Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Istina i ovako mi se čini da većina igrača koristi sniper klasu, to će ići daleko preko 50%

Uglavnom čeka se HC pa da vidim kakvo će tamo biti stanje, ionako sam sve BF do sada većinom igrao na HC serverima.

Glupo je što HC ne izlazi na realase day nego tek kasnije.

Ostala još 2 sata traila treba to sad pažljivo dozirati a još nisam probao onu šumsku mapu, Monte Grappa je stvarno vrhunski odrađeno napucavanje domobrana po kamenjaru.

Moj PC  
0 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Battlefield 1

Kako vrtiš BF1 s tom konfiguracijom?

Ma HC mod mi je glupost, balans oružja je u banani, vozila još gore. Na BF4 sam u HC skupljao uglavnom sniper killove, i to sa flirom. OHK kralj, dominirao sam igre i smijao se vređaoni na chatu. Ubrzo nakon toga sam i prestao igrati HC, treba za to na malo bolje grafičke postavke pošto se igra tko prvi ugleda neprijatelja pobjeđuje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 13:08 (D-wook).
13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Ne daj Bože da te poslušaju!

Zašto ne?
Pa kriminalno je malo oružja u igri i feeling je da se sve prebrzo otključa, tipa nakon 70-80H u igri imati ćeš 2-3 klase na full levelu i što onda? 
Medalje nemreš otključavati kako želiš već svaki tjedan imaš 5 koje moraš grindat...

Bene docet, qui bene distinguit.
13 godina
Battlefield 1

Kupovanje Battlefielda 1 preko korejskog Origna:

Ako imate Origin Access osnovna verzija igre (koja krece 21.) ce vas kostati oko 280kn.

Ako nemate access, onda kosta  oko 310kn.

Ugasite Origin, browser....

Nabavite program koji se preko VPNa spaja na korejski Origin.

Kasnije cu staviti Jopisovu verziju.

Drugi nacin je da se registrirate na stranici FlyVpn. Instalirajte i pokrenite program. Upišite svoje podatke s registracije.

Za server odaberite Koreja i kliknite connect.

Pokrenite browser i spojite se na www.origin.com

Ak vam sve bude na korejskom znaci radi.

Dolje desno, na dnu stranice odaberite engleski.

Dodaje battlefield u košaricu i idite na plaćanje.

Plaćanje se vrši samo preko kartice, nema PayPal-a.

Za povrat novaca se ne morate brinuti jer niste pokriveni Paypal-om, Origin je kod toga fer.

I sad"problematičan" dio.

Sve podatke s kartice morate upisivati kad je uključen VPN, tj mogu biti vidljivi vlasniku VPN servisa.

Potvrdite kupnju i to je to.

Za koju sekundu vam stiže e-mail o porvrdi kupnje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
3 1 hvala 3
9 godina
neaktivan
molnyi kaže...

Zašto ne?
Pa kriminalno je malo oružja u igri i feeling je da se sve prebrzo otključa, tipa nakon 70-80H u igri imati ćeš 2-3 klase na full levelu i što onda? 
Medalje nemreš otključavati kako želiš već svaki tjedan imaš 5 koje moraš grindat...

Glavno da nema više oružja zaključanih iza idiotnih zadataka i SP misija. Nikad im neću oprostiti što nisam mogao igrao sa P90 i Deaglom.

13 godina
neaktivan
D-wook kaže...

Glavno da nema više oružja zaključanih iza idiotnih zadataka i SP misija. Nikad im neću oprostiti što nisam mogao igrao sa P90 i Deaglom.

Zato ćeš ovdje igrati sa 2-3 oružja dok ti se ne prisere od njih...

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 13:21 (molnyi).
17 godina
Battlefield 1

Cyber, pa zar ne banaju za uporabu VPN-a?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Evo odg. prije par stranica :

Battlefield 1

Oj...

Evo rijeseno ovo sto mi se desilo vezano za kupovinu preko VPN-a.

Uglavnom,oni su vidjeli da sam kupio preko VPN-a jer mi je jeftinije (tako sam im rekao,nisu mutavi da nevide)  ali nitko nije nista spomenio,samo kazu da sistem tako radi.Ako vide prijave s neobicne lokacije da blokiraju racun.

Javit ce mi se preko maila sa uputama dalje,tako je i bilo.Samo sam se morao ponovo javiti ovima na live chat da se potvrdi jos jednom da je moj acc i vraceno sve nazat i igra koju sam kupio preko VPN-a.

Ocito im ta kupovina ni ne smeta jer mi nista,bas nista nisu rekli za to.Zahvalili se na strpljenju i to je to.

Neda mi se stavljat sad slike od razgovora ili iz mail-a ali tako je bilo.Nisam ni ja mislio da ce bit vracena bar igra jer sam je preko VPN-a uzeo,a oni se zahvalili i jos jednom izvinili sve vratili nazat i to je to.

Ubiti kao neka sigurnost za racun.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
MRSKI kaže...

Pa zar i ti

Zapravo je on pravi cicija, a ne ti.

On kao radi tamo, kao zarađuje puno, a nebi izvadio papir iz novčanika da  je neznam kaj. 

Jbt kakav je postao netko bi pomislio da je sjeo na krivi avion pa odletio u Škotsku.

Ma p_d_r _b_cn_!

11 godina
Battlefield 1

Malo dojmova mojih nekih.

Single player odlican uz Bad Company SP meni daleko najbolji SP u BFu ni jednu misiju se nisam tjerao da zavrsim nego bas igrao i uzivao.
Soundtrack fantastican likovi i voice acting isto dobri war storiji nisu klijej neki teski ima raznoraznih sa dosta zanimljivih glavnih ili sporednih likova.

MP:Ovo cisto kao casual igrac govorim zadnji BF koji sam ozbiljnije igrao bio je BBC2,Bf3 i Bf4 sam, igrao svaki po 100-150 sati, atmosfera fantasticna na trenutke toliko dobrih scena i stvari se dogodi da pomislis da single player rokas neke skriptirane sekvence a ne ludilo sa jos 63 covjeka.

60 herc serveri sta reci osim about fucking time...za svaku pohvalu ali to je trebalo davno davno da bude bar na 60 a ne 10-20 ili koliko je vec bilo u BF3 i BF4 ako se ne varam.
Nema neki prevelik izbor oruzija ali mi ne smeta iskreno,jer gameplay i atmosfera su mi vrhunski a ne milion nekih unlockova bilo to wepsi ili skinovi to mi je najmanje bitno.

Vidjet cemo kada prodje honeymoon faza svake igre dok se jos malo bolje nauci igrati i pricati o nekome balansu ali prvi dojam je 9/10 i preporuka svatkome tko se misli jos uzeti ili ne.

3 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

Malo dojmova mojih nekih.
....

Nema neki prevelik izbor oruzija ali mi ne smeta iskreno,jer gameplay i atmosfera su mi vrhunski a ne milion nekih unlockova bilo to wepsi ili skinovi to mi je najmanje bitno.

Vidjet cemo kada prodje honeymoon faza svake igre dok se jos malo bolje nauci igrati i pricati o nekome balansu ali prvi dojam je 9/10 i preporuka svatkome tko se misli jos uzeti ili ne.

Meni je recimo baš to super. U starim pucačinama nikad nije bilo puno pljuca. Ja sam recimo na F.E.A.R combat-u utuko valjda 1.500+ sati samo u ASP. Zvuči malo bedasto ali vjeruj mi nakon toliko vremena jedne pljuce znaš ju u dušu kako bi se reklo i onda se dogodi da kad igra dobro radi da točno znaš nakon kojeg metka njub pada i već si na sljedećem ;)

Tu mi je fora da svaka puška ima varijante i kad nađeš onu koja ti najviše odgovara po handlingu i stilu igranja imaš kombianciju za skoro svaku mapu.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Battlefield 1

lol

nitko ti ne brani da od 500 pušaka odabereš samo jednu i igraš s njom 1500 sati. ne mora zato izbor pušaka bit mali kako bi igrao samo s jednom puškom.lol

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

jad uzeo i ja preko g2a pa da i ja nekoga nabijem na bajonet(nohomo).  neho jej mogu ja napravit neki preload prije nego mi dode kljuc? ja se nadam da 7950 vozi na medium 60 fps.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Kill Frenzy kaže...

lol

nitko ti ne brani da od 500 pušaka odabereš samo jednu i igraš s njom 1500 sati. ne mora zato izbor pušaka bit mali kako bi igrao samo s jednom puškom.lol

Istina...ali lakše je pravu naći u manjoj hrpi 

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Pislje kaže...

jad uzeo i ja preko g2a pa da i ja nekoga nabijem na bajonet(nohomo).  neho jej mogu ja napravit neki preload prije nego mi dode kljuc? ja se nadam da 7950 vozi na medium 60 fps.

Jedino ako platiš 4€ za Origin Access mjesec dana, pa skineš igru tako i "smiješ" igrati 10 sati. 

Igru si onda ostaviš instaliranu i kada ti stigne ključ aktiviraš na accountu i pičiš dalje.

16 godina
Battlefield 1

Ako se nekim sviđa ova tematika i SP recimo nek baci oko na Valiant Hearts: The Great War igru, pogotovo za one koji vole avanture. Trenutno je na akciji na steamu za 3.74eura

http://store.steampowered.com/app/260230/

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

voljum ona tvoja izbacila DLC :D

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 14:12 (ceco22).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Ne. Samo se dogodilo zakljucavanje accounta iz sigurnosnih razloga jer su mislili da mu je netko iz Koreje ukrao account. Vraća se u roku jednog dana.

I ono slanje broja kartice mislim da ne bi smio biti problem jer se veza kriptira. Veca je vjerojatnost da ce netko probiti sigurnosni sustav Origina i pokupiti brojeve kartica iz njihove baze.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan

cijene su nize nego si prije mogao rentat od trece strane.... e sad treba viditi bas sto se tocno moze uraditi sa serverom kad se renta... ako bude to na dobroj razini ovih se 180 dana za rentu lako skupi....

https://beam.pro/53copceco
13 godina
neaktivan
Battlefield 1

Meni je ključ stigao :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 1

Nemoj zezat. Gdje si kupio, da ti je sad već došao? Jel si ga uključio već? Jel radi uopče?

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:25 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Meni su na kinguinu sada rekli, 21og, ali vjerojatno dan prije da ce poslati, jos neznaju da pitam sutra.

14 godina
Battlefield 1

Ja sam isto na kinguinu kupio. I rečeno mi je od ponoći 21. da kreču. Al sad me mi molnyi bacio bubu u uho.

BF4 & BF1 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:51 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tonik kaže...

Ja sam isto na kinguinu kupio. I rečeno mi je od ponoći 21. da kreču. Al sad me mi molnyi bacio bubu u uho.

Ja sam kupio preko kinguina, ali sam kupio Express delivery opciju a ne preorder - skuplja je bila 1 euro - a dobio sam i onaj Day One content tj. 2 kod za otključat Hellfighter paket itd.

Nisam ključ još isprobao, na poslu sam... Javim navečer dal je sve prošlo OK !

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:56 (molnyi).
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Cijene servera

PC

1 day: $2.99
7 days: $11.99
30 days: $42.99
90 days: $99.99
180 days: $149.99 

PlayStation 4/Xbox One

1 day: $1.99
7 days: $7.99
30 days: $26.99
90 days: $64.99
180 days: $99.99

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/comment/266290/#Comment_266290

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 15:55 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Cijene servera

PC

1 day: $2.99
7 days: $11.99
30 days: $42.99
90 days: $99.99
180 days: $149.99 

PlayStation 4/Xbox One

1 day: $1.99
7 days: $7.99
30 days: $26.99
90 days: $64.99
180 days: $99.99

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/comment/266290/#Comment_266290

Konzolna verzija je dizel, a PC je očito benzinac V8! 

13 godina

Bilo je na prosloj strani.

Zasto pc skuplji?

Pretpostavljam da harder ne mora biti toliko jaci.

Mozda jer ce biti vise opcija za podesavanje? :D

16 godina

Vjerojatno server salje vise detalja PC igracima i uzimaju veci bandwidth

17 godina
odjavljen
Battlefield 1

LOL, bolesno skupo...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice