al imam nekog iskustva).

Breakthrough je klasična pucačina bez previše mozga (oprosti, ali je )

Gledajući moju statistiku u usporedbi sa tvojom (imam više sati i odigranih mečeva)...općenito ne volim vozila, uopće mi nisu sjela u ovoj inačici BF-a...doslovno niti jedno vozilo mi ne paše...tako da sam ja po tome jako nisko 

Velikom većinom igram conquest, velikom većinom sam do sada igrao sniper (u zadnje vrijeme sam M5A3 krenuo rokat više).

Trenutno sam top 1% u HS killovima...isto tako top 2,3% u HS postotku...top 1,9% u hip fire killovima (naravno, sve većinom radi snipera).

Imam K/D 1,82...ali da se razumijemo ja ne igram samo iz daljine (dokaz je moj K/D ratio )...no sniper itekako može biti koristan u conquest modu i squadu.

Sukladno tome, kao sniper, koji bi kakti trebao biti iz daleka skupljati killove...imam top 2,5% defended sectors.

Meni prvih top 5 oružja ima preko 1 killa po min, sa time da su dva od toga side arm, odnosno close combat.

generalno, dva različita moda igre ...ispadne dva različita svijeta po statistikama.

https://battlefieldtracker.com/bf2042/profile/origin/BeLL1cus/overview

De mene provjeri kakav sam ja igrač, očekujem detaljnu i stručnu analizu. 

6 godina
neaktivan

Jos jedna stvar vezana oko ovoga, CQ uopce nije tezi gamemode. Neki od razloga su cesce duze matchevi i veci impact pojedinog squada. Jako dobar squad moze malo utjecati na B64 ako je tim pre los. 

Medutim najbitniji stvar koja cini B64 mod tezim je to da ga igraju svi kompetitivni igraci i streameri, samim time i vecina ljudi, a onda moras uracunat da ima daleko veci postotak dobrih igraca.

15 godina

Čiterčina, tražio si dobio si. Kamper također.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2022 17:07 (dery).
16 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Pazi ovo, likovi se samaraju KDR-ovima ovdje. Kao da sam otvorio BF3 temu od prije deset i nesto godina...

Freak Show Inc.

6 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Ovaj novi ELBC-Ram je dosl novi stealth heli. Boze sacuvaj setupa, 105mm top sa 8 rundi, HMG, anti air i anti tank rakete na trecem mjestu i prokleti 60mm flak na F4. Dosta je ranjiv i ona lock on granata od Sundance prolazi i kroz AMPS. Bice odlican za organizirane squadove koji ce imat nekoga sa repair toolom. Pogotovo kad repair tool dode kao obavezni gadget.

0 0 hvala 0
11 godina
Crocopzmaj12 kaže...

isti je ovakav bio nuub tube...

problem je bio marty, a ne clay

Pa tehnički je isti u svim FPS-ovima valjda. Ali ne pamtim kad se u COD-u njime toliko spamalo i killova ubralo kao u navedenom 2042 videu. Ne sječam se MP partije, a kamoli WZ partije da me netko složio noob tubeom. RPG-a ko u priči. A klejmor je uvjek bio problem u MP-u, ali da, ne i u WZ.

مرګ ژوبله
12 godina
Friday kaže...

Pazi ovo, likovi se samaraju KDR-ovima ovdje. Kao da sam otvorio BF3 temu od prije deset i nesto godina...

Hajde pa makar nešto pozitivno u vezi ove igre.

13 godina
animosity_frenzy kaže...
 Meni se čini da odluke donose ljudi koji veze nemaju s gaming-om. Pokušali su kopirati u BF ono što je trenutni trend i onda su napravili nekakav hibrid MW2019, Fortnite-a i R6 Siege-a. Na kraju su dobili nekakvo frankensteinsko čudovište koje malo tko voli. Ne shvaćaju kakav dragulj imaju u vidu franšize koja je bila pionir sandbox gaminga. Da su si dali truda, mogli su unutar BF-a napraviti druge igre.

Najgore od svega je što će isti ljudi raditi i idući BF. Dokaz u kakvom kurcu je DICE govori i egzodus dokazanog kadra iz firme. Kad sam čitao šta je legenda Tiggr pod čijim nadzorom je spašen BF4 htjela napraviti od BFV, dođe mi da plačem. BFV sa njegovim idejama je mogala biti samo takva igretina, ali eto kurčna.

upravo to.

ne pravi se igra za svoju bazu igraca, nego za javnost. bitniji su im sta ce SJW reci, lgbt community, da se neko slucajno ne bi uvrijedio tokom igranja i sl.

ja volim opaliti Battlefield 2 s vremena na vrijeme. Nije mi jasno kako niko da vrati u igru kad se priblizis medicu, ili supportu, da sam se healas ili punis municijom. Onda kad drzis health pack sam se nadopunjujes healthom. Tako i za ammo.

A da ne pricam kako ima ljudi koji su odlicni commanderi. I bas kad se zadesi i u drugom timu dobar commander bude pravo izazovno igrati. Volim navecer igrati i poslije dobre partije, tako dobro zaspem ko bebica.

Ne znam zasto eksperimentisu sa Battlefieldom, neka vrate Medal of Honor i neka sa njim rade to. Ovako dovode citavu fransizu pod pitanje.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
Battlefield 2042

Još uvijek se divim kako se brzo gasi igra sa alt+F4

Moj PC  
1 0 hvala 1
2 godine
protjeran
Iz BFa2 fali mi broj spremnika, a ne metaka.
10 godina
Terox kaže...

Stari legendarno, napisa si cilu prodiku o tome da si bolji igrac jer ne igras vozila. Ajde please ocu igrat s tobom dodaj Prshut na origin i amo derat pa cu i ja naucit infantry derat. Kad god si online samo deri.

Gdje sam napisao da sam bolji igrač? Nigdje.

Po statistici, ako uspoređujemo Prshuta sa Silvinjom, koji također igra breakthrough...Silvinjo ispada bolji i to dosta.

Ja sam usporedio dva različita moda igre. Breakthrough sa CQ...dva različita svijeta po statistikama... Al zanimljivo kako ste se našli prozvani 😂

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
7 godina
Battlefield 2042

Ima li možda ekipe koja još igra BF1 na PS4? Da se spojimo, moja ekipa je uglavnom prestala igrat, a bzvz mi je sam.

0 0 hvala 0
10 godina
Battlefield 2042

Ko će da ga kerijam? 

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Vidi ima scoreboard 

A dobre igre

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Soldier977 kaže...

Još uvijek se divim kako se brzo gasi igra sa alt+F4

Jel tako? Sjećam se kad u bf1 nije bio quit između rundi mislim, ili u bf5, pa kad smo to dobili opet nije radilo.
Ide serijal naprijed i rado ću takve stvari platit samo da vidim napredak. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
10 godina
MRSKI kaže...

Vidi ima scoreboard 

A dobre igre

Što si tako mrzak prema igri?

16 godina
odjavljen
BeLLicus kaže...

Zato sto bolje nije ni zasluzila? Nije ni temu na ovom forumu zasluzila ma kako to beznacajno izgledalo. Pljuc...

Freak Show Inc.
15 godina
A kaj igraš, kaj valja?
16 godina
odjavljen
forumaš kaže...
A kaj igraš, kaj valja?

Nisam nista igrao vec mjesecima (bio sam u HR a komp u IRL). I dugo vec me ni jedna igra ne "drzi". Volio bih da me nesto bas onako prikuje. Imam dobar stroj, uglavnom imam i vremena ali jednostavno nikako da me nesto bas zapali. Povremeno s kumom znam udarati Warzone (Plunder) i to je to. Nadam se da ce novi CoD biti super. Od BF-a odigram tu i tamo BF5.

Od onih sam sto izuzetno tesko odlucuju probati neku novu igru. Drzalo me neko vrijeme da uzmem Elden Ring ali nekako sam se ohladio od te pomisli. Igram tu i tamo Path of Exile ali nesto su gadno sjebali sa zadnjim patchem pa ne igram ni to sada. Nadam se da bi se nekad mogao pojaviti novi Diablo. Instalirao sam bas prije koji dan D3 ali nisam uopce siguran da mi se igra.

Nazalost, BF fransizu sam prekrizio trajno sto se tice novih igara. Ova zadnja mi je bila toliko razocaranje da uopce ne mogu pomisliti ikada vise im novce dati. Radije bih kupio 20 paketa Donat MG i imao proljev mjesec dana...

Freak Show Inc.
15 godina
Kad izađe novi COD nadam se da buš zadovoljan.
10 godina
Friday kaže...
BeLLicus kaže...

Zato sto bolje nije ni zasluzila? Nije ni temu na ovom forumu zasluzila ma kako to beznacajno izgledalo. Pljuc...

Ma naravno da nije bolje zaslužila. Ja sam uspio odigrati nekih 70 sati na izlasku ono čisto malo da pucam i to je to. Rokam SP igre vec zadnje 3 godine u nedostatku dobre mp igre. Presao sam valjda sve sto se moze preci. Sad se malo pozelio pucati instalirao ako nista drugo bar radi kako spada, fluidno napucavanje je zabavno i ove zadnje 2 nove mape su jako dobre. Zapravo bolje su miljama od svih mapa zajedno u BF 2042 jer one launch mape su tesko smece. 

I tako malo sad rokam conquest/breaktrough na novim mapama ali premalo je to contenta da me zadrzi dugo. Ali eto nemam sta igrati sve sto me zanimalo sam presao a od pucačina warzone mi je teško kempersko smeće i nabijem to lutanje kako bi me neko sačekao skempan u kući. Treba mi brza pucačina da se zabavljam a ne da lootam oružje ulazim u zonu u pola sata ne vidim nikog da bi me sačekali na ulasku ukempani u neku kucu, apex ima kul sustav za br ali me odbija predugacak ttk. I tak sve u svemu smecarske mp igre dns i to je tak. Sreca pa izidje dobar SP poput Elden Ringa pa utucem 120 sati u prelazak dok ne dodje nesto drugo. 

13 godina
BeLLicus kaže...
MRSKI kaže...

Vidi ima scoreboard 

A dobre igre

Ne znam odakle bi počeo.... Pa neću ni započinjati 

15 godina
BeLLicus kaže...
ove zadnje 2 nove mape su jako dobre. Zapravo bolje su miljama od svih mapa zajedno u BF 2042 jer one launch mape su tesko smece.

E da se može izabrat samo te dvije nove, dodatni minus koji odbija upalit igru.

kradem mine iz minskog polja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice