Assassin's Creed: Revelations

poruka: 916
|
čitano: 170.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassin's Creed: Revelations
thuglife kaže...

Da, ja sam debeli prištavi geek koji po cjele dane stoji doma jer je potpuno asocijalna osoba, takva je i svaka druga osoba koja zna o nečemu više od tebe, jer, da ti provodiš toliki vremena za kompom koliko ti geekovi, bio bi najbolji haker ikada, jelda?

Vidim da si ti neki mulčić od cca 12 godina, em po izražavanju, em po izljevima emocija ( i "inteligencije" ), i da mi se zbog tebe nikako ne isplati popušiti karton, tako da ću ovu raspravu rado nasaviti preko PMa, ako ništa barem da naučim neke gaming pozete od experta.

da ne bude totalni OT:

Zna li se zašto su maknuli glyphove iz ovog nastavka?

ma pusti dicu nek se prave vaznim...

glyphove su mogli stavit bez obzira na clay kaczmareka, ali ne kao neke njegove poruke nego cisto zato da bude nekih zagonetki. ili bar u tim desmondovim memory fragmentima, jer osobno taj dio prelazim cisto da cujem sta se desavalo u periodu kad je je uteka sa farme do trenutka kad su ga templari manili. nije to sad neki veliki story breakthrough, jer vecinom je to opcepoznata stvar jos od prvog dijela. ovdje su ga samo malo zacinili sa dodatnim detaljima.

osobno mislim da je ovaj ac jako ''siromasan'' u pogledu price, mislio sam da ce biti napet pri kraju, kao ac brotherhood i taman kad sam mislio to je to, probudi se desmond i cica mica gotova je prica, na kraju sam osta ono, wtf, to je to? i to ne zbog razloga sto nece biti vise ac serijala, nego zato sto su najavili da ce u ac 3 biti totalno novi lik.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
moderator

Ja sam došao 3. ili 4. sekvencu (igram pomalo pa ni ne znam), uglavnom jedini memory start mi je onaj Sophia memory, ali moram renovirati zgradurinu za 60.000 dukata ili koja je već valuta. Jel ima neki drugi način da pokrenem sjećanja (jel ta Sofia uopće dio glavne priče?) ili moram skupljati lovu i renovirati shopove da bi nakupio te pare?

1 0 hvala 0
17 godina
DrNasty kaže...

Ja sam došao 3. ili 4. sekvencu (igram pomalo pa ni ne znam), uglavnom jedini memory start mi je onaj Sophia memory, ali moram renovirati zgradurinu za 60.000 dukata ili koja je već valuta. Jel ima neki drugi način da pokrenem sjećanja (jel ta Sofia uopće dio glavne priče?) ili moram skupljati lovu i renovirati shopove da bi nakupio te pare?

ma nemoras brate... mislim da se il moras popet na onu visoku zgradu u galati ili ici u hideout. to sam i ja pomislio na prvi moment, al nije imalo nikakvog smisla.

16 godina

da ima puno takvih situacija u igri kad dođes na onaj usklicnik a tamo nema nista ili se treba nesto kupit, to znaci da se treba popest na taj toranj ili sto vec.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
moderator
Obi Wan kaže...

ma nemoras brate... mislim da se il moras popet na onu visoku zgradu u galati ili ici u hideout. to sam i ja pomislio na prvi moment, al nije imalo nikakvog smisla.

Hm, dođem na mjesto koje mi mapa pokazuje da je memory start, a tamo vrata i piše interact (pljuni pare). Al bilo je kasno sinoć, nisam ni imao vremena istraživati, opsovao, ugasio i lego spavati. :D

16 godina
neaktivan

ma pusti dicu nek se prave vaznim...

glyphove su mogli stavit bez obzira na clay kaczmareka, ali ne kao neke njegove poruke nego cisto zato da bude nekih zagonetki. ili bar u tim desmondovim memory fragmentima, jer osobno taj dio prelazim cisto da cujem sta se desavalo u periodu kad je je uteka sa farme do trenutka kad su ga templari manili. nije to sad neki veliki story breakthrough, jer vecinom je to opcepoznata stvar jos od prvog dijela. ovdje su ga samo malo zacinili sa dodatnim detaljima.

osobno mislim da je ovaj ac jako ''siromasan'' u pogledu price, mislio sam da ce biti napet pri kraju, kao ac brotherhood i taman kad sam mislio to je to, probudi se desmond i cica mica gotova je prica, na kraju sam osta ono, wtf, to je to? i to ne zbog razloga sto nece biti vise ac serijala, nego zato sto su najavili da ce u ac 3 biti totalno novi lik.

Baš to. :)

Glyophove su mogli vratiti, staviti ih u Desmonds memory ili nekako drugačije razvući priču s tim glyphovima, da se odnose na grad, ipak je to Istanbul, ili tako nešto, izbaciti ih totalno iz igre je najbluplja stvar koju su mogli glede njih napraviti, baš zakon feature.

Btw. Jasno je kome je stvarao probleme i zašto. :)

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 14:02 (thuglife).
15 godina
protjeran
DrNasty kaže...

Dukata LOL. Ovo od 60 K love je vjerovatno (zapravo sasvim sigurno landmark) koji je opcionalno ulaganje, tak da to nije "must have"m a Sophia je glavni dio priče da. Shopove renoviraš da bi dobivao više love da bi mogao kupovati nove stvari naravno kao i u ACB-u

Dinamo živi vječno
13 godina
DrNasty kaže...

ja nisam kupio ni jedan landmark a preso sam igru...

Nothing is true, Everything is permitted!
15 godina
neaktivan

Pozz, jel netko od vas napravio preorder na GMC-u? I ako je jel mu stigla danas igra? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pitanje za one koji su prešli igru.

Ona zadnja misija, tj. potjera sa kočijama. Jeli moguće doći tamo nekako, jer ona polja i onaj grad mi ne izgledaju baš kao da su bez veze stavljena samo za tu misiju. Stvarno lijepo izgleda to mjesto i okolica. Šteta što nisu par misija tu napravili. Jeli moguće da se to nalazi u multiplayeru?

0 0 hvala 0
17 godina
mjesec kaže...

Ona zadnja misija, tj. potjera sa kočijama. Jeli moguće doći tamo nekako, jer ona polja i onaj grad mi ne izgledaju baš kao da su bez veze stavljena samo za tu misiju. Stvarno lijepo izgleda to mjesto i okolica. Šteta što nisu par misija tu napravili. Jeli moguće da se to nalazi u multiplayeru?

sp ne, mp ne znam

17 godina

Vi što se prepirete vezi AC-a.
Revelations je sigurno ispod očekivanja, jer skoro je i nemoguće nastavit onako dobru razliku između AC1 i AC2.
Sad oni su imali 1 godinu da naprave tu igru, ugradili su vrhunski MP (vjerojatno, osobno nisam igrao), normalno da nisu mogli napravit igru tako bogatu s tim nekim sitnicama kao nastavke prije, mada se mogu naći i razlozi zašto je to tako, ali su opet mogli nešto staviti.
I sad gledajući općenito, Revelatons se u biti nebi ni smio mnogo razlikovat od AC2 zato što to ubiti isto.

Zato će vjerojatno treći nastavak biti dosta drugačiji, no mislim da mi ponekad, zapravo često očekujemo nekakvu revoluciju u novom nastavku koja je skoro nemoguća.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj ko je ocekivao skok kakav je napravio AC2 taj je, iako je ruzno reci, glup. ACR ima istog protagonistu kao i AC2 i ACR predstavlja nesto sto se nekad zvalo ekspanzija. Od ACR-a ocekujem isto sto i od ACB-a, dosta provedenog vremena u igri istrazujuci grad i provjeravanju kako su istorijske cinjenice implementirane u igru.

Takodje se nadam skoku slicnom AC1-AC2 u novom nastavku AC3.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

Onaj ko je ocekivao skok kakav je napravio AC2 taj je, iako je ruzno reci, glup. ACR ima istog protagonistu kao i AC2 i ACR predstavlja nesto sto se nekad zvalo ekspanzija. Od ACR-a ocekujem isto sto i od ACB-a, dosta provedenog vremena u igri istrazujuci grad i provjeravanju kako su istorijske cinjenice implementirane u igru.

Takodje se nadam skoku slicnom AC1-AC2 u novom nastavku AC3.

ma nije stvar o promjeni gameplaya, nego je stvar o prici

ac1, ac2 i acb su ima fantasticnu pricu, jer je stvarno bila interesantna. pogotovo zavrsetak. acr je bio meh u pogledu price, a zove se revelations, a nema ni r od revelations.

15 godina
protjeran
mjesec kaže...

Ne

Nema ni r od revelations........omfg kakve ti nebuloze pišeš Boby Wan

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 20:49 (Kora).
14 godina
neaktivan

A sta ACR nema zanimljivu pricu? Jesi ti uvopste odigrao igru??? A pogotovo zavrsetak... Doslo mi je da zaplacem koliko je samo Altair plemenit.  I kako nema nikakve veze sa naslovom "Revelations" ??? Eto to je dokaz da nisi odigrao igru -_-.

Nerazumem takve kao ti koje drmnu zivci i onda sve svale na igru! {#}

15 godina
Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nenadwolf kaže...

A sta ACR nema zanimljivu pricu? Jesi ti uvopste odigrao igru??? A pogotovo zavrsetak... Doslo mi je da zaplacem koliko je samo Altair plemenit.  I kako nema nikakve veze sa naslovom "Revelations" ??? Eto to je dokaz da nisi odigrao igru -_-.

Nerazumem takve kao ti koje drmnu zivci i onda sve svale na igru! {#}

meni igra nije otkrila nista sto prije nisam znao. odnosno, meni igra nije otkrila nista sto je mene interesiralo, tj. ono o cemu se vrti cijela prica.

15 godina
protjeran

Recenzije su mišljenja jednog čovjeka i meni ništa ne znače, pa jbt neću na osnovu jedne ili više recenzija odlučivati hoću li skin....ovaj kupiti igru, ako hoću mišljenje pitat ću prijatelja

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Recenzije su mišljenja jednog čovjeka i meni ništa ne znače, pa jbt neću na osnovu jedne ili više recenzija odlučivati hoću li skin....ovaj kupiti igru, ako hoću mišljenje pitat ću prijatelja

Znači ti uopće ne čitaš recenzije u Bugu i forumaša?

Pa valjda neko ko se s nečim profesijonalno bavi zna o tome više od tvojih prijatelja...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:49 (cuspajz).
15 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Kora kaže...

Znači ti uopće ne čitaš recenzije u Bugu i forumaša?

Pa valjda neko ko se s nečim profesijonalno bavi zna o tome više od tvojih prijatelja...

Moš si mislit, velika stvar i problem napisati recenziju o nekoj igri za čiji si žanr specijaliziran (tj voliš igra takvog tipa i igraš ih), pa to je svaki gamer u stanju napisati, odigram igru i napišem recenziju, nema tu profesionalno i amatersko bavljenje igrama, pa nije to neko zanimanje koje završavaš na fakultetu.

Naravno da NE čitam recenziju u BUGu i forumaša, ako me zanima igra imalo, odigrat ću ju i dati svoje mišljenje, a neću tražiti savjet od nekoga da li da odigram ili ne, kako bih onda uopće saznao da li bi uživao u nekoj igri ili ne? Nemora se i meni svidjeti nešto što se tom recenzentu sviđa ili obrnuto.

Evo npr onaj kreten lauš, pa to je kreten treće vrste, taj je svaku igru popljuvao od vrha do dna, i to je profesionalac, moš si mislit, taj zna o videoigrama koliko i ja  o cijepanju atoma

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 23:00 (Kora).
17 godina

OT

kora je tu upravu, recenzija je nista drugo nego misljenje jedne osobe, njezin osobni stav. recenzija je nesto najgore sta postoji, jer nema niceg boljeg nego svoj osobni sud o nekoj igri.

uzmes igru, probas je, ako ti se sviđa igras, ako ne izbrises i idemo dalje. recenzija ti jedino moze dati smjernice o izgledu igre, engine-u, mozda izgled ui-a. sve ostalo je osobno misljenje.

to sto se neko bavi s tim profesionalno ne mora znacit da je on u pravu.

zanima me da li je tko uspio nabaviti armor od ishak pashe, vase misljenje o izgledu armora, kako ste ga nabavili i slicno.

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Evo npr onaj kreten lauš, pa to je kreten treće vrste, taj je svaku igru popljuvao od vrha do dna, i to je profesionalac, moš si mislit, taj zna o videoigrama koliko i ja  o cijepanju atoma

Nisi govorio konkretno o laušu nego o recenzijama općenito.

15 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Kora kaže...

Nisi govorio konkretno o laušu nego o recenzijama općenito.

Ma njega sam samo dao za primjer

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
cuspajz kaže...

Znači tebi recenzije općenito ništa ne znače?

15 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Kora kaže...
cuspajz kaže...

Znači tebi recenzije općenito ništa ne znače?

tako je

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

tako je

Da na Bugu pročitaš recenziju nekog mobitela i da oni kažu da je smeće koje se raspalo za tjedan dana korištenja, a prijatelj ti kaže da je čuo da je mobitel super, ti bi poslušo prijatelja {#}

17 godina
cuspajz kaže...
Kora kaže...

tako je

Da na Bugu pročitaš recenziju nekog mobitela i da oni kažu da je smeće koje se raspalo za tjedan dana korištenja, a prijatelj ti kaže da je čuo da je mobitel super, ti bi poslušo prijatelja {#}

mislim da je ovdje govor o igrama...

16 godina
neaktivan

Pročitaj moj post koje je on citiro...

Tebi recenzije općenito ništa ne znače

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
cuspajz kaže...
Kora kaže...

tako je

OMFG usporedbe, pa s kojeg si ti planeta pao........i pod recenzije općenito sam mislio općenito recenzije o videoigrama a ne generalno svih proizvoda što ih na svjetskom tržištu rofl, daj malo upotrijebi mozak.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 23:28 (Kora).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice