- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije mi nešto nova mapa,niti vizualno niti igrački...bit će izgleda borba samo oko ove srednje zastave i to ti je to
htio sam pitat jel tko od vas profića igra sa avionima? jeste se naučili igrat? znam da kad fale avioni druga strana može lijepo rejpat sa njima,to je odma nedostatak kad na serveru nema vozača aviona,čudno ali koliko vidim avioni su dosta slobodni,nije navala ko na tenkove recimo...
Realno jedino je bomber dobar, ali je u drugu ruku spor i skinu te brzo (ako uopce ima tko prati avione gore)
trench fighter je poprilično dobar za rejpanje pješadije
Max koliko imaš godina?
Max koliko imaš godina?
Tli i volim deckice kao litent gruber
Nisam vidil da ovi bug deckici igraju avione,ili nevaljaju(nemoze se nabit jako velik kdr i puno bodova kao u bf3 i 4) ili se nisu naucili ih vozit
Tri? Pa ne bi reka da imaš više od 12 ako gledamo kako i što pišeš u svojim postovima. Proguglaj malo i sigurno ćeš naći neki baby forum ma temu BF1 i tamo ćeš sigurno biti glavni, a do tada se drži one: bolje mučati i da te se smatra budalom nego progovoriti i odagnati svaku sumnju. 
Bez ljutnje ali malo scrolaj unazad i pročitaj o čemu pišeš i kako pišeš pa ćeš možda i shvatiti..ili nećeš
ma nećeš.
jesam reko da je meni igrica super,pogotovo kad uletim u tenkića i kad se ljepe na mene ko muhe na govno
jesam reko da je meni igrica super,pogotovo kad uletim u tenkića i kad se ljepe na mene ko muhe na govno
i ja se bas pitam koliko ti god imas po porukama ne vise od 11god
nisam vam ja kriv šta se neki nemogu hvalisat svojim herojstvima u bf1,uberete koji kill i vama dobro...
koja kuki,dvije su i koja je sad bolja i kako se otključavaju obje? očito su sve nove puške za sve klase op,bravo dajs,nemojte kupit premium i nećete imat op oružja...sve ide ponovno tragovima bf3 i 4...
taj cte bi trebalo izbacit i sve slično tome...
Tli i volim deckice kao litent gruber
Nisam vidil da ovi bug deckici igraju avione,ili nevaljaju(nemoze se nabit jako velik kdr i puno bodova kao u bf3 i 4) ili se nisu naucili ih vozit
Moj sljedeći video sadržat će avione, kad već pitaš 
Koliko je BF1 bio u razvoju?3 godine?pa koji k onda imaju alphe sa ne znam koliko igrača i to traje i traje i onda 10 mjesec demo/beta i ajmo hype.
Izbace igru i nakon 5 mjeseci OPET CTE(alpha,beta,demo).
Kupiš igru da bi igrao i nakon toga altruist/gamer u tebi ide na CTE i sad ćeš ti fixati DICEu njihovu igru da bi igrao normalno igru HA
Bubam 100 000 ljudi u CTE,feedback je možda 20%?Nekad su postojali testeri koje je publisher zaposlio da rade na tome.
Koliko je BF1 bio u razvoju?3 godine?pa koji k onda imaju alphe sa ne znam koliko igrača i to traje i traje i onda 10 mjesec demo/beta i ajmo hype.
Izbace igru i nakon 5 mjeseci OPET CTE(alpha,beta,demo).
Kupiš igru da bi igrao i nakon toga altruist/gamer u tebi ide na CTE i sad ćeš ti fixati DICEu njihovu igru da bi igrao normalno igru HA
Bubam 100 000 ljudi u CTE,feedback je možda 20%?Nekad su postojali testeri koje je publisher zaposlio da rade na tome.
Pa sad kolko vidim CTE služi samo za testiranje novih mapa, koji izlaze tek drugi mjesec. A feedback daju ljudi na raditu i to dosta. Kolko vidim svakome odgovore i traži njegovo mišljenje kako riješiti problem, bug i sl.
Istina da su mogli sami testirati, ali bolje ovako nego da izbace neko sranje. Ovo sad ispada kao neki early access sranje za DLCove. 
2 godine jer sam negdje vidio da je njihov level designer dobio nekakvu pohvalnicu od dice gdje piše BF1 2014-2016.
A nisam ništa u toku,sav sam razheban i čangrizav od maškara jučer.
Pozirala mi...
A u k ne mogu uploadati Lidiju na forum.
23-3 sa velikim tenkom,best tanker...3 runde u hajlacima završavam
a na suezu sam ih uništaval kad sam se dokopal velikog tenka...
Jel moguce da ne mogu izvuci 60fps sa r9 280x klokovana (core clock 1205) (memory clock 1500 default) na ultra settings? Palio sam afterburnet da vidim i graficka ne prelazi 80-85% koristenja... Fx8300 klokovan na 4.2ghz... gledam video na youtube lik sa 280x sve na ultra dobija 60fps!?! Pricam o multiplayeru
EDIT: sad sam vidio da lik ima 12gb rama
Jel moguce da ne mogu izvuci 60fps sa r9 280x klokovana (core clock 1205) (memory clock 1500 default) na ultra settings? Palio sam afterburnet da vidim i graficka ne prelazi 80-85% koristenja... Fx8300 klokovan na 4.2ghz... gledam video na youtube lik sa 280x sve na ultra dobija 60fps!?! Pricam o multiplayeru
pa moguće je da,smanji si neke grafičke postavke(AA recimo) da imaš 60fps ili više
da,8gb ti je premalo za ultra,treba ti 16gb rama
pa moguće je da,smanji si neke grafičke postavke(AA recimo) da imaš 60fps ili više
AA je stavljen na TAA... Morat cu onda piknuti jos jednu plocicu od 8gb
kakvo je to raidmax napajanje? prvi put čujem,to mi se čini preslabo za amd cpu i grafičku
kakvo je to raidmax napajanje? prvi put čujem,to mi se čini preslabo za amd cpu i grafičku
pa iskreno nije lose drzi se veoma dobro (https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817152054) evo i na newegg je dobio fine ocijene
jebote, pa očekivao bi bar na tom CTE-u koliko-toliko normalnu ekipu/chat 
Jedan od boljih in game chatova 
Ajme majko ovo oružje je kao automatski snajper, kako ga seru.
Baš. Trebalo bi biti nešto ko M240B iz BF4. Najjači metak, al i najveći recoil.
izaći će opet update igre i onda će opet smanjit ili zakinut nešto,to su namjerno stavili da se više prodaje premium...vidiš da non stop smanjuju i pojačavaju oružja itd....non stop nešto mijenjaju...
izaći će opet update igre i onda će opet smanjit ili zakinut nešto,to su namjerno stavili da se više prodaje premium...vidiš da non stop smanjuju i pojačavaju oružja itd....non stop nešto mijenjaju...
Veliš balansiraju konstantno PVP igru?!?!?!?!
ŠOKANTNO!!!
Tako nešto do sada nisam doživio, pa gdje im je pamet...
ALI, upravo zato i postoji CTE. Da im se sad jave problemi i eventualne promjene, da nam oružja stignu kakva trebaju biti.