Meni se Revelations nije dopao.
Prekratko traje, a i cijela radnja me podsjeca na AC I, ponavljanje istoga.
Nekako mi se čini da je Ubisoft izbacio ovaj nastavak samo kako bi pare pokupio... AC II i Brotherhood su mi puno bolji i u radnji i u svemu. Na Revelationsu mi se jedino dopalo vracanje u proslost kao Altair.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
opet pitam jer mozda niste vidjeli pitanje
zanima me da li je tko uspio nabaviti armor od ishak pashe, vase misljenje o izgledu armora, kako ste ga nabavili i slicno.
OMFG usporedbe, pa s kojeg si ti planeta pao........i pod recenzije općenito sam mislio općenito recenzije o videoigrama a ne generalno svih proizvoda što ih na svjetskom tržištu rofl, daj malo upotrijebi mozak.
Ja nisam vidovit, ne mogu znat što si ti mislio. Mogu znat samo ono što si napisao
OMFG usporedbe, pa s kojeg si ti planeta pao........i pod recenzije općenito sam mislio općenito recenzije o videoigrama a ne generalno svih proizvoda što ih na svjetskom tržištu rofl, daj malo upotrijebi mozak.
Ja nisam vidovit, ne mogu znat što si ti mislio. Mogu znat samo ono što si napisao
Pa o videoigrama pričamo jbt al si mozak omfg
jel postoji neki nacin da ezio dobije altairov mac u igri? znam da se u brotherhoodu moglo.
opet pitam jer mozda niste vidjeli pitanje
zanima me da li je tko uspio nabaviti armor od ishak pashe, vase misljenje o izgledu armora, kako ste ga nabavili i slicno.
ja sam nabavio taj armor nakon sto sam zavrsio glavnu pricu...armor i ne izgleda nesto posebno (meni barem, iako je najbolji u igri)
a nabavio sam ga na nacina da sam u book shopu kupio mapu za Ishak Pasha's Memoir Pages (ima ih 10) i onda ih samo skupis i otvori ti se prolaz u aja sofiju (slican princip kao u proslim nastavcima sa onim tajnim grobnicama)
Zna li netko i postoji li uopće način da se ubrza odjavna špica? Cijenim ja te ljude koji su sve to lijepo napravili, ali nemam strpljenja čekati 20 minuta da bi ekranom prošetala njihova imena. Nikako ne mogu preskočiti taj dio i nastaviti igrati poslije priče, lutati gradom i sl. kao što sam mogao u prethodnim dijelovima. Stišćem sve moguće tipke ali ne mogu preskočiti taj dio...
Zna li netko i postoji li uopće način da se ubrza odjavna špica? Cijenim ja te ljude koji su sve to lijepo napravili, ali nemam strpljenja čekati 20 minuta da bi ekranom prošetala njihova imena. Nikako ne mogu preskočiti taj dio i nastaviti igrati poslije priče, lutati gradom i sl. kao što sam mogao u prethodnim dijelovima. Stišćem sve moguće tipke ali ne mogu preskočiti taj dio...
strpi se :P
prosetaj po stanu/kuci... udri g*vno :DD (tako ja uvik)
popij pivu... itd...
Jel se tijekom igre saznaje tko je taj Will? Ako ne jel mi može netko objasnit?
strpi se :P
prosetaj po stanu/kuci... udri g*vno :DD (tako ja uvik)
popij pivu... itd...
Grickaj nokte......
Upravo prešao Desmond's Journey svih 5 dijelova odjednom. Nije loše napravljeno, zanimljivo je pogotovo kad ovako sve zaredom riješiš. Bude lijepa pričica iz Desmondovog života. Sviđa mi se kraj tog malog Journeya.
Što se tiče načina igranja, mogu reći da se meni osobno sviđa. Nije uopće teško, sve riješio iz prve bez previše razmišljanja. Naravno desi se da nekada paneš pa moraš od checkpointa, ali nije problem. Podsjeća malo na Portal.
Neznam jeli samo meni tako ili ima još nekome ovdje da nemaju problema sa tim misijama kao i onim den defensom koje su popljuvali recenzenti. Meni su jednostavno lijepe side misije, nešto za promjenu i opuštanje. Stvarno su nepotrebno popljuvali te dvije stvari. Meni je to bilo čak i dosta zanimljivo. Pogotovo što se niti jedno uopće ne mora igrati ni jednom, imaš slobodan izbor tako da to za mene nije nikakav minus, nego plus.
Ovako dans cu orderat
colectors edition sa zavija
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/assassins-creed-revelations-collector-edition/10503258.htmlž
kada bi to otprilike trebalo doc?
Izašla je,po meni se isplati kupovati.Ali ako nisi igrao ostale dijelove nećeš baš pohvatati priču jer se nastavlja od prije.
Strange thing just happened... Odo ja u Desmond's Journey 1 i izbaci me iz igre natrag u windowse i tako svaki put kad odem na Desmond's Journey.
tako i meni
Tako je i meni bilo dok nisam skinuo update jučer pa onda prešao odjednom svih 5 :)
Pošto je zabranjeno pisati ovdje o tome mogu vam samo reći da protražite malo Update 1 i radit će vam, također taj update rješava neke druge bugove iako ih ja osobno nisam imao. Update je "težak" 780 mb ako se ne varam. Ugl više - manje toliko je otprilike.
Imam već taj update od početka igre
Da li se na ovoj konfiguraciji moze igrati Assassin`s Creed Revelation?
AMD Athlon II x2 245 Processor 2.90 Ghz
4 GB rama DDR 3
Radeon HD 5670 1 Gb DDR3
Prešao sam igru, ali za razliku od prethodnih dijelova, nisam se predugo zadržao u daljnjem proučavanju grada, prelaženju dodatnih misija i sl. Igra nije loša, dobra je, ima zanimljivih promjena u odnosu na prije, ali ja sam se zasitio tog vremenskog perioda. Osim toga, onaj tower defense je bio par puta zabavan, ali onda je postao iritantan...Kako god, vrijeme je za prebacivanje u 18-19. st.
Prešao sam igru, ali za razliku od prethodnih dijelova, nisam se predugo zadržao u daljnjem proučavanju grada, prelaženju dodatnih misija i sl. Igra nije loša, dobra je, ima zanimljivih promjena u odnosu na prije, ali ja sam se zasitio tog vremenskog perioda. Osim toga, onaj tower defense je bio par puta zabavan, ali onda je postao iritantan...Kako god, vrijeme je za prebacivanje u 18-19. st.
Donekle bih se složio ali meni nece još dogu dosaditi to jer kada dosadi idem u bf3 pa se ispucam na 21 st. pa natrag u 15;)
Da li se na ovoj konfiguraciji moze igrati Assassin`s Creed Revelation?
AMD Athlon II x2 245 Processor 2.90 Ghz
4 GB rama DDR 3
Radeon HD 5670 1 Gb DDR3
can you run it u <3
Naravno da se moze igrati,moci se na najvisim postavkama igrati.
Naravno da se moze igrati,moci se na najvisim postavkama igrati.
Dal ce meni raditi na max ili na medium? (moj pc)
Bilo je špekulacija da je još AC 2 trebao biti smješten u doba francuske revolucije, šteta što su odustali od toga.
dex imas lijepu kolekciju igara, u pozadini vidim i batmana :)
Tu je sismis na stolu jer je disk 1 u citacu od kad sam dobio igru XD A to je samo dio moje kolekcije :D
Stigao i meni AC konacno :D
Ja cu saćekaj još koj tjedan
Nemaju u zalihama na zavviu.