Budem potražil pa stavim ako nađem. Sva sreća ne moram više puno raditi na tekstovima ili grafici. Sad više radim na zabavi hehe. Ma htio sam uzeti 27" s ips,free sync 1440 p ali cijene su dosta paprene. Pa s obzirom da sam naviknuo na ips to mi je must have a dobijem i još veći ekran s syncom. Daj mi samo reci 720 p sadržaj kako on izgleda na takvom ekranu? Znači ne mogu fulati ako uzmem taj ultrawide ? Nisi požalio nimalo što nisi išao na 1440 p rezoluciju? Onaj screenshoot ti ne radi http://www.igreklik.com/slike/images/60294650972543783893.jpg
Thanx.
S mojeg gledišta, ne postoje loše strane ultrawide monitora. Imaš sliku ko na 27", plus dodatni prostor.
Ako gledaš standardne 16:9 filmove (720 i 1080p) imaš lijevo i desno crne trake. Isto ko kad stare 4:3 filmove gledaš na wide monitoru. Ili crte gore i dolje kad 21:9 gledaš na 16:9... Ništa što već nisi vidio tisuće puta, i na svim monitorima.
Da, žao mi je što nemam 1440p monitore, ali najjeftiniji je koštao više nego dva i pol ova. Znao sam da gubim 1440, ali love za nju nisam ni imao. Ni blizu.
Da, screenshot ne radi, izgleda da ih brišu.