Pa telefon je pokvaren u tvojem iznosenju informacija i moj casio kalkulator iz 91" je na 99% kad mu upisem 2+2, kako da znamo ista ako nemas ispunjen moj pc, poanta price je da si ispunio moj pc znali bi koliko ce to papati resursa ovako i dalje nemamo blagog pojma dakle iznosenje tvojeg shvacanje necega na 99% nam je totalno beskorisno.
Dakle kreni prvo si informacijama na cemu si igrao bit ce nam svim korisnije!
pitao si me koji proc imam to sam i napisao, ne shvaćam u čemu je problem jer nisam ispunio stavku moj pc.
Znači mene ako nešto zanima, isto tako pitam, i to je sva priča o tome.
Što se tiče ostalog, recimo jedna delta force mi koristi oko 60% svega i ne želi više od toga, i radi na 90fps. Neće i neće što god radio.
Poanta priče je da ako je igra dobro optimizirana, koristit će tvoj hardver maksimalno, a ako je balanisran i slične snage i proc i grafa će radit na maksimumu, ako nema bnecka.
i dalje ne znamo koliko će papati resursa osim da će sve što može. Destrukcija je uppana za 900%, a mapa koju smo igrali je skoro sva destrucable i možda je čak i najbolja za benchmark.
a koliko će bit većih mapa i kako će one raditi pitanje je. Jedino sad čekat pravu alfu, koja će možda bit ljeti, i betu na jesen, ako igra misli izać prije božića, ili će stvarno izać do 4mj 2026. a to je opasno blizu gta6.
Po meni treba izać prije novog coda i pobrat sav hype koji može.
p.s. nisam znao da je mandatorno, ali sad ću ispunit moj pc, pa baci nekad oko ako sam šta upgrejdao.
Ryzen 5700X se "znoji" na 88W kad je na 100% i klokan, tak da nije problem
Mene više brine dal planiraju izdat igru i besplatne nadogradnje popularno zvane DLC poput 2042 ili misle svake godine tražiti dodatne novce za nove mape.
Ak misle tražit dodatne novce nebum ni krenuo sa ovom igrom.
nadam se premium paketu, to je nešto zbog čega je bf3 bio tako dobar.
opet će izać shema svi će kupti igru preko libanona, a premium preko papa nove gvineje za siću i opet laganica