Hardline u svakon pogledu bolja i naperdnija igra od bf1, to samo panjevi nevide.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hardline u svakon pogledu bolja i naperdnija igra od bf1, to samo panjevi nevide.
Naprednija? Da sta se tice settingsa i optimizacije same igre, al ostalo? Vidli smo kako su je igraci prihvatili. To dovoljno govori da im se vise svidja BF1 sa svim manama nego jedna hardline koji se vrti puno bolje istina.
Volume ima malog pišu jaja mu se njišu
Ma njub.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/VOLUME_CRO/
Nema ni 3000 sati zajedno u BF3 i 4.
I KD ispod 3... pfff...
Da ga jebeš, meni je ovaj bolji.
Hardline je poluzajebancija, a oni su je reklamirali kao ozbiljan nastavak baterfilda i tu su napravili grešku.
Hardline nije imao puno bugova, problem s netcodeom nije bio toliko izražen kao u BF4 ili sad u BF1.

Objasnite vi meni kako ITKO moze stavit Hardline ispred BF1, opcenito ispred ijednog BF-a? Pa hardlane je propali pokusaj payday/CS GO takorec. BF1 je MILJAMA ispred, iako tematika te dve igre nije bas slicna, osim naravno sta se napucavas, ostalo je razlicito.
Pa objasnia san, odnosno navea nekoliko bitnih stvari, a mogu ih nabrojit još poprilično
Možeš ti sad meni objasniti po čemu je bf1 miljama ispred hardlinea?
Dali sam jedini kojem se na St. Quentin Scaru događa to da zrake sunca izazivaju neki jebeni glitch sa bojama ? Ako sam npr kod flaga F ili C i spuštam se E flag to se redovno događa (ekran se pretvori u zeleno/plavo kako kad) :/ Probao sam mijenjat postavke detalja ali uvijek isto..Posumnjao sam na grafičku ali sve ostale mape uredno rade kao i sve ostale igre koje igram...Ako je oblačno/magla tog glitcha nema ako je sunčano taj dio izbjegavam..I ako na istom dijelu idem u bilo kakvom vozilu glitcha nema :D
Hardline je poluzajebancija, a oni su je reklamirali kao ozbiljan nastavak baterfilda i tu su napravili grešku.
Hardline nije imao puno bugova, problem s netcodeom nije bio toliko izražen kao u BF4 ili sad u BF1.
Nema tog.
Dali sam jedini kojem se na St. Quentin Scaru događa to da zrake sunca izazivaju neki jebeni glitch sa bojama ? Ako sam npr kod flaga F ili C i spuštam se E flag to se redovno događa (ekran se pretvori u zeleno/plavo kako kad) :/ Probao sam mijenjat postavke detalja ali uvijek isto..Posumnjao sam na grafičku ali sve ostale mape uredno rade kao i sve ostale igre koje igram...Ako je oblačno/magla tog glitcha nema ako je sunčano taj dio izbjegavam..I ako na istom dijelu idem u bilo kakvom vozilu glitcha nema :D
Čuo sam par ljudi sa teamspeaka da govore da im se to dešava na Amiensu, pa pretpostavljam da i na Quentinu. Svi oni imaju AMD grafičke pa moguće da je do kombinacije drivera i optimizacije igre za AMD grafičke.
Meni sa na GeForce desi da imam crveno svijetlo, kao tečkicu od lasera na jednom djelu mape isto na te dvije mape. Ništa strašno ali se primjeti kad prođeš kroz taj dio i gledaš u tu zgradu. Onako kao na BF4 kad ti netko s laserom svijetli.
EDIT:
A jeste dosadni sa hejtanjem već sad lagano. Ista ekipa (vas 5-6) kroz 3 odnosno 4 različite BF igre kenja po svakom novom nastavu i stalno kolko vidim isti si guraju palčeve na svaki hejt post. Sad će još i hardline proglasiti najboljim u BF serijalu iako se na kilometar sralo po njemu.
I ja stvarno ne znam zašto baš vi sebe uzimate za mjerilo dobre igre? Pa ako se nama tu 30-40 ljudi igra sviđa i dobra je, a vama petorici ne sviđa zašto mislite da ste baš vi mjerilo za dobru igru? Najbolje je što kolko vidim neki koji hetaju ovdje i pišu kako igra ne valja zapravo nisu ni probali BF1, a niti hardline. Al bitno da znaju kakve su obje igre.
EDIT:
A jeste dosadni sa hejtanjem već sad lagano. Ista ekipa vas 5-6 kroz 3 odnosno 4 različite BF igre kenja po svakom novom nastavu i stalno kolko vidim isti si guraju palčeve na svaki hejt post. Sad će još i hardline proglasiti najboljim u BF serijalu iako se na kilometar sralo po njemu.
I ja stvarno ne znam zašto baš vi sebe uzimate za mjerilo dobre igre? Pa ako se nama tu 30-40 ljudi igra sviđa i dobra je, a vama petorici ne sviđa zašto mislite da ste baš vi mjerilo za dobru igru? Najbolje je što kolko vidim neki koji hetaju ovdje i pišu kako igra ne valja zapravo nisu ni probali BF1, a niti hardline. Al bitno da znaju kakve su obje igre.
Slažem se u potpunosti! I meni ih je pun k, non stop ne valja ovo, ne valja ono... A jbt ako vam se ne sviđa pustite nas da uživamo u igrici, nama je savršena baš takva kakva je
Jel ima negdje neki popust za bf1, kao black friday ovo ono?
pali serveri?
Holy shit!! :D

Ima na g2play mali popust
39,49€
39,49€
Mislim da je sad na amazonu uk najjeftinije kupiti bf1:29,99GBP-272kn,
Samo treba napraviti fake UK adresu i uredno se kod unese na origin.
Hardline rules!

Hardline rules!
Idi ga igraj onda,Volume ti bude s druge strane.

Ako igrate igru a nemate SSD (u sustavu, nije bitno jel igra na SSD-u ili na HDD-u za ovo što ću navesti) - isključite Shader Cache u postavkama grafike, bilo na AMD-u ili na nVidiji.
Ako je "shader cache" na hardu, igra će vam štekati i to bez nekog vodljivog razloga.
nije mi jasno da jos uvijek nemogu normalno joinat na frendove ni na originu ili u ingame
vidim dvojicu da igraju, rest nikako ne prikazuje
Dali sam ja jedini koji igra MP a campaign 0 bodova 😂
Hardline rules!
Idi ga igraj onda,Volume ti bude s druge strane.
Pokušali smo, al kad igramo tako 1na1 svi serveri se sruše radi ogromnog opterećenja skillom
39,49€
pa zar nije na samome orginu najjeftinije ?
35 E je na Originu...Nije ni u Koreji bila jeftinije kad smo kupovali tamo.