Da, ja sam debeli prištavi geek koji po cjele dane stoji doma jer je potpuno asocijalna osoba, takva je i svaka druga osoba koja zna o nečemu više od tebe, jer, da ti provodiš toliki vremena za kompom koliko ti geekovi, bio bi najbolji haker ikada, jelda?
Vidim da si ti neki mulčić od cca 12 godina, em po izražavanju, em po izljevima emocija ( i "inteligencije" ), i da mi se zbog tebe nikako ne isplati popušiti karton, tako da ću ovu raspravu rado nasaviti preko PMa, ako ništa barem da naučim neke gaming pozete od experta.
da ne bude totalni OT:
Zna li se zašto su maknuli glyphove iz ovog nastavka?
ma pusti dicu nek se prave vaznim...
glyphove su mogli stavit bez obzira na clay kaczmareka, ali ne kao neke njegove poruke nego cisto zato da bude nekih zagonetki. ili bar u tim desmondovim memory fragmentima, jer osobno taj dio prelazim cisto da cujem sta se desavalo u periodu kad je je uteka sa farme do trenutka kad su ga templari manili. nije to sad neki veliki story breakthrough, jer vecinom je to opcepoznata stvar jos od prvog dijela. ovdje su ga samo malo zacinili sa dodatnim detaljima.
osobno mislim da je ovaj ac jako ''siromasan'' u pogledu price, mislio sam da ce biti napet pri kraju, kao ac brotherhood i taman kad sam mislio to je to, probudi se desmond i cica mica gotova je prica, na kraju sam osta ono, wtf, to je to? i to ne zbog razloga sto nece biti vise ac serijala, nego zato sto su najavili da ce u ac 3 biti totalno novi lik.